Τζάμια - Κρύσταλλα Δάφνη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τζάμια: Τί θα κερδίσεις από την τοποθέτησή τους;

Ετοιμάζεσαι να τοποθετήσεις τζάμια στα κουφώματα της οικίας σου; Τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας διαθέτουν ενισχυμένες ιδιότητες που συμβάλουν στην βελτίωση της καθημερινότητά σου και στην μείωση των εξόδων. Η τοποθέτηση νέων τζαμιών, αποτελεί μία εξειδικευμένη εργασία που απαιτεί επαγγελματική βοήθεια. Η επαγγελματική τοποθέτηση σε μπαλκονόπορτες και παντζούρια, θα εξασφαλίσει τα οφέλη που αναζητείς σε έναν ποιοτικό υαλοπίνακα.

Τα είδη τζαμιών που κυκλοφορούν στην αγορά, καλύπτουν την πλειοψηφία των αναγκών και το κόστος του ανταποκρίνεται σε κάθε προϋπολογισμό. Οι τεχνικοί μας, συνιστούν να μην κάνεις έκπτωση στην ποιότητα του τζαμιού που θα τοποθετήσεις. Η επένδυση είναι μακροχρόνια και εάν κάνεις την σωστή επιλογή, η απόσβεση των χρημάτων σου θα γίνει σύντομα.

Γιατί να αντικαταστήσεις τα παλιά σου τζάμια;

Εάν αναρωτιέσαι γιατί πρέπει να προχωρήσεις στην αντικατάσταση των παλιών σου τζαμιών, η παρακάτω λίστα θα σου δώσει όλους τους σωστούς λόγους:

Θερμομόνωση & Ηχομόνωση: Είναι ίσως από τις σπουδαιότερες και βασικές ανάγκες που θέλεις να καλύψεις με τα κουφώματα και τα τζάμια. Τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας, διαθέτουν ενισχυμένες θερμομονωτικές ιδιότητες και εξασφαλίζουν σταθερή θερμοκρασία στο εσωτερικό του χώρου σου τόσο τους θερινούς όσο και τους χειμερινούς μήνες. Για να έχεις καλύτερα αποτελέσματα, συνδύασε τα τζάμια με ποιοτικά κουφώματα.

Ακόμη, με τους κατάλληλους υαλοπίνακες, μπορείς να κρατάς τους ενοχλητικούς θορύβους μακρυά από τα δωμάτια του σπιτιού σου και να απολαύσεις την ηρεμία του.

Μείωση των μηνιαίων εξόδων: Στην εποχή μας, η μείωση των εξόδων των μηνιαίων λογαριασμών είναι πολύ σημαντική. Με το κατάλληλο είδος τζαμιού (π.χ. ενεργειακά) μπορείς να διατηρείς την θερμοκρασία του χώρου σου και να μην χρειάζεται να λειτουργήσεις τα συστήματα θέρμανσης ή ψύξης.

Ασφάλεια: Η προστασία του χώρου σου, είναι κάτι που σίγουρα σε απασχολεί. Η αντοχή των τζαμιών στην κρούση ειδικά εάν διαθέτεις κατάστημα, είναι πολύ σημαντική. Τα νέα τζάμια, διαθέτουν μέγιστη αντοχή και ενώ ακόμη και στην περίπτωση που σπάσουν δεν διαλύονται αλλά συγκρατούν  τα κομμάτια τους πάνω σε ειδική μεμβράνη ή θρυμματίζονται.

Οι παραπάνω λόγοι, είναι αρκετοί για να σε πείσουν ότι η τοποθέτηση νέων τζαμιών στα κουφώματα του χώρου σου, είναι μία συμφέρουσα επιλογή για εσένα. Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να βρεις ένα αξιόπιστο τεχνικό. Οι τεχνικοί μας εξυπηρετούν όλες τις γειτονιές της Δάφνης και ολοκληρώνουν με επιτυχία κάθε εργασία για τζάμια που αναλαμβάνουν.

Οι τεχνικοί μας, προμηθεύονται τα ποιοτικότερα είδη τζαμιού στην αγορά και πραγματοποιούν την εγκατάστασή τους σε σύντομο χρονικό διάστημα. Τα πιο δημοφιλή είδη τζαμιού που τοποθετούν είναι:

  • Μονά Τζάμια
  • Διπλά Τζάμια
  • Τρίπλεξ Τζάμια
  • Ενεργειακά Τζάμια
  • Πυρίμαχα Τζάμια
  • Securit Τζάμια

Καταχώρησε άμεσα την εργασία που θες να πραγματοποιήσεις και θα λάβεις τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στα τζάμια από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή της Δάφνης. Πέρα από υαλοπίνακες και τζάμια, οι επαγγελματίες πραγματοποιούν τοποθετήσεις υαλοπετασμάτων εξωτερικού χώρου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
224 αξιολογήσεις

Αρκετά καλή εργασία άαααααάααααααααααααααααααααααααα

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Πολὺ εὐγενής, συνεπὴς καὶ γρήγορος. Ἄνταπεξῆλθε ἀμέσως, ἐπεμέτρησε στὴν ὥρα του καὶ τὴν ἑπομένη ἐπανῆλθε συνεπῶς στὴν ὥρα του καὶ τελείωσ...

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, ευγενικός, συνεργάσιμος. Μας έκανε τη δουλεία πολύ γρήγορα, όπως του είχαμε ζητήσει και οι τιμές του ήταν προσιτές...

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Ήταν πολύ καλός και εξυπηρετικός επαγγελματίας!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Πολύ ευγενικός, πολύ καλή εργασία, άμεση εξυπηρέτηση και πολύ καλή τιμή!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Eξυπηρετικός, γρήγορος και με προσοχή στις λεπτομέρειες. Καλός επαγγελματίας!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Δάφνη

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Δάφνη - Κηφισιά
224 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Δάφνη - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Δάφνη - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Δάφνη - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.
Γιώργος Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Δάφνη - Αγία Παρασκευή
18 αξιολογήσεις
Η εταιρεία τοποθετεί τζάμια και υαλοπίνακες, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε από το 1993 σε σύγχρονες κατασκευές και οι συνεργασίες μας με εμπόρους, η ευγένεια και η άμεση εξυπηρέτηση, τα σύγχρονα μηχανήματα του εργαστηρίου, η πιστοποίηση της επαγγελματικής παροχής των υπηρεσιών μας από φορείς, εξασφαλίζουν την ασφαλή ολοκλήρωση κάθε εργασίας, που αναλαμβάνουμε! Επιλέξτε μας για μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα εργασίας, πάντα σε προσιτές τιμές.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει