Τζάμια - Κρύσταλλα Κυψέλη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γιατί να τοποθετήσεις ενεργειακά τζάμια στα κουφώματά σου;

Αναζητάς ενεργειακά τζάμια στην Κυψέλη; Το να βρεις έναν αξιόπιστο τζαμά που θα σε βοηθήσει στην επιλογή και την τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών στις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα του σπιτιού σου, είναι μία δύσκολη υπόθεση.

Τα παλιά τζάμια που έχεις στα παράθυρα και τις μπαλκονόπορτές σου, είναι απλά και δεν συγκεντρώνουν τα πλεονεκτήματα που μπορούν να σου προσφέρουν τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας. Εάν έχεις αποφασίσει ότι θα αναβαθμίσεις τα κουφώματα του χώρου σου, τα τζάμια αποτελούν το άλλο τους μισό και δεν γίνεται να τα παραβλέψεις.

Οι επαγγελματίες τζαμάδες μας, προσφέρουν τις υπηρεσίες τους για αλλαγή παλιών τζαμιών και τοποθέτηση νέων ενεργειακών τζαμιών. Εάν δεν γνωρίζεις όλα τα οφέλη που μπορείς να έχεις από αυτήν την αλλαγή, διάβασε παρακάτω:

Αύξηση της Θερμομόνωσης του Σπιτιού: Τα ενεργειακά τζάμια, διαθέτουν μία ειδική επίστρωση που δεν επιτρέπει την διέλευση της θερμικής ακτινοβολίας. Με αυτόν τον τρόπο αποφεύγεται η υπερθέρμανση του χώρου κατά τους καλοκαιρινούς μήνες αλλά και οι χαμηλές θερμοκρασίες τον χειμώνα. Παράλληλα, πραγματοποιείται εξοικονόμηση ενέργειας που μπορείς να φτάσει έως 50 %.

Εξοικονόμηση Χρημάτων: Ειδικά, στην σημερινή εποχή η εξοικονόμηση χρημάτων είναι ένα ζήτημα που απασχολεί την πλειοψηφία των καταναλωτών. Τα ενεργειακά τζάμια λόγω των θερμομονωτικών τους ιδιοτήτων, εγγυώνται μειωμένα έξοδα θέρμανσης και ψύξης.

Ενίσχυση της Ασφάλειας του Χώρου: Η προστασία του σπιτιού είναι πολύ σημαντικό ζήτημα. Τα ενεργειακά τζάμια ασφαλείας, χαρακτηρίζονται για την αντοχή της κατασκευής και τη δυσκολία στη θραύση. Εφόσον, τα συνδυάσεις με στιβαρά κουφώματα η προσπέλασή τους είναι ιδιαίτερα δύσκολη.

Από τα παραπάνω, προκύπτει ότι η τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών, είναι μία πολύ καλή επιλογή για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Η τιμή με τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών, είναι σίγουρα κάτι που θα απασχολήσει, όμως πρέπει να αναλογιστείς την σχέση ποιότητας - τιμής.

Εφόσον μπεις στην διαδικασία της αλλαγής των υαλοπινάκων σου, πρέπει να είσαι βέβαιος ότι θα επιλέξεις ένα ποιοτικό προϊόν το οποίο θα αντέξει μακροχρόνια και από το οποίο θα έχεις άμεση απόσβεση των χρημάτων σου. Για να κάνεις την σωστή επιλογή στα ενεργειακά τζάμια, είναι σημαντικό να εστιάσεις στους παρακάτω παράγοντες:

  • Συντελεστής θερμοπερατότητας
  • Ηλιακός Συντελεστής
  • Οπτική Διαπερατότητα

Εάν οι παραπάνω δείκτες, βρίσκονται στα σωστά επίπεδα τότε τότε έχεις επιλέξει υαλοπίνακες υψηλής ποιότητας. Οι τζαμάδες μας, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση, επισκευή, συντήρησης και αντικατάσταση τζαμιών απλών (μονών, διπλών, τριπλών) και ενεργειακών και εξασφαλίζουν γερές και αποδοτικές κατασκευές που θα σε εντυπωσιάσου. Ακόμη, οι τζαμάδες μας εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες της Κυψέλης και πέρα από τζάμια, κρύσταλλα και υαλοπίνακες, δραστηριοποιούνται και στον τομέα των υαλοπετασμάτων εξωτερικού χώρου.

Καταχώρησε την εργασία σου και θα λάβεις άμεσα ανταγωνιστικές προσφορές για απλά και ενεργειακά τζάμια από αξιόλογους επαγγελματίες στην Κυψέλη!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Σ.
3 αξιολογήσεις
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από το κύριο Στανίτσα!
Μάριος Μ.
5 αξιολογήσεις
Συνεπής στην εργασία του, με την ώρα παράδοσης του έργου, καθαριότητα στο χώρο που εργάστηκε (δεν άφησε σκουπίδια, τακτοποίησε το χώρο κλ...
Ηλίας Ι.
41 αξιολογήσεις
αλλαγή 3 τζαμιών
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Ο κύριος Πανάρετος αν και αρχικά ήρθε μόνο για την εργασία μου για αντικατάσταση πλακιδίων στο μπαλκόνι, τελικά έκανε κι άλλες εργασίες π...
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δ.
25 αξιολογήσεις
ΕΥΓΕΝΙΚΉ & ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΎΝΗΣΗ ΑΝΑΓΚΏΝ. ΣΧΕΤΙΚΆ ΓΡΉΓΟΡΗ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΌ...
ALU G.
16 αξιολογήσεις
Από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σιαμορέλη, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι επρόκειτο για πολύ συνεννοήσιμο επαγγελματία, ...
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει