No1 Πλατφόρμα Εύρεσης Επαγγελματιών

Κρυσταλλοποίηση

Κλείσε στην Καλύτερη Τιμή για Κρυσταλλοποίηση Μωσαϊκού και Μαρμάρων με Αξιολογημένους Επαγγελματίες!

Δωρεάν προσωποποιημένες προσφορές

Επιλεγμένοι επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Συμπλήρωσε εντελώς δωρεάν και χωρίς δεσμεύσεις τη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου!
π.χ.: Τοποθέτηση, Επισκευή
 • Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
 • Επισκευή
 • Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
π.χ.: Έως 25 τ.μ., 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • Έως 25 τ.μ.
 • 26 τ.μ. - 50 τ.μ.
 • 51 τ.μ. - 100 τ.μ
 • Πάνω από 100 τ.μ.
π.χ.: Ναι, Όχι
 • Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη
 • Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία
π.χ.: Άμεσα, Μέσα στις επόμενες 10 μέρες
 • Άμεσα
 • Μέσα στις επόμενες 10 ημέρες
 • Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες
 • Το επόμενο τρίμηνο
 • Δεν έχω συγκεκριμένο χρονικό προγραμματισμό
Τελευταία ενημέρωση: 12/7/2020

Κρυσταλλοποίηση μωσαϊκού & μαρμάρων από τους καλύτερους!

Το μωσαϊκό πάτωμα είναι κάτι που λίγοι τεχνίτες μπορούν να κατασκευάσουν πλέον. Όπως το μαρμάρινο πάτωμα, έτσι και αυτό έχει πολύ υψηλό κόστος κατασκευής και απαιτεί εξειδίκευση και εμπειρία που δεν έχει ο καθένας. Έτσι, αν έχεις ήδη τέτοια είδη δαπέδων στο σπίτι σου, αξίζουν προσεκτική συντήρηση και ίσως κρυσταλλοποίηση, μετά από χρόνια χρήσης.

Η κρυσταλλοποίηση μωσαϊκού, όπως και η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων, είναι ένα μέρος της συντήρησης. Υπόσχεται να ανανεώσει το πάτωμα και να το κάνει να λάμπει για περισσότερα χρόνια. Οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν υπεύθυνα όλη τη διαδικασία, με τα καλύτερα υλικά. Καταχώρησε δωρεάν την εργασία σου και θα σου βρούμε άμεσα τους κατάλληλους για να πάρεις προσφορές στα μέτρα σου.

Κι αν θέλεις να μάθεις λεπτομέρειες για την κρυσταλλοποίηση, συνέχισε να διαβάζεις παρακάτω. Έχουμε συγκεντρώσει όλες τις πληροφορίες που θέλεις να γνωρίζεις.

Τι είναι η κρυσταλλοποίηση;

Η κρυσταλλοποίηση είναι μια τεχνική που εφαρμόζεται στην επιφάνεια των μαρμάρων και του μωσαϊκού και αποτελεί την τελική πινελιά στη συντήρηση των δαπέδων. Σκοπός της εφαρμογής της είναι το εφέ “καθρέφτης”, το οποίο ανανεώνει την όψη του πατώματος.

Ποια είναι η τιμή κρυσταλλοποίησης μωσαϊκού - μαρμάρων;

 • Κρυσταλλοποίηση μαρμάρων από 4€ / m²

 • Κρυσταλλοποίηση μωσαϊκού από 4€ / m²

Κάθε περίπτωση είναι ξεχωριστή και οι επαγγελματίες μας είναι διαθέσιμοι για να σου δώσουν προσφορές ολοκληρωμένης συντήρησης και γυαλίσματος. Καταχώρησε την εργασία σου δωρεάν για να σου βρούμε τους κατάλληλους!

Ποια πλεονεκτήματα προσφέρει η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων και μωσαϊκού;

Η κρυσταλλοποίηση μαρμάρου είναι μια τεχνική που δεν απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά σου χαρίζει ένα δάπεδο με μακροχρόνια γυαλάδα που καθρεφτίζει, με αυξημένη αντοχή στις φθορές και τις καιρικές συνθήκες.

Ας εξετάσουμε ξεχωριστά τα πλεονεκτήματά της:

1. Δημιουργεί το φαινόμενο του “καθρεφτισμού”: Το γυάλισμα φτάνει σε υψηλά επίπεδα και καθρεφτίζει, χαρίζοντας μια λάμψη στον χώρο σου.

2. Προστατεύει την επιφάνεια του δαπέδου από τυχόν φθορές, χωρίς να την τραυματίζει: Με την κρυσταλλοποίηση το πάτωμα σκληραίνει και ενισχύεται η αντοχή του σε φθορές που μπορεί να κάνουν τα έπιπλα μεγάλου βάρους.

3. Είναι μια απλή και άμεση διαδικασία: Η εφαρμογή της κρυσταλλοποίησης γίνεται σε σύντομο διάστημα και έπειτα το δάπεδο δεν γλιστράει.

4. Ενισχύει την αντοχή του μαρμάρου / μωσαϊκού σε δύσκολες συνθήκες: Τα αποτελέσματα από την κρυσταλλοποίηση μένουν ανεπηρέαστα από τις αντίξοες συνθήκες, όπως η αύξηση της θερμοκρασίας, η έντονη υγρασία κ.α.

5. Χαρίζει αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής: Το σχέδιο και το χρώμα του μαρμάρου / μωσαϊκού αναδεικνύονται μοναδικά με την τελική κρυσταλλοποίησή του. Οπότε, εάν επιθυμείς να έχεις ένα επαγγελματικό και καλαίσθητο αποτέλεσμα, δεν πρέπει να την παραλείψεις.

Κορυφαίοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας για κρυσταλλοποίηση μωσαϊκού και μαρμάρων

Μάθε περισσότερα για τους επαγγελματίες μας

Ιωάννης Αποστολόπουλος

Βόρεια Προάστια Αθήνας
40 αξιολογήσεις

Με εμπειρία στις τοποθετήσεις πλακιδίων για 30 και πλέον χρόνια, το συνεργείο μας αναλαμβάνει γρήγορα και αξιόπιστα, να σας εξυπηρετήσει. Εξυπηρετούμε με συνέπεια και επαγγελματισμό εργασίες που αφορούν τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις πλακιδίων. Διαθέτουμε υλικά υψηλής ποιότητας και χαμηλού κόστους. Συνεργαζόμαστε με τις μεγαλύτερες εταιρείες και πραγματοποιούμε τοποθετήσεις πλακιδίων α' ποιότητας.

PAULIN MARKU

Κέντρο Αθήνας
47 αξιολογήσεις

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον χώρο της δόμησης και των τεχνικών εργασιών για το σπίτι. Προσφέρουμε άμεση εξυπηρέτηση με απόλυτο σεβασμό για τον χώρο σας στην τοποθέτηση πλακιδίων. Φροντίζουμε επίσης για τη συντήρηση και την επιδιόρθωση των παλιών σας πλακιδίων, για να τα χαρείτε για περισσότερα χρόνια, ακόμα και χωρίς χαλιά!

Φιλιππος Τζεβελεκης

Πειραιάς
43 αξιολογήσεις

Εξειδικεύομαι στον τομέα των πλακιδίων εδώ και πάνω από 20 χρόνια. Σε όλα τα χρόνια δραστηριοποίησής μου στον κλάδο αυτό, έχω ολοκληρώσει με επιτυχία πληθώρα εργασιών, ομορφαίνοντας σπίτια και επαγγελματικούς χώρους. Για πλακάκια κάθε είδους, για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, είμαι έτοιμος να σας εξυπηρετήσω άμεσα!

Αχιλλέας Πρέτσι

Θεσσαλονίκη
62 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας δραστηριοποιείται για πάνω από 25 χρόνια στον τομέα της τοποθέτησης πλακιδίων για εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Χάρη στην εμπειρία και την εξειδίκευσή μας, είμαστε σε θέση να σας προτείνουμε λύσεις υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας. Χρησιμοποιούμε μόνο τα καλύτερα υλικά για αντοχή που θα σας εκπλήξει και είμαστε στη διάθεσή σας καθημερινά, για να σας δώσουμε προσφορές ειδικά για εσάς!

Σταθης Βαρβελης

Νότια Προάστια Αθήνας
36 αξιολογήσεις

Η ομάδα μας αναλαμβάνει τοποθετήσεις - αντικαταστάσεις πλακιδίων και άλλες εργασίες για τα πλακάκια τοίχου ή δαπέδου στο σπίτι σας. Χρησιμοποιούμε κορυφαίας ποιότητας υλικά, για αποτέλεσμα που δεν θα σας απογοητεύσει. Είμαστε έτοιμοι να αναλάβουμε και το δικό σας έργο στις πιο προσιτές τιμές!

Με τι υλικά γίνεται κρυσταλλοποίηση μαρμάρων - μωσαϊκού;

Ανάλογα με την περίπτωση, υπάρχουν ειδικά υγρά και gel για κρυσταλλοποίηση. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες της πλατφόρμας μας θα σου προτείνουν το κατάλληλο υλικό, ειδικά για τις ανάγκες του χώρου σου.

Τι διαφορά έχει η κρυσταλλοποίηση από το γυάλισμα;

Η κρυσταλλοποίηση είναι το τελευταίο στάδιο για το γυάλισμα του δαπέδου. Δε μπορεί να σταθεί μόνη της σαν διαδικασία, χρειάζεσαι ολοκληρωμένη συντήρηση με τρίψιμο, γυάλισμα και κρυσταλλοποίηση μωσαϊκού και μαρμάρων, για να έχεις το αποτέλεσμα που θα σε εντυπωσιάσει.

Πώς θα κάνεις την κρυσταλλοποίηση μωσαϊκού - μαρμάρου να αντέξει περισσότερο;

Με σωστό καθάρισμα, χωρίς χλωρίνη ή παρκετίνες. Υπάρχουν ειδικά υγρά καθαριστικά, που προστατεύουν την κρυσταλλοποίηση μωσαϊκού και μαρμάρων από φθορά. Συμβουλεύσου τον τεχνίτη που θα σου κάνει την κρυσταλλοποίηση και θα σε καθοδηγήσει για να εξασφαλίσεις τη λάμψη του δαπέδου σου.

Η κρυσταλλοποίηση μωσαϊκού και η κρυσταλλοποίηση μαρμάρων μπορούν να εγγυηθούν τη λάμψη των πατωμάτων για χρόνια, με τη σωστή φροντίδα και προσοχή. Αλλά φυσικά, χρειάζεσαι έναν έμπειρο και εξειδικευμένο επαγγελματία, που θα αναλάβει τη διαδικασία και θα σου δώσει χρήσιμες συμβουλές που θα διατηρήσουν το αποτέλεσμα.

Για κρυσταλλοποίηση μωσαϊκού και μαρμάρων, έχουμε τη λύση. Καταχώρησε την εργασία σου εντελώς δωρεάν και θα σου βρούμε άμεσα κατάλληλους επαγγελματίες για να πάρεις προσφορές ειδικά προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου!

4,70 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

φωτογραφία επαγγελματία
Φιλιππος Τζεβελεκης
43 αξιολογήσεις

Άριστος επαγγελματίας.παντα στην ώρα του κ σεβάστηκε το γεγονός ότι δεν καπνίζουμε στο σπίτι οπότε κατα τη διάρκεια της εργασίας του δεν κάπνισε καθόλου εντος της οικίας.πολυ καλή δουλειά ευγένεια κ συνέπεια!

φωτογραφία επαγγελματία
Περικλής Διαμαντόπουλος
29 αξιολογήσεις

Η συνεργασία μου με τον κο Περικλή Διαμαντόπουλο υπήρξε μοναδική. Τον χαρακτηρίζει η εντιμότητα στις τιμές και στο σύνολο της εργασίας. Η καθαριότητα και ο σεβασμός, η συνέπεια σε όλη τη διάρκεια της εργασίας του. Επίσης η συνέπεια και η συνεργατικότητα του ιδιαίτερα κατά τις στιγμές παραλαβής των υλικών. Τέλος αξίζει να σημειώσω ότι χρειάσθηκε να τον αφήσω στο σπίτι και να φύγω λίγες ημέρες και όταν επέστρεψα παρέλαβα μια άριστη εργασία. Άψογος, τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!

φωτογραφία επαγγελματία
Γρηγόρης Καγκαλάς
12 αξιολογήσεις

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ. ΠΟΛΥ ΛΟΓΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΟΥ. ΣΑΣ ΤΟΝ ΠΡΟΤΕΙΝΩ ΑΝΕΠΙΦΥΛΑΚΤΑ.

φωτογραφία επαγγελματία
Μιχάλης Παρζίγκας
8 αξιολογήσεις

Καθαρος γρηγορος εντιμος συνεπης

φωτογραφία επαγγελματία
Ιούλιος Brahimaj
5 αξιολογήσεις

Ο Ιουλιος εκανε πολυ καλη δουλεια και σε πολυ συντομο χρονικό διαστημα. Ενεινα πολυ ευχαριστημένος και σιγουρα θα τον επιλεξω ξανα σε μελλοντικη εργασια.

Εργασίες που ολοκληρώθηκαν τις προηγούμενες μέρες

Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Καλλιθέα
Εκτελέστηκε από
Albert N.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Τι υλικό θέλεις να τοποθετήσεις;
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
26 τ.μ. - 50 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 300,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Δήμος Καλαμαριάς
Εκτελέστηκε από
Νικόλαος Ε.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Τι υλικό θέλεις να τοποθετήσεις;
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 50,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Ελληνικό
Εκτελέστηκε από
Φιλιππος Τ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Τι υλικό θέλεις να τοποθετήσεις;
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Ναι, τα έχω προμηθευτεί ή παραγγείλει ήδη Κόστος: 70,00€
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Γλυφάδα
Εκτελέστηκε από
Γεώργιος Ρ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Συντήρηση (Τρίψιμο - Γυάλισμα)
Τι υλικό θέλεις να συντηρήσεις;
Μάρμαρο
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 200,00€
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Ηλιούπολη
Εκτελέστηκε από
Κωνσταντίνος Γ.
Περιγραφή εργασίας
Είδος εργασίας:
Τοποθέτηση / Αντικατάσταση
Τι υλικό θέλεις να τοποθετήσεις;
Πλακάκι
Τετραγωνικά μέτρα:
Έως 25 τ.μ.
Αγορά υλικών:
Όχι, θα χρειαστώ τη γνώμη του επαγγελματία Κόστος: 200,00€

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές