Τοποθέτηση Πλακάκια Δαπέδου

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τοποθέτηση Πλακάκια Δαπέδου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

2 σημεία προσοχής κατά την προετοιμασία του δαπέδου για την τοποθέτηση πλακιδίων

Η τοποθέτηση πλακιδίων δαπέδου, αποτελεί μία εξειδικευμένη διαδικασία που χρειάζεται προετοιμασία εάν επιθυμούμε να έχουμε ένα επαγγελματικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.

Υπάρχουν συγκεκριμένες εργασίες που αν δεν γίνουν με απόλυτη προσοχή το έδαφος μπορεί να έχει ανωμαλίες και να μην έχουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τα δύο σημεία προσοχής στην διαδικασία της προετοιμασίας για την τοποθέτηση του δαπέδου:

  • Λεία επιφάνεια: Η επιφάνεια στην οποία θα τοποθετηθούν τα πλακάκια δαπέδου, πρέπει να είναι λεία εάν θέλουμε ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Σε αντίθετη περίπτωση, θα χρειαστεί να καλυφθούν τα προβληματικά σημεία με ειδική κόλα, οποία κοστίζει. Για να έχετε μία λεία επιφάνεια, θα πρέπει να τρίψετε τα σημεία στο δάπεδο που έχουν κάποιες ανωμαλίες και να στοκάρετε όπου χρειάζεται.
  • Υγρασία: Πολλές φορές σε χώρους που γίνεται η τοποθέτηση πλακιδίων στο δάπεδο, υπάρχει υγρασία η οποία στην συνέχεια έχει ως αποτέλεσμα, να φουσκώνουν τα πλακάκια και να σπάνε. Πολλοί για να απορροφήσουν την υγρασία από το δάπεδο χρησιμοποιούν αφυγραντήρες ενώ άλλοι τοποθετούν ειδικά υλικά που επιτρέπουν έπειτα την τοποθέτηση πλακιδίων. Είναι πολύ σημαντικό επίσης, να γίνεται το στέγνωμα έπειτα από την τοποθέτηση των πλακιδίων δαπέδου, στον απαραίτητο χρόνο όπως αυτός έχει οριστεί από τους κατασκευαστές των πλακιδίων.
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Έκανα μια χαρά τη δουλειά μου με τον Άρμπεν, πολύ καλός επαγγελματίας!
Γρήγορη εξυπηρέτηση, άριστη εργασία. Επαγγελματίας!
Εξαιρετικός τεχνίτης, άριστος επαγγελματίας, με μεγάλη συνέπεια και πάρα πολύ εξυπηρετικός! Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα!!!
Άψογος επαγγελματίας! Γρήγορος στην εργασία του και προσιτός στις τιμές! Οπωσδήποτε ναι σε οποιαδήποτε μελλοντική συνεργασία!
Πολύ καλή δουλειά και καλή τιμή!
Άψογος επαγγελματίας, πολύ προσεκτικός και ευγενέστατος!
Σχετικά άρθρα
Το μάρμαρο έχει καθιερωθεί στο μυαλό όλων μας ως ένα υλικό μοναδικής πολυτέλειας και ομορφιάς.
Θέλεις να ανακαινίσεις το χώρο του μπάνιου σου αλλά δεν έχεις πάρει ακόμα ορισμένες βασικές αποφάσεις π.χ για το χρώμα, τη διαρρύθμιση