Τζάμια - Κρύσταλλα Καισαριανή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

 Ποιο είδος τζαμιού να τοποθετήσεις στα κουφώματά σου;

Τα τζάμια, είναι ίσως η σημαντικότερη επένδυση που θα κάνεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Η θωράκιση του σπιτιού σου από τις εξωτερικές συνθήκες και τα ακραία καιρικά φαινόμενα, είναι κάτι που σίγουρα αξίζει τόσο τα χρήματα όσο και την προσοχή σου. Η τοποθέτηση νέων τζαμιών στις πόρτες και τα παράθυρα του χώρου σου μπορεί να γίνει μόνο από επαγγελματία τζαμά, η επιλογή από την άλλη μπορεί να γίνει και από εσένα εφόσον συγκεντρώσεις όλες τις απαραίτητες πληροφορίες αλλά πάντα με την καθοδήγηση ενός επαγγελματία.

Για να αποκτήσεις μία πρώτη επαφή με τον τομέα των τζαμιών, μπορείς να διαβάσεις την παρακάτω λίστα που περιέχει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες με τα βασικά τους ειδή και τα χαρακτηριστικά τους.

Ενεργειακά Τζάμια

Είναι ένα είδος που δεν θα σε απογοητεύσει τόσο από άποψη ποιότητας όσο και κόστους. Μπορείς να βρεις οικονομικές λύσεις που θα ταιριάξουν στις πόρτες και τα παράθυρα της οικίας ή του γραφείου σου και θα σου χαρίσουν όλα τα πλεονεκτήματα που τα διακρίνουν. Βασικό τους χαρακτηριστικό, είναι ότι μειώνουν την θερμική ακτινοβολία που εισέρχεται στο εσωτερικό τους ενώ παράλληλα διατηρούν την εσωτερική θερμοκρασία σε σταθερά επίπεδα. Αποτελούν επένδυση για τα κουφώματά σου και η απόσβεση των χρημάτων που θα επενδύσεις γίνεται άμεσα.

Μονά & Διπλά Τζάμια

Τα πρώτα αποτελούν συμβατικά τζάμια με πάχος από 4 έως 11mm. Τα πιο λεπτά σε πάχος, χρησιμοποιούνται σε χώρους όπως αποθήκες που απαιτείται τακτικός αερισμός του χώρου και όχι τόσο η θωράκισή του από εξωτερικές συνθήκες. Από την άλλη μεριά, τα διπλά τζάμια προέρχονται από την συνένωση δύο φύλλων τζαμιών και συνήθως εγκαθίστανται επάνω στα κουφώματα ώστε να ενισχύσουν τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες.

Τρίπλεξ Τζάμια

Είναι δύο η περισσότεροι υαλοπίνακες συγκολλημένοι μεταξύ τους μέσω μίας ειδικής μεμβράνης. Τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα είναι η καθυστέρηση διάδοσης της φωτιάς σε περίπτωση πυρκαγιάς και η μεγάλη τους αντοχή. Επιπλέον, διαθέτουν θερμομονωτικές ιδιότητες που ενισχύουν κάθε κούφωμα. Τέλος, στην απίθανη περίπτωση θραύσης, τα κομμάτια από τα φύλλα των τζαμιών, δεν διασκορπίζονται στον χώρο αλλά συγκρατούνται από την μεμβράνη.

Τζάμια Securit

Τα τζάμια ασφαλείας, είναι ιδανική επιλογή για όσους διαθέτουν μικρά παιδιά. Το συγκεκριμένο είδος υαλοπίνακα ψήνεται και σε περίπτωση σπασίματος θρυμματίζεται σε πολύ μικρά κομμάτια, κρατώντας μακρυά τον κίνδυνο ενός ατυχήματος. Για εκείνους που η ασφάλεια είναι προτεραιότητα, οι υαλοπίνακες ασφαλείας είναι ακριβώς αυτό που αναζητούν.

Οι τζαμάδες μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών, υαλοπετασμάτων και υαλοπινάκων σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Οι επαγγελματίες μας, εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες της Καισαριανής και χρησιμοποιούν προϊόντα υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας. Μπορείς να καταχωρήσεις εύκολα την εργασία σου και να πάρεις προσφορές για τιμές με τοποθέτηση από τους πιο αξιόπιστους τζαμάδες στην Καισαριανή!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

άμεσος, συνεπής ,ευγενικός και αποτελεσματικός .

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Συνεργάσιμος, γρήγορος και αποτελεσματικός! Ευχαριστώ Δημήτρη.

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Πολύ καλός επαγγελματίας!

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Εξυπηρετήθηκα πραγματικά άμεσα, πολύ καλή δουλειά, εξυπηρετικοί, ευγενικοί και συνεπείς σε όσα είχαμε συμφωνήσει. Αν τους ξαναχρειαστώ, θ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Ταχύτατοι και πολύ προσεκτικοί. Θα τους ξανα-προτιμήσω όταν θα κάνω αλλαγή σε κάποια ξύλινα παλιά κούφωματα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Συνεπεστατος, πολυ καλη δουλεια, και καλες τιμες, τον προτεινω! Μ. Πορτο Ραφτη

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Καισαριανή

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Καισαριανή - Κηφισιά
222 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Καισαριανή - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Καισαριανή - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Καισαριανή - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Καισαριανή - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει