Τζάμια - Κρύσταλλα Γέρακας

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τοποθέτηση Τζαμιών: Τα βασικά που πρέπει να γνωρίζεις!

Θέλεις να βάλεις νέα τζάμια στις μπαλκονόπορτες ή στα παράθυρά σου; Η τοποθέτηση νέων τζαμιών, είναι μία εξειδικευμένη εργασία και θα δυσκολευτείς να την πραγματοποιήσεις μόνος σου. Οι εξειδικευμένοι τζαμάδες μας, αναλαμβάνουν και ολοκληρώνουν με επιτυχία εργασίες τοποθέτησης, επισκευής και αντικατάστασης υαλοπινάκων και μπορούν  να σε κατευθύνουν προς το σωστό προϊόν για τα κουφώματα του χώρου σου.

Προτού επιλέξεις το είδος που εξυπηρετεί τις ανάγκες σου, είναι καλό να δώσεις βάση σε κάποια σημεία προσοχής κατά την επιλογή. Διάβασε την λίστα που ακολουθεί και θα καταλάβεις:

Επίλεξε ποιοτικά τζάμια.

Στην αγορά θα βρεις πολλά προϊόντα υαλοπίνακα. Πολλά από αυτά είναι αμφιβόλου ποιότητας και προέλευσης. Πριν επιλέξεις τζάμια, πρέπει να είσαι σίγουρος για την σχέση ποιότητας και τιμής. Τα τζάμια, είναι πολύ σημαντικά για την θωράκιση του χώρου σου από τις εξωτερικές συνθήκες, δεν πρέπει να συμβιβαστείς με ένα χαμηλότερο ποιοτικά προϊόν ώστε να γλιτώσεις κάποια χρήματα.

Τα τζάμια πρέπει να έχουν πιστοποίηση και εγγύηση.

Οι υαλοπίνακες, είναι σημαντικό να συνοδεύονται από πιστοποίηση και εγγύηση. Η εγγύηση σε προστατεύει σε περίπτωση θραύσης του τζαμιού ή ραγίσματος τον πρώτο καιρό της τοποθέτησης. Ακόμη, οι πιστοποιήσεις που συνοδεύουν τα τζάμια, πιστοποιούν την ποιότητα του προϊόντος και άρα την αξιοπιστία τους σε βάθος χρόνου.

Να επιλέξεις τζάμια από μία αξιόπιστη εταιρεία.

Η εταιρεία προέλευσης των τζαμιών, είναι απαραίτητο να είναι αξιόπιστη και γνωστή κατασκευαστική εταιρεία. Σε αυτή την περίπτωση, είναι πιο πιθανό να διαρκέσουν μακροχρόνια και σε περίπτωση φθοράς να υπάρχουν τα κατάλληλα ανταλλακτικά.

Μην διαλέξεις φθηνά τζάμια.

Σίγουρα οι τιμές στα τζάμια, είναι ένα θέμα που θα σε απασχολήσει όμως δεν πρέπει να είναι ο βασικός παράγοντας επιλογής. Εάν επιλέξεις φθηνά τζάμια, διακινδυνεύεις. Πολύ σύντομα, μπορεί να τα δεις να παρουσιάζουν βλάβη και φθορές και να χρειαστείς αντικατάσταση. Επένδυσε λίγα παραπάνω χρήματα σε κάτι που θα το έχεις για πολλά χρόνια.

Αφού προσέξεις τις παραπάνω οδηγίες, μπορείς να προχωρήσεις στην επιλογή του κατάλληλου είδους για τα κουφώματα του χώρου σου. Παρακάτω, θα βρεις μία λίστα με τα πιο δημοφιλή είδη στους υαλοπίνακες:

  • Μονά & Διπλά Τζάμια
  • Τρίπλεξ Τζάμια
  • Ενεργειακά Τζάμια
  • Τζάμια Ασφαλείας
  • Πυρίμαχα Τζάμια
  • Laminated Τζάμια

Οι τζαμάδες μας, εξυπηρετούν όλο τον Γέρακα για τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών και υαλοπινάκων. Ακόμη, αναλαμβάνουν τις παραπάνω υπηρεσίες για υαλοπετάσματα και κρύσταλλα.

Συμπλήρωσε τώρα την φόρμα των τζαμιών και πολύ σύντομα θα λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στα τζάμια από τους καλύτερους επαγγελματίες στον Γέρακα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Πολυ καλή εργασία εμεινα απολυτα ευχαριστημένο320
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Εξυπηρετήθηκα ευχαριστώ πολύ , έμεινα ευχαριστημένος με άμεση ανταπόκριση .
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
ευγενέστατος , επαγγελματίας ,συνεπής, εξαιρετικό αποτέλεσμα. πολύ σπάνια χαρίσματα στις μέρες μας, μου έφτιαξε ακριβώς αυτό που ηθελα. τ...
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
Ό,τι και να πω θα ειναι λίγο. Γρήγορος, σωστός και πολύ καλή τιμή. Ευχαριστώ για όλα!
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις
Ο Χαράλαμπος επικοινώνησε μαζί μου άμεσα και με επισκέφτηκε την ίδια μέρα. Άλλαξε το μοτερ του ρόλου σε λιγότερο από μία ώρα και άφησε το...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
40 αξιολογήσεις
Η εργασία ολοκληρώθηκε σήμερα! Ήταν πάρα πολύ σωστός στην δουλειά του και είμαι πολύ ευχαριστημένη! Τα παιδιά του ο Γιάννης και Ηλίας Μα...
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει