20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για Τζάκι του 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες για κατασκευή τζακιού


Γιάννης Μπλίντου - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Προσφέρω αποτελεσματικές λύσεις για την ανακατασκευή του τζακιού και της κανποδόχου σας. Έχω πολυετή πείρα στον κλάδο των οικοδομικών εργασιών. Διαθέτω εξειδικευμένους συνεργάτες, μαζί με τους οποίους θα αναλάβουμε να φέρουμε εις πέρας την εργασία σας. Χάρη στη χρήση των πιστοποιημένων υλικών και την υψηλή ποιότητα εργασιών, αναλαμβάνουμε να φέρουμε για εσάς το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Πάνος Σαββίδης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η ERGOtechnica αναλαμβάνει εργασίες εγκατάστασης ενεργειακών τζακιών. Έχουμε πολυετή εμπειρία στον κλάδο των κατασκευών καθώς και αξιόπιστα συνεργεία, εξοπλισμένα με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα. Οι κύριοι παράγοντες που έχουν συντελέσει στην ραγδαία ανάπτυξη μας, είναι η γνώση και η αγάπη για την δουλειά μας. Εξυπηρετούμε άμεσα στην περιοχή της Καλλιθέας και θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Μπομπόνης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την ανακατασκευή του τζακιού ή της καπνοδόχου σας. Διαθέτω πολύχρονη εμπειρία στον κλάδο των οικοδομικών κατασκευών και εξυπηρετώ τους πελάτες μου άμεσα. Δουλεύω με γνώμονα την λειτουργικότητα και την συνέπεια απέναντι στον πελάτη, δίνοντας έμφαση στην ποιοτική δουλειά και την ικανοποίηση σας. Θα χαρώ να επικοινωνήσω μαζί σας. Ζητήστε προσφορά δωρεάν.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Φιλιππάτος - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αχαρνές Αττική 136 73

Με πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας η ομάδα μας αναλαμβάνει κάθε είδους εργασίας που μπορεί να σχετίζεται με το τζάκι σας. Για την ακρίβεια, εργασίες όπως καθαρισμός τζακιού, καθαρισμός καμινάδας και όλες οι παρεμφερείς εργασίες περιλαμβάνονται στις καθημερινές ασχολίες μας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κώστας Μαυροειδής - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η τεχνική εταιρεία, Κώστας Μαυροειδής, προσφέρει λειτουργικές λύσεις για την εγκατάσταση του ενερεγειακού τζακιού σας. Διαθέτουμε έμπειρο και τεχνικά εξειδικευμένο προσωπικό έτσι ώστε να παρέχουμε ποιοτικά έργα. Μας διακατέχει η συνέπεια και ο επαγγελματισμός απέναντι σε κάθε εργασία μας. Χρησιμοποιούμε υλικά υψηλής ποιότητας για αποτελέσματα ανθεκτικά στον χρόνο και την χρήση.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Στανίτσας - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ζωγράφου Αττική 157 73

Η εταιρεία ΣΤΑΝΙΤΣΑΣ προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις για την τοποθέτηση ή την ανακατασκευή του τζακιού σας. Μερικά από τα χαρακτηριστικά που μας διακατέχουν είναι η δυνατότητα να ολοκληρώνουμε την εργασία με άριστα αποτελέσματα και η συνέπεια που δείχνουμε προς τον πελάτη. Δίνουμε έμφαση στην ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούμε για την εκάστοτε εργασία, γι' αυτό και παραμένουμε ψηλά στις προτιμήσεις.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Κάσσης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Πειραιάς Αττική 185 32

Παρέχω υπηρεσίες ανακατασκευής οικιακού τζακιού. Δραστηριοποιούμαι για πάνω από 25 χρόνια στον χώρο των αλουμινοκατασκευών και των οικοδομικών εργασιών. Η μακρόχρονη πορεία της επιχείρησης, μαζί με το έμπειρο και καταρτισμένο προσωπικό μας, εγγυάται την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών. Κτίζουμε μακροχρόνιες σταθερές επαγγελματικές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας. Θα χαρούμε να έρθουμε σε επικοινωνία μαζί σας και να σας εξυπηρετήσουμε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γεράσιμος Παυλίδης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, GP-Construction, παρέχει όμορφες και ανθεκτικές λύσεις για την ανακατασκευή του τζακιού σας. Βρισκόμαστε πολλά χρόνια στον κλάδο των ανακατασκευών και μαζί με την εξειδίκευση, την εμπειρία αλλά και τη συνεχή εκπαίδευση του προσωπικού μας, εξασφαλίζουμε την επιτυχή ολοκλήρωση του κάθε έργου. Στόχος μας είναι να προσφέρουμε εξατομικευμένες τεχνικές λύσεις και συμβουλές, προσαρμοσμένες στις ανάγκες και τις προσδοκίες κάθε πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μπούλης Παναγιώτης Eurocap - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η Eurocap Center, αναλαμβάνει εγκαταστάσεις και ανακατασκευές οικιακών τζακιών και καμινάδων. Έχοντας πάνω από 40 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο της κατασκευής και διαθέτοντας ομάδα, αποτελούμενη από εξειδικευμένους επαγγελματίες, είμαστε σε θέση να μπορούμε να αναλάβουμε οποιουδήποτε μεγέθους εργασία. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υψηλή ποιότητα της δουλειάς που προσφέρουμε αλλά και η φιλική αντιμετώπιση των πελατών μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Άννα Σοφία Φιλιππακοπούλου - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Αχαρνές Αττική 136 73

Η εταιρία μας, δημιουργήθηκε βασιζόμενη στην πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία, προσωπικές μελέτες καθώς και εξειδικευμένη εκπαίδευση από παραγωγούς ενεργειακών τζακιών στην Πολωνία, Ουγγαρία, Γαλλία και Γερμανία. Αντιπροσωπεύοντας αξιόλογους παραγωγούς εστιών προσφέρουμε εκτός των αξιόπιστων προϊόντων εξαιρετικής ποιότητας, πλούσια γκάμα υπηρεσιών όπως:

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Βασίλης Σοπαλίδης - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Θεσσαλονίκη Κεντρική Μακεδονία 546 23

Παρέχω ολοκληρωμένες λύσεις για την εγκατάσταση του τζακιού και της καπνοδόχου σας. Στόχος μου είναι η απόλυτη εξυπηρέτηση σας, με την ολοκλήρωση των εργασιών. Δραστηριοποιούμαι στις τεχνικές εργασίες για σχεδόν 40 χρόνια. Χρησιμοποιώ σε κάθε περίπτωση άριστης ποιότητας υλικά και σε συνδυασμό με τις τεχνικές μου γνώσεις, τα αποτελέσματα της εργασίας είναι τα επιθυμητά.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Νίκος Γιάννος - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Περιστέρι Αττική 121 34

Η εταιρεία Γιάννος, παρέχει υπηρεσίες εγκατάστασης τζακιών και καμινάδων. Έχουμε πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον οικοδομοτεχνικό κλάδο και διαθέτουμε άρτιο εξοπλισμό και αξιόπιστο προσωπικό. Εξυπηρετούμε τους πελάτες μας, άμεσα και αποτελεσματικά και σε κάθε μας εργασία πρωταρχικό στόχο θέτουμε την παροχή υψηλής ποιότητας έργων για εσάς. Με την γνώση και την εμπειρία μας, μπορούμε να σας προτείνουμε λύσεις επί των τεχνικών θεμάτων και των υλικών που θα ταιριάξουν στις ανάγκες σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

3D Domisi - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Ίλιον Αττική 131 21

Η 3D Domisi, αναλαμβάνει για εσάς την εγκατάσταση του τζακιού και της καμινάδας σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο των τζακιών για αρκετά χρόνια, στην περιοχή του Ιλίου, διαθέτοντας εξειδικευμένη ομάδα επαγγελματιών και σύγχρονα μηχανήματα. Χαρακτηριζόμαστε από τη συνέπεια μας απέναντι στα χρονοδιαγράμματα αλλά και από την υπευθυνότητα που δείχνουμε ως προς τις απαιτήσεις του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Παναγιώτης Ζιώγας - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Αναλαμβάνω την τοποθέτηση του τζακιού σας και της καμινάδας σας. Διαθέτοντας εμπειρία στον κλάδο αλλά και αγάπη για την δουλειά μου μπορώ με συνέπεια να τελειώσω το έργο στους συμφωνημένους χρόνους παράδοσης. Την εργασία μου την χαρακτηρίζουν η υπευθυνότητα και η αξιοπιστία, με κύριο στόχο μου την απόλυτη ικανοποίηση του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΑΡΑΝΤΖΙΑΣ - Τζάκια - Καπνοδόχοι

Τζάκια - Γλυφάδα Αττική 166 75

Προσφέρω ολοκληρωτικές λύσεις για την εγκατάσταση του τζακιού και της καμινάδας σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο των τζακιών και άριστη γνώση των υλικών και των τρόπων εφαρμογής τους. Χαρακτηρίζομαι από τη συνέπεια που με διακατέχει ως προς του συμφωνημένους χρόνους παράδοσης των έργων αλλά και από το σεβασμό που δείχνω για τον χώρο του πελάτη.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τζάκια
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…