Τζάμια - Κρύσταλλα Βριλήσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί πρέπει να γνωρίζεις για τα τζάμια;

Σκέφτεσαι να αντικαταστήσεις τα παλιά σου τζάμια; Η αλλαγή των παλιών τζαμιών με νέα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας, είναι σίγουρα κάτι που θα σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Με το πέρασμα του χρόνου, τα παλιά τζάμια χάνουν τις ιδιότητές τους και γίνονται ανθεκτικά σε θραύσεις, στα έντονα καιρικά φαινόμενα ενώ δεν προσφέρουν καθόλου κάλυψη από το κρύο ή από την ζέστη.

Υπάρχουν πολλά είδη τζαμιού που μπορείς να τοποθετήσεις στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σου χώρο και να είσαι σίγουρος για την μακροχρόνια αντοχή τους. Η εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα των τζαμιών, βοήθησε στην δημιουργία των παρακάτω ειδών:

  • Μονά Τζάμια
  • Διπλά Τζάμια
  • Τριπλά Τζάμια
  • Τζάμια Securit
  • Πυρίμαχα Τζάμια
  • Προστατευτικά Τζάμια
  • Ενεργειακά Τζάμια

Τα παραπάνω είδη, συγκεντρώνουν χαρακτηριστικά που βοηθούν στην θερμομόνωση και ηχομόνωση του χώρου ενώ εξασφαλίζουν την προστασία του ιδιοκτήτη σε περίπτωση θραύσης. Τα νέα τζάμια ειδικά τα ενεργειακά, συντελούν στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και χρημάτων από την θέρμανση και την ψύξη.

Σίγουρα δεν ακούς πρώτη φορά για τα παραπάνω είδη όμως, αυτό που δεν γνωρίζεις είναι το τι μπορούν να σου προσφέρουν στην καθημερινότητά σου και πώς μπορούν να την βελτιώσουν. Συγκεντρώσαμε για εσένα, κάποιες γενικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις για τα τζάμια και θα σε κατευθύνουν προς την σωστή επιλογή.

Μονά Τζάμια: Είναι τα συμβατικά τζάμια τα οποία ανάλογα με το πάχος τους, τοποθετούνται είτε σε αποθήκες και εργοστάσια είτε σε βιτρίνες καταστημάτων. Το πάχος τους κυμαίνεται μεταξύ 4 έως 12 mm. Όσο μεγαλύτερο είναι το πάχος τους τόσο μεγαλύτερη είναι και η αντοχή τους σε κρούση.

Διπλά και Τριπλά Τζάμια: Αποτελούν εξέλιξη των μονών και ουσιαστικά αποτελούνται από δύο ή τρία αντίστοιχα παράλληλα τζάμια που ενώνονται με αποστάτες. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι η θερμομόνωση και η ηχομόνωση που προσφέρουν.

Τζάμια Ασφαλείας: Βασικό τους πλεονέκτημα είναι η προστασία που προσφέρουν σε περίπτωση που σπάσουν ή ραγίσουν. Ουσιαστικά, το τζάμι θρυμματίζεται σε μικροσκοπικά κομμάτια ώστε να μην προκληθεί ατύχημα.

Πυρίμαχα Τζάμια:  Είναι αποτελεσματικό μέσο προστασίας. Τοποθετούνται μπροστά από τζάκια καθώς αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και περιορίζουν την δύναμη της φωτιάς.

Ενεργειακά Τζάμια: Είναι ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή για κάθε χώρο. Εφόσον συνδυαστούν με ενεργειακά κουφώματα τελευταίας τεχνολογίας, εγγυώνται υψηλές αποδόσεις, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Τώρα που έχεις μία ιδέα για τον τομέα των τζαμιών και των υαλοπινάκων, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την φόρμα και να λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές στα τζάμια. Οι τζαμάδες μας στα Βριλήσσια, αναλαμβάνουν εργασίες τοποθέτησης, επισκευής, συντήρησης, αντικατάστασης τζαμιών παραθύρων και μπαλκονόπορτων.

Ακόμη, οι τζαμάδες μας, τοποθετούν υαλοπετάσματα εξωτερικού χώρου και εγγυώνται ότι θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Σ.
3 αξιολογήσεις
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από το κύριο Στανίτσα!
Μάριος Μ.
5 αξιολογήσεις
Συνεπής στην εργασία του, με την ώρα παράδοσης του έργου, καθαριότητα στο χώρο που εργάστηκε (δεν άφησε σκουπίδια, τακτοποίησε το χώρο κλ...
Ηλίας Ι.
41 αξιολογήσεις
αλλαγή 3 τζαμιών
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Ο κύριος Πανάρετος αν και αρχικά ήρθε μόνο για την εργασία μου για αντικατάσταση πλακιδίων στο μπαλκόνι, τελικά έκανε κι άλλες εργασίες π...
ALU G.
16 αξιολογήσεις
Από την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία με τον κ. Σιαμορέλη, μου δημιουργήθηκε η εντύπωση ότι επρόκειτο για πολύ συνεννοήσιμο επαγγελματία, ...
Δημήτρης Ν.
106 αξιολογήσεις
Συνεπής, γρήγορος αλλά ακριβός
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει