Τζάμια - Κρύσταλλα Ηράκλειο

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποιον τύπο τζαμιού να τοποθετήσεις στα κουφώματά σου;

Ψάχνεις για τζάμια στο Νέο Ηράκλειο; Είτε θες να αντικαταστήσεις τα παλιά σου τζάμια είτε θες να εγκαταστήσεις νέα, ένας έμπειρος τζαμάς θα σε βοηθήσει να πάρεις την σωστή απόφαση, σχετικά με το είδος που ταιριάζει στα κουφώματα του χώρου σου και θα αναλάβει την άμεση τοποθέτησή τους.

Τα τζάμια, είναι από τα σημαντικότερα συστήματα θωράκισης της οικίας και του επαγγελματικού χώρου από έντονα καιρικά φαινόμενα και η εγκατάστασή τους μπορεί να σου εξασφαλίσει πολλά πλεονεκτήματα. Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, τα νέα προϊόντα υαλοπινάκων, διαθέτουν πολλές ιδιότητες που βελτιώνουν την καθημερινότητα και παράλληλα συμβάλουν στην μείωση των μηνιαίων εξόδων.

Όλα αυτά, θα τα ανακαλύψεις εφόσον κάνεις την κατάλληλη επιλογή στο είδος τζαμιού που θα εφαρμόσεις στα κουφώματά σου. Οι τζαμάδες μας, είναι πλήρως ενημερωμένοι για τους τύπους τζαμιών που κυκλοφορούν στην αγορά και μάς ενημέρωσαν για τα πιο ποιοτικά είδη που μπορείς να τοποθετήσεις. Ποια είναι αυτά;

Ενεργειακά Τζάμια: Είναι η καλύτερη επιλογή που κυκλοφορεί στην αγορά αυτή την στιγμή. Εάν εφαρμοστούν σε ενεργειακά κουφώματα, ενισχύουν ακόμη περισσότερο τις ιδιότητές τους προσφέροντας ιδανικές συνθήκες. Αναβαθμίζουν ενεργειακά την οικία ή τον επαγγελματικό χώρο που τοποθετούνται καθώς και την αντικειμενική του αξία. Προσφέρουν μέγιστη θερμομόνωση και ηχομόνωση και η απόσβεση του κόστους τους, πραγματοποιείται σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Τρίπλεξ Τζάμια: Είναι πολύφυλλα τζάμια, τα οποία διαθέτουν ειδική μεμβράνη που τα ενώνει. Σε περίπτωση θραύσης, τα κομμάτια από τον υαλοπίνακα δεν διασπώνται άναρχα αλλά συγκρατούνται μέσω της μεμβράνης. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι η αντοχή τους σε απόπειρες διάρρηξης.

Τζάμια Ασφαλείας: Από την ονομασία καταλαβαίνεις ότι προσφέρουν μέγιστη προστασία στον χώρο που τοποθετούνται. Ξεχωρίζουν για την ανθεκτικότητά τους στην φθορά του χρόνου αλλά και το ότι σε περίπτωση που σπάσουν δεν υπάρχει κίνδυνος να τραυματίσουν κάποιον καθώς τα κομμάτια από τα φύλλα θρυμματίζονται.

Διπλά Τζάμια: Διαθέτουν δύο μονά παράλληλα φύλλα, μεγάλης αντοχής. Μπορείς να τα τοποθετήσεις σε κουφώματα που δεν διαθέτουν ιδιαίτερες θερμομονωτικές ιδιότητες και να καλύψουν εκείνα αυτή την ανάγκη.

Laminated Τζάμια: Δημιουργούνται από την ένωση δύο ή και περισσότερων υαλοπινάκων με μεμβράνες έγχρωμες, ημιδιαφανείς ή διαφανείς. Και αυτό το είδος συγκρατεί τα κομμάτια του σε περίπτωση θραύσης.

Διάλεξε το είδος τζαμιού που ταιριάζει στις ανάγκες σου και επίλεξε τον τεχνικό που θα αναλάβει να βρεις ένα ποιοτικό και πιστοποιημένο υαλοπίνακα για τα κουφώματά σου. Οι τζαμάδες μας, εξυπηρετούν το Νέο Ηράκλειο και πραγματοποιούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών σε κάθε είδους κούφωματα.

Το κόστος των υπηρεσιών μαζί με τοποθέτηση, δεν είναι απλησίαστο για τους πελάτες. Πολύ εύκολα, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην φόρμα για τα τζάμια και να λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές στα τζάμια από αξιολογημένους τζαμάδες μας στο Ηράκλειο Αττικής.

Οι τεχνικοί μας, μπορούν να σε ενημερώσουν και να αναλάβουν τόσο εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αλλαγής τζαμιών όσο και εργασίες που αφορούν υαλοπετάσματα και κρύσταλλα, με επαγγελματικά αποτελέσματα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Σ.
3 αξιολογήσεις
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από το κύριο Στανίτσα!
Μάριος Μ.
5 αξιολογήσεις
Συνεπής στην εργασία του, με την ώρα παράδοσης του έργου, καθαριότητα στο χώρο που εργάστηκε (δεν άφησε σκουπίδια, τακτοποίησε το χώρο κλ...
Ηλίας Ι.
41 αξιολογήσεις
αλλαγή 3 τζαμιών
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Ο κύριος Πανάρετος αν και αρχικά ήρθε μόνο για την εργασία μου για αντικατάσταση πλακιδίων στο μπαλκόνι, τελικά έκανε κι άλλες εργασίες π...
ALU G.
16 αξιολογήσεις
Από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σιαμορέλη, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι επρόκειτο για πολύ συνεννοήσιμο επαγγελματία, ...
Δημήτρης Ν.
106 αξιολογήσεις
Συνεπής, γρήγορος αλλά ακριβός
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει