Τζάμια - Κρύσταλλα Νέος Κόσμος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Οι καλύτερες επιλογές στα τζάμια!

Ετοιμάζεσαι να τοποθετήσεις καινούργια τζάμια στο σπίτι σου; Τα τζάμια, αποτελούν επένδυση για τον χώρο και ένα καλό ποιοτικά τζάμι σε συνδυασμό με ένα καλό κούφωμα, θα αυξήσει την αντικειμενική αξία του χώρου. Η επιλογή μεταξύ των διαφόρων ειδών τζαμιού είναι δύσκολη ειδικά εάν δεν έχεις ενημερωθεί για τους υαλοπίνακες τελευταίας τεχνολογίας και δεν γνωρίζεις τα χαρακτηριστικά τους.

Οι επαγγελματίες τζαμάδες, τοποθετούν καθημερινά τζάμια σε πόρτες, παράθυρα και μπαλκονόπορτες και εγγυώνται ότι θα σου προτείνουν ποιοτικά προϊόντα που εντυπωσιάζουν για την αντοχή και τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες.

Ποιο τζάμι να βάλεις;

Παρακάτω, θα βρεις τις δημοφιλέστερες επιλογές που υπάρχουν στην αγορά στον τομέα των τζαμιών και των υαλοπινάκων καθώς και βασικά στοιχεία που κάνουν το καθένα να ξεχωρίζει.

Ενεργειακά Τζάμια: Είναι ίσως η καλύτερη επιλογή και εφαρμόζει τέλεια σε ενεργειακά κουφώματα. Μαζί ενώνουν τα οφέλη τους προσφέροντας ιδανικές συνθήκες διαβίωσης. Το συγκεκριμένο τζάμι, διαθέτει μέγιστη απορροφητικότητα των βλαβερών ακτίνων του ήλιου, αυξημένες θερμομονωτικές ιδιότητες και υψηλή αντοχή.

Τρίπλεξ Τζάμια: Είναι πολύφυλλα τζάμια, τα οποία έχουν ενωθεί μεταξύ τους μέσω μία ειδικής μεμβράνης που δεν διαχωρίζεται από τα τζάμια αλλά τα συγκρατεί σε περίπτωση θραύσης. Αυτή η κατασκευή είναι γερή και προφέρει μέγιστη ασφάλεια. Ακόμη, σε περίπτωση φωτιάς, καθυστερεί την διάδοσή της.

Πυρίμαχα Τζάμια: Είναι προστατευτικά τζάμια, τα οποία αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και συνηθίζεται να τοποθετούνται στο μπροστινό μέρος των τζακιών.

Τζάμια Ασφαλείας ή Securit: Τα τζάμια ασφαλείας, επιβεβαιώνουν την ονομασία τους, καθώς ως βασική ιδιότητα έχουν να θρυμματίζονται σε περιπτώσεις σπασίματος ή ραγίσματος της επιφάνειάς τους. Το ότι διαθέτουν αυτήν την ιδιότητα, δεν αναιρεί το γεγονός ότι έχουν μεγάλη ανθεκτικότητα και αντοχή.

Η τοποθέτηση του κάθε είδους τζαμιού, δεν διαρκεί πολύ όπως και η αντικατάστασή του. Ένας αξιόπιστος τζαμάς, μπορεί να προμηθευτεί άμεσα τα προϊόντα από την κατασκευαστική εταιρεία και να αρχίσει τις εργασίες για την ενίσχυση των κουφωμάτων σου. Η τιμή των τζαμιών με τοποθέτηση, δεν θα σε εμποδίσει από το να ξεκινήσεις τις εργασίες.

Τί επηρεάζει το κόστος στα τζάμια;

Το κόστος στα τζάμια, είναι κάτι που μεταβάλλεται μέρα με την μέρα, ωστόσο υπάρχουν παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στα τζάμια. Οι επαγγελματίες μας, μάς υπέδειξαν τους βασικότερους:

  • Η ποιότητα του τζαμιού

  • Το μέγεθος του τζαμιού

  • Οι ιδιότητές του

  • Ο επαγγελματίας που θα τα τοποθετήσει

Από την στιγμή που θα επιλέξεις τους τζαμάδες μας στον Νέο Κόσμο, οι συγκεκριμένοι παράγοντες δεν θα σε απασχολήσουν. Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις υαλοπινάκων για οικίες και επαγγελματικούς χώρους. Επιπλέον, συνεργάζονται με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες και δραστηριοποιούνται και στον τομέα των υαλοπετασμάτων εξωτερικού χώρου.

Το μόνο που μένει να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις την φόρμα και να μας πεις τί υπηρεσία χρειάζεσαι και πολύ άμεσα θα λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
224 αξιολογήσεις

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και ο κ.Φιλιππαίος φάνηκε από την αρχή ότι ξέρει καλά τη δουλειά του! Επισκεύασε μια πόρτα αλουμινίου, που είχε ...

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Ο κος Παναρετος μας επισκέφτηκε χθες 19/7 μεσημέρι Κατέγραψε τη βλάβη στα στόρια(παντζουρια) Έφυγε προς ευρεση ανταλλακτικού Και την ίδ...

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Μου έδωσε αμέσως προσφορά για την εργασία που του ζήτησα να κάνει. Η τιμή ήταν λογική, η δουλειά άψογη και χωρίς καθυστέρηση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Άψογη συνεργασία, άμεση ανταπόκριση, συνέπεια στη τήρηση καθορισμένου ραντεβού, ποιοτική εργασία. Με λίγα λόγια, εξαιρετική επαγγελματική...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός και άμεσος! Εμεινα απόλυτα ευχαριστημένη απο τη δουλειά του.

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Νέος Κόσμος - Κηφισιά
224 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Νέος Κόσμος - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Νέος Κόσμος - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Νέος Κόσμος - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Νέος Κόσμος - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει