Γυψοσανίδες Πειραιάς

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Γιατί οι γυψοσανίδες είναι ιδανικό υλικό για την κατασκευή σου;

Σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις γυψοσανίδες για την κατασκευή σου; Η σκέψη σου είναι σωστή, καθώς οι γυψοσανίδες χρησιμοποιούνται ως συστήματα δόμησης και αποτελούν επίπεδα ορθογώνια δομικά στοιχεία από πυρήνα γύψου ο οποίος είναι επενδυμένος με χαρτί.

Κατά κύριο λόγο χρησιμοποιούνται στο εσωτερικό χώρων γιατί ο γύψος δεν είναι ανθεκτικός απέναντι στην υγρασία και γι’ αυτό και τις αποκαλούμε συστήματα ξηράς δόμησης. Υπάρχουν αμέτρητες κατασκευές που μπορείς να δημιουργήσεις με γυψοσανίδες. Οι ψευδοροφές, τα διαχωριστικά εσωτερικού χώρου, τοίχων και τα έπιπλα είναι μερικές από τις πιο δημοφιλείς.

Πλεονεκτήματα στις Κατασκευές από Γυψοσανίδα

Ρωτήσαμε  τους επαγγελματίες τεχνίτες μας τα στοιχεία εκείνα που καθιστούν την γυψοσανίδα ιδανική επιλογή για τις κατασκευές σου. Στην παρακάτω λίστα, θα βρεις όλες τις πληροφορίες που χρειάζεται να γνωρίζεις πριν προχωρήσεις στην τοποθέτηση:

Καλύπτουν τις ατέλειες που υπάρχουν στους τοίχους & τις οροφές: Οι γυψοσανίδες, εφαρμόζουν τόσο σε οροφές όσο και σε τοίχους και προσφέρουν ένα αποτέλεσμα υψηλής αισθητικής, μεταμορφώνοντας τα μέρη που έχουν κάποια ατέλεια ( σκάσιμο τοίχου, τρύπες κ.α.)

Αναδιαμορφώνουν έναν χώρο:  Αποτελούν μία οικονομική επιλογή εάν επιθυμείς να αλλάξεις την διαρρύθμιση του χώρου σου. Μπορείς να δημιουργήσεις το ιδανικό για εσένα διαχωριστικό τοίχου από γυψοσανίδα σε απόχρωση που να ταιριάζει με το στυλ του χώρου σου και το καλύτερο είναι να ότι δεν θα χρειαστούν μερεμέτια.

Χρησιμοποιούνται ως ψευδοροφές: Μπορείς να έχεις μία ψευδοροφή που να ταιριάζει στα μέτρα του χώρου σου και στο σχήμα που επιθυμείς. Συγκεκριμένα, οι ψευδοροφές από γυψοσανίδα μπορούν να είναι θολωτές, στρογγυλές και κεκλιμένες και να δίνουν το ύψος που χρειάζεται ο χώρος. Ακόμη, μπορούν να βαφούν σε οποιοδήποτε χρώμα και να ταιριάξουν απόλυτα με τον υπόλοιπο χώρο.

Ποικιλία εφαρμογών σε διακοσμητικές κατασκευές και έπιπλα: Η γυψοσανίδα, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε ποικιλία σε διάφορες κατασκευές για έπιπλα, ράφια και βιβλιοθήκες και να προσφέρει λειτουργικές και πρωτότυπες λύσεις αποθήκευσης.

Οι τεχνίτες μας, εξυπηρετούν όλες τις περιοχές στον Πειραιά και εγγυώνται ότι θα αναλάβουν όλες τις εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης γυψοσανίδα, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Η τιμή κατασκευής και τοποθέτησης, εξυπηρετεί τον προϋπολογισμό όλων των πελατών και η τελική κατασκευή χαρακτηρίζεται για την αντοχή και την ποιότητά της.

Με λίγα μόνο κλικ, μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία σου για κατασκευή και τοποθέτηση γυψοσανίδας οροφής, διαχωριστικού, ψευδοροφής και να λάβεις τις καλύτερες προσφορές από αξιόπιστους τεχνίτες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
Δεν έχουμε συνεργαστεί ακόμη αλλά στην επικοινωνία μας έως τώρα είναι άψογος καθώς & στην τιμή που μας είπε.Αναμένουμε για το αποτέλεσμα
Mastoras
119 αξιολογήσεις
Πολύ ευγενικοί , καθαροί και με συνέπεια στο ραντεβού τους! Θα ξαναχρησιμοποιούσα τις υπηρεσίες τους.
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
EΞΥΠΗΡΕΤΙΚΟΣ ΑΜΕΣΟΣ ΚΑΙ ΕΥΓΕΝΗΣ . ΠΟΛΛΗ ΚΑΛΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Συνεπής, πρόθυμος και καλή δουλειά!
Γιώργος Α.
53 αξιολογήσεις
Ότι πλήρωσα αυτό πήρα .
Εμμανουήλ Σ.
40 αξιολογήσεις
Πολύ καλός επαγγελματίας, γρήγορος και συνεργάσιμος. Τον συνιστώ ανεπιφύλακτα! Μακάρι όλοι οι τεχνίτες να ήταν σαν τον Κ.Στρουμπούλη. Συν...
Σχετικά άρθρα
Η τοποθέτηση ψευδοροφής έχει αναδειχθεί πλέον σε τάση για τη διακόσμηση της σύγχρονης κατοικίας.
Η αγορά ενός σπιτιού στις μέρες μας είναι εξαιρετικά δύσκολη πλέον, οπότε το… νοίκι αποτελεί την πιο εφικτή λύση.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει