Πλακάκια - Μάρμαρα Πάτρα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες τεχνίτες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Βασικές οδηγίες στην Τοποθέτηση Πλακιδίων!

Ετοιμάζεσαι να τοποθετήσεις πλακάκια στον χώρο σου; Η διαδικασία μπορεί να σου φαίνεται απλή, όμως για ένα έχεις ένα επαγγελματικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα για τα πατώματα ή τους τοίχους των δωματίων σου, πρέπει να είσαι ενήμερος για τα βασικά σημεία προσοχής.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, αναλαμβάνουν να σε βοηθήσουν στην διαδικασία της επιλογής του κατάλληλου πλακιδίου ή μαρμάρου για το μπάνιο, την κουζίνα ή την μπανιέρα σου και να ολοκληρώσουν τις εργασίες τοποθέτησης, χωρίς να ταλαιπωρηθείς.

Πριν ξεκινήσεις τις εργασίες, μπορείς να αποκτήσεις βασικές γνώσεις γύρω από τα πλακάκια και να κατευθύνεις εσύ τον τεχνίτη που θα επιλέξεις για την εργασία. Ακολουθεί μία λίστα με βασικές πληροφορίες για τα μάρμαρα και τα πλακάκια:

Η επιφάνεια που θα τοποθετηθούν: Είναι απαραίτητο η επιφάνεια τοποθέτησης, είτε είναι τοίχος είτε δάπεδο, να έχει λειανθεί και να είναι καθαρή. Σε περίπτωση που αυτό δεν ισχύει, το τελικό αποτέλεσμα θα έχει ελαττώματα και η όψη δεν θα σε ικανοποιεί.

Ποιότητα των πλακιδίων: Υπάρχουν πλακάκια Β’ και Γ’ διαλογής που συνήθως προτιμώνται εξαιτίας του χαμηλού τους κόστους. Το χαμηλό κόστος όμως, συνήθως δεν συνάδει με υψηλή ποιότητα. Είναι προτιμότερο να διαλέξεις ακριβότερα πλακάκια, τα οποία δεν θα υποστούν φθορές στο πέρασμα του χρόνου και παράλληλα θα διατηρήσουν την αισθητική τους.

Ακόμη, εστίασε στην απορροφητικότητα των πλακιδίων, γιατί ανεξάρτητα που θα τοποθετηθούν είναι σημαντικό να αντέχουν σε συνθήκες υγρασίας. Τόσο για τα πλακάκια εσωτερικού χώρου όσο και για τα εσωτερικού χώρου, εφόσον διαθέτουν απορροφητικότητα 0%, η αντοχή τους θα είναι εγγυημένη.

Είδος πλακιδίων: Οι επιλογές που έχεις τόσο στα πλακάκια δαπέδου όσο και στα πλακάκια τοίχου είναι πολλές. Μερικές από τις πιο δημοφιλείς είναι τα ψηφιδωτά, τα κεραμικά, τα πορσελανάτα και το μωσαϊκό. Οι επαγγελματίες μπορούν να σου προτείνουν διαφορετικά σχέδια για το μπάνιο και διαφορετικά για την κουζίνα. Η τελική απόφαση, είναι δική σου όμως είναι σημαντικό να λάβεις υπόψη σου ότι με την αντικατάσταση των παλιών σου πλακιδίων με νέα πλακάκια, μπορείς να αλλάξεις εντελών την αισθητική του χώρου σου.

Οι τεχνίτες μας, εξυπηρετούν όλες τις συνοικίες στην Πάτρα και μπορούν να εγγυηθούν την εξειδικευμένη τοποθέτηση των πλακιδίων καθώς και την μελλοντική τους συντήρηση ή αντικατάσταση εφόσον παρουσιαστεί αυτή η ανάγκη.

Άσε την τοποθέτηση πλακιδίων σ' εμάς και θα έχεις το αποτέλεσμα που έχεις ονειρευτεί!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΣΠΥΡΟΣ Π.
110 αξιολογήσεις
Πολύ ικανοποιητική συνεργασία, όλα καλά!
Βαλάντης Δ.
1 αξιολόγηση
πολύ καλός επαγγελματίας ότι συμφωνήθηκε τηρήθηκε. Γρήγορη και άψογη εργασία
Δημήτρης Ρ.
1 αξιολόγηση
Ο κος. Ρουβάκης είναι ένας άψογος επαγγελματίας και Άνθρωπος. Η δουλειά που έκανε είναι εξαιρετική. Στις επόμενες εργασίες που θα χρειαστ...
Α. GROUP
1 αξιολόγηση
Η συνεργασια μας ηταν αριστη... πολλη καλη δουλεια και πανω απο ολα ευγενεια.. σχεση τιμης και εργασιας καλη
Σχετικά άρθρα
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα, τη διαρρύθμιση
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει