Γυψοσανίδες Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γιατί οι γυψοσανίδες είναι ιδανικό υλικό για την κατασκευή σου;

Σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις γυψοσανίδες για την κατασκευή σου; Η σκέψη σου είναι σωστή, καθώς οι γυψοσανίδες χρησιμοποιούνται ως συστήματα δόμησης και αποτελούν επίπεδα ορθογώνια δομικά στοιχεία από πυρήνα γύψου ο οποίος είναι επενδυμένος με χαρτί.

Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό χώρων γιατί ο γύψος δεν είναι ανθεκτικός απέναντι στην υγρασία και γι’ αυτό και τις αποκαλούμε συστήματα ξηράς δόμησης. Υπάρχουν αμέτρητες κατασκευές που μπορείς να δημιουργήσεις με γυψοσανίδες. Οι ψευδοροφές, τα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου, τοίχων και τα έπιπλα είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς.

Πλεονεκτήματα στις Κατασκευές από Γυψοσανίδα

Ρωτήσαμε  τους επαγγελματίες τεχνίτες μας τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την γυψοσανίδα ιδανική επιλογή για τις κατασκευές σου. Στην παρακάτω λίστα, θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζεις πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση:

Καλύπτουν τις ατέλειες που υπάρχουν στους τοίχους & τις οροφές: Οι γυψοσανίδες, εφαρμόζουν τόσο σε οροφές όσο και σε τοίχους και προσφέρουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής, μεταμορφώνοντας τα μέρη που έχουν κάποια ατέλεια ( σκάσιμο τοίχου, τρύπες κ.α.)

Αναδιαμορφώνουν έναν χώρο:  Αποτελούν μία οικονομική επιλογή εάν επιθυμείς να αλλάξεις την διαρρύθμιση του χώρου σου. Μπορείς να δημιουργήσεις το ιδανικό για εσένα διαχωριστικό τοίχου από γυψοσανίδα σε απόχρωση που να ταιριάζει με το στυλ του χώρου σου και το καλύτερο είναι να ότι δεν θα χρειαστούν μερεμέτια.

Χρησιμοποιούνται ως ψευδοροφές: Μπορείς να έχεις μία ψευδοροφή που να ταιριάζει στα μέτρα του χώρου σου και στο σχήμα που επιθυμείς. Συγκεκριμένα, οι ψευδοροφές από γυψοσανίδα μπορούν να είναι θολωτές, στρογγυλές και κεκλιμένες και να δίνουν το ύψος που χρειάζεται ο χώρος. Ακόμη, μπορούν να βαφούν σε οποιοδήποτε χρώμα και να ταιριάξουν απόλυτα με τον υπόλοιπο χώρο.

Ποικιλία εφαρμογών σε διακοσμητικές κατασκευές και έπιπλα: Η γυψοσανίδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικιλία σε διάφορες κατασκευές για έπιπλα, ράφια και βιβλιοθήκες και να προσφέρει λειτουργικές και πρωτότυπες λύσεις αποθήκευσης.

Οι τεχνίτες μας, εξυπηρετούν όλες τις περιοχές στον Πειραιά και εγγυώνται ότι θα αναλάβουν όλες τις εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης γυψοσανίδα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η τιμή κατασκευής και τοποθέτησης, εξυπηρετεί τον προϋπολογισμό όλων των πελατών και η τελική κατασκευή χαρακτηρίζεται για την αντοχή και την ποιότητά της.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου για κατασκευή και τοποθέτηση γυψοσανίδας οροφής, διαχωριστικού, ψευδοροφής και να λάβεις τις καλύτερες προσφορές από αξιόπιστους τεχνίτες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2018

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΤΕΧΝΙΚΗ ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ
1 review
Πολύ ικανοποιημένη!
Παναγιώτης Στανίτσας
3 Αξιολογήσεις
Μια συνεργασία απροβλημάτιστη, με εξαιρετικό αποτέλεσμα!
Σταμάτης Κορτσιδάκης
26 Αξιολογήσεις
Αμεσότητα, γρηγοράδα, με το καλύτερο αποτέλεσμα και οικονομικά φυσικά!
Δ.ΚΩΣΤΗΣ Ε.Π.Ε
21 Αξιολογήσεις
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Σωτήρης Ρίζος
5 Αξιολογήσεις
Πολύ ευχαριστημένος από τον κύριο Ρίζο. Όλα ήταν άψογα!
Φώτης Ρουμπάτης F-ERGON
3 Αξιολογήσεις
Πολύ καλή και τίμια συνεργασία!
Σχετικά άρθρα
Η τοποθέτηση ψευδοροφής έχει αναδειχθεί πλέον σε τάση για τη διακόσμηση της σύγχρονης κατοικίας.
Η αγορά ενός σπιτιού στις μέρες μας είναι εξαιρετικά δύσκολη πλέον, οπότε το… νοίκι αποτελεί την πιο εφικτή λύση.