Τζάκια

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τζάκια

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

5 Είδη τζακιών για να επιλέξεις

Το τζάκι είναι κάτι που είτε ζεις σε μονοκατοικία, είτε σε διαμέρισμα, ονειρεύεσαι να το έχεις γιατί εκτός από την απαραίτητη ζεστασιά τον χειμώνα, δίνει μία ρομαντική αίσθηση στον χώρο που μαγεύει τόσο αυτούς που μένουν εκεί όσο και τους επισκέπτες.

Υπάρχουν 5 είδη τζακιών που εξυπηρετούν όλα τα γούστα και όλες τις ανάγκες ώστε να έχεις το αποτέλεσμα που επιθυμείς ανεξαρτήτως από το που μένεις και αυτά είναι:

  • Συμβατικό τζάκι: Μπορεί να είναι τετράγωνο ή μπορεί να είναι παραλληλόγραμμο. Είναι κλειστό από την δεξιά και την αριστερή του μεριά και διαθέτει μέτωπο από τσιμέντο το οποίο διαμορφώνεται όπως επιθυμείτε.
  • Γωνιακό τζάκι: Η τοποθέτησή τους είναι γωνιακή, γίνεται ανάμεσα σε δύο τοίχους και χρησιμοποιούνται συνήθως σε τετράγωνα δωμάτια και σε μικρότερους χώρους.
  • Ελεύθερο τζάκι: Τα ελεύθερα τζάκια είναι ανοιχτά από όλες τις πλευρές και χαρίζουν ένα εντυπωσιακό οπτικό αποτέλεσμα. Χρειάζονται είτε μεγάλο ύψος καμινάδας για να τραβάει τον καπνό είτε ηλεκτρικό ανεμιστήρα.
  • Κρεμαστά τζάκια: Είναι ένα ελεύθερο τζάκι που κρέμεται από το ταβάνι και ζεσταίνει σε 360 μοίρες.
  • Τζάκι με ζελέ: Δεν χρειάζονται καμινάδα ή καθάρισμα και ζεσταίνουν το χώρο με τη χρήση βιο-αιθανόλης σε μορφή ζελέ. Η τοποθέτησή τους γίνεται χωρίς εργασία.

Στο παρακάτω βίντεο μπορείς να δεις μερικά πανέμορφα σχέδια για τζάκια και να πάρεις ιδέες για το δικό σου. Σε περίπτωση που δεν μπορείς να επιλέξεις το τζάκι που ταιριάζει στον χώρο σου, εμπιστεύσου την εξειδικευμένη γνώμη ενός τεχνικού τοποθέτησης και θα έχεις το τζάκι των ονείρων σου.

Καταχώρησε εύκολα την εργασία και πάρε την καλύτερη προσφορά για το κόστος τζακιού.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Η πιο οικονομική προσφορά και καλή δουλειά σε σχέση με τα χρήματα!
Πολύ γρήγορη δουλειά, χωρίς καθυστερήσεις!
Πολύ καλή δουλειά!
Σχετικά άρθρα
Οι μυρωδιές από τα τζάκια έχουν αρχίσει ήδη να χτυπάνε την πόρτα μας μιας και αυτή την εβδομάδα νιώσαμε τα πρώτα κρύα του χειμώνα.
Κάνει κρύο, καιρός για δύο; Ναι, για σένα και το τζάκι σου. Περίμενες πώς και πώς να χειμωνιάσει για να ανάψεις το τζάκι