Τζάμια - Κρύσταλλα Νέα Σμύρνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τζάμια: Βασικά Είδη που μπορείς να Τοποθετήσεις!

Θέλεις να τοποθετήσεις καινούργια τζάμια στα κουφώματα της οικίας σου; Τα τζάμια, αποτελούν το βασικό στοιχείο που θωρακίζει τον χώρο σου από το εξωτερικό περιβάλλον και τις μεταβολές του καιρού. Η επιλογή τους, πρέπει να γίνεται προσεκτικά και η τοποθέτησή τους να πραγματοποιείται από επαγγελματίες τζαμάδες που γνωρίζουν τις ιδιαιτερότητες του κάθε προϊόντος.

Πριν ξεκινήσεις τις εργασίες τοποθέτησης, πρέπει να έχει διαλέξει το προϊόν που θα εφαρμόσει στα παράθυρα και τις πόρτες του σπιτιού σου. Εμείς συγκεντρώσαμε σε μία λίστα τα είδη τζαμιού που υπάρχουν στην αγορά και βασικές πληροφορίες για το καθένα. Αναρρωτήσου τι ανάγκες έχεις και επέλεξε εκείνο που θα σου προσφέρει τα περισσότερα πλεονεκτήματα.

Μονά Τζάμια: Είναι η συμβατική επιλογή στον τομέα των τζαμιών. Διαθέτουν πάχος από 4 έως 12mm. Όσο παχύτερο είναι το τζάμι τόση περισσότερη αντοχή έχει στην κρούση. Τα χαμηλότερα σε πάχος, χρησιμοποιούνται κυρίως σε χώρους που ως βασική ανάγκη έχω τον αερισμό και όχι τόσο την διατήρηση καλής θερμοκρασίας στο εσωτερικό. Τα μεγαλύτερα σε πάχος, εγκαθίστανται σε βιτρίνες καταστημάτων που απαιτούν υαλοπίνακες με αντοχή σε σπασίματα.

Διπλά & Τριπλά Τζάμια: Τα πρώτα προκύπτουν από ένωση δύο παράλληλων τζαμιών και τα δεύτερα από την ένωση τριών τζαμιών με την χρήση αποστατών. Τα διπλά, τοποθετούνται σε κουφώματα που δεν έχουν καλές θερμομονωτικές ιδιότητες για να τις ενισχύσουν ενώ παράλληλα κρατούν μακρυά τους ενοχλητικούς θορύβους.

Τζάμια Ασφαλείας: Η αλλιώς τα securit τζάμια, τοποθετούνται σε σπίτια με μικρά παιδιά. Το βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι ακόμη και στην περίπτωση σπασίματος, θρυμματίζονται και έτσι δεν προκαλούνται ατυχήματα.

Laminated Τζάμια: Δημιουργούνται από την ένωση δύο ή και παραπάνω τζαμιών με μεμβράνες διαφανείς, ημιδιαφανείς και έγχρωμες. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι η ανθεκτικότητά τους σε φθορά και σπασίματα και το γεγονός ότι σε περίπτωση που υπάρξει θραύση, τα κομμάτια τους συγκρατούνται στις μεμβράνες που διαθέτουν.

Πυρίμαχα Τζάμια: Είναι οι υαλοπίνακες που διαθέτουν αντοχή στις πολύ υψηλές θερμοκρασίες. Συνήθως, τοποθετούνται μπροστά από εστίες φωτιάς ώστε να προστατεύουν από τις φλόγες και την ζέστη.

Οι τζαμάδες μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών και υαλοπινάκων σε κουφώματα οικιών και επαγγελματικών χώρων. Το κόστος τοποθέτησης ή επισκευής είναι ιδιαίτερα χαμηλό σε σχέση με εκείνο που θα βρεις στην αγορά.

Οι αξιολογημένοι τζαμάδες μας στην Νέα Σμύρνη, θα σου προσφέρουν άμεση εξυπηρέτηση σε όποια συνοικία κι αν βρίσκεσαι. Συμπλήρωσε την φόρμα των τζαμιών και θα λάβεις άμεσα προσφορές για τιμές στους υαλοπίνακες από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Σ.
3 αξιολογήσεις
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από το κύριο Στανίτσα!
Μάριος Μ.
5 αξιολογήσεις
Συνεπής στην εργασία του, με την ώρα παράδοσης του έργου, καθαριότητα στο χώρο που εργάστηκε (δεν άφησε σκουπίδια, τακτοποίησε το χώρο κλ...
Ηλίας Ι.
41 αξιολογήσεις
αλλαγή 3 τζαμιών
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Ο κύριος Πανάρετος αν και αρχικά ήρθε μόνο για την εργασία μου για αντικατάσταση πλακιδίων στο μπαλκόνι, τελικά έκανε κι άλλες εργασίες π...
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δ.
25 αξιολογήσεις
ΕΥΓΕΝΙΚΉ & ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΎΝΗΣΗ ΑΝΑΓΚΏΝ. ΣΧΕΤΙΚΆ ΓΡΉΓΟΡΗ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΌ...
ALU G.
16 αξιολογήσεις
Από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σιαμορέλη, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι επρόκειτο για πολύ συνεννοήσιμο επαγγελματία, ...
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει