Τζάμια - Κρύσταλλα Αθήνα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί είδους τζάμι να επιλέξεις;

Ψάχνεις για τζάμια στην Αθήνα; Η τοποθέτηση τζαμιού στα κουφώματα του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου, είναι ένα ζήτημα που θα σε απασχολήσει πολύ λόω των αμέτρητων επιλογών σε είδη τζαμιών αλλά και των μεγάλων διαφορών στις τιμές τους.

Στην αγορά, μπορείς να βρεις απλά και ενεργειακά τζάμια, μονά, διπλά και τριπλά για μπαλκονόπορτες, παράθυρα και διαχωριστικά χώρων. Η επιλογή του κατάλληλου είδους τζαμιού και η εγκατάσταση απαιτεί επαγγελματικό χειρισμό από εξειδικευμένο τζαμά.

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις αξιόπιστους επαγγελματίες τζαμάδες που εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες της Αθήνας και αναλαμβάνουν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών και κρυστάλλων.

Για να σε βοηθήσουμε να αποκτήσεις μία πρώτη άποψη σχετικά με το είδος τζαμιού που θα τοποθετήσεις στα κουφώματά σου, συγκεντρώσαμε τα πιο δημοφιλή είδη και τα βασικά τους χαρακτηριστικά. Ποια είναι αυτά;

Μονά τζάμια: Διαθέτουν πάχος από 4mm και 12mm και συνήθως τοποθετούνται σε μέρη που απαιτούν σωστό αερισμό του χώρου και όχι τόσο την καλή διατήρηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό του χώρου. Τέτοιου είδους χώροι είναι εργοστάσια, αποθήκες και βιοτεχνίες.

Εάν διαθέτεις κατάστημα, τα μονά τζάμια με πάχος περισσότερο από 8mm αποτελούν την πιο αξιόπιστη επιλογή καθώς διαθέτουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε κρούση και εφαρμοζόμενη δύναμη.

Laminated Τζάμια: Έχουν δημιουργηθεί από την ένωση δύο ή περισσότερων τζαμιών με μεμβράνες διάφανες, ημιδιαφανές, ή έγχρωμες. Ξεχωρίζουν για το γεγονός ότι δεν διαλύονται αλλά συγκρατούνται από την μεμβράνη σε περίπτωση που σπάσουν και έτσι αποφεύγονται τα ατυχήματα.

Τζάμια Securit: Εάν αναζητείς τζάμια που θα σου προσφέρουν ασφάλεια και αντοχή, τότε το συγκεκριμένο είδος καλύπτει πλήρως τις ανάγκες σου. Δεν ραγίζουν εύκολα ενώ σε περίπτωση που σπάσουν θρυμματίζονται σε μικροσκοπικά κομμάτια ώστε να μην προκαλέσουν τραυματισμό.

Ενεργειακά Τζάμια: Όπως και τα ενεργειακά κουφώματα, τα ενεργειακά τζάμια, συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα και εξασφαλίζουν οφέλη στον χώρο που τοποθετούνται.  Διατηρούν την θερμοκρασία στο εσωτερικό του χώρου και δεν αφήνουν την ζέστη ή το κρύο από το εξωτερικό περιβάλλον να εισέλθει στο εσωτερικό. Με αυτό τον τρόπο μειώνονται οι θερμικές απώλειες στον χώρο.

Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες, τα τελευταία χρόνια, κλέβουν την παράσταση και αν συνδυαστούν με ενεργειακά κουφώματα υψηλής ποιότητας το τελικό αποτέλεσμα ξεπερνάει τις προσδοκίες των πελατών.

Διπλά & Τριπλά Τζάμια: Τα πρώτα προέρχονται από την ένωση δύο μονών τζαμιών και τα δεύτερα από ένωση τριών τζαμιών με την χρήση αποστατών. Ενισχύουν την θερμομόνωση και την ηχομόνωση του σπιτιού και είναι ανθεκτικά στην φθορά του χρόνου.

Πυρίμαχα Τζάμια: Από την ονομασία τους, αντιλαμβάνεται κανείς ότι είναι ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες. Οι περισσότεροι, τα επιλέγουν ως προστατευτικά μπροστά από τα τζάκια. Πέρα, από την αντοχή τους αναβαθμίζουν την αισθητική του τζακιού.

Τί υπηρεσίες προσφέρουν οι τζαμάδες μας;

Οι επαγγελματίες τζαμάδες μας, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες κατασκευαστικές εταιρείες τζαμιών, υαλοπινάκων και κρυστάλλων και μπορούν να σου εξασφαλίσουν ένα ποιοτικό προϊόν για τα κουφώματά σου. Πέρα, από το προϊόν οι επαγγελματίες μας, θα σου προσφέρουν τις παρακάτω υπηρεσίες:

  • Τοποθέτηση Τζαμιού Μπαλκονόπορτας & Παραθύρου
  • Αντικατάσταση Σπασμένου ή Ραγισμένου Τζαμιού
  • Τοποθέτηση Άθραυστων Τζαμιών
  • Συντήρηση Τζαμιών & Υαλοπινάκων
  • Τοποθέτηση Πυρίμαχων & Προστατευτικών Τζαμιών
  • Τοποθέτηση Υαλοπετασμάτων

Στο Douleutaras.gr, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και να λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές για τοποθέτηση ή αντικατάσταση τζαμιών από αξιόλογους Τζαμάδες στην Αθήνα. Συμπλήρωσε την φόρμα, πες μας τι χρειάζεσαι και ολοκλήρωσε την εργασία σου στο ''πι'' και ''φι''.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
H συμφωνηθείσα εργασία περιλάμβανε τη μεταφορά σιδεριάς -κάγκελου από ένα σπίτι απ΄όπου είχε αφαιρεθεί και η εγκατάστασή της στην αυλή μο...
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Συνεργάσιμος, γρήγορος και αποτελεσματικός! Ευχαριστώ Δημήτρη.
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Έμεινα πολύ ευχαριστημένος από τον Κύριο Πανάρετο. Ήταν συνεπής και άμεσος στην δουλειά του.
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
Άμεση επικοινωνία, άμεση και σωστή εκτέλεση της εργασίας.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις
Τοποθετήθηκαν 2 σίτες σε μια πόρτα και μια μπαλκονόπορτα στο σπίτι μου χθες το απόγευμα. Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν το γεγονός πως έστε...
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
40 αξιολογήσεις
ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ Καλές τιμές γρήγορη εξυπηρέτηση Ευγένια και πολύ καλή δουλειά.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει