Τζάμια - Κρύσταλλα Βριλήσσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τί πρέπει να γνωρίζεις για τα τζάμια;

Σκέφτεσαι να αντικαταστήσεις τα παλιά σου τζάμια; Η αλλαγή των παλιών τζαμιών με νέα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας, είναι σίγουρα κάτι που θα σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα. Με το πέρασμα του χρόνου, τα παλιά τζάμια χάνουν τις ιδιότητές τους και γίνονται ανθεκτικά σε θραύσεις, στα έντονα καιρικά φαινόμενα ενώ δεν προσφέρουν καθόλου κάλυψη από το κρύο ή από την ζέστη.

Υπάρχουν πολλά είδη τζαμιού που μπορείς να τοποθετήσεις στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σου χώρο και να είσαι σίγουρος για την μακροχρόνια αντοχή τους. Η εξέλιξη της τεχνολογίας στον τομέα των τζαμιών, βοήθησε στην δημιουργία των παρακάτω ειδών:

  • Μονά Τζάμια
  • Διπλά Τζάμια
  • Τριπλά Τζάμια
  • Τζάμια Securit
  • Πυρίμαχα Τζάμια
  • Προστατευτικά Τζάμια
  • Ενεργειακά Τζάμια

Τα παραπάνω είδη, συγκεντρώνουν χαρακτηριστικά που βοηθούν στην θερμομόνωση και ηχομόνωση του χώρου ενώ εξασφαλίζουν την προστασία του ιδιοκτήτη σε περίπτωση θραύσης. Τα νέα τζάμια ειδικά τα ενεργειακά, συντελούν στην εξοικονόμηση ενέργειας αλλά και χρημάτων από την θέρμανση και την ψύξη.

Σίγουρα δεν ακούς πρώτη φορά για τα παραπάνω είδη όμως, αυτό που δεν γνωρίζεις είναι το τι μπορούν να σου προσφέρουν στην καθημερινότητά σου και πώς μπορούν να την βελτιώσουν. Συγκεντρώσαμε για εσένα, κάποιες γενικές πληροφορίες που πρέπει να γνωρίζεις για τα τζάμια και θα σε κατευθύνουν προς την σωστή επιλογή.

Μονά Τζάμια: Είναι τα συμβατικά τζάμια τα οποία ανάλογα με το πάχος τους, τοποθετούνται είτε σε αποθήκες και εργοστάσια είτε σε βιτρίνες καταστημάτων. Το πάχος τους κυμαίνεται μεταξύ 4 έως 12 mm. Όσο μεγαλύτερο είναι το πάχος τους τόσο μεγαλύτερη είναι και η αντοχή τους σε κρούση.

Διπλά και Τριπλά Τζάμια: Αποτελούν εξέλιξη των μονών και ουσιαστικά αποτελούνται από δύο ή τρία αντίστοιχα παράλληλα τζάμια που ενώνονται με αποστάτες. Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι η θερμομόνωση και η ηχομόνωση που προσφέρουν.

Τζάμια Ασφαλείας: Βασικό τους πλεονέκτημα είναι η προστασία που προσφέρουν σε περίπτωση που σπάσουν ή ραγίσουν. Ουσιαστικά, το τζάμι θρυμματίζεται σε μικροσκοπικά κομμάτια ώστε να μην προκληθεί ατύχημα.

Πυρίμαχα Τζάμια:  Είναι αποτελεσματικό μέσο προστασίας. Τοποθετούνται μπροστά από τζάκια καθώς αντέχουν σε υψηλές θερμοκρασίες και περιορίζουν την δύναμη της φωτιάς.

Ενεργειακά Τζάμια: Είναι ξεκάθαρα η καλύτερη επιλογή για κάθε χώρο. Εφόσον συνδυαστούν με ενεργειακά κουφώματα τελευταίας τεχνολογίας, εγγυώνται υψηλές αποδόσεις, εξοικονόμηση ενέργειας και χρημάτων.

Τώρα που έχεις μία ιδέα για τον τομέα των τζαμιών και των υαλοπινάκων, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να συμπληρώσεις την φόρμα και να λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές στα τζάμια. Οι τζαμάδες μας στα Βριλήσσια, αναλαμβάνουν εργασίες τοποθέτησης, επισκευής, συντήρησης, αντικατάστασης τζαμιών παραθύρων και μπαλκονόπορτων.

Ακόμη, οι τζαμάδες μας, τοποθετούν υαλοπετάσματα εξωτερικού χώρου και εγγυώνται ότι θα αναβαθμίσουν την αισθητική του χώρου σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
224 αξιολογήσεις

Άψογος επαγγελματίας, άμεση εξυπηρέτηση, καλές τιμές. Θα τον προτείνω και σε φίλους!

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, γρήγορη υπεύθυνη και οικονομική προσφορά. Σε μία μέρα το τζάμι μου ήταν έτοιμο!

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Ευγενικός, συνεπής και ακριβής σε όσα είχε από τη πρώτη στιγμή.

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Πάρα πολυ καλός επαγγελματίας. Εξυπηρετήθηκα άμεσα. Θα τον ξανά έπαιρνα.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας!

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Σωστός επαγγελματίας, εξαιρετικός στη δουλειά του, συνεπής και με το σωστό κόστος. Τον συνιστούμε με χαρά.

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Βριλήσσια

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Βριλήσσια - Κηφισιά
224 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Βριλήσσια - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Βριλήσσια - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Βριλήσσια - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Βριλήσσια - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει