Τζάμια - Κρύσταλλα Μαρούσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Αλλαγή Τζαμιών: Τί θα κερδίσεις;

Προβληματίζεσαι για το αν πρέπει να αλλάξεις τζάμια της οικίας σου; Τα τζάμια είναι μία σημαντική επένδυση και σίγουρα η απόφαση να αντικαταστήσεις τα παλιά σου τζάμια με νέα, δεν είναι εύκολη. Προϋποθέτει έρευνα, χρήματα και σίγουρα έναν επαγγελματία τζαμά που θα εκτιμήσει τις ανάγκες του χώρου σου και θα αναλάβει την εγκατάστασή τους στις πόρτες και τα παράθυρα της οικίας ή του επαγγελματικού σου χώρου.

Η αντικατάσταση των τζαμιών, δεν είναι μία δύσκολη διαδικασία και υπάρχουν πολλές επιλογές στον τομέα των υαλοπινάκων που εφαρμόζουν σε κάθε κούφωμα ανεξαρτήτως τύπου ή μεγέθους. Σίγουρα, για να έχεις ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στην θωράκιση του χώρου σου είναι καλό να διαθέτει και τον κατάλληλη τύπο κουφώματος, αλλά για αρχή ας δούμε τον τομέα των τζαμιών και τι θα κερδίσεις από τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας. Στην παρακάτω λίστα, θα βρεις συγκεντρωμένα όλα τα πλεονεκτήματα που θα έχεις από την αλλαγή τζαμιών. Ποια είναι αυτά;

Θερμομόνωση: Τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας, διακρίνονται για τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες. Το συγκεκριμένο όφελος, είναι σίγουρα πολύ σημαντικό καθώς δεν βελτιώνει μόνο την θερμοκρασία στο εσωτερικό της οικίας σου αλλά παράλληλα εξοικονομούνται χρήματα από τους λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης. Στο τομέα αυτό, τα διπλά τζάμια και τα ενεργειακά ξεχωρίζουν. Στα είδη αυτά, υπάρχει μειωμένη θερμική απώλεια.

Υψηλή Αντοχή: Η αντοχή είναι πολύ σημαντικό κριτήριο για να αλλάξεις τα τζάμια σου. Τα παλιά τζάμια δεν είναι τόσο γερές κατασκευές και γι’ αυτό παρουσιάζουν ραγίσματα και φθορές κατά την διάρκεια των χρόνων. Με τους υαλοπίνακες τελευταίας τεχνολογίας, η αντοχή δεν είναι πρόβλημα. Μπορείς να είσαι σίγουρος ότι η συγκεκριμένη αγορά είναι επένδυση για τον χώρο σου καθώς είναι μία κατασκευή που θα την απολαμβάνεις μακροχρόνια. Εάν ψάχνεις ένα είδος με μεγάλη αντοχή τα τρίπλεξ τζάμια είναι αρκετά ανθεκτικά στην κρούση.

Μέγιστη Προστασία: Ένα σπασμένο ή ραγισμένο τζάμι, είναι εύκολη υπόθεση για έναν διαρρήκτη. Εάν δεν θέλεις να παραβιάσει κάποιος τον χώρο σου, πρέπει να προχωρήσεις στην αντικατάσταση των τζαμιών. Τοποθετώντας τζάμια ασφαλείας, το σπίτι σου θα είναι απροσπέλαστο ενώ παράλληλα δεν θα υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα. Στα τζάμια securit, οι περιπτώσεις ατυχημάτων είναι ελάχιστες καθώς διαθέτουν την ικανότητα όταν σπάνε να θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια που είναι ακίνδυνα για όποιον είναι εκεί κοντά.

Άμεση Απόσβεση: Οι νέοι υαλοπίνακες, ειδικά οι ενεργειακοί, με τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες μειώνουν τα έξοδα των μηνιαίων λογαριασμών θέρμανσης και ψύξης. Σε βάθος χρόνου δεν γίνεται μόνο απόσβεση του κόστους των τζαμιών που έχεις τοποθετήσει αλλά έχεις και κέρδος μακροχρόνια.

Οι τζαμάδες μας, δίνουν ολοκληρωμένες λύσεις στον τομέα της τοποθέτησης, επισκευής και αλλαγή τζαμιών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους στο Μαρούσι. Το κόστος με τοποθέτηση, δεν είναι κάτι που θα σε εμποδίσει από το να προχωρήσεις τις εργασίες. Πολύ γρήγορα, θα αντιληφθείς ότι η σχέση ποιότητας - τιμής είναι πολύ καλή.

Οι έμπειροι τζαμάδες μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες στον τομέα των υαλοπινάκων και μπορούν να προμηθευτούν προϊόντα όπως τζάμια, υαλοπίνακες και κρύσταλλα μεγάλης αντοχής και υψηλής ποιότητας. Καταχώρησε άμεσα την εργασία σου για τοποθέτηση τζαμιών και θα λάβεις σύντομα προσφορές για τιμές στα τζάμια από αξιόπιστους επαγγελματίες στο Μαρούσι!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
224 αξιολογήσεις

ενας απο τους λιγους πραγματικα επαγγελαμτιας στον χωρο του

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Εξαιρετικος επαγγελματιας, συστηνεται ανεπιφυλακτα!

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Καλή δουλειά, μείναμε ευχαριστημένοι!

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Γρήγορη εξυπηρέτηση και λόγω περίεργου δικού μας ωραρίου μας βοήθησε πολύ ο κύριος Ηλίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Απόλυτα ικανοποιημένη !

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Ο Χαράλαμπος επικοινώνησε μαζί μου άμεσα και με επισκέφτηκε την ίδια μέρα. Άλλαξε το μοτερ του ρόλου σε λιγότερο από μία ώρα και άφησε το...

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Μαρούσι

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Μαρούσι - Κηφισιά
224 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Μαρούσι - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Μαρούσι - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Μαρούσι - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Μαρούσι - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει