Τζάμια - Κρύσταλλα Άγιος Δημήτριος

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τζάμια: Πώς να επιλέξεις;

Τα τζάμια, όπως και τα κουφώματα, αποτελούν επένδυση για έναν χώρο και η επιλογή τους δεν πρέπει να αντιμετωπίζεται επιπόλαια, αλλά να γίνεται προσεκτικά. Οι κατασκευαστικές εταιρείες, αντιλαμβανόμενες τις ανάγκες των καταναλωτών δημιούργησαν τζάμια που διαθέτουν πλεονεκτήματα και προσφέρουν οφέλη που βελτιώνουν την καθημερινότητά σου.

Με την βοήθεια των τζαμάδων μας, συγκεντρώσαμε τα καλύτερα είδη τζαμιού και τα βασικά τους χαρακτηριστικά. Διάβασε την λίστα που ακολουθεί και θα μάθεις όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα τζάμια ώστε να κάνεις την καλύτερη επιλογή.

5 Είδη Τζαμιών

Τζάμια Securit: Από τις καλύτερες επιλογές στα τζάμια, είναι τα τζάμια ασφαλείας. Οι περισσότεροι τα επιλέγουν ανεξαρτήτως κόστους, καθώς διαθέτουν ένα βασικό χαρακτηριστικό που τα καθιστά αξιόπιστη επιλογή. Η δυνατότητά τους να θρυμματίζονται σε περίπτωση θραύσης είναι ο λόγος που είναι οι περισσότεροι τα επιλέγουν. Η τοποθέτησή τους, πραγματοποιείται εύκολα από έμπειρους επαγγελματίες ενώ εφαρμόζουν εύκολα σε κάθε κούφωμα.

Τζάμια Laminated: Αποτελούνται τουλάχιστον από δύο φύλλα τζαμιού και παραπάνω και ενώνονται μεταξύ τους μέσω μίας ειδικής μεμβράνης. Πλεονέκτημά τους είναι ότι εάν σπάσουν, τα κομμάτια από το τζάμι συγκρατούνται στην μεμβράνη και έτσι δεν είναι επικίνδυνα. Βέβαια, οι πιθανότητες να σπάσουν είναι πολύ λίγες καθώς διαθέτουν μεγάλη αντοχή.

Μονά Τζάμια:  Το πάχος τους κυμαίνεται από 4 έως 12mm. Δεν προσφέρουν τέλεια θωράκιση από τις εξωτερικές συνθήκες γι’ αυτό και προτιμώνται σε χώρους που χρειάζονται αερισμό και όχι τόσο διατήρηση ιδανικής θερμοκρασίας στο εσωτερικό. Όσο μεγαλύτερο είναι το πάχος τους τόσο περισσότερη αντοχή διαθέτουν στην θραύση.

Διπλά & Τριπλά Τζάμια: Τα διπλά τζάμια, προέρχονται από την ένωση δύο μονών παράλληλων φύλλων και τα τριπλά από την ένωση τριών με την χρήση αποστατών. Συνήθως, τοποθετούνται σε κουφώματα που δεν έχουν καλές θερμομονωτικές ιδιότητες για να τις ενισχύσουν.

Πυρίμαχα Τζάμια: Μπορείς να τα τοποθετήσεις μπροστά από το τζάκι αφού διαθέτουν μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες και στη φωτιά. Λειτουργούν προστατευτικά και εμποδίζουν τις σπίθες να ξεφύγουν από τον χώρο της εστίας.

Οι τζαμάδες μας, μπορούν να εκτιμήσουν τις ανάγκες του χώρου και των κουφωμάτων σου και να σου προτείνουν το είδος τζαμιού που εφαρμόζει καλύτερα και θα σου προσφέρει μέγιστα πλεονεκτήματα. Οι επαγγελματίες μας, εξυπηρετούν τον Άγιο Δημήτριο τόσο για εργασίες τοποθέτησης όσο και για εργασίες επισκευής και αντικατάστασης τζαμιών.

Με πολύ λίγα κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου στην φόρμα για τζάμια και υαλοπίνακες και να λάβεις ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στα τζάμια, άμεσα και αξιόπιστα!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Στανίτσας
3 Αξιολογήσεις
Μια συνεργασία απροβλημάτιστη, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
19 Αξιολογήσεις
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Σωτήρης Ρίζος
4 Αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Μάριος Μουχαρέμαϊ
5 Αξιολογήσεις
Πολύ καλός στη δουλειά του. Ακριβής, μεθοδικός, οικονομικός και δε χρονοτριβεί.
Ηλίας Ιορδανίδης
29 Αξιολογήσεις
'Αμεση και άριστη εξυπηρέτηση!
ΣΠΥΡΟΣ ΠΑΝΑΡΕΤΟΣ
105 Αξιολογήσεις
Πολύ σωστός επαγγελματίας, με σεβασμό στην εργασία του!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής