Τζάμια - Κρύσταλλα Άνω Λιόσια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τζάμια: Δημοφιλή Είδη και οι Ιδιότητές τους!

Είσαι έτοιμος να τοποθετήσεις τζάμια; Τα είδη που μπορείς να εγκαταστήσεις στα κουφώματα του σπιτιού σου, είναι πολλά και διαθέτουν διαφορετικά ιδιότητες. Το πρώτο που πρέπει να κοιτάξεις, είναι τις ανάγκες τις δικές σου και του χώρου σου. Για παράδειγμα διαφορετικές ανάγκες έχει ένα εργοστάσιο και διαφορετικές ένα σπίτι.

Οι τεχνικοί μας, μάς ενημέρωσαν ότι για να κάνεις την καλύτερη επιλογή σε υαλοπίνακες, πρέπει σίγουρα να έχεις επαγγελματική βοήθεια. Όσο και να έχεις κάνεις την έρευνά σου, υπάρχουν πράγματα που δεν γνωρίζεις για τον κάθε τύπο τζαμιού και που μπορεί να επηρεάσουν την τελική σου κρίση.

Εμείς, συγκεντρώσαμε για εσένα τα πιο δημοφιλή είδη στα τζάμια και τις βασικές τους ιδιότητες. Διάβασε την παρακάτω λίστα και θα σχηματίσεις μία πλήρη άποψη σχετικά με τον τύπο που μπορείς να εγκαταστήσεις:

Ενεργειακά Τζάμια: Είναι ο δημοφιλέστερος τύπος τζαμιού και αυτό γιατί συγκεντρώνει τα πιο πολλά πλεονεκτήματα. Συνδυάζει θερμομόνωση και ηχομόνωση του χώρου ενώ παράλληλα διατηρώντας την θερμοκρασία σε ιδανικά επίπεδα, πετυχαίνει μείωση των εξόδων σε θέρμανση και ψύξη. Το κόστος τοποθέτησης στους ενεργειακούς υαλοπίνακες δεν πρέπει να σε απασχολεί γιατί η ποιότητα και τα οφέλη τους θα δικαιώσουν την επένδυσή σου.

Διπλά Τζάμια: Διαθέτουν δύο παράλληλα φύλλα τζαμιού. Τοποθετούνται επάνω στα κουφώματα και ενισχύουν τις θερμομονωτικές του ιδιότητες. Εάν διαθέτεις κάποιο είδος κουφώματος που υστερεί σε αυτόν τον τομέα, το συγκεκριμένο είδος τζαμιού θα σε καλύψει απόλυτα.

Τρίπλεξ Τζάμια: Τα πολύφυλλα τζάμια, ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας ειδικής μεμβράνης η οποία λειτουργεί προστατευτικά σε περίπτωση κρούσης ή θραύσης. Αυτό γιατί, μπορεί να συγκρατεί τα κομμάτια από το τζάμι επάνω της και να μην υπάρχει κίνδυνος για ατύχημα.

Securit Τζάμια: Τα τζάμια ασφαλείας, εγκαθίστανται στα κουφώματα και ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι ότι σε περίπτωση σπασίματος θρυμματίζονται σε μικρά κομμάτια και έτσι δεν αποτελούν κίνδυνο για όποιον έχει πέσει πάνω τους. Ειδικά για οικογένειες το είδος αυτό είναι μοναδικό τόσο για την αντοχή όσο και για την ασφάλεια που προσφέρει.

Αφού επιλέξεις το είδος του υαλοπίνακα, που καλύπτει τις ανάγκες σου το επόμενο βήμα είναι να διαλέξεις τον κατάλληλο τεχνικό. Οι τεχνικοί μας, διαθέτουν άρτια γνώση και εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας που εγγυάται άμεση ολοκλήρωση των εργασιών, με αξιόπιστα αποτελέσματα.

Το βασικότερο είναι ότι οι τεχνικοί μας, εξυπηρετούν τα Άνω Λιόσια και έτσι είναι στην διάθεσή σου, ανά πάσα στιγμή για τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους.

Εάν σε απασχολεί η τιμή των τζαμιών, με λίγα μόνο κλικ μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου και σε λίγα λεπτά θα λάβεις ανταγωνιστικές τιμές για τζάμια υψηλής ποιότητας από αξιόπιστους επαγγελματίες στα Άνω Λιόσια. Οι τεχνικοί μας, τοποθετούν πέρα από υαλοπίνακες και υαλοπετάσματα εξωτερικού χώρου σε επαγγελματικούς χώρους, με μοναδικά αποτελέσματα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Στανίτσας
3 Αξιολογήσεις
Μια συνεργασία απροβλημάτιστη, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
19 Αξιολογήσεις
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Σωτήρης Ρίζος
4 Αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Μάριος Μουχαρέμαϊ
5 Αξιολογήσεις
Πολύ καλός στη δουλειά του. Ακριβής, μεθοδικός, οικονομικός και δε χρονοτριβεί.
Ηλίας Ιορδανίδης
29 Αξιολογήσεις
'Αμεση και άριστη εξυπηρέτηση!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ
105 Αξιολογήσεις
Πολύ σωστός επαγγελματίας, με σεβασμό στην εργασία του!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής