Τζάμια - Κρύσταλλα Κουκάκι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 13/6/2017

Γιατί πρέπει να αντικαταστήσεις τα παλιά σου τζάμια με νέα;

Η αλλαγή των παλιών τζαμιών με νέα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας, είναι μία κίνηση που σίγουρα δεν θα μετανιώσεις. Με το πέρασμα των χρόνων, τα τζάμια παρουσιάζουν φθορές αφού επηρεάζονται από εξωτερικούς παράγοντες όπως τα έντονα καιρικά φαινόμενα. Η αντικατάστασή τους με νέα τζάμια θα σου εξασφαλίσει πολλά πλεονεκτήματα και θα βελτιώσει αισθητά την καθημερινότητά σου.

Ένας επαγγελματίας τζαμάς, μπορεί να σε βοηθήσει να επιλέξεις το είδος τζαμιού που ταιριάζει καλύτερα στις πόρτες, τις μπαλκονόπορτες και τα παράθυρα του χώρου σου και να εξασφαλίσει για εσένα μία γερή κατασκευή, τα οφέλη της οποίας θα απολαμβάνεις για πολλά χρόνια.

Μπορεί να μην γνωρίζεις για τις τελευταίας εξελίξεις στον τομέα των υαλοπινάκων, γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε για εσένα τα δημοφιλέστερα είδη και τα κάποιες πληροφορίες για το καθένα που θα σε βοηθήσουν κατά την επιλογή.

  1. Μονά Τζάμια: Είναι μία συνηθισμένη επιλογή και συνήθως τοποθετούνται σε επαγγελματικούς χώρους όπως εργοστάσια και βιοτεχνίες. Διαθέτουν πάχος από 4 μέχρι 12 mm. Εκείνα με το μικρότερο πάχος, εγκαθίστανται σε χώρους που η θέρμανση δεν είναι προτεραιότητα ενώ τα μεγαλύτερα σε βιτρίνες καταστημάτων διότι έχουν μεγάλη αντοχή στην κρούση.

  2. Διπλά Τζάμια: Είναι ιδανική επιλογή για να βελτιώσεις την θερμομόνωση του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Η δημιουργία τους προέρχεται από την ένωση δύο επιφανειών τζαμιών με την χρήση αποστατών.

  3. Τριπλά Τζάμια: Αποτελούν την εξέλιξη των διπλών υαλοπινάκων, οπότε έχουν και ενισχυμένες τις ιδιότητές τους. Σε αυτό το είδος υπάρχουν τρεις ενωμένες επιφάνειες τζαμιών.

  4. Laminated Τζάμια: Δημιουργούνται από την ένωση δύο και παραπάνω επιφανειών τζαμιών μέσω μεμβρανών που είναι διαφανείς, ημιδιαφανείς ή έγχρωμες.

  5. Securit Τζάμια: Τα τζάμια ασφαλείας, επιλέγονται συνήθως από οικογένειες που έχουν παιδιά και θέλουν προστατευτικά τζάμια. Σε περίπτωση που σπάσουν ή ραγίσουν, θρυμματίζονται και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος τραυματισμού.

  6. Ενεργειακά Τζάμια: Όπως και τα ενεργειακά κουφώματα, συμβάλουν στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και χρημάτων. Τοποθετώντας τα, δεν θα έχει ο χώρος θερμικές απώλειες και η θερμοκρασία στο εσωτερικό του θα είναι ιδανική.

Οι παραπάνω επιλογές στα τζάμια, τοποθετούνται σε οποιοδήποτε κούφωμα (παράθυρο, πόρτα, μπαλκονόπορτα) και καλύπτουν κάθε ανάγκη. Το κόστος είναι κάτι που θα σε απασχολήσει αλλά όπως και σε όλα τα προϊόντα, υπάρχουν φθηνά τζάμια και πιο ακριβά.

Αυτό που πρέπει να έχεις κατά νου, είναι την σχέση ποιότητας - τιμής. Από την στιγμή που αποφασίζεις να επενδύσεις στην βελτίωση των συνθηκών του σπιτιού σου, είναι προτιμότερο να τοποθετήσεις τζάμια υψηλής αντοχής και ποιότητας και να κάνεις άμεση απόσβεση των χρημάτων σου.

Οι τζαμάδες μας, αναλαμβάνουν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών, υαλοπινάκων, κρυστάλλων και υαλοπετασμάτων. Συνεργάζονται με τις καλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες και εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες στο Κουκάκι.

Αρκεί, να συμπληρώσεις την φόρμα με την εργασία που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις και να λάβεις προσφορές για τιμές στα τζάμια από τους καλύτερους επαγγελματίες τζαμάδες στο Κουκάκι.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

Η ανταπόκριση ήταν άμεση και ο κ.Φιλιππαίος φάνηκε από την αρχή ότι ξέρει καλά τη δουλειά του! Επισκεύασε μια πόρτα αλουμινίου, που είχε ...

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Ο κος Παναρετος μας επισκέφτηκε χθες 19/7 μεσημέρι Κατέγραψε τη βλάβη στα στόρια(παντζουρια) Έφυγε προς ευρεση ανταλλακτικού Και την ίδ...

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Μου έδωσε αμέσως προσφορά για την εργασία που του ζήτησα να κάνει. Η τιμή ήταν λογική, η δουλειά άψογη και χωρίς καθυστέρηση.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Άψογη συνεργασία, άμεση ανταπόκριση, συνέπεια στη τήρηση καθορισμένου ραντεβού, ποιοτική εργασία. Με λίγα λόγια, εξαιρετική επαγγελματική...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός και άμεσος! Εμεινα απόλυτα ευχαριστημένη απο τη δουλειά του.

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Κουκάκι - Κηφισιά
222 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Κουκάκι - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Κουκάκι - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Κουκάκι - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Κουκάκι - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει