Καθαρισμοί Τζακιών Θεσσαλονίκη

Πάρε προσφορά εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους τζακάδες

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες

Εξυπηρέτηση σε 3'

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ

Πάρε προσφορές

Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα, και θα σε φέρουμε σε επαφή με τον κατάλληλο επαγγελματία για την εργασία σου!
π.χ.: Συμβατικό, Ενεργειακό
 • Συμβατικό
 • Ενεργειακό
 • Άλλο
π.χ.: 1, 2
 • 1
 • 2
 • 3
 • 4 ή σε ψηλότερο όροφο
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι
 • Όχι
 • Δεν γνωρίζω
π.χ.: Αποκλειστικά σήμερα, Στις επόμενες 2 μέρες το αργότερο
 • Αποκλειστικά σήμερα
 • Στις επόμενες 2 ημέρες το αργότερο
 • Τις προσεχείς ημέρες
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Ημερομηνία δημοσίευσης: 31/3/2017

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τον καλύτερο καθαρισμό τζακιού στην περιοχή σου!

Χρειάζεσαι βοήθεια με το καθάρισμα τζακιού; Αναρωτιέσαι πώς γίνεται ο καθαρισμός καμινάδας; Μην αγχώνεσαι, έχουμε τη λύση σε όλα σου τα προβλήματα!

Το τζάκι αποτελεί ένα πολύ ιδιαίτερο στοιχείο για κάθε σπίτι. Σε όποιο χώρο και να βρίσκεται γίνεται ο πρωταγωνιστής του δωματίου, ενώ η ύπαρξη του συνοδεύεται από μοναδική θαλπωρή και ζεστασιά. Αν θες να απολαμβάνεις αυτή την όμορφη ατμόσφαιρα, ο καθαρισμός τζακιού είναι απαραίτητος.

Για να διατηρήσεις το τζάκι σου σε καλή κατάσταση, το κυριότερο που πρέπει να κάνεις είναι να φροντίζεις για την τακτική συντήρηση του. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι πρέπει να κάνεις έναν καλό καθάρισμα τόσο στην εστία όσο και στην καμινάδα, πριν και μετά το τέλος της περιόδου χρήσης του.

Ποια οφέλη θα έχεις από τον καθαρισμό τζακιού και καμινάδας;

Ο καθαρισμός καμινάδας και τζακιού μπορεί να είναι μια κουραστική και χρονοβόρα διαδικασία. Είναι όμως και απαραίτητος. Με τον τακτικό καθαρισμό θα εξασφαλίσεις τα εξής:

 • Θα αποδίδει καλύτερα το τζάκι σου και θα ζεσταίνει πιο αποτελεσματικά το χώρο.
 • Η απομάκρυνση των παλιών επιβλαβών ουσιών που έχουν κάτσει στα τοιχώματα του τζακιού σου, θα οδηγήσουν σε ένα πιο υγιεινό περιβάλλον κατά τη διάρκεια λειτουργίας του τζακιού.
 • Θα σε γλυτώσει από έξοδα επισκευής, καθώς αφήνοντας τα παλιά υπολείμματα καύσης στη καμινάδα σου είναι πολύ πιθανό να οδηγήσει στο να πάρουν φωτιά και να ραγίσουν τα τοιχώματα.
 • Θα παρατείνει τη διάρκεια ζωής του τζακιού σου.
 • Είναι πιο όμορφο αισθητικά, καθώς ένα μαυρισμένο και γεμάτες στάχτες τζάκι δίνει την εικόνα ενός παραμελημένου χώρου.

Πώς θα διατηρήσεις σε καλή κατάσταση το τζάκι σου;

Μετά το καθάρισμα τζακιού είναι λογικό να θες να το διατηρήσεις σε όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση. Για να σε βοηθήσουμε να απολαμβάνεις μόνο τα θετικά που έχει ένα τζάκι, συγκεντρώσαμε τις καλύτερες συμβουλές για τη σωστή χρήση του.

Απέφυγε το ψήσιμο φαγητών στο τζάκι.
Η αγαπημένη αυτή συνήθεια επιβαρύνει σημαντικά την καμινάδα σου. Το λίπος που τρέχει από το φαγητό που ψήνεται, πέφτει πάνω στα κάρβουνα και καίγεται. Έτσι, δημιουργούνται λιπαρά τοιχώματα στην καμινάδα που εμποδίζουν την ομαλή λειτουργία της.

Μην πετάς σκουπίδια στο τζάκι σου.
Η καύση πλαστικών και σκουπιδιών στο τζάκι είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη και δημιουργεί μεγάλες ποσότητες καπνού. Έχε στο μυαλό σου ότι πέρα από το ότι είναι κακό για το τζάκι σου, είναι ιδιαίτερα ανθυγιεινό και για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Προτίμησε μόνο ξύλα κατάλληλα για καύση.
Η χρησιμοποίηση κωνοφόρων ξύλων, ξύλων με βερνίκι, παλέτες ή χλωρών ξύλων, δεν ενδείκνυεται για το τζάκι σου. Ιδανικές επιλογές αποτελούν τα ξύλα από δρύ ή ελιά.

Τί σου προσφέρουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες του Douleutaras.gr στον καθαρισμό τζακιού;

Γνωρίζουμε ότι η καθημερινότητα όλων μας είναι πολύ δύσκολη, ενώ ο ελεύθερος χρόνος είναι ελάχιστος. Αν θες να εξασφαλίσεις ένα καθαρό και υγιεινό τζάκι, εύκολα και γρήγορα, δεν έχεις παρά να κάνεις λίγα κλικ.

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις τους καλύτερους επαγγελματίες τζακάδες της αγοράς, με πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό. Για τον καθαρισμό τζακιού δεν χρησιμοποιούνται χημικά, αλλά ειδικές βούρτσες και ράβδοι που φτάνουν μέχρι το τέλος της καμινάδας και εξασφαλίζουν άριστο αποτέλεσμα.

Για την προστασία του χώρου τοποθετείται νάιλον που καλύπτει την εστία του τζακιού και τις γύρω περιοχές. Έτσι, οι επαγγελματίες μας φροντίζουν να αφήσουν το χώρο όσο καθαρό τον βρήκαν.

Αν θες την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση στην περιοχή σου, επέλεξε έναν από τους αξιολογημένους συνεργάτες μας. Με την εμπειρία και τις γνώσεις τους ο καθαρισμός τζακιού και καμινάδας γίνεται παιχνιδάκι.

Καταχώρησε την εργασία, πάρε προσφορά για το κόστος καθαρισμού τζακιού και κλείσε ραντεβού με έναν από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας όποτε σε βολεύει!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τζακάδες για το 2019

Κων/νος Π.
1 αξιολόγηση

Ανταποκρίθηκε άμεσα, οικονομικός, καθαρή δουλειά (αφορούσε καθαρισμό καμινάδας) & απόλυτα συνεργάσιμος.

Σχετικά άρθρα

Οδηγίες χρήσης ενεργειακού τζακιού που θα σώσουν την τσέπη σου!

Έκανες κίνηση ματ για τη τσέπη σου και τοποθέτησες ενεργειακό τζάκι; Ή ακόμα σκέφτεσαι αν πρέπει να το κάνεις;

Περισσότερα
Καθαρισμός καμινάδας εύκολα και απλά σε 6 μόνο βήματα!

Κάνει κρύο, καιρός για δύο; Ναι, για σένα και το τζάκι σου. Περίμενες πώς και πώς να χειμωνιάσει για να ανάψεις το τζάκι σου

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε κοντινές περιοχές

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

εικόνα τεχνικού
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει