Τζάμια - Κρύσταλλα Γέρακας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τοποθέτηση Τζαμιών: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις!

Θέλεις να βάλεις νέα τζάμια στις μπαλκονόπορτες ή στα παράθυρά σου; Η τοποθέτηση νέων τζαμιών, είναι μία εξειδικευμένη εργασία και θα δυσκολευτείς να την πραγματοποιήσεις μόνος σου. Οι εξειδικευμένοι τζαμάδες μας, αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν με επιτυχία εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης υαλοπινάκων και μπορούν  να σε κατευθύνουν προς το σωστό προϊόν για τα κουφώματα του χώρου σου.

Προτού επιλέξεις το είδος που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου, είναι καλό να δώσεις βάση σε κάποια σημεία προσοχής κατά την επιλογή. Διάβασε την λίστα που ακολουθεί και θα καταλάβεις:

Επίλεξε ποιοτικά τζάμια.

Στην αγορά θα βρεις πολλά προϊόντα υαλοπίνακα. Πολλά από αυτά είναι αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης. Πριν επιλέξεις τζάμια, πρέπει να είσαι σίγουρος για την σχέση ποιότητας και τιμής. Τα τζάμια, είναι πολύ σημαντικά για την θωράκιση του χώρου σου από τις εξωτερικές συνθήκες, δεν πρέπει να συμβιβαστείς με ένα χαμηλότερο ποιοτικά προϊόν ώστε να γλιτώσεις κάποια χρήματα.

Τα τζάμια πρέπει να έχουν πιστοποίηση και εγγύηση.

Οι υαλοπίνακες, είναι σημαντικό να συνοδεύονται από πιστοποίηση και εγγύηση. Η εγγύηση σε προστατεύει σε περίπτωση θραύσης του τζαμιού ή ραγίσματος τον πρώτο καιρό της τοποθέτησης. Ακόμη, οι πιστοποιήσεις που συνοδεύουν τα τζάμια, πιστοποιούν την ποιότητα του προϊόντος και άρα την αξιοπιστία τους σε βάθος χρόνου.

Να επιλέξεις τζάμια από μία αξιόπιστη εταιρεία.

Η εταιρεία προέλευσης των τζαμιών, είναι απαραίτητο να είναι αξιόπιστη και γνωστή κατασκευαστική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιο πιθανό να διαρκέσουν μακροχρόνια και σε περίπτωση φθοράς να υπάρχουν τα κατάλληλα ανταλλακτικά.

Μην διαλέξεις φθηνά τζάμια.

Σίγουρα οι τιμές στα τζάμια, είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει όμως δεν πρέπει να είναι ο βασικός παράγοντας επιλογής. Εάν επιλέξεις φθηνά τζάμια, διακινδυνεύεις. Πολύ σύντομα, μπορεί να τα δεις να παρουσιάζουν βλάβη και φθορές και να χρειαστείς αντικατάσταση. Επένδυσε λίγα παραπάνω χρήματα σε κάτι που θα το έχεις για πολλά χρόνια.

Αφού προσέξεις τις παραπάνω οδηγίες, μπορείς να προχωρήσεις στην επιλογή του κατάλληλου είδους για τα κουφώματα του χώρου σου. Παρακάτω, θα βρεις μία λίστα με τα πιο δημοφιλή είδη στους υαλοπίνακες:

  • Μονά & Διπλά Τζάμια
  • Τρίπλεξ Τζάμια
  • Ενεργειακά Τζάμια
  • Τζάμια Ασφαλείας
  • Πυρίμαχα Τζάμια
  • Laminated Τζάμια

Οι τζαμάδες μας, εξυπηρετούν όλο τον Γέρακα για τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών και υαλοπινάκων. Ακόμη, αναλαμβάνουν τις παραπάνω υπηρεσίες για υαλοπετάσματα και κρύσταλλα.

Συμπλήρωσε τώρα την φόρμα των τζαμιών και πολύ σύντομα θα λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στα τζάμια από τους καλύτερους επαγγελματίες στον Γέρακα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

Άψογος, και σε σχέση ποιότητας τιμής, και σε συμπεριφορά, και στην παράδοση των συμφωνημένων. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Εξαιρετικος επαγγελματιας, συστηνεται ανεπιφυλακτα!

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας και εξυπηρετικός!

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Άμεση επικοινωνία, άμεση και σωστή εκτέλεση της εργασίας.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Επαγγελματιας ανθρωπος εκανε τηννκαλυτερη δουλεια μπραβο μητσο

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Εξαιρετικη δουλεια κ πολυ γρηγορος. Εξαιρετικος ανθρωπος.

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Παλλήνη

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Γέρακας - Κηφισιά
222 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Γέρακας - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Γέρακας - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Γέρακας - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Γέρακας - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει