Τζάμια - Κρύσταλλα Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τζάμια: Βασικά Είδη που μπορείς να Τοποθετήσεις!

Θέλεις να τοποθετήσεις καινούργια τζάμια στα κουφώματα της οικίας σου; Τα τζάμια, αποτελούν το βασικό στοιχείο που θωρακίζει τον χώρο σου από το εξωτερικό περιβάλλον και τις μεταβολές του καιρού. Η επιλογή τους, πρέπει να γίνεται προσεκτικά και η τοποθέτησή τους να πραγματοποιείται από επαγγελματίες τζαμάδες που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε προϊόντος.

Πριν ξεκινήσεις τις εργασίες τοποθέτησης, πρέπει να έχει διαλέξει το προϊόν που θα εφαρμόσει στα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού σου. Εμείς συγκεντρώσαμε σε μία λίστα τα είδη τζαμιού που υπάρχουν στην αγορά και βασικές πληροφορίες για το καθένα. Αναρρωτήσου τι ανάγκες έχεις και επέλεξε εκείνο που θα σου προσφέρει τα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Μονά Τζάμια: Είναι η συμβατική επιλογή στον τομέα των τζαμιών. Διαθέτουν πάχος από 4 έως 12mm. Όσο παχύτερο είναι το τζάμι τόση περισσότερη αντοχή έχει στην κρούση. Τα χαμηλότερα σε πάχος, χρησιμοποιούνται κυρίως σε χώρους που ως βασική ανάγκη έχω τον αερισμό και όχι τόσο την διατήρηση καλής θερμοκρασίας στο εσωτερικό. Τα μεγαλύτερα σε πάχος, εγκαθίστανται σε βιτρίνες καταστημάτων που απαιτούν υαλοπίνακες με αντοχή σε σπασίματα.

Διπλά & Τριπλά Τζάμια: Τα πρώτα προκύπτουν από ένωση δύο παράλληλων τζαμιών και τα δεύτερα από την ένωση τριών τζαμιών με την χρήση αποστατών. Τα διπλά, τοποθετούνται σε κουφώματα που δεν έχουν καλές θερμομονωτικές ιδιότητες για να τις ενισχύσουν ενώ παράλληλα κρατούν μακρυά τους ενοχλητικούς θορύβους.

Τζάμια Ασφαλείας: Η αλλιώς τα securit τζάμια, τοποθετούνται σε σπίτια με μικρά παιδιά. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι ακόμη και στην περίπτωση σπασίματος, θρυμματίζονται και έτσι δεν προκαλούνται ατυχήματα.

Laminated Τζάμια: Δημιουργούνται από την ένωση δύο ή και παραπάνω τζαμιών με μεμβράνες διαφανείς, ημιδιαφανείς και έγχρωμες. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι η ανθεκτικότητά τους σε φθορά και σπασίματα και το γεγονός ότι σε περίπτωση που υπάρξει θραύση, τα κομμάτια τους συγκρατούνται στις μεμβράνες που διαθέτουν.

Πυρίμαχα Τζάμια: Είναι οι υαλοπίνακες που διαθέτουν αντοχή στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Συνήθως, τοποθετούνται μπροστά από εστίες φωτιάς ώστε να προστατεύουν από τις φλόγες και την ζέστη.

Οι τζαμάδες μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών και υαλοπινάκων σε κουφώματα οικιών και επαγγελματικών χώρων. Το κόστος τοποθέτησης ή επισκευής είναι ιδιαίτερα χαμηλό σε σχέση με εκείνο που θα βρεις στην αγορά.

Οι αξιολογημένοι τζαμάδες μας στην Νέα Σμύρνη, θα σου προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση σε όποια συνοικία κι αν βρίσκεσαι. Συμπλήρωσε την φόρμα των τζαμιών και θα λάβεις άμεσα προσφορές για τιμές στους υαλοπίνακες από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ....ΣΥΝΕΠΗΣ...ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ...

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση , επαγγελματική αντιμετώπιση

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Φανταστικός κύριος και ευγενέστατος!

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

ήρθε πολύ σύντομα για τιμολόγηση της εργασίας, πολύ ευγενικός... εντός εβδομάδος είχε τελειώσει, με άριστα αποτελέσματα... καθαρή δουλειά...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ Καλές τιμές γρήγορη εξυπηρέτηση Ευγένια και πολύ καλή δουλειά.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Ανταποκρίθηκε άμεσα, ήταν πολύ γρήγορος και πολύ εξυπηρετικός. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Νέα Σμύρνη

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Νέα Σμύρνη - Κηφισιά
222 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Νέα Σμύρνη - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Νέα Σμύρνη - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Νέα Σμύρνη - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Νέα Σμύρνη - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει