Τζάμια - Κρύσταλλα Αγία Παρασκευή

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Γιατί είναι απαραίτητο να βάλεις νέα τζάμια;

Ψάχνεις λόγους για να αντικαταστήσεις τα τζάμια στα κουφώματα του σπιτιού σου; Τα τζάμια τελευταίας τεχνολογίας, συνδυάζουν αμέτρητα πλεονεκτήματα και η τοποθέτησή τους είναι μία εύκολη διαδικασία. Υπάρχουν υαλοπίνακες που ταιριάζουν σε κάθε παράθυρο και πόρτα, έτσι δεν υπάρχει αμφιβολία ότι στην αγορά θα βρεις τζάμια που καλύπτουν τις ανάγκες σου και εφαρμόζουν τέλεια στα κουφώματά σου.

Οι τζαμάδες μας, συνιστούν την άμεση αντικατάσταση των παλιών και φθαρμένων τζαμιών με νέους υαλοπίνακες τελευταίας τεχνολογίας. Υποστηρίζουν ότι υπάρχουν πολλοί λόγοι που αυτή η αλλαγή είναι απαραίτητη και μας τους συγκέντρωσαν στην παρακάτω λίστα:

Ασφάλεια: Τα παλιά φθαρμένα και ραγισμένα τζάμια είναι πολύ επικίνδυνα ειδικά όταν χρησιμοποιούνται καθημερινά. Η θραύση τους, μπορεί να προκαλέσει σοβαρά ατυχήματα. Τα νέα τζάμια, διακρίνονται για την ασφάλεια που προσφέρουν. Τα τζάμια ασφαλείας καθώς και τα laminate όταν σπάνε τα πρώτα θρυμματίζονται σε πολύ μικρά κομμάτια και τα δεύτερα συγκρατούν στην μεμβράνη τους το σπασμένο τζάμι.

Αντοχή: Η τοποθέτηση νέων τζαμιών, είναι μία επένδυση για την οικία σου. Επιλέγοντας τζάμια μονά, διπλά ή τριπλά θα είσαι σίγουρος για την αντοχή τους σε κρούση και θα τα έχεις για πολλά χρόνια. Τα παλιά τζάμια, δεν είναι ενισχυμένης αντοχής άρα είναι επιρρεπή σε σπασίματα και ραγίσματα.

Μόνωση: Τα κουφώματα δεν αποδίδουν σωστά εάν δεν συνδυαστούν με το κατάλληλο τζάμι. Τα ενεργειακά τζάμια, ξεχωρίζουν για τις θερμομονωτικές τους ιδιότητες και με το κατάλληλο ενεργειακό κούφωμα, συντελούν στην διατήρηση μίας καλής θερμοκρασίας στο εσωτερικό του σπιτιού και στην εξοικονόμηση ενέργειας. Για να ενισχύσεις λοιπόν την μόνωση του χώρου σου, οι ενεργειακοί πίνακες είναι αυτό που χρειάζεσαι.

Οικονομία: Οι δύσκολοι καιροί απαιτούν έξυπνες λύσεις. Με την εγκατάσταση τζαμιών νέας τεχνολογίας θα εξοικονομήσεις χρήματα από τους λογαριασμούς θέρμανσης και ψύξης. Αυτό θα γίνει μόνο εφόσον επιλέξεις ποιοτικούς υαλοπίνακες. Τα οικονομικά τζάμια που κυκλοφορούν στην αγορά, πολλές φορές δεν πληρούν τις προδιαγραφές ώστε να παρέχουν μόνωση και να εξοικονομούνται χρήματα. Γι’ αυτό και δεν πρέπει να έχεις ως βασικό κριτήριο επιλογής τα χρήματα.

Διαβάζοντας τα παραπάνω είναι βέβαιο ότι αντιλαμβάνεσαι τα πλεονεκτήματα των υαλοπινάκων και το μόνο που μένει η επιλογή του είδους που σου ταιριάζει. Διάβασε παρακάτω τις δημοφιλέστερες επιλογές στα τζάμια:

  • Μονά Τζάμια

  • Διπλά Τζάμια

  • Τριπλά Τζάμια

  • Laminate Τζάμια

  • Ενεργειακά Τζάμια

  • Securit Τζάμια

  • Πυρίμαχα Τζάμια

Οι τζαμάδες μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις τζαμιών σε όλη την Αγία Παρασκευή και συνεργάζονται με τις καλύτερες εταιρείες του χώρου. Πέρα, από την τοποθέτηση, οι τζαμάδες μας αναλαμβάνουν επισκευές και αντικαταστάσεις υαλοπινάκων. Συμπληρώνονται την φόρμα των τζαμιών, θα λάβεις προσφορές για τιμές με τοποθέτηση από αξιολογημένους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες για το 2019

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ.
222 αξιολογήσεις

Πολύ καλός ο κ. Άγγελος. Άριστη η δουλειά του και η συνεργασία μας!

Δημήτρης Ν.
120 αξιολογήσεις

ΑΚΡΙΒΗΣ ΣΤΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις

Πολύ καλή συνεργασία, επαγγελματισμός, συνέπεια. Συστήνεται!

Ηλίας Ι.
44 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας, ποιότητα εργασίας, χαμηλές τιμές!!!

ΔΗΜΗΤΡΗΣ Μ.
43 αξιολογήσεις

Επικοινώνησαν άμεσα, ήταν εξυπηρετικοί σε όλα. Ταχύτατοι στη δουλειά τους, αλλά και με ποιότητα. Άψογοι επαγγελματίες. Τους συνιστώ ανεπι...

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β.
41 αξιολογήσεις

Ανταποκρίθηκε άμεσα, ήταν πολύ γρήγορος και πολύ εξυπηρετικός. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!

Σχετικά άρθρα

Κουφώματα αλουμινίου: O πιο ενημερωμένος οδηγός της αγοράς!

Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;

Περισσότερα
Κουφώματα PVC: Η λίστα με τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματά τους!

Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τζαμάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Αγία Παρασκευή

ΑΓΓΕΛΟΣ Φ. Τζάμια - Κρύσταλλα Αγία Παρασκευή - Κηφισιά
222 αξιολογήσεις
Αναλαμβάνουμε την παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, γύρω από την εγκατάσταση ειδικών τζαμιών και υαλοπινάκων. Οι κύριοι παράγοντες που συνετέλεσαν στην ανάπτυξη της επιχείρησής μας και της προσέδωσαν πρωταγωνιστικό ρόλο στην αγορά, είναι η πολυετής εμπειρία της, το εξειδικευμένο και πλήρως καταρτισμένο προσωπικό της, ο πλέον εξελιγμένος εξοπλισμός της, οι αξιόπιστες συνεργασίες της και οι καινοτόμες εφαρμογές και προτάσεις της.
ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ Β. Τζάμια - Κρύσταλλα Αγία Παρασκευή - Παιανία
41 αξιολογήσεις
Η τεχνική μας εταιρία, δημιουργήθηκε από έμπειρους τεχνικούς για να καλύψει κάθε ανάγκη τόσο της σύγχρονης κατοικίας, όσο και της επαγγελματικής στέγης στον τομέα της τοποθέτηση τζαμιών και υαλοπινάκων άμεσα και οικονομικά. Ο σύγχρονος τεχνολογικός εξοπλισμός και το άρτια εξειδικευμένο συνεργείο μας, μας καθιστούν ικανούς να αντεπεξέλθουμε σε κάθε κατασκευαστική απαίτηση. Η εμπειρία μας στο χώρο, η καθαρή και προσεγμένη, επαγγελματική εργασία και το εγγυημένο αποτέλεσμα, έχουν δημιουργήσει σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Στόχος μας, η κάλυψη των αναγκών σας, ποιοτικά, αξιόπιστα, λειτουργικά και, σε προσιτές τιμές.
Παναγιώτης Κ. Τζάμια - Κρύσταλλα Αγία Παρασκευή - Χαλάνδρι
66 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τοποθέτηση τζαμιών και κατασκευής υαλοπίνακα. Η ομάδα μας αποτελείται από εξειδικευμένους συνεργάτες, οι οποίοι σας επισκέπτονται στον χώρο σας για να προτείνουν ενδεδειγμένες και ασφαλείς λύσεις και σας υποβάλλουν έγγραφη αναλυτική προσφορά με προσαρμογή του κόστους στα δεδομένα σας. Θα χαρούμε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.
Ηλίας Ι. Τζάμια - Κρύσταλλα Αγία Παρασκευή - Ελληνικό
44 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μου αναλαμβάνει για την οικία ή την επιχείρησή σας την Κατεργασία και Τοποθέτηση Υαλοπινάκων. Συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κατασκευές από Τζάμι και Κρύσταλλο όποιο χώρο επιθυμείτε. Παρέχουμε ολοκληρωμένα συστήματα κατασκευών σε πρωτοποριακά σχέδια και μπορούμε να σχεδιάσουμε ό,τι έχετε σκεφτεί αλλά και να σας προτείνουμε ιδέες και σχέδια που πραγματικά θα μεταμορφώσουν το χώρο σας. Επιλέξτε μας για επαγγελματικά αποτελέσματα, αντάξια των προσδοκιών σας.
Σάββας Π. Τζάμια - Κρύσταλλα Αγία Παρασκευή - Αθήνα
21 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας παρέχει αποτελεσματικές λύσεις για την εγκατάσταση τζαμιών και υαλοπινάκων για την οικία ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Από το 1980 προσφέρουμε τις υπηρεσίες μας στις καλύτερες τιμές της αγοράς, πάντα με συνέπεια και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Διαθέτουμε έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο και παραδίδουμε το έργο στην ώρα του, με υπευθυνότητα και υψηλό επίπεδο ποιότητας. Η εμπειρία μας στον χώρο, οι λογικές τιμές και η άμεση εξυπηρέτηση είναι μερικοί από τους λόγους που θα μας επιλέξετε.

Επαγγελματίες Τζαμάδες σε άλλες περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει