Τζάμια - Κρύσταλλα Άλιμος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Γιατί πρέπει να αλλάξεις τα σπασμένα τζάμια;

Έχεις ραγισμένα ή σπασμένα τζάμια στον χώρο σου; Η αντικατάσταση των τζαμιών σου με νέα, είναι απαραίτητο να γίνει και όσο πιο σύντομα μπορείς. Με τον να μην προχωράς στην επισκευή ή την αλλαγή των τζαμιών στα παντζούρια και τις μπαλκονόπορτες του χώρου σου, μεγενθύνεις ένα πρόβλημα που μπορεί να σου επιφέρει διπλάσιο κόστος σύντομα.

Τα τζάμια, είναι το <<άλλο μισό>> των κουφωμάτων και πρέπει να αντιμετωπίζονται και να επιλέγονται με την ίδια προσοχή που διαλέγεις κουφώματα. Ρωτήσαμε τους τεχνικούς μας γιατί δεν είναι καλή ιδέα να καθυστερείς την τοποθέτηση νέων τζαμιών στο σπίτι σου και εκείνοι μάς απάντησαν τα παρακάτω:

Αυξάνεις τα μηνιαία έξοδα: Πράγματι, το τζάμι μπορεί να έχει ραγίσει και να επιδιορθώνεται η ζημιά, όμως όσο καθυστερείς να το επισκευάσεις τόσο θα χρησιμοποιείς τα συστήματα θέρμανσης και ψύξης για να έχεις την θερμοκρασία που επιθυμείς στο σπίτι σου.

Δεν υπάρχει ασφάλεια: Τα ήδη ραγισμένα τζάμια, αποτελούν δελεαστική επιλογή για τους πιθανούς διαρρήκτες. Ο θόρυβος που θα κάνει ένας ραγισμένος υαλοπίνακας για να σπάσει είναι μικρότερος από τον θόρυβο που θα κάνει ένας καινούργιος. Άρα, καθυστερώντας την αντικατάστασή του, διακινδυνεύεις.

Κίνδυνος για ατύχημα: Τα ραγισμένα τζάμια, ειδικά εάν δεν είναι ασφαλείας ή τριπλά, είναι πολύ πιθανό εάν σπάσουν εντελώς να βλάψουν όποιον είναι κοντά. Εφόσον, τοποθετήσεις νέα τζάμια ασφαλείας, αυτός ο κίνδυνος θα εξαλειφθεί και σε πιθανή κρούση τα κομμάτια από το τζάμι θα θρυμματιστούν.

Ανθυγιεινή Ατμόσφαιρα: Ένα φθαρμένο τζάμι, έχει χάσει τις βασικές του ιδιότητες άρα δεν προστατεύει πια από το κρύο ή την ζέστη και δεν δημιουργεί ιδανική ατμόσφαιρα στο εσωτερικό του χώρου σου. Εάν δεν θέλεις να αρρωστήσεις, πρέπει να προχωρήσεις στην άμεση αντικατάστασή του.

Έλλειψη προστασίας από τα καιρικά φαινόμενα: Τα τζάμια και τα κουφώματα, είναι το μέσο θωράκισης του χώρου σου απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα. Όταν τα τζάμια δεν είναι ποιοτικά, έχουν φθαρεί ή είναι σπασμένα, είναι πολύ πιθανό είτε να καταστραφούν εξολοκλήρου είτε να αφήνουν τα νερά της βροχής να εισβάλλουν μέσα.

Από όποια άποψη και να προσεγγίσεις το θέμα, η τοποθέτηση νέων τζαμιών έχει να σου προσφέρει αμέτρητα πλεονεκτήματα. Οι επιλογές που έχεις, είναι τα μονά τζάμια, τα διπλά, τα τριπλά, τα ενεργειακά και τα πυρίμαχα. Το καθένα μπορεί να εξυπηρετήσει συγκεκριμένες ανάγκες αλλά σίγουρα κανένα δεν θα σε απογοητεύσει μακροπρόθεσμα.

Οι τεχνικοί μας, εξυπηρετούν όλο τον Άλιμο για τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών, κρυστάλλων και υαλοπινάκων. Με λίγα μόνο κλικ μπορείς να λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στα τζάμια από αξιολογημένους επαγγελματίες στην περιοχή του Αλίμου.

Οι τεχνικοί μας, συνεργάζονται με τις μεγαλύτερες εταιρείες υαλοπινάκων και μπορούν να σε βοηθήσουν στην επιλογή και την αντικατάσταση των παλιών τζαμιών με νέα. Ακόμη, οι τεχνικοί μας πραγματοποιούν τοποθετήσεις υαλοπετασμάτων εξωτερικού χώρου και εντυπωσιάζουν με το αισθητικό αποτέλεσμα που προσφέρουν.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
224 αξιολογήσεις

Άριστη συνεργασία , ποιοτική δουλειά , άμεση ανταπόκριση

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Συνεργάσιμος, γρήγορος και αποτελεσματικός! Ευχαριστώ Δημήτρη.

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Στην ώρα του, ευγενικός, γρήγορος και αποτελεσματικός!

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Εξυπηρετήθηκα πραγματικά άμεσα, πολύ καλή δουλειά, εξυπηρετικοί, ευγενικοί και συνεπείς σε όσα είχαμε συμφωνήσει. Αν τους ξαναχρειαστώ, θ...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, προσγειωμένος, γρήγορος στη δουλειά του, δεν προσπαθεί να σου δημιουργήσει πρόσθετα κόστη. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Πολύ καλός και συνεργάσιμος!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Άλιμος

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Άλιμος - Κηφισιά
224 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Άλιμος - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Άλιμος - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Άλιμος - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.
Γιώργος Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Άλιμος - Αγία Παρασκευή
18 αξιολογήσεις
Η εταιρεία τοποθετεί τζάμια και υαλοπίνακες, σε ιδιώτες και επιχειρήσεις. Δραστηριοποιούμαστε από το 1993 σε σύγχρονες κατασκευές και οι συνεργασίες μας με εμπόρους, η ευγένεια και η άμεση εξυπηρέτηση, τα σύγχρονα μηχανήματα του εργαστηρίου, η πιστοποίηση της επαγγελματικής παροχής των υπηρεσιών μας από φορείς, εξασφαλίζουν την ασφαλή ολοκλήρωση κάθε εργασίας, που αναλαμβάνουμε! Επιλέξτε μας για μόνιμα και ασφαλή αποτελέσματα εργασίας, πάντα σε προσιτές τιμές.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει