Γυψοσανίδες Περιστέρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ψευδοροφές με Γυψοσανίδα: Τί πλεονεκτήματα συγκεντρώνουν;

Οι γυψοσανίδες, χρησιμοποιούνται σε ένα ευρύ φάσμα κατασκευών, οι πιο δημοφιλείς από τις οποίες είναι οι ψευδοροφές. Η εύκολη κατασκευή και τοποθέτηση σε συνδυασμό με το χαμηλό κόστος του συγκεκριμένου δομικού υλικού, το καθιστούν ιδανική επιλογή στον τομέα των οροφών.

Εάν σκέφτεσαι να τοποθετήσεις ψευδοροφή με γυψοσανίδα, σίγουρα θα θες να γνωρίζεις όλα τα θετικά που μπορείς να αποκομίσεις εφαρμόζοντάς την στο ταβάνι του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες μας, μάς ενημέρωσαν για τα βασικά πλεονεκτήματα που διαθέτουν οι ψευδοροφές με γυψοσανίδα:

Θερμομόνωση & Ηχομόνωση: Οι ψευδοροφές από γυψοσανίδα, διαθέτουν θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες. Κρατούν τους εξωτερικούς θορύβους εκτός του χώρου σου και εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό του, διατηρώντας την θερμοκρασία σε πολύ καλά επίπεδα.

Σταθερή & Ανθεκτική Κατασκευή: Διαθέτουν μεγάλη αντοχή σε φθορές και καταπονήσεις και δεν επηρεάζονται από ακραία φυσικά φαινόμενα όπως φωτιές και σεισμούς.

Χαμηλό Κόστος & Τέλεια Εφαρμογή: Η ψευδοροφή με γυψοσανίδα, εφαρμόζει τέλεια σε κάθε ταβάνι ανεξαρτήτως σχήματος ή επιφάνειας. Με την βοήθεια ενός επαγγελματία τεχνίτη, μπορείς να έχεις μία στρογγυλή, μία κεκλιμένη ή μία θολωτή.

Υψηλή Αισθητική: Μπορούν να βαφούν σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση και να ταιριάξουν απόλυτα με το στυλ και την αισθητική του σπιτιού ή του επαγγελματικού σου χώρου. Ακόμη, ένας εξειδικευμένος ελαιοχρωματιστής, μπορεί να δημιουργήσει συγκεκριμένες τεχνοτροπίες πάνω της.

Άμεση Τοποθέτηση & Ελάχιστη Συντήρηση: Η τοποθέτηση ψευδοροφών με γυψοσανίδες, πραγματοποιείται άμεσα. Εφόσον τοποθετηθεί ο κατάλληλος μεταλλικός σκελετός, εφαρμόζεται επάνω του, στοκάρεται και σπατουλώνεται, χωρίς να χρειάζονται μερεμέτια.

Οι τεχνίτες μας, μπορούν να αναλάβουν την διαδικασία κατασκευής και τοποθέτησης ψευδοροφών με γυψοσανίδα ενώ μπορούν να σου προτείνουν και άλλες πρωτότυπες κατασκευές με γυψοσανίδες που θα ανανεώσουν τον χώρο σου.

Η ψευδοροφή με γυψοσανίδα, πέρα από την αισθητική αλλαγή που θα επιφέρει στην οικία σου, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για άλλους λόγους, όπως:

  • Για να καλύψει ατέλειες όπως καλώδια, σωλήνες, κλπ.
  • Για κρυφό φωτισμό
  • Για διακοσμητικούς λόγους και περίτεχνες κατασκευές
  • Για ηχομόνωση
  • Για την κάλυψη συστημάτων θέρμανσης και εξαερισμού

Στο Douleutaras.gr μπορείς να βρεις αξιολογημένους τεχνίτες που θα αναλάβουν να τοποθετήσουν και να κατασκευάσουν ψευδοροφές με γυψοσανίδες στην στιγμή. Καταχώρησε την εργασία σου και σύντομα θα λάβεις προσφορές για τιμές από τους καλύτερους τεχνίτες στο Περιστέρι.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
Συνεννόηση άψογη, συνέπεια, καθαρή δουλειά, τιμές λογικές, πατέρας και γιος ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ
Mastoras
119 αξιολογήσεις
Ήρθε ένας πλάκας για να μ βάλει πλακακια στο μπαλκονι και 2 παιδιά που μου γκρέμισαν το μπανιο. Και οι 3 ήταν πολύ καλοί. Με το μπαλκόνι ...
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Στη δουλειά, αστέρι! Πολύ καλός επαγγελματίας.
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Sophia P. Άριστος επαγγελματίας και γρήγορη εξυπηρέτηση. Έμεινα πολύ ευχαριστιμένη απο την εργασία του. Η τοποθέτηση της σίτας έγινε πο...
Γιώργος Α.
53 αξιολογήσεις
Έμεινα αρκετά ικανοποιημένος.Φιλικός και επαγγελματίας σε όσα είπε και έκανε.
Εμμανουήλ Σ.
40 αξιολογήσεις
ο ανθρωπος ειναι επαγγελματίας ειναι συνεπείς και πολυ καθαρός
Σχετικά άρθρα
Η τοποθέτηση ψευδοροφής έχει αναδειχθεί πλέον σε τάση για τη διακόσμηση της σύγχρονης κατοικίας.
Η αγορά ενός σπιτιού στις μέρες μας είναι εξαιρετικά δύσκολη πλέον, οπότε το… νοίκι αποτελεί την πιο εφικτή λύση.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει