Τζάμια - Κρύσταλλα Κηφισιά

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

 Όλα όσα δεν ξέρεις για τα τζάμια!

Το γνώριζες ότι τα τζάμια μπορούν να συμβάλουν στην μείωση των εξόδων θέρμανσης και ψύξης του σπιτιού σου έως 50%; Υπάρχουν πολλά που δεν ξέρεις για τα τζάμια, αυτό όμως που πρέπει σίγουρα να γνωρίζεις είναι ότι η τοποθέτηση τζαμιών τελευταίας τεχνολογίας έχει να σου προσφέρει άμεσα οφέλη και το κόστος θα είναι το τελευταίο που θα σε απασχολήσει.

Οι τζαμάδες μας, ενημερώνονται καθημερινά για τις εξελίξεις στον τομέα των υαλοπινάκων και γνωρίζουν όλα τα είδη τζαμιού που κυκλοφορούν στην αγορά καθώς και τις ιδιότητές τους. Εάν βρίσκεσαι σε διαδικασία έρευνας η παρακάτω πληροφορίες θα σου φανούν πολύτιμη βοήθεια ώστε να επιλέξεις τον τύπο υαλοπίνακα που σε καλύπτει και να αναθέσεις σε ένα αξιόπιστο τζαμά την τοποθέτησή του σε παράθυρα, μπαλκονόπορτες και παντζούρια.

Τα Είδη

Μονά Τζάμια: Αποτελούν μία καλή επιλογή εάν επιθυμείς συχνό αερισμό του χώρου, δεν προσφέρουν όμως καλή θερμομόνωσή.

Διπλά Τζάμια: Προσφέρουν θερμομόνωση και ηχομόνωση και λειτουργούν καλύτερα ενισχυτικά σε κουφώματα που δεν έχουν θερμομονωτικές ιδιότητες.

Πυρίμαχα Τζάμια: Διαθέτουν μεγάλη αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες και τοποθετούνται κυρίως μπροστά από εστίες φωτιάς.

Ενεργειακά Τζάμια: Απορροφούν τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, με αποτέλεσμα να διατηρούν την θερμοκρασία δωματίου και να συμβάλουν στην εξοικονόμηση χρημάτων από λογαριασμούς θέρμανσης.

Τρίπλεξ Τζάμια: Διαθέτουν ειδική μεμβράνη που συγκρατεί σε περίπτωση θραύσης τα κομμάτια του υαλοπίνακα.

Securit Τζάμια: Ανταγωνιστικό τους Πλεονέκτημα είναι ο θρυμματισμός τους σε περίπτωση που σπάσουν και η αντοχή τους στις φθορές.

Το Κόστος

Οι τιμές με τοποθέτηση στα τζάμια, ποικίλουν και υπάρχουν συγκεκριμένοι παράγοντες που τις επηρεάζουν. Το ακριβές κόστος, δεν μπορείς να το ξέρεις αλλά μπορείς να γνωρίζεις τους βασικούς παράγοντες που αυξάνουν και μειώνουν τις τιμές. Ποιοι είναι αυτοί;

  • Η ποιότητα των τζαμιών
  • Η εταιρεία προέλευσης του υαλοπίνακα
  • Το είδος του κουφώματος (παράθυρα, μπαλκονόπορτα, παντζούρι) που θα εφαρμόσει
  • Το συνεργείο που θα αναλάβει τις εργασίες τοποθέτησης
  • Ο αριθμός των ατόμων που θα χρειαστούν για την τοποθέτηση

Εφόσον, επιλέξεις ένα αξιόπιστο συνεργείο, οι τιμές στα τζάμια δεν θα σε απασχολήσουν. Οι τζαμάδες μας, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο των υαλοπινάκων και αναλαμβάνουν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις παλιών τζαμιών με νέα εξελιγμένα είδη.

Οι τζαμάδες μας, εξυπηρετούν όλη την Κηφισιά και μπορούν άμεσα να βρεθούν στον χώρο σου και να εκτιμήσουν τις ανάγκες του σε τζάμια. Πέρα από τα τζάμια, οι επαγγελματίες μας μπορούν να τοποθετήσουν κρύσταλλα και υαλοπετάσματα σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Πες μας τι υπηρεσία χρειάζεσαι στον τομέα των τζαμιών συμπληρώνοντας την φόρμα και πάρε τις καλύτερες προσφορές από αξιολογημένους τζαμάδες στην Κηφισιά!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Σ.
3 αξιολογήσεις
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από το κύριο Στανίτσα!
Μάριος Μ.
5 αξιολογήσεις
Συνεπής στην εργασία του, με την ώρα παράδοσης του έργου, καθαριότητα στο χώρο που εργάστηκε (δεν άφησε σκουπίδια, τακτοποίησε το χώρο κλ...
Ηλίας Ι.
41 αξιολογήσεις
αλλαγή 3 τζαμιών
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Ο κύριος Πανάρετος αν και αρχικά ήρθε μόνο για την εργασία μου για αντικατάσταση πλακιδίων στο μπαλκόνι, τελικά έκανε κι άλλες εργασίες π...
ALU G.
16 αξιολογήσεις
Από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σιαμορέλη, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι επρόκειτο για πολύ συνεννοήσιμο επαγγελματία, ...
Δημήτρης Ν.
106 αξιολογήσεις
Συνεπής, γρήγορος αλλά ακριβός
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει