Πλακάκια Μπάνιου Ηράκλειο Κρήτης

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνίτες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου!

Τα πλακάκια μπάνιου, είναι μία μεγάλη ιστορία όταν αποφασίζεις να πραγματοποιήσεις ανακαίνιση μπάνιου. Η επιλογή μεταξύ των διαφόρων σχεδίων για τα πλακάκια του μπάνιου, αποτελεί μία ιδιαίτερα χρονοβόρα διαδικασία. Τις περισσότερες φορές μόνο με επαγγελματική βοήθεια, μπορεί να γίνει άμεση τόσο η επιλογή όσο και η τοποθέτηση στα πλακάκια μπάνιου.

Η δυσκολία στα πλακάκια μπάνιου, έγκειται στο ότι μία λανθασμένη επιλογή μπορεί να χαλάσει την συνολική εικόνα του μπάνιου και η αντικατάστασή τους είναι τόσο χρονοβόρα όσο και κοστοβόρα.

Τα πλακάκια μπάνιου, δίνουν μία υψηλή αισθητική νότα στο μπάνιο σου και πρέπει να συνδυάζονται αρμονικά με όλα τα έπιπλα του μπάνιου.

Σε περίπτωση που βρίσκεσαι σε διαδικασία επιλογής και έχεις χαθεί ανάμεσα στα αμέτρητα σχέδια στα πλακάκια του μπάνιου, οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας είναι εδώ για να δώσουν λύση στο πρόβλημά σου.

Το σχέδιο στα πλακάκια του μπάνιου, το μέγεθος, το σχήμα και το υλικό, απαιτούν εξειδικευμένες συμβουλές από επαγγελματίες τεχνίτες. Η τοποθέτησή τους, πρέπει να πραγματοποιείται από επαγγελματίες τεχνίτες ώστε να είναι σίγουρα ότι δεν θα υπάρχουν ατέλειες στο τελικό αποτέλεσμα, που θα χαλάσουν την συνολική εικόνα του μπάνιου.

3 Σημεία Προσοχής στην Τοποθέτηση Πλακιδίων Μπάνιου!

Οι αξιολογημένοι και έμπειροι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας έδωσαν μία λίστα με τα σημεία που πρέπει να προσέξει κανείς στην επιλογή πλακιδίων για το μπάνιο του:

Ανθεκτικά πλακάκια μπάνιου

Είναι σημαντικό να επιλέξεις ανθεκτικά πλακάκια μπάνιου, ώστε να μην χρειαστούν άμεση αντικατάσταση και να έχουν μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου. Η καθημερινή χρήση και το βάρος των επίπλων του μπάνιου, μπορεί να προκαλέσει φθορές.

Για να μην χρειαστούν σε σύντομο χρονικό διάστημα αλλαγή, ζήτα την συμβουλή από έναν έμπειρο επαγγελματία τεχνίτη, εκείνος με την τεχνογνωσία του θα σου προτείνει ποιοτικά ανώτερα υλικά στα πλακάκια μπάνιου.

Εύκολη συντήρηση των πλακιδίων μπάνιου

Στην επιλογή στα πλακάκια μπάνιου, πρέπει να λάβει κανείς υπόψη τα έξοδα συντήρησής τους. Για να διατηρηθούν στην αρχική τους μορφή, πρέπει εκτός από τον καθημερινό οικιακό καθαρισμό, να γίνεται και ένας επαγγελματικός καθαρισμός ανά τακτά χρονικά διαστήματα.

Ένας επαγγελματίας τεχνίτης τοποθέτησης πλακιδίων μπάνιου, μπορεί να σου προτείνει εκείνα τα πλακάκια μπάνιου, που διαθέτουν τις λιγότερες απαιτήσεις συντήρησης. Στην πλατφόρμας μας, διαθέτουν επαγγελματίες τεχνίτες που διαθέτουν μία ευρεία γκάμα πλακιδίων μπάνιου που εξυπηρετούν κάθε ανάγκη και γούστο.

Διαχρονικά σχέδια στα πλακάκια μπάνιου

Η τοποθέτηση στα πλακάκια μπάνιου, αποτελεί μία επένδυση για το μπάνιο του σπιτιού. Η επιλογή πρέπει να γίνεται πολύ προσεκτικά καθώς είναι δύσκολο να δοθεί το ίδιο ποσό σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Επίσης, η αντικατάσταση στα πλακάκια μπάνιου, είναι μία διαδικασία που θα χρειαστεί και χρόνο και χρήματα για να πραγματοποιηθεί. Ακόμη, με το πέρας των εργασιών θα χρειαστείς επαγγελματικό καθαρισμό που είναι ένα επιπλέον κόστος.

Εάν επιλέξεις ένα εξεζητημένο σχέδιο στα πλακάκια μπάνιου, ζήτα την έμπειρη γνώμη του τεχνίτη αλλά και του διακοσμητή ώστε να αποκτήσεις ένα κομψό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα για τους τοίχους του μπάνιου σου.

6 μυστικά στην τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου!

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας αποκάλυψαν κάποια μυστικά για τα πλακάκια του μπάνιου που θα σε βοηθήσουν να υλοποιήσεις πιο άμεσα την ανακαίνιση του μπάνιου σου:

  • Σε μικρά μπάνια, πρέπει να επιλέξεις να τοποθετήσεις πλακάκια μπάνιου μικρών διαστάσεων διότι μεγαλώνουν τον χώρο.
  • Το χρώμα στο πλακάκια του μπάνιου, πρέπει να είναι πιο σκούρο από το χρώμα του τοίχου και του ταβανιού.
  • Σε μικρά μπάνια, χρειάζεται να τοποθετηθούν ανοιχτόχρωμα πλακάκια μπάνιου για να δίνει την αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος.
  • Για τα πλακάκια του μπάνιου, ιδανικές είναι οι λευκές αποχρώσεις διότι συνδυάζονται με όλα τα αξεσουάρ του μπάνιου.
  • Εάν επιθυμείς χρωματιστά πλακάκια μπάνιου, τα μπλε πλακάκια όσο εξεζητημένα κι αν φαίνονται, αναδεικνύουν τον χώρο και τον μεγαλώνουν.
  • Τα πλακάκια του μπάνιου στο δάπεδο με εκείνα του τοίχου, δεν πρέπει να έχουν τις ίδιες διαστάσεις γιατί δεν υπάρχουν σαφή όρια μεταξύ του τοίχου και του δαπέδου.

Τα πλακάκια του μπάνιου, θα σου φανούν πολύ απλή διαδικασία ανακαίνισης, εάν εμπιστευτείς τους εξειδικευμένους τεχνίτες της πλατφόρμας μας.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου για την τοποθέτηση ή αντικατάσταση των πλακιδίων μπάνιου σου και θα λάβεις άμεσα προσφορές για τιμές από τους πιο αξιόλογους τεχνίτες στην περιοχή σου.

Και επειδή τα λόγια είναι περιττά για να πάρεις ακόμη περισσότερες ιδέες, δες:

50 Διαφορετικές αποχρώσεις του γκρι για το μπάνιο σου

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Τεχνίτες στα Πλακάκια Μπάνιου για το 2019

Οι επαγγελματίες τεχνίτες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Γιάννης Ρ.
6 αξιολογήσεις
πάρα πολύ καλός επαγγελματίας!
L.Construction
4 αξιολογήσεις
Χάρηκα ιδιαίτερα που συνεργάστηκα με ένα νέο επαγγελματία (και ηλικιακά),ο οποίος απέδειξε με την οργανωτικότητα του αλλά και με τη ζεστή...
Δημήτρης Δ.
2 αξιολογήσεις
Ο ποιο σωστος επαγγελματιας του χωρου σεβεται τις επιλογες σου κατευθηνοντας σε με σωστο τροπο.οργανωτικος.αψογη εποικοινωνια.και πολυ υπ...
Γιώργος Κ.
1 αξιολόγηση
Αριστος επαγγελματίας, τυπικοτατος στο ραντεβού μας, πολυ καλή δουλεια κ πολυ καλή τιμή.
Α. GROUP
1 αξιολόγηση
Η συνεργασια μας ηταν αριστη... πολλη καλη δουλεια και πανω απο ολα ευγενεια.. σχεση τιμης και εργασιας καλη
Σχετικά άρθρα
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα, τη διαρρύθμιση
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει