Τζάμια - Κρύσταλλα Άγιοι Ανάργυροι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Πως θα επιλέξεις τα κατάλληλα τζάμια για το χώρο σου;

Τα τζάμια και τα κρύσταλλα που θα επιλέξεις για τα κουφώματα σου είναι πολύ σημαντικά καθώς είναι αυτά που θα καθορίσουν το τελικό αποτέλεσμα της συνολικής κατασκευής.

Ιδίως όταν έχεις επιλέξει ενεργειακά κουφώματα, η τοποθέτηση ενεργειακών τζαμιών (low-e) είναι μονόδρομος. Ποιές είναι όμως οι επιλογές που έχεις;

Τα είδη τζαμιών που υπάρχουν είναι πραγματικά πολλά, με τα δικά του πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα το καθένα. Για να βρεις ποιο τζάμι ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου πρέπει να απευθυνθείς σε έναν εξειδικευμένο επαγγελματία που θα σε ενημερώσει πλήρως και θα λύσει όλες σου τις απορίες.

Οι επιλογές που έχεις είναι:

Μονά τζάμια

Αποτελούν τα συμβατικά τζάμια, με πάχος που κυμαίνεται από 4mm και 12mm.

Με πάχος από 4-6 mm είναι ακατάλληλα για κατοικίες αλλά κατάλληλα τοποθέτηση σε κουφώματα που βρίσκονται σε χώρους όπως αποθήκες και βιοτεχνίες.

Σε αυτούς τους χώρους είναι σημαντικότερος ο αερισμός παρά η διατήρηση της κατάλληλης θερμοκρασίας. Από 8mm πάχος και περισσότερο, χρησιμοποιούνται σε βιτρίνες καταστημάτων καθώς διαθέτουν μεγαλύτερη ανθεκτικότητα σε κρούση και εφαρμοζόμενη δύναμη.

Laminated Τζάμια

Τα laminaded τζάμια, προέρχονται από την συνένωση δύο ή περισσότερων τζαμιών με μεμβράνες διάφανες, ημιδιαφανές, ή έγχρωμες.

Το τελικό αποτέλεσμα στο τζάμι χαρακτηρίζεται για την αντοχή του στην κρούση ενώ παράλληλη άμα σπάσει δεν διαλύεται αλλά συγκρατείται από την μεμβράνη, προσφέροντας ασφάλεια.

Τζάμια Securit

Τα τζάμια securit, είναι τα λεγόμενα τζάμια που «ψήνονται». Ανταγωνιστικό τους πλεονέκτημα είναι η μεγάλη τους αντοχή και το γεγονός ότι δεν σπάνε εύκολα.

Στην απίθανη περίπτωση που σπάσουν τα τζάμια securit, θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια και έτσι μειώνουν αισθητά το κίνδυνο ενός ατυχήματος.

Ενεργειακά Τζάμια

Τα ενεργειακά τζάμια έχουν μεγάλη απήχηση τα τελευταία χρόνια καθώς διαθέτουν σημαντικά πλεονεκτήματα για τον χώρο που τοποθετούνται.

Μειώνουν την θερμική ακτινοβολία που εισέρχεται από το τζάμι ενώ παράλληλα καταφέρνουν να διατηρήσουν την θερμική ακτινοβολία που βρίσκεται στο εσωτερικό του χώρου, μέσα στον χώρο.

Οι επαγγελματίες μας, μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τον κατάλληλο ενεργειακό υαλοπίνακα για το κούφωμά σου, άμεσα και αξιόπιστα.

Διπλά Τζάμια

Τα διπλά τζάμια, προέρχονται από την ένωση δυο μονών παράλληλων τζαμιών. Συνήθως, επιλέγονται για την ενίσχυση των κουφωμάτων και για καλύτερα αποτελέσματα θερμομόνωσης και ηχομόνωσης.

Τριπλά Τζάμια

Τα τριπλά τζάμια, προκύπτουν από την επέκταση των διπλών τζαμιών. Συγκεκριμένα αποτελούν την ένωση τριών τζαμιών με την χρήση δύο αποστατών.

Πυρίμαχα Τζάμια

Τοποθεντούνται κυρίως ως προστατευτικά μπροστά από τα τζάκια. Τα πυρίμαχα τζάμια, προσφέρουν υψηλό επίπεδο προστασίας και διαθέτουν μεγάλη αντοχή στις υψηλές θερμοκρασίες που αναπτύσσονται από τα τζάκια.

Στην πλατφόρμα μας, διαθέτουμε τους καλύτερους επαγγελματίες για τοποθέτηση, επισκευή και αντικατάσταση τζαμιών και κρυστάλλων.

Οι επαγγελματίες μας, συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες τζαμιών και κρυστάλλων στον χώρο και διαθέτουν μεγάλη ποικιλία με υλικά υψηλής αντοχής και ποιότητας.

Με τον εξειδικευμένο τους εξοπλισμό, μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία και να ανταποκριθούν πλήρως στις ανάγκες σας τοποθετώντας οποιοδήποτε είδος τζαμιού, με εγγυημένα αποτελέσματα. Πέρα από τα κλασικά τζάμια, οι επαγγελματίες μας δίνουν λύση στην άμεση κατασκευή και τοποθέτηση υαλοπετασμάτων και εγγυώνται για την ποιότητα και την μακροχρόνια αντοχή τους.

Στο Douleutaras.gr, μπορείς με λίγα μόνο κλικ να πάρεις προσφορές για τιμές σε οποιαδήποτε εργασία επισκευής, αντικατάστασης ή τοποθέτησεις τζαμιών και κρυστάλλων, από τους καλύτερους επαγγελματίες της περιοχής σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
209 αξιολογήσεις
Ο επαγγελματίας ανταποκρίθηκε άμμεσα εντός 24ωρου και επιδιόρθωσε την εργασία .Μείναμε ευχαριστημένοι από από την εργασία του.
Δημήτρης Ν.
114 αξιολογήσεις
Aψογος σε όλα του! Συνιστάται ανεπιφύλακτα!
ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις
Συνεπής, αποτελεσματικός και ευχάριστος όπως και οι συνεργάτες του. Αποκατέστησε την αξιοπιστία και το κύρος του Douleutara, τα οποία είχ...
Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας και γνώστης του αντικειμένου. Μέσα σε μόλις 3 εργάσιμες ημέρες πήρε μέτρα και μου αντικατέστησε έναν υαποπίνακα επαλ...
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις
εξυπηρετηθηκα αμεσα,χωρις καθυστερηση με καλη ποιοτητα εργασιας. ( θεωρω και τιμης)
ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
41 αξιολογήσεις
Άψογη συνεργασία, άμεση ανταπόκριση, συνέπεια στη τήρηση καθορισμένου ραντεβού, ποιοτική εργασία. Με λίγα λόγια, εξαιρετική επαγγελματική...
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει