Τζάμια - Κρύσταλλα Γαλάτσι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

5 Πράγματα που πρέπει να προσέξεις για τα τζάμια!

Θέλεις να βάλεις τζάμια στα κουφώματα της οικίας σου; Οι επιλογές που έχεις σε είδη είναι πολλές και σίγουρα το να διαλέξεις δεν είναι εύκολο. Ένας επαγγελματίας τζαμάς, γνωρίζει πως να σε καθοδηγήσει προς την κατάλληλη για εσένα επιλογή και να σου προτείνει ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους.

Οι τζαμάδες μας, έχοντας πραγματοποιήσει πολλές τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών, διαθέτουν εμπειρία στα σημεία προσοχής κατά την επιλογή τζαμιών και εμείς τους ζητήσαμε να μας συγκεντρώσουν σε μία λίστα, τα βασικότερα από αυτά.

  1. Κατασκευαστική Εταιρία: Πολλοί αγοράζουν τζάμια αμφιβόλου ποιότητας γιατί μπορεί να είναι οικονομικότερα. Το να διαλέξεις τζάμια που προέρχονται από μία γνωστή κατασκευαστική εταιρεία, παρέχει αξιοπιστία και σιγουριά ότι το προϊόν θα αντέξει στο πέρασμα του χρόνου και δεν θα χρειαστεί άμεσα αντικατάσταση.

  2. Πιστοποίηση: Όπως όλα τα προϊόντα έτσι και τα τζάμια, διαθέτουν πιστοποιήσεις. Οι πιστοποιήσεις αυτές μπορεί να αφορούν τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες και την ασφάλεια που παρέχουν. Πριν διαλέξεις το είδος τζαμιού που ταιριάζει στις ανάγκες σου, σιγουρέψου ότι διαθέτει πιστοποίηση.

  3. Μόνωση: Οι θερμομονωτικές ιδιότητες των τζαμιών τελευταίας τεχνολογίας είναι ο βασικός λόγος που θα αντικαταστήσεις τα παλιά σου τζάμια. Πρέπει να βεβαιωθείς ότι το είδος που επίλεξες, διαθέτει πιστοποιήσεις θερμομόνωσης ώστε να ενισχύσει τα οφέλη των κουφωμάτων σου και να συμβάλει στην εξοικονόμηση χρημάτων.

  4. Εγγύηση: Είναι από τα σημαντικότερα κριτήρια επιλογής τζαμιών. Πολλές φορές, τα προϊόντα είναι πιθανόν να παρουσιάσουν προβλήματα και να χρειαστούν επισκευή ή ακόμη και αντικατάσταση. Σε περίπτωση, που διαθέτουν εγγύηση το κόστος επισκευής καλύπτεται από την εγγύηση και δεν χρειάζεται να επιβαρυνθείς με αυτό.

Αφού σιγουρευτείς ότι τα τζάμια διαθέτουν τα παραπάνω χαρακτηριστικά, μπορείς να προχωρήσεις στο επόμενο βήμα που είναι να επιλέξεις το είδος τζαμιού που ταιριάζει στις πόρτες . Στην παρακάτω λίστα, θα βρεις τα δημοφιλέστερα είδη τζαμιών για την οικία ή τον επαγγελματικό σου χώρο:

  • Μονά Τζάμια

  • Διπλά Τζάμια

  • Τρίπλεξ Τζάμια

  • Laminate Τζάμια

  • Πυρίμαχα Τζάμια

  • Securit Τζάμια

Οι τζαμάδες μας, αναλαμβάνουν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών στο Γαλάτσι και διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία να σε βοηθήσουν στο να κάνεις την καλύτερο επιλογή για τα κουφώματά σου. Το κόστος με τοποθέτηση στα τζάμια, δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να τους επιλέξεις.

Συμπλήρωσε την φόρμα για τζάμια και υαλοπίνακες θα λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές από έμπειρους και αξιόπιστους τζαμάδες στο Γαλάτσι!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Σ.
3 αξιολογήσεις
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από το κύριο Στανίτσα!
Μάριος Μ.
5 αξιολογήσεις
Συνεπής στην εργασία του, με την ώρα παράδοσης του έργου, καθαριότητα στο χώρο που εργάστηκε (δεν άφησε σκουπίδια, τακτοποίησε το χώρο κλ...
Ηλίας Ι.
41 αξιολογήσεις
αλλαγή 3 τζαμιών
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Ο κύριος Πανάρετος αν και αρχικά ήρθε μόνο για την εργασία μου για αντικατάσταση πλακιδίων στο μπαλκόνι, τελικά έκανε κι άλλες εργασίες π...
ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Δ.
25 αξιολογήσεις
ΕΥΓΕΝΙΚΉ & ΦΙΛΙΚΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΠΡΟΣΈΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΔΙΕΡΕΎΝΗΣΗ ΑΝΑΓΚΏΝ. ΣΧΕΤΙΚΆ ΓΡΉΓΟΡΗ ΥΛΟΠΟΊΗΣΗ, ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΟΙ ΌΡΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΌ...
ALU G.
16 αξιολογήσεις
Από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σιαμορέλη, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι επρόκειτο για πολύ συνεννοήσιμο επαγγελματία, ...
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει