Τζάμια - Κρύσταλλα Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τζάμια: Ότι πρέπει να γνωρίζεις πριν την επιλογή!

Η επιλογή του κατάλληλου τζαμιού για την οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο, είναι μία χρονοβόρα και απαιτητική εργασία εάν δεν έχεις επαγγελματική βοήθεια. Οι κατασκευαστικές εταιρείες με το πέρασμα του χρόνου αντιλήφθηκαν τις ανάγκες των καταναλωτών και πλέον στην αγορά θα βρεις υαλοπίνακες που εφαρμόζουν σε κάθε κούφωμα και καλύπτουν κάθε ανάγκη αλλά και προϋπολογισμό. Η τοποθέτησή τους, δεν μπορεί παρά να πραγματοποιηθεί από επαγγελματία τζαμά εάν θέλεις να απολαμβάνεις τα οφέλη και τα πλεονεκτήματά τους.

Πριν επιλέξεις τα τζάμια που θα τοποθετήσεις στις πόρτες και τα παράθυρα της οικίας και του επαγγελματικού σου χώρου, είναι σημαντικό να γνωρίζεις τόσο τις επιλογές που έχεις σε τζάμια όσο και τα πλεονεκτήματά τους. Εμείς ρωτήσαμε τους τζαμάδες μας για τα πιο δημοφιλή είδη τζαμιών και τα βασικά τους πλεονεκτήματα. Η παρακάτω λίστα, είναι μία καλή αρχή που θα κάνει την διαδικασία της επιλογής, μία εύκολη υπόθεση.

Είδη Τζαμιών & Πλεονεκτήματα

Μονά Τζάμια: Μία συμβατική και οικονομική επιλογή για τα κουφώματά σου. Διαθέτουν πάχος που κυμαίνεται από 4 έως 12mm. Τα πιο λεπτά σε πάχος χρησιμοποιούνται σε χώρους που ο αερισμός τους είναι ο βασικός στόχος. Τα μεγαλύτερα σε πάχος, διαθέτουν αντοχή στην κρούση και πολλοί τα τοποθετούν σε βιτρίνες καταστημάτων.

Διπλά Τζάμια: Δημιουργούνται από την συνένωση δύο φύλλων τζαμιών με αποστάτες. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι οι θερμομονωτικές ιδιότητες και γι’ αυτό συχνά τοποθετούνται σε κουφώματα που υστερούν σε αυτό το κομμάτι ώστε να τα ενισχύσου. Επιπλέον, διαθέτουν μακροχρόνια αντοχή και αποτελούν μία επένδυση που δεν θα μετανιώσεις.

Τρίπλεξ ή Laminated Τζάμια: Είναι οι υαλοπίνακες που αποτελούνται από δύο ή και παραπάνω φύλλα τζαμιού τα οποία έχουν ενωθεί μέσω μία ειδικής μεμβράνης. Είναι αρκετά δημοφιλής επιλογή καθώς διαθέτουν μία ξεχωριστή ιδιότητα. Σε περίπτωση που σπάσουν τα κομμάτια δεν διασκορπίζονται αλλά συγκρατούνται από την μεμβράνη. Παράλληλα, διαθέτουν την φήμη της γερής κατασκευής.

Ενεργειακά Τζάμια: Σίγουρα έχεις ακούσει για το συγκεκριμένο είδος. Οι περισσότεροι τα συνδυάζουν με ενεργειακά κουφώματα ώστε να απολαμβάνουν διπλάσια πλεονεκτήματα. Το βασικό χαρακτηριστικό των συγκεκριμένων υαλοπινάκων είναι ότι δεν υπάρχουν θερμικές απώλειες από το εσωτερικό περιβάλλον στο εξωτερικό και έτσι διατηρούνται οι θερμοκρασίες στην οικία ή τον επαγγελματικό χώρο σε σταθερά επίπεδα. Η έλλειψη θερμικής απώλειας οδηγεί σε εξοικονόμηση ενέργειας, μείωση της χρήσης των συστημάτων θέρμανσης και εντέλει μείωση των μηνιαίων λογαριασμών θέρμανσης και ψύξης.

Τζάμια Securit: Τα τζάμια ασφαλείας, είναι μία ξεχωριστή επιλογή και από την ονομασία καταλαβαίνεις ότι η προστασία όσων τα χρησιμοποιούν είναι βασική προτεραιότητα. Εφαρμόζουν σε όλα τα κουφώματα και το χαρακτηριστικό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι ότι εάν σπάσουν θρυμματίζονται και έτσι αποτρέπονται πιθανά ατυχήματα.

Οι τζαμάδες μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις, επισκευές και αλλαγές τζαμιών σε πόρτες και παράθυρα και ολοκληρώνουν με επιτυχία κάθε εργασία που αναλαμβάνουν. Οι επαγγελματίες μας, εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες της Καλλιθέας και το κόστος με τοποθέτηση των τζαμιών είναι το καλύτερο στην αγορά. Συμπληρώνοντας την φόρμα των τζαμιών μπορείς να πάρεις προσφορές για τιμές με τοποθέτηση όχι μόνο σε τζάμια αλλά και σε υαλοπίνακες και υαλοπετάσματα, από αξιολογημένους επαγγελματίες στην Καλλιθέα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ....ΣΥΝΕΠΗΣ...ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ...

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση , επαγγελματική αντιμετώπιση

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Φανταστικός κύριος και ευγενέστατος!

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

ήρθε πολύ σύντομα για τιμολόγηση της εργασίας, πολύ ευγενικός... εντός εβδομάδος είχε τελειώσει, με άριστα αποτελέσματα... καθαρή δουλειά...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ Καλές τιμές γρήγορη εξυπηρέτηση Ευγένια και πολύ καλή δουλειά.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Ανταποκρίθηκε άμεσα, ήταν πολύ γρήγορος και πολύ εξυπηρετικός. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Καλλιθέα

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Καλλιθέα - Κηφισιά
222 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Καλλιθέα - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Καλλιθέα - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Καλλιθέα - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Καλλιθέα - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει