Τοποθέτηση Πλακιδίων Μπάνιου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τοποθέτηση Πλακιδίων Μπάνιου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τοποθέτηση Πλακιδίων Μπάνιου: Τί πρέπει να γνωρίζεις;

Η διαδικασία της τοποθέτησης στα πλακάκια μπάνιου, είναι ιδιαίτερα χρονοβόρα και εξειδικευμένη, καθώς η επιλογή του κατάλληλου σχεδίου και υλικού θα είναι καθοριστικής σημασίας για την αισθητική του χώρου.

Τα πλακάκια μπάνιου, αποτελούν στοιχείο καθοριστικής σημασίας τόσο από άποψη υγιεινής όσο και καλαισθησίας. Υπάρχουν αμέτρητα σχέδια και μοτίβα στα πλακάκια μπάνιου που θα αναδείξουν και θα κάνουν μοναδικό τον χώρο. Ο εύκολος καθαρισμός τους, είναι ακόμη ένα πλεονέκτημα στα πλακάκια μπάνιου που ενισχύει την επιθυμία του ιδιοκτήτη να προχωρήσει στην τοποθέτησή τους.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία τοποθέτησης πλακιδίων της πλατφόρμας μας, μάς έδωσαν όλες τις απαραίτητες πληροφορίες που θα διευκολύνουν την διαδικασία εγκατάστασης των πλακιδίων μπάνιου και θα εξασφαλίσουν ένα εντυπωσιακό και ποιοτικό αποτέλεσμα για το μπάνιο σου.

Χρήσιμες Οδηγίες πριν την τοποθέτηση!

Πέρα από την διαδικασία της τοποθέτησης και η διαδικασία της επιλογής, μπορεί να σε δυσκολέψει και να καθυστερήσει τις εργασίες. Ένας επαγγελματίες τεχνίτης τοποθέτησης πλακιδίων μπάνιου, διαθέτει την τεχνογνωσία, πραγματοποιώντας μία πρώτη εκτίμηση στον χώρο σου να σου προτείνει υψηλής ποιότητας πλακάκια μπάνιου, με ιδιαίτερα οικονομικές τιμές. Πριν ξεκινήσεις το ψάξιμο, θα ήταν καλό να έχεις υπόψη τα παρακάτω:

  • Σε μικρά μπάνια, πρέπει να τοποθετούνται πλακάκια μικρών διαστάσεων διότι μεγαλώνουν τον χώρο.
  • Η χρωματική απόχρωση στα πλακάκια του μπάνιου, πρέπει να είναι πιο σκούρα από τα χρώματα του τοίχου και του ταβανιού.
  • Σε μικρά μπάνια, χρειάζονται ανοιχτόχρωμα πλακάκια για να δίνει την αίσθηση ότι ο χώρος είναι μεγαλύτερος.
  • Για τα πλακάκια του μπάνιου, επέλεξε λευκές αποχρώσεις διότι συνδυάζονται με όλα τα αξεσουάρ του μπάνιου.
  • Εάν επιθυμείς χρωματιστά πλακάκια μπάνιου, επέλεξε μπλε πλακάκια που αναδεικνύουν τον χώρο και τον μεγαλώνουν.
  • Τα πλακάκια του μπάνιου στο δάπεδο με εκείνα του τοίχου, δεν πρέπει να έχουν τις ίδιες διαστάσεις γιατί δεν υπάρχουν σαφή όρια μεταξύ του τοίχου και του δαπέδου.

Εάν λοιπόν, δεν έχεις σκεφτεί τα 6 αυτά πράγματα, καλύτερα να μην τοποθετήσεις ακόμη τα πλακάκια του μπάνιου σου. Πάρε την εξειδικευμένη γνώμη ενός έμπειρου τεχνίτη τοποθέτησης πλακιδίων για να σου δώσει περισσότερες συμβουλές που θα επιταχύνουν ακόμη περισσότερο τις εργασίες.

Τι πρέπει να προσέξεις στην τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου;

Προχωρώντας στο πιο εξειδικευμένο μέρος της διαδικασίας τοποθέτησης, υπάρχουν ορισμένα σημεία προσοχής που θα διευκολύνουν τις εργασίες του συνεργείου τοποθέτησης πλακιδίων μπάνιου. Ποια είναι αυτά;

Η επιφάνεια τοποθέτησης: Η επιφάνεια που θα τοποθετηθούν τα πλακάκια μπάνιου, είναι πολύ σημαντικό να είναι λεία, ανεξαρτήτως εάν το πλακάκι θα εφαρμοστεί σε δάπεδο ή τοίχο. Μία προσεγμένη επιφάνεια, θα συμβάλει σε ένα επαγγελματικό αποτέλεσμα τοποθέτησης, χωρίς κακοτεχνίες και ανωμαλίες στην επιφάνεια.

Η ποιότητα των πλακιδίων: Όσο προσεγμένη κι αν είναι η επιφάνεια, εάν δεν γίνει σωστή επιλογή στην ποιότητα των πλακιδίων που θα εφαρμοστούν, τότε τόσο το τελικό αποτέλεσμα όσο και η αντοχή του έργου θα είναι αμφίβολη. Καλό, θα ήταν να αποφύγεις πλακάκια Β’ και Γ’ διαλογής, καθώς δεν φημίζονται για την ποιότητα και την αντοχή τους. Είναι καλύτερο, να επενδύσεις ένα μεγαλύτερο ποσό που θα σου εξασφαλίσει ένα μακροχρόνια αποτέλεσμα. Ακόμη, πρέπει να εστιάσεις στις ιδιότητες των πλακιδίων μπάνιου και συγκεκριμένα στην αντοχή και την ανθεκτικότητα στην υγρασία και τις υψηλές θερμοκρασίες.

Είδος πλακιδίων: Τα είδη πλακιδίων είναι αρκετά, όμως δεν εφαρμόζουν όλα τα είδη σε όλους τους χώρους. Για την τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου, είναι καλό να επιλέξεις ανάμεσα σε κεραμικά πλακάκια, μάρμαρα, πλακάκια με μωσαϊκό, ψηφιδωτά και προσελανάτα. Ένας επαγγελματίας τεχνίτης θα σε βοηθήσει να πάρεις την σωστή για εσένα απόφαση, χωρίς ταλαιπωρία και καθυστερήσεις.

Στην πλατφόρμα μας, θα βρεις αξιόπιστα συνεργεία τοποθέτησης πλακιδίων μπάνιου που εξυπηρετούν όλες τις περιοχές της Αθήνας και την Θεσσαλονίκης και μπορούν να σου εγγυηθούν μία επαγγελματική τοποθέτηση.

Παράλληλα, οι τεχνίτες μας στέκονται δίπλα σου για να αντιμετωπίσουν τυχόν μελλοντικές φθορές στα πλακάκια του μπάνιου σου, με εξειδικευμένες συγκολλήσεις ή ακόμη και με πλήρη αντικατάσταση των πλακιδίων.

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις άμεσα την εργασία σου για τοποθέτηση πλακιδίων μπάνιου και πολύ άμεσα θα λάβεις ανταγωνιστικές τιμές τοποθέτησης από τους πιο έμπειρους τεχνίτες στην περιοχή σου!


4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Έκανα μια χαρά τη δουλειά μου με τον Άρμπεν, πολύ καλός επαγγελματίας!
Γρήγορη εξυπηρέτηση, άριστη εργασία. Επαγγελματίας!
Εξαιρετικός τεχνίτης, άριστος επαγγελματίας, με μεγάλη συνέπεια και πάρα πολύ εξυπηρετικός! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Άψογος επαγγελματίας! Γρήγορος στην εργασία του και προσιτός στις τιμές! Οπωσδήποτε ναι σε οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία!
Πολύ καλή δουλειά και καλή τιμή!
Άψογος επαγγελματίας, πολύ προσεκτικός και ευγενέστατος!
Σχετικά άρθρα
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα, τη διαρρύθμιση