Τζάμια - Κρύσταλλα Κυψέλη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/6/2017

Γιατί να τοποθετήσεις ενεργειακά τζάμια στα κουφώματά σου;

Αναζητάς ενεργειακά τζάμια στην Κυψέλη; Το να βρεις έναν αξιόπιστο τζαμά που θα σε βοηθήσει στην επιλογή και την τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών στις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα του σπιτιού σου, είναι μία δύσκολη υπόθεση.

Τα παλιά τζάμια που έχεις στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτές σου, είναι απλά και δεν συγκεντρώνουν τα πλεονεκτήματα που μπορούν να σου προσφέρουν τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας. Εάν έχεις αποφασίσει ότι θα αναβαθμίσεις τα κουφώματα του χώρου σου, τα τζάμια αποτελούν το άλλο τους μισό και δεν γίνεται να τα παραβλέψεις.

Οι επαγγελματίες τζαμάδες μας, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για αλλαγή παλιών τζαμιών και τοποθέτηση νέων ενεργειακών τζαμιών. Εάν δεν γνωρίζεις όλα τα οφέλη που μπορείς να έχεις από αυτήν την αλλαγή, διάβασε παρακάτω:

Αύξηση της Θερμομόνωσης του Σπιτιού: Τα ενεργειακά τζάμια, διαθέτουν μία ειδική επίστρωση που δεν επιτρέπει την διέλευση της θερμικής ακτινοβολίας. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η υπερθέρμανση του χώρου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και οι χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα. Παράλληλα, πραγματοποιείται εξοικονόμηση ενέργειας που μπορείς να φτάσει έως 50 %.

Εξοικονόμηση Χρημάτων: Ειδικά, στην σημερινή εποχή η εξοικονόμηση χρημάτων είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την πλειοψηφία των καταναλωτών. Τα ενεργειακά τζάμια λόγω των θερμομονωτικών τους ιδιοτήτων, εγγυώνται μειωμένα έξοδα θέρμανσης και ψύξης.

Ενίσχυση της Ασφάλειας του Χώρου: Η προστασία του σπιτιού είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Τα ενεργειακά τζάμια ασφαλείας, χαρακτηρίζονται για την αντοχή της κατασκευής και τη δυσκολία στη θραύση. Εφόσον, τα συνδυάσεις με στιβαρά κουφώματα η προσπέλασή τους είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Από τα παραπάνω, προκύπτει ότι η τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών, είναι μία πολύ καλή επιλογή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Η τιμή με τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών, είναι σίγουρα κάτι που θα απασχολήσει, όμως πρέπει να αναλογιστείς την σχέση ποιότητας - τιμής.

Εφόσον μπεις στην διαδικασία της αλλαγής των υαλοπινάκων σου, πρέπει να είσαι βέβαιος ότι θα επιλέξεις ένα ποιοτικό προϊόν το οποίο θα αντέξει μακροχρόνια και από το οποίο θα έχεις άμεση απόσβεση των χρημάτων σου. Για να κάνεις την σωστή επιλογή στα ενεργειακά τζάμια, είναι σημαντικό να εστιάσεις στους παρακάτω παράγοντες:

  • Συντελεστής θερμοπερατότητας
  • Ηλιακός Συντελεστής
  • Οπτική Διαπερατότητα

Εάν οι παραπάνω δείκτες, βρίσκονται στα σωστά επίπεδα τότε τότε έχεις επιλέξει υαλοπίνακες υψηλής ποιότητας. Οι τζαμάδες μας, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση, επισκευή, συντήρησης και αντικατάσταση τζαμιών απλών (μονών, διπλών, τριπλών) και ενεργειακών και εξασφαλίζουν γερές και αποδοτικές κατασκευές που θα σε εντυπωσιάσου. Ακόμη, οι τζαμάδες μας εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες της Κυψέλης και πέρα από τζάμια, κρύσταλλα και υαλοπίνακες, δραστηριοποιούνται και στον τομέα των υαλοπετασμάτων εξωτερικού χώρου.

Καταχώρησε την εργασία σου και θα λάβεις άμεσα ανταγωνιστικές προσφορές για απλά και ενεργειακά τζάμια από αξιόλογους επαγγελματίες στην Κυψέλη!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

πολύ ικανοποιημένος

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση , επαγγελματική αντιμετώπιση

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Συνεπής, αποτελεσματικός και ευχάριστος όπως και οι συνεργάτες του. Αποκατέστησε την αξιοπιστία και το κύρος του Douleutara, τα οποία είχ...

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Μου έδωσε αμέσως προσφορά για την εργασία που του ζήτησα να κάνει. Η τιμή ήταν λογική, η δουλειά άψογη και χωρίς καθυστέρηση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Δεν έχω λόγια για αυτόν τον άνθρωπο! Ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου αμέσως, Χωρίς να με ξέρει έδειξε κατανόηση και ανθρωπιά οταν του είπα ό...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Ο κύριος Βασιλειου ηταν αμμεσος και εξαιρετικος. Πραγματηκα δεν υπαρχουν λογια ... οι τιμες του προσιτες, ο χρονος στον οποιο η εργασια ...

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Κυψέλη - Κηφισιά
222 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Κυψέλη - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Κυψέλη - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Κυψέλη - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Κυψέλη - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει