Τζάμια - Κρύσταλλα Ηλιούπολη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Γιατί να αντικαταστήσεις τα τζάμια σου;

Σκέφτεσαι να αλλάξεις τα παλιά σου τζάμια με καινούργια τελευταίας τεχνολογίας; Η αντικατάστασή τους, είναι μία εύκολη υπόθεση εφόσον διαλέξεις έναν εξειδικευμένο τζαμά να σε βοηθήσει στην επιλογή και την τοποθέτηση τζαμιών ή υαλοπινάκων στα κουφώματα του σπιτιού ή του γραφείου σου. Τα είδη τζαμιών που κυκλοφορούν στην αγορά είναι πολλά και σίγουρα κάποια αυτά ξεχωρίζουν για τα οφέλη τους αλλά και το χαμηλό τους κόστος.

Για να ενημερωθείς για τους βασικούς λόγους που σε συμφέρει να προχωρήσεις στην αλλαγή των τζαμιών της οικίας ή της εταιρείας σου με νέα τζάμια, μπορείς να διαβάσεις την λίστα που ακολουθεί. Σε περίπτωση που έχεις απορίες, ζήτησε την βοήθεια των έμπειρων τζαμάδων μας για να γίνει η η διαδικασία της τοποθέτησης πιο εύκολη για εσένα.

4 Λόγοι που θα σε πείσουν!

Οικονομία: Ένας από τους βασικότερους λόγους που πρέπει να πραγματοποιήσεις αυτή την αλλαγή είναι ότι θα εξοικονομήσεις χρήματα σε μηνιαία βάση. Χωρίς καλά κουφώματα και τζάμια, η θερμοκρασία στο εσωτερικό της οικίας και του επαγγελματικού σου χώρου δεν θα είναι σε καλά επίπεδα. ‘Έτσι, θα χρειαστεί να χρησιμοποιείς όλο και περισσότερο την θέρμανση ή την ψύξη για να έχεις την θερμοκρασία που επιθυμείς. Τα τζάμια νέας τεχνολογίας, θωρακίζουν τον χώρο από τις εξωτερικές συνθήκες και εγγυώνται ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό.

Ασφάλεια:  Η προστασία τόσο του σπιτιού όσο και εκείνων που χρησιμοποιούν την οικία σε καθημερινή βάση, είναι βασικός παράγοντας επιλογής υαλοπινάκων. Οι κατασκευαστικές εταιρείες ύστερα από αρκετές έρευνες και δοκιμές, κατασκεύασαν τζάμια με μεγάλη αντοχή στην κρούση και ανθεκτικότητα στην φθορά του χρόνου. Ακόμη, λαμβάνοντας υπόψη τα πολλά ατυχήματα που συμβαίνουν με τζάμια και μικρά παιδιά, κατασκεύασαν υαλοπίνακες που σε περίπτωση σπασίματος, θρυμματίζονται ή συγκρατούνται σε μία ειδική μεμβράνη και έτσι δεν επιτρέπουν τα ατυχήματα.

Εξοικονόμηση Ενέργειας:  Τα ενεργειακά τζάμια, είναι η δημοφιλέστερη επιλογή στον τομέα των τζαμιών και βασικό τους πλεονέκτημα είναι ότι δημιουργούν τέλειες συνθήκες σε κάθε χώρο, εφαρμόζουν τόσο σε παράθυρα όσο και σε πόρτες και εξοικονομούν ενέργεια. Ακόμη, αν και η τιμή τους είναι υψηλότερη, η απόσβεση των χρημάτων πραγματοποιείται πολύ σύντομα.

Αναβάθμιση της Αντικειμενικής Αξίας του χώρου: Οι νέοι υαλοπίνακες, αναβαθμίζουν την αντικειμενική αξία του χώρου που τοποθετούνται και ειδικά σε περιπτώσεις που επιθυμείς να ενοικιάσεις τον χώρο, η τιμή του ενοικίου ανεβαίνει αισθητά. Ένας λόγος, που πρέπει λοιπόν να προχωρήσεις στην αντικατάσταση των παλιών σου τζαμιών, είναι για να αυξήσεις την αντικειμενική του αξία και σε βάθος χρόνου να αποσβέσεις τα χρήματα που επένδυσες.

Οι τζαμάδες μας στην Ηλιούπολη, αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν με επιτυχία τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών σε παντός τύπου κουφώματα και συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες στον χώρο ώστε να σου προτείνουν ποιοτικά προϊόντα. Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να σου εγκαταστήσουν ενεργειακά τζάμια, μονά, διπλά, τρίπλεξ, laminate και securit και να εγγυηθούν ότι θα σου παρέχουν την καλύτερη τιμή με τοποθέτηση στην αγορά.

Με ελάχιστη βήματα, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου για τοποθέτηση τζαμιών σε κάθε κούφωμα και να λάβεις προσφορές για το κόστος τους με τοποθέτηση από αξιολογημένους επαγγελματίες στην Ηλιούπολη!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
224 αξιολογήσεις

ο κ. Φιλιππαιος είναι πολύ καλός επαγγελματίας, προτιμήστε τον!

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Τυπικός, αποτελεσματικός, ευγενικός, συνεπής. Ο τύπος του επαγγελματία που θέλεις να συνεργάζεσαι!

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Άμεση εξυπηρέτηση,επαγγελματισμός ,και χαμηλές τιμές . Άψογη συνεργασία

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, ποιότητα εργασίας, χαμηλές τιμές!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Σωστός επαγγελματία, ευχαριστος ανθρωπος, συννενοησιμος, εξυπηρετικος, συνεπής και καθαρή δουλειά! Παρόλο που υπήρχε πίεση χρόνου έφερε ε...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Τοποθετήθηκαν 2 σίτες σε μια πόρτα και μια μπαλκονόπορτα στο σπίτι μου χθες το απόγευμα. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το γεγονός πως έστε...

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Ηλιούπολη

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Ηλιούπολη - Κηφισιά
224 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Ηλιούπολη - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Ηλιούπολη - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Ηλιούπολη - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.
Γιώργος Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Ηλιούπολη - Αγία Παρασκευή
18 αξιολογήσεις
Η εταιρεία τοποθετεί τζάμια και υαλοπίνακες, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε από το 1993 σε σύγχρονες κατασκευές και οι συνεργασίες μας με εμπόρους, η ευγένεια και η άμεση εξυπηρέτηση, τα σύγχρονα μηχανήματα του εργαστηρίου, η πιστοποίηση της επαγγελματικής παροχής των υπηρεσιών μας από φορείς, εξασφαλίζουν την ασφαλή ολοκλήρωση κάθε εργασίας, που αναλαμβάνουμε! Επιλέξτε μας για μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα εργασίας, πάντα σε προσιτές τιμές.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει