Τζάμια - Κρύσταλλα Αμπελόκηποι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποιες είναι οι επιλογές σου στα τζάμια;

Χρειάζεσαι ένα ποιοτικό και ανθεκτικό τζάμι για τα κουφώματα του χώρου σου; Η τοποθέτηση τζαμιών, δεν είναι μία χρονοβόρα διαδικασία, η επιλογή όμως μπορεί να πάρει χρόνο εάν δεν έχεις ένα εξειδικευμένο τζαμά να σε βοηθήσει.

Με την εξέλιξη της τεχνολογίας, ολοένα και αυξάνονται οι επιλογές στα τζάμια παραθύρων και μπαλκονόπορτας. Τα νέα είδη, διαθέτουν πολλαπλά πλεονεκτήματα και προσφέρουν οφέλη με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους. Συγκεντρώσαμε για εσένα τα καλύτερα είδη υαλοπινάκων και βασικές πληροφορίες γύρω από αυτά, ώστε να κάνουμε την διαδικασία της επιλογής πιο εύκολη.

Μονά Τζάμια: Αποτελούν απλή εκδοχή των τζαμιών και το πάχος τους κυμαίνεται από 4 έως 8 mm. Τα τζάμια με μικρότερο πάχος, χρησιμοποιούνται σε χώρους που προτεραιότητα έχει ο αερισμός τους και όχι η διατήρηση της θερμοκρασίας (αποθήκες, βιοτεχνίες & εργοστάσια). Εκείνα που έχουν μεγαλύτερο πάχος, τοποθετούνται σε βιτρίνες καταστημάτων που έχει μεγάλη σημασία η αντοχή σε κρούση.

Διπλά Τζάμια: Προκύπτουν από την συνένωση δύο τζαμιών και αυξάνουν την θερμομόνωση και την ηχομόνωση του χώρου. Τοποθετούνται σε κουφώματα που δεν ξεχωρίζουν για τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες.

Τριπλά Τζάμια: Αποτελούν την προέκταση των δύο παραπάνω ειδών και ουσιαστικά δημιουργούνται από την ένωση τριών τζαμιών μέσω αποστατών. Διαθέτουν τα ίδια χαρακτηριστικά με τα διπλά όμως ακόμη πιο ενισχυμένα.

Τζάμια Ασφαλείας ή Securit ή Τρίπλεξ: Τα securit, είναι τα τζάμια που ψήνονται. Χρησιμοποιούνται για περισσότερη ασφάλεια ειδικά σε χώρους που υπάρχουν μικρά παιδιά. Το συγκεκριμένο είδος, σε περίπτωση ραγίσματος ή σπασίματος θρυμματίζεται και έτσι δεν υπάρχει κίνδυνος για ατυχήματα.

Πυρίμαχα Τζάμια: Είναι δημοφιλής επιλογή κυρίως γιατί αντέχουν σε ιδιαίτερα υψηλές θερμοκρασίες. Τα πυρίμαχα τζάμια, τοποθετούνται μπροστά από εστίες τζακιών ώστε να λειτουργού προστατευτικά προς αυτούς που χρησιμοποιούν τον χώρο.

Ενεργειακά Τζάμια: Όσοι έχουν ενεργειακά κουφώματα, γνωρίζουν ήδη τα οφέλη τους ο συνδυασμός όμως των ενεργειακών κουφωμάτων με τα ενεργειακά τζάμια, ξεπερνάει τις προσδοκίες σου. Η τοποθέτησή τους, θα σου εξασφαλίσει έως και 50% μείωση των θερμικών απωλειών του σπιτιού ενώ παράλληλα θα εξοικονομήσεις χρήματα από τους λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης.

Οποιοδήποτε είδος τζαμιού κι αν διαλέξεις για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, το βέβαιο είναι ότι στην πλατφόρμα μας, θα βρεις έναν αξιόλογο τζαμά που εξυπηρετεί τους Αμπελόκηπους και εγγυάται ότι θα σου προσφέρει γερές και ποιοτικές κατασκευές.

Οι τζαμάδες μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις, επισκευές, συντηρήσεις και αλλαγές τζαμιών, κρυστάλλων και υαλοπετασμάτων. Μπορείς να έρθεις άμεσα σε επαφή με τους καλύτερους επαγγελματίες μας στην περιοχή σου, καταχωρώντας απλά την εργασία σου στην πλατφόρμα και θα λάβεις άμεσα προσφορές για τιμές τζαμιών.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
203 αξιολογήσεις
Μέσα σε μία ημέρα τακτοποιήθηκε το πρόβλημα ο κύριος Φιλιππαίος ήταν πάρα πολύ συνεπής και παρ' όλο που εξαιτίας δικής μου ευθύνης έπρεπε...
Δημήτρης Ν.
109 αξιολογήσεις
Άμεση απόκριση, καλύτερη τιμή από άλλες προσφορές και καλή δουλειά (αντικατάσταση ενός σπασμένου τζαμιού) + απόδειξη
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας. Στην ώρα του, γρήγορος, καθαρός και ευγενικός. Δεν βαρέθηκε ούτε δυσανασχέτησε να μου εξηγεί κάθε απορία σχετι...
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
Άμεση επικοινωνία, άμεση και σωστή εκτέλεση της εργασίας.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις
Συνεπής, γρήγορος και αποτελεσματικός!
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
40 αξιολογήσεις
ΑΨΟΓΟΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ.
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει