Τζάμια - Κρύσταλλα Αμπελόκηποι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Ποιες είναι οι επιλογές σου στα τζάμια;

Χρειάζεσαι ένα ποιοτικό και ανθεκτικό τζάμι για τα κουφώματα του χώρου σου; Η τοποθέτηση τζαμιών, δεν είναι μία χρονοβόρα διαδικασία, η επιλογή όμως μπορεί να πάρει χρόνο εάν δεν έχεις ένα εξειδικευμένο τζαμά να σε βοηθήσει.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, ολοένα και αυξάνονται οι επιλογές στα τζάμια παραθύρων και μπαλκονόπορτας. Τα νέα είδη, διαθέτουν πολλαπλά πλεονεκτήματα και προσφέρουν οφέλη με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Συγκεντρώσαμε για εσένα τα καλύτερα είδη υαλοπινάκων και βασικές πληροφορίες γύρω από αυτά, ώστε να κάνουμε την διαδικασία της επιλογής πιο εύκολη.

Μονά Τζάμια: Αποτελούν απλή εκδοχή των τζαμιών και το πάχος τους κυμαίνεται από 4 έως 8 mm. Τα τζάμια με μικρότερο πάχος, χρησιμοποιούνται σε χώρους που προτεραιότητα έχει ο αερισμός τους και όχι η διατήρηση της θερμοκρασίας (αποθήκες, βιοτεχνίες & εργοστάσια). Εκείνα που έχουν μεγαλύτερο πάχος, τοποθετούνται σε βιτρίνες καταστημάτων που έχει μεγάλη σημασία η αντοχή σε κρούση.

Διπλά Τζάμια: Προκύπτουν από την συνένωση δύο τζαμιών και αυξάνουν την θερμομόνωση και την ηχομόνωση του χώρου. Τοποθετούνται σε κουφώματα που δεν ξεχωρίζουν για τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες.

Τριπλά Τζάμια: Αποτελούν την προέκταση των δύο παραπάνω ειδών και ουσιαστικά δημιουργούνται από την ένωση τριών τζαμιών μέσω αποστατών. Διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα διπλά όμως ακόμη πιο ενισχυμένα.

Τζάμια Ασφαλείας ή Securit ή Τρίπλεξ: Τα securit, είναι τα τζάμια που ψήνονται. Χρησιμοποιούνται για περισσότερη ασφάλεια ειδικά σε χώρους που υπάρχουν μικρά παιδιά. Το συγκεκριμένο είδος, σε περίπτωση ραγίσματος ή σπασίματος θρυμματίζεται και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα.

Πυρίμαχα Τζάμια: Είναι δημοφιλής επιλογή κυρίως γιατί αντέχουν σε ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Τα πυρίμαχα τζάμια, τοποθετούνται μπροστά από εστίες τζακιών ώστε να λειτουργού προστατευτικά προς αυτούς που χρησιμοποιούν τον χώρο.

Ενεργειακά Τζάμια: Όσοι έχουν ενεργειακά κουφώματα, γνωρίζουν ήδη τα οφέλη τους ο συνδυασμός όμως των ενεργειακών κουφωμάτων με τα ενεργειακά τζάμια, ξεπερνάει τις προσδοκίες σου. Η τοποθέτησή τους, θα σου εξασφαλίσει έως και 50% μείωση των θερμικών απωλειών του σπιτιού ενώ παράλληλα θα εξοικονομήσεις χρήματα από τους λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης.

Οποιοδήποτε είδος τζαμιού κι αν διαλέξεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, το βέβαιο είναι ότι στην πλατφόρμα μας, θα βρεις έναν αξιόλογο τζαμά που εξυπηρετεί τους Αμπελόκηπους και εγγυάται ότι θα σου προσφέρει γερές και ποιοτικές κατασκευές.

Οι τζαμάδες μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις, επισκευές, συντηρήσεις και αλλαγές τζαμιών, κρυστάλλων και υαλοπετασμάτων. Μπορείς να έρθεις άμεσα σε επαφή με τους καλύτερους επαγγελματίες μας στην περιοχή σου, καταχωρώντας απλά την εργασία σου στην πλατφόρμα και θα λάβεις άμεσα προσφορές για τιμές τζαμιών.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

Όλα καλά, γενικά. Πάντως υπήρξαν κάποιες καθυστερήσεις λόγω υγείας, σεβαστό. Τα σύρματα άρχισαν όμως ήδη να κάνουν μεγάλες κοιλιές (1 μήν...

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Άμεση απόκριση, καλύτερη τιμή από άλλες προσφορές και καλή δουλειά (αντικατάσταση ενός σπασμένου τζαμιού) + απόδειξη

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Αποτελεσματικος και γρηγορος. Ευχάριστος και ευγενικος.

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Εργασία: (Αντικατάσταση τζαμιού σε κουφωμα αλουμινίου και 2ου σε εσωτερική πορτα.) Θετικά: 1. Αμεση τηλ ανταπόκριση. Ευγένεστατος και πο...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Εκπληκτικός άνθρωπος κ επαγγέλματιας όπως κ η ομάδα του.Πραγματικα του έδωσα τα κλειδιά του σπιτιού μου ,λόγω εργασίας μου δεν μπορουσα ν...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

ολα ενταξει,ηρθε ο μαστορας τα τοποθετησε σε χρονο dt και γίναμε...καλο καλοκαιρι σε ολους

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αθήνα

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Αμπελόκηποι - Κηφισιά
222 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Αμπελόκηποι - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Αμπελόκηποι - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Αμπελόκηποι - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Αμπελόκηποι - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει