Τζάμια - Κρύσταλλα Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τζάμια: Ότι πρέπει να γνωρίζεις πριν την επιλογή!

Η επιλογή του κατάλληλου τζαμιού για την οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο, είναι μία χρονοβόρα και απαιτητική εργασία εάν δεν έχεις επαγγελματική βοήθεια. Οι κατασκευαστικές εταιρείες με το πέρασμα του χρόνου αντιλήφθηκαν τις ανάγκες των καταναλωτών και πλέον στην αγορά θα βρεις υαλοπίνακες που εφαρμόζουν σε κάθε κούφωμα και καλύπτουν κάθε ανάγκη αλλά και προϋπολογισμό. Η τοποθέτησή τους, δεν μπορεί παρά να πραγματοποιηθεί από επαγγελματία τζαμά εάν θέλεις να απολαμβάνεις τα οφέλη και τα πλεονεκτήματά τους.

Πριν επιλέξεις τα τζάμια που θα τοποθετήσεις στις πόρτες και τα παράθυρα της οικίας και του επαγγελματικού σου χώρου, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τόσο τις επιλογές που έχεις σε τζάμια όσο και τα πλεονεκτήματά τους. Εμείς ρωτήσαμε τους τζαμάδες μας για τα πιο δημοφιλή είδη τζαμιών και τα βασικά τους πλεονεκτήματα. Η παρακάτω λίστα, είναι μία καλή αρχή που θα κάνει την διαδικασία της επιλογής, μία εύκολη υπόθεση.

Είδη Τζαμιών & Πλεονεκτήματα

Μονά Τζάμια: Μία συμβατική και οικονομική επιλογή για τα κουφώματά σου. Διαθέτουν πάχος που κυμαίνεται από 4 έως 12mm. Τα πιο λεπτά σε πάχος χρησιμοποιούνται σε χώρους που ο αερισμός τους είναι ο βασικός στόχος. Τα μεγαλύτερα σε πάχος, διαθέτουν αντοχή στην κρούση και πολλοί τα τοποθετούν σε βιτρίνες καταστημάτων.

Διπλά Τζάμια: Δημιουργούνται από την συνένωση δύο φύλλων τζαμιών με αποστάτες. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι οι θερμομονωτικές ιδιότητες και γι’ αυτό συχνά τοποθετούνται σε κουφώματα που υστερούν σε αυτό το κομμάτι ώστε να τα ενισχύσου. Επιπλέον, διαθέτουν μακροχρόνια αντοχή και αποτελούν μία επένδυση που δεν θα μετανιώσεις.

Τρίπλεξ ή Laminated Τζάμια: Είναι οι υαλοπίνακες που αποτελούνται από δύο ή και παραπάνω φύλλα τζαμιού τα οποία έχουν ενωθεί μέσω μία ειδικής μεμβράνης. Είναι αρκετά δημοφιλής επιλογή καθώς διαθέτουν μία ξεχωριστή ιδιότητα. Σε περίπτωση που σπάσουν τα κομμάτια δεν διασκορπίζονται αλλά συγκρατούνται από την μεμβράνη. Παράλληλα, διαθέτουν την φήμη της γερής κατασκευής.

Ενεργειακά Τζάμια: Σίγουρα έχεις ακούσει για το συγκεκριμένο είδος. Οι περισσότεροι τα συνδυάζουν με ενεργειακά κουφώματα ώστε να απολαμβάνουν διπλάσια πλεονεκτήματα. Το βασικό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων υαλοπινάκων είναι ότι δεν υπάρχουν θερμικές απώλειες από το εσωτερικό περιβάλλον στο εξωτερικό και έτσι διατηρούνται οι θερμοκρασίες στην οικία ή τον επαγγελματικό χώρο σε σταθερά επίπεδα. Η έλλειψη θερμικής απώλειας οδηγεί σε εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση της χρήσης των συστημάτων θέρμανσης και εντέλει μείωση των μηνιαίων λογαριασμών θέρμανσης και ψύξης.

Τζάμια Securit: Τα τζάμια ασφαλείας, είναι μία ξεχωριστή επιλογή και από την ονομασία καταλαβαίνεις ότι η προστασία όσων τα χρησιμοποιούν είναι βασική προτεραιότητα. Εφαρμόζουν σε όλα τα κουφώματα και το χαρακτηριστικό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ότι εάν σπάσουν θρυμματίζονται και έτσι αποτρέπονται πιθανά ατυχήματα.

Οι τζαμάδες μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις, επισκευές και αλλαγές τζαμιών σε πόρτες και παράθυρα και ολοκληρώνουν με επιτυχία κάθε εργασία που αναλαμβάνουν. Οι επαγγελματίες μας, εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες της Καλλιθέας και το κόστος με τοποθέτηση των τζαμιών είναι το καλύτερο στην αγορά. Συμπληρώνοντας την φόρμα των τζαμιών μπορείς να πάρεις προσφορές για τιμές με τοποθέτηση όχι μόνο σε τζάμια αλλά και σε υαλοπίνακες και υαλοπετάσματα, από αξιολογημένους επαγγελματίες στην Καλλιθέα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας, αξιόπιστος.
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Ευγενικός, γρήγορος, οικονομικός
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας με πολύ καλή τιμή! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΕ ΤΗΝ ΠΡΟΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΟΡΙΣΕΙ , Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΗΤΑΝ ΓΡΗΓΟΡΗ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΗ
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις
O κύριος Βασιλείου, εκτός από καλός ,συνεπής και επαγ...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
40 αξιολογήσεις
Εξαιρετική ομάδα ο κύριος Δημήτρης και τα παλικάρια του .Συνεπείς , με τιμές καλές και πολύ πολύ θετική ενέργεια και επικοινωνία κάτι πολ...
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει