Τζάμια - Κρύσταλλα Άγιος Δημήτριος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τζάμια: Πώς να επιλέξεις;

Τα τζάμια, όπως και τα κουφώματα, αποτελούν επένδυση για έναν χώρο και η επιλογή τους δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται επιπόλαια, αλλά να γίνεται προσεκτικά. Οι κατασκευαστικές εταιρείες, αντιλαμβανόμενες τις ανάγκες των καταναλωτών δημιούργησαν τζάμια που διαθέτουν πλεονεκτήματα και προσφέρουν οφέλη που βελτιώνουν την καθημερινότητά σου.

Με την βοήθεια των τζαμάδων μας, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα είδη τζαμιού και τα βασικά τους χαρακτηριστικά. Διάβασε την λίστα που ακολουθεί και θα μάθεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα τζάμια ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

5 Είδη Τζαμιών

Τζάμια Securit: Από τις καλύτερες επιλογές στα τζάμια, είναι τα τζάμια ασφαλείας. Οι περισσότεροι τα επιλέγουν ανεξαρτήτως κόστους, καθώς διαθέτουν ένα βασικό χαρακτηριστικό που τα καθιστά αξιόπιστη επιλογή. Η δυνατότητά τους να θρυμματίζονται σε περίπτωση θραύσης είναι ο λόγος που είναι οι περισσότεροι τα επιλέγουν. Η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται εύκολα από έμπειρους επαγγελματίες ενώ εφαρμόζουν εύκολα σε κάθε κούφωμα.

Τζάμια Laminated: Αποτελούνται τουλάχιστον από δύο φύλλα τζαμιού και παραπάνω και ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας ειδικής μεμβράνης. Πλεονέκτημά τους είναι ότι εάν σπάσουν, τα κομμάτια από το τζάμι συγκρατούνται στην μεμβράνη και έτσι δεν είναι επικίνδυνα. Βέβαια, οι πιθανότητες να σπάσουν είναι πολύ λίγες καθώς διαθέτουν μεγάλη αντοχή.

Μονά Τζάμια:  Το πάχος τους κυμαίνεται από 4 έως 12mm. Δεν προσφέρουν τέλεια θωράκιση από τις εξωτερικές συνθήκες γι’ αυτό και προτιμώνται σε χώρους που χρειάζονται αερισμό και όχι τόσο διατήρηση ιδανικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό. Όσο μεγαλύτερο είναι το πάχος τους τόσο περισσότερη αντοχή διαθέτουν στην θραύση.

Διπλά & Τριπλά Τζάμια: Τα διπλά τζάμια, προέρχονται από την ένωση δύο μονών παράλληλων φύλλων και τα τριπλά από την ένωση τριών με την χρήση αποστατών. Συνήθως, τοποθετούνται σε κουφώματα που δεν έχουν καλές θερμομονωτικές ιδιότητες για να τις ενισχύσουν.

Πυρίμαχα Τζάμια: Μπορείς να τα τοποθετήσεις μπροστά από το τζάκι αφού διαθέτουν μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και στη φωτιά. Λειτουργούν προστατευτικά και εμποδίζουν τις σπίθες να ξεφύγουν από τον χώρο της εστίας.

Οι τζαμάδες μας, μπορούν να εκτιμήσουν τις ανάγκες του χώρου και των κουφωμάτων σου και να σου προτείνουν το είδος τζαμιού που εφαρμόζει καλύτερα και θα σου προσφέρει μέγιστα πλεονεκτήματα. Οι επαγγελματίες μας, εξυπηρετούν τον Άγιο Δημήτριο τόσο για εργασίες τοποθέτησης όσο και για εργασίες επισκευής και αντικατάστασης τζαμιών.

Με πολύ λίγα κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην φόρμα για τζάμια και υαλοπίνακες και να λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στα τζάμια, άμεσα και αξιόπιστα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

ΑΨΟΓΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ....ΣΥΝΕΠΗΣ...ΕΥΓΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ!!!ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ...

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση , επαγγελματική αντιμετώπιση

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Φανταστικός κύριος και ευγενέστατος!

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

ήρθε πολύ σύντομα για τιμολόγηση της εργασίας, πολύ ευγενικός... εντός εβδομάδος είχε τελειώσει, με άριστα αποτελέσματα... καθαρή δουλειά...

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΊΑΣ Καλές τιμές γρήγορη εξυπηρέτηση Ευγένια και πολύ καλή δουλειά.Τον συστήνω ανεπιφύλακτα.

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Ανταποκρίθηκε άμεσα, ήταν πολύ γρήγορος και πολύ εξυπηρετικός. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Άγιος Δημήτριος

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Άγιος Δημήτριος - Κηφισιά
222 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Άγιος Δημήτριος - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Άγιος Δημήτριος - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Άγιος Δημήτριος - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Άγιος Δημήτριος - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει