Τζάμια - Κρύσταλλα Εξάρχεια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις πριν την τοποθέτηση τζαμιών!

Η τοποθέτηση τζαμιών σε πόρτες και παράθυρα, είναι κάτι που θα σε απασχολήσει για καιρό εάν δεν έχεις έναν επαγγελματία τζαμά να σε συμβουλεύσει. Τα είδη τζαμιών που μπορείς να εφαρμόσεις στα κουφώματα του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου είναι πολλά και το καθένα μπορεί να σου προσφέρει διαφορετικά οφέλη.

Πριν ξεκινήσεις τις εργασίες αντικατάστασης των παλιών σου τζαμιών, είναι καλό να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου. Διαφορετικό τύπο τζαμιού θα χρειαστείς εάν επιθυμείς την αύξηση της θερμομόνωσης του χώρου σου και διαφορετικό εάν επιθυμείς τον αερισμό του.

Ρωτήσαμε τους επαγγελματίες μας, για τις βασικές ανάγκες που καλύπτουν τα τζάμια και σου παρουσιάζουμε μία λίστα με τα είδη τζαμιών που καλύπτουν τις βασικότερες από αυτές.

Για καλύτερη θερμομόνωση & ηχομόνωση του σπιτιού: Τα διπλά και τα τριπλά τζάμια είναι σίγουρα μία επιλογή που δεν θα σε απογοητεύσει. Οι διπλές και τριπλές ενωμένες επιφάνειες των τζαμιών, διατηρούν την θερμοκρασία στο εσωτερικό του χώρου σε σταθερά επίπεδα και δεν αφήνουν του ενοχλητικούς θορύβους να εισβάλουν.

Για εξοικονόμηση ενέργειας & χρημάτων: Η απάντηση σε αυτή την ανάγκη είναι τα ενεργειακά κουφώματα. Το συγκεκριμένο είδος, συνδυάζεται τέλεια με ενεργειακά κουφώματα και προσφέρει έως και πενήντα τοις εκατό εξοικονόμηση ενέργειας ενώ παράλληλα μειώνει το κόστος της θέρμανσης και την ψύξης του χώρου.

Για επαγγελματικούς χώρους: Χώροι όπως οι βιοτεχνίες και τα εργοστάσια, απαιτούν συχνό αερισμό ώστε να καθαρίζει η ατμόσφαιρα. Τα μονά συμβατικά τζάμια, είναι ιδανικά για περιπτώσεις όπως αυτές.

Για αντοχή σε υψηλές θερμοκρασίες: Τα πυρίμαχα τζάμια, είναι εκείνα που καλύπτουν πλήρως την συγκεκριμένη ανάγκη. Συνήθως, τοποθετούνται μπροστά από τζάκια και λειτουργούν προστατευτικά.

Για πρόληψη ατυχημάτων: Τα σπασίματα και τα ραγίσματα τζαμιών, είναι ένα συχνό φαινόμενο. Η διαφανής επιφάνειά τους, μερικές φορές είναι η βασική αιτία που πολλοί πέφτουν επάνω με αποτέλεσμα το τζάμι να ραγίζει και να προκαλούνται τραυματισμοί. Τα τζάμια securit, είναι η λύση στην αναζήτησή σου καθώς θρυμματίζονται σε περίπτωση σπασίματος.

Η τοποθέτηση τζαμιού πόρτας, παραθύρου ή μπαλκονόπορτας, μπορεί να γίνει μία απλή διαδικασία εάν αντιληφθείς τις ανάγκες τις δικές σου και του χώρου σου. Οι έμπειροι τζαμάδες μας, θα αναλάβουν τις εργασίες για την κατάλληλη εφαρμογή των υαλοπινάκων στα κουφώματα του χώρου σου. Η τιμή με τοποθέτηση, δεν θα αποτελέσει ανασταλτικό παράγοντα για να προχωρήσεις.

Οι τζαμάδες μας, εξυπηρετούν όλες τις γειτονιές των Εξαρχείων και μπορούν να εγγυηθούν την επαγγελματική και ποιοτική τοποθέτηση τζαμιών στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο. Ακόμη, οι επαγγελματίες μας ολοκληρώνουν με επιτυχία τοποθετήσεις υαλοπετασμάτων, κρυστάλλων καθώς και τζαμιών σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους.

Πέρα από τοποθετήσεις οι επαγγελματίες μας, πραγματοποιούν συντηρήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών σε παλιά κουφώματα. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να λάβεις προσφορές για τιμές στα τζάμια από αξιόπιστους επαγγελματίες στα Εξάρχεια.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
συνεπής και εξαιρετική εργασία
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Άμεση ανταπόκριση , επαγγελματική αντιμετώπιση
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Στη δουλειά, αστέρι! Πολύ καλός επαγγελματίας.
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
Η εργασιά ήταν αντικατάσταση τζαμιού μπαλκονόπορτας.Ανταποκρίθηκε εντός λίγων ωρών(ο μοναδικός από το site) και η αποκατάσταση ζημιάς ολο...
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις
ολα ενταξει,ηρθε ο μαστορας τα τοποθετησε σε χρονο dt και γίναμε...καλο καλοκαιρι σε ολους
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
40 αξιολογήσεις
Άψογη επαγγελματίες, πολύ καλή εργασία, προσιτές τιμές. Έλησαν κάθε απορία, συνεπείς σε ότι συμφωνήσαμε, και προπάντων Άνθρωποι
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει