Τζάμια - Κρύσταλλα Αιγάλεω

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

6 Αξιόπιστα Είδη Τζαμιού!

Θες να τοποθετήσεις νέα τζάμια στο σπίτι σου; Η αντικατάσταση των παλιών σου τζαμιώνκαι η τοποθέτηση νέων, έχει σίγουρα να σου προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Είναι βέβαιο, ότι έχεις ακούσει για τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας που όχι μόνο θωρακίζουν το σπίτι από το κρύο και την ζέστη αλλά παράλληλα προσφέρουν ασφάλεια.

Οι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν τοποθετήσεις όλων των τύπων τζαμιού σε σπίτια και επαγγελματικούς χώρους και προμηθεύονται υαλοπίνακες από τις καλύτερες εταιρείες στον χώρο. Από την πρώτη επαφή με τον χώρο σου, μπορούν  να αντιληφθούν τις ανάγκες του και να σου προτείνουν το προϊόν που εξυπηρετεί περισσότερο τις ανάγκες σου.

Τα είδη τζαμιών που μπορείς να τοποθετήσεις σε παντζούρια και μπαλκονόπορτες είναι πολλά. Εάν δεν γνωρίζεις ποιον τύπο υαλοπίνακα να εφαρμόσεις, η παρακάτω λίστα θα σου φανεί σωτήρια λύση:

Laminated Τζάμια: Αποτελούν αποτέλεσμα συνένωσης δύο ή και παραπάνω φύλλων τζαμιού με ειδικές μεμβράνες (διαφανείς, ημιδιαφανείς και έγχρωμες). Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι η ισχυρή αντοχή τους και το γεγονός ότι σε περίπτωση σπασίματος τα κομμάτια τους συγκρατούνται στην μεμβράνη.

Μονά Τζάμια: Είναι ένα συμβατικό τζάμι με πάχος από 4 έως 12mm. Οι χώροι που τοποθετούνται δεν έχουν ως αυτοσκοπό την διατήρηση της θερμοκρασίας στο εσωτερικό τους αλλά τον αερισμό. Τα τζάμια που ξεπερνούν τα 8mm σε πάχος, χρησιμοποιούνται σε βιτρίνες καταστημάτων καθώς διαθέτουν ανθεκτικότητα στην εφαρμοζόμενη δύναμη.

Διπλά ή Τριπλά Τζάμια: Προκύπτουν από την παράλληλη ένωση δύο ή τριών φύλλων τζαμιών. Στα τριπλά η ένωση γίνεται με την χρήση αποστατών. Και οι δύο τύποι διακρίνονται για τις θερμομονωτικές και ηχομονωτικές τους ιδιότητες.

Τζάμια Ασφαλείας: Είναι η καλύτερη επιλογή για την προστασία του χώρου σου. Το χαρακτηριστικό που τα κάνει να ξεχωρίζουν είναι η ιδιότητά τους να θρυμματίζονται σε περίπτωση που σπάσουν. Βέβαια, η περίπτωση να σπάσουν είναι απίθανη.

Το συγκεκριμένο είδος, τοποθετείται κυρίως σε σπίτια που υπάρχουν μικρά παιδιά για να προστατεύονται αλλά και σε επαγγελματικούς χώρους με μεγάλη κυκλοφορία.

Πυρίμαχα Τζάμια: Από την ονομασία καταλαβαίνεις, ότι πρόκειται για υαλοπίνακες που αντέχουν σε πολύ υψηλές θερμοκρασίες όπως είναι εκείνες τις φωτιάς. Συνήθως, τοποθετούνται μπροστά από εστίες τζακιών και λειτουργούν προστατευτικά σε αυτούς που την χρησιμοποιούν.

Ενεργειακά Τζάμια: Είναι ίσως το πιο δημοφιλές είδος τζαμιού. Τα ενεργειακά τζάμια, προστατεύουν από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, διαθέτουν μεγάλη απορροφητικότητα ενώ παράλληλα προσφέρουν μέγιστη θερμομόνωση του χώρου σε βαθμό που μειώνονται τα έξοδα για λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης.

Οι επαγγελματίες μας, εξυπηρετούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τζαμιών και υαλοπινάκων σε όλο το Αιγάλεω. Η επιλογή και η τοποθέτηση τζαμιού, κρυστάλλου και υαλοπίνακα είναι για εκείνους μία καθημερινή συνήθεια και έτσι μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις την πιο συμφέρουσα επιλογή. Ακόμη, οι τεχνικοί μας, αναλαμβάνουν τοποθετήσεις υαλοπετασμάτων σε εξωτερικούς χώρους, με εντυπωσιακής αισθητικής αποτελέσματα.

Το κόστος του τζαμιού με τοποθέτηση δεν είναι κάτι που πρέπει να σε προβληματίσει. Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να λάβεις τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στα τζάμια από αξιολογημένους τεχνικούς στο Αιγάλεω!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Στανίτσας
3 Αξιολογήσεις
Μια συνεργασία απροβλημάτιστη, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
19 Αξιολογήσεις
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Σωτήρης Ρίζος
4 Αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Μάριος Μουχαρέμαϊ
5 Αξιολογήσεις
Πολύ καλός στη δουλειά του. Ακριβής, μεθοδικός, οικονομικός και δε χρονοτριβεί.
Ηλίας Ιορδανίδης
29 Αξιολογήσεις
'Αμεση και άριστη εξυπηρέτηση!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ
105 Αξιολογήσεις
Πολύ σωστός επαγγελματίας, με σεβασμό στην εργασία του!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής