Τζάμια Κρύσταλλα

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάμια Κρύσταλλα

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ποια είναι τα είδη τζαμιών που πρέπει να ξέρεις;

Τα τζάμια που θα διαλέξεις είναι αυτά που θα ολοκληρώσουν την κατασκευή και ουσιαστικά θα καθορίσουν αν θα έχεις το αποτέλεσμα που θες. Οι επιλογές είναι πολλές και ικανές να καλύψουν κάθε σου ανάγκη. Για να σε βοηθήσουμε θα σου περιγράψουμε εν συντομία τα βασικότερα είδη που πρέπει να γνωρίζεις.

  • Μονά, διπλά και τριπλά τζάμια

Τα μονά τζάμια είναι απλά, συμβατικά κρύσταλλα που χρησιμοποιούνται συνήθως για χώρους που δεν χρειάζονται κάποια ιδιαίτερη προστασία. Αντίθετα τα διπλά και τριπλά τζάμια αποτελούν μια εξέλιξη τους, καθώς όσο αυξάνονται στα στρώματα συνένωσης αυξάνονται και τα πλεονέκτήματα που προσφέρουν.

  • Τρίπλεξ

Είναι η ένωση 2 και περισσότερων τζαμιών με διάφανες, ημιδιάφανες ή έγχρωμες ειδικές μεμβράνες. Παρουσιάζουν ιδιαίτερη ανθεκτικότητα σε χτυπήματα, ενώ το μεγάλο τους πλεονέκτημα είναι ότι ακόμα και αν σπάσουν δεν θρυματίζονται καθώς συγκρατούνται από τις μεμβράνες. Με συγκεκριμενό σχεδιασμό μπορούν να φτάσουν ακόμα και σε αλεξίσφαιρα επίπεδα.

  • Securit

Αυτό το είδος τζαμιού χρησιμοποιείται κυρίως για ειδικές κατασκευές. Είναι πολύ ανθεκτικό και η θραύση του είναι ιδιαίτερα δύσκολη. Χαρακτηριστική ιδιότητά του είναι ότι ακόμα και αν σπάσει θρυμματίζεται σε πολύ μικρά κομμάτια και έτσι καθίσταται αδύνατος οποιοσδήποτε τραυματισμός.

  • Ενεργειακά (low-e)

Οι ενεργειακοί υαλοπίνακες είναι το πιο εξελιγμένο είδος τζαμιού, καθώς συνδυάζουν σημαντικές μονωτικές ιδιότητες και μεγάαλη αντοχή. Η επιλογή τους είναι απαραίτητη αν θέλουμε να πετύχουμε τη μέγιστη απόδοση των ενεργειακών κουφωμάτων.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Γρήγορη εξυπηρέτηση, πολύ καλή δουλειά!!!
'Αμεση και άριστη εξυπηρέτηση!
Άψογος επαγγελματίας. Γρήγορος, οικονομικός, καθαρός! Όλα ολοκληρώθηκαν τέλεια!
Άψογος επαγγελματίας, με πολύ καλές τιμές! Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος!
Άψογος. Τον προτείνω ανεπιφύλακτα!
Πολύ καλή και επαγγελματική δουλειά. Πολύ λογικές τιμές!
Σχετικά άρθρα
Θέλεις να μάθεις τα πάντα σχετικά με τα κουφώματα αλουμινίου; Ποια είναι τα σημαντικότερα οφέλη που ανακύπτουν από την επιλογή τους;
Τα κουφώματα αποτελούν έναν από τα πιο σημαντικά στοιχεία ενός σπιτιού. Πέρα από το τομέα της αισθητικής