Τζάμια - Κρύσταλλα Νέα Ιωνία

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Δημοφιλείς Επιλογές στα Τζάμια!

Χρειάζεσαι καινούργια τζάμια στο σπίτι σου; Το να αντικαταστήσεις τα φθαρμένα τζάμια του σπιτιού είναι απαραίτητο εάν θες να έχεις ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του. Το δύσκολο είναι να επιλέξεις το είδος που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου όταν υπάρχουν τόσες επιλογές στην αγορά. Για να αποφασίσεις ποιον τύπο υαλοπίνακα να τοποθετήσεις στα κουφώματά σου, πρέπει να συμβουλευτείς έναν εξειδικευμένο επαγγελματία που θα σε ενημερώσει για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του κάθε είδους.

Εάν θες να έχεις μία πρώτη ιδέα για το κάθε είδος τζαμιού που θα τοποθετήσεις στις πόρτες και τα παράθυρα του χώρου σου, διάβασε την λίστα που ακολουθεί και μάθε όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον κάθε υαλοπίνακα.

Μονά Τζάμια: Είναι το πιο συμβατικό είδος υαλοπίνακα και τοποθείται σε κουφώματα σπιτιού και επαγγελματικού χώρου. Διαθέτουν πάχος που κυμαίνεται από 4 έως 12mm και όσο μεγαλύτερο το πάχος τόσο περισσότερη προστασία προσφέρουν από τις εξωτερικές συνθήκες. Τα τζάμια που δεν έχουν μεγάλο πάχος, τοποθετούνται σε χώρους που ο αερισμός είναι ο αυτοσκοπός.

Διπλά και Τριπλά Τζάμια: Και τα δύο είδη αποτελούνται από δύο ή και παραπάνω φύλλα που ενώνονται μεταξύ τους μέσω μία ειδικής μεμβράνης. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα, είναι ότι προσφέρουν μεγάλη θερμομόνωση και ηχομόνωση και δεν χάνουν από αντοχή.

Securit Τζάμια: Είναι υαλοπίνακες ιδανικοί για να αποφεύγονται ατυχήματα. Το συγκεκριμένο είδος τζαμιού, σε περίπτωση που σπάσει, θρυμματίζεται σε πολύ μικρά κομμάτια και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος για να χτυπήσει κάποιο μέλος του σπιτιού.

Πυρίμαχα Τζάμια: Ξεχωρίζουν για την αντοχή τους στις υψηλές συνθήκες και γι αυτό τοποθετούνται μπροστά σε εστίες τζακιών για προστασία. Η τοποθέτησή τους γίνεται σύντομα με την βοήθεια εξειδικευμένων τζαμάδων.

Ενεργειακά Τζάμια: Είναι από τις δημοφιλέστερες επιλογές στα τζάμια και προσφέρουν τέλεια θερμομόνωση και ηχομόνωση του χώρου. Παράλληλα, αναβαθμίζουν ενεργειακά το σπίτι και προσφέρουν και οικονομικά πλεονεκτήματα καθώς εξοικονομούνται χρήματα από τα έξοδα για θέρμανση και ψύξη.

Αφού επιλέξεις το είδος που ταιριάζει στον χώρο σου, πρέπει να επιλέξεις έναν αξιόπιστο τεχνικό για να αναλάβει να αντικαταστήσει τα παλιά σου τζάμια με νέα. Είναι σίγουρο, ότι πέρα από το είδος υαλοπίνακα θα σε απασχολήσει και το κόστος της τοποθέτησης των υαλοπινάκων. Παρακάτω θα διαβάσεις μερικούς από τους παράγοντες που μπορεί να επηρεάσουν τις τιμές στα τζάμια.

Παράγοντες που επηρεάζουν τις τιμές στα τζάμια!

  • Το είδος του τζαμιού

  • Η ποιότητα του υαλοπίνακα

  • Ο αριθμός των φύλλων τζαμιού που θα χρειαστείς

  • Ο επαγγελματίας που θα επιλέξεις

  • Ο αριθμός των ατόμων που θα χρειαστεί για την τοποθέτηση

Οι τζαμάδες μας, εξυπηρετούν εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αλλαγής τζαμιών, κρυστάλλων και υαλοπετασμάτων σε σπίτια, καταστήματα και εταιρείες  στην Νέα Ιωνία και εγγυώνται ότι το τελικό αποτέλεσμα, θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου.

Με ελάχιστα βήματα μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να λάβεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για τιμές από αξιόπιστους και εξειδικευμένους επαγγελματίες στην Νέα Ιωνία.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Ο κύριος Άγγελος ήταν πολύ εξυπηρετικός. Ήταν πολύ γρήγορος, μου πρότεινε και μου κατασκεύασε ότι ακριβώς χρειαζόμουν, σε πολύ καλή τιμή.
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση και αποκατάσταση της ζημιάς μου, σε πολύ ικανοποιητική τιμή!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Ο κ. Πανάρετος είναι ένας άψογος επαγγελματίας φιλικός ευγενικός κ άριστος στην εργασία που έκανε στο σπίτι μου. Τον ευχαριστώ πολύ κ θα ...
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
Άριστος επαγγελματίας, ποιότητα εργασίας, χαμηλές τιμές!!!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις
Καλή ποιότητα, καλές τιμές και καλά παιδιά. Ο σωστός συνδυασμός του σωστού επαγγελματία!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
40 αξιολογήσεις
Εξαιρετική ομάδα ο κύριος Δημήτρης και τα παλικάρια του .Συνεπείς , με τιμές καλές και πολύ πολύ θετική ενέργεια και επικοινωνία κάτι πολ...
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει