Γυψοσανίδες Πάτρα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Σε ποιες κατασκευές χρησιμοποιείται η γυψοσανίδα;

Σκέφτεσαι να χρησιμοποιήσεις γυψοσανίδα για τις κατασκευές σου; Οι γυψοσανίδες, ως συστήματα ξηράς δόμησης, μπορούν να σε εντυπωσιάσουν με την ποικιλία των εφαρμογών τους αλλά και με τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν. Στην καθημερινότητά μας την συναντούμε πολύ συχνά σε διάφορες κατασκευές που χρησιμοποιούνται για διακοσμητικούς αλλά και για λειτουργικούς λόγους.

Για να πάρεις ιδέες για το πως μπορείς να αξιοποιήσεις αυτό το μοναδικό υλικό, ρωτήσαμε τους επαγγελματίες τεχνίτες μας, για τις πιο δημοφιλείς κατασκευές από γυψοσανίδες. Διάβασε την παρακάτω λίστα και διάλεξε την κατασκευή που ταιριάζει στον οικιακό ή τον επαγγελματικό σου χώρο:

Ψευδοροφές από γυψοσανίδα: Πολύ συχνά, χρησιμοποιούνται οι γυψοσανίδες ως ψευδοροφές καθώς έχουν την δυνατότητα να προσαρμόζονται σε όλα τα ταβάνια ανεξαρτήτως μεγέθους και σχήματος και να δίνουν το απαραίτητο ύψος που επιθυμείς στην οροφή σου.

Ακόμη, η τοποθέτηση γυψοσανίδας στην οροφή σου, μπορεί να λειτουργήσει ως καμουφλάζ για τυχόν ατέλειες στο ταβάνι ή ακόμη και για να κρύψει σωληνώσεις που είναι φανεροί και καταστρέφουν την αισθητική του δωματίου.

Διακοσμητικές Κατασκευές: Οι γυψοσανίδες χρησιμοποιούνται και για λόγους διακόσμησης. Ένας επαγγελματίας τεχνίτης μπορεί να κατασκευάσει ράφια, βιβλιοθήκες και μικρά έπιπλα από γυψοσανίδες. Το συγκεκριμένο υλικό, είναι εύκολα επεξεργάσιμο και μπορεί να πάρει την μορφή που επιθυμείς και σε συνδυασμό με το κατάλληλο χρώμα, να χαρίσει μία εντυπωσιακή διακοσμητική νότα στον χώρο σου.

Διαχωριστικά Τοίχων: Σε περίπτωση που θέλεις να αλλάξεις την διαρρύθμιση του χώρου σου, τα διαχωριστικά τοίχων από γυψοσανίδες, αποτελούν τέλεια επιλογή. Βασικό τους πλεονέκτημα είναι η αντοχή και η ηχομόνωση που προσφέρουν. Εκτός, από διαχωριστικό η γυψοσανίδα μπορεί να τοποθετηθεί επάνω στον τοίχο ως επένδυση και να καλύψει φθορές και τρύπες που έχουν δημιουργηθεί με το πέρασμα του χρόνου.

Διαχωριστικά Εσωτερικού Χώρου: Μπορείς να τοποθετήσεις γυψοσανίδες ως διαχωριστικά εσωτερικού χώρου και να διαμορφώσεις νέα δωμάτια στο σπίτι σου ή να χωρίσεις τα γραφεία μεταξύ τους στον επαγγελματικό σου χώρο.

Επένδυση Τζακιού: Οι γυψοσανίδες, χρησιμοποιούνται ως μία μοντέρνα επιλογή στον τομέα της επένδυσης τζακιών. Επενδύοντας το τζάκι με γυψοσανίδα, μπορείς να δημιουργήσεις εντυπωσιακά σχέδια που θα μετατρέψουν το τζάκι σου σε ένα πραγματικό έργο τέχνης.

Η κατασκευή και η τοποθέτηση γυψοσανίδας, είναι μία εύκολη και καθόλου απαιτητική εργασία που δεν απαιτεί μερεμέτια. Το κόστος κατασκευής και τοποθέτησης είναι πολύ χαμηλό σε σχέση με την ποιότητα και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει το υλικό. Οι τιμές βέβαια διαμορφώνονται με βάση τον επαγγελματία αλλά και την ποιότητα της γυψοσανίδα.

Οι τεχνίτες μας, εξυπηρετούν κατασκευές με γυψοσανίδες σε όλη την Πάτρα και πραγματοποιούν άμεση και επαγγελματική τοποθέτηση σε κάθε χώρο του σπιτιού. Πέρα από γυψοσανίδες, οι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν την κατασκευή και τοποθέτηση τσιμεντοσανίδας στον χώρο σου και εγγυώνται επαγγελματικά αποτελέσματα.

Συμπληρώνοντας την φόρμα, μπορείς να περιγράψεις τις ανάγκες σου και να λάβεις τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στις γυψοσανίδες από επαγγελματίες τεχνίτες στην Πάτρα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Πολύ καλή συνεργασία, επαγγελματισμός, συνέπεια. Συστήνεται!
ΧΡΗΣΤΟΣ Τ.
15 αξιολογήσεις
Εξαιρετικός επαγγελματίας και άνθρωπος! Οι εργασίες εκτελέστηκαν όπως ακριβώς συμφωνήθηκαν, με ιδιαίτερη προσοχή και μέσα στο χρονοδιάγρα...
Θεόδωρος Π.
7 αξιολογήσεις
Όλα καλά, η δουλειά έγινε γρήγορα και με επιτυχία!
Μανώλης Μ.
3 αξιολογήσεις
Άριστη συνεργασία!!!
ΑΡΙΑΝ Τ.
3 αξιολογήσεις
Γρήγορος και αποτελεσματικός. Καλή τιμή
Βασιλική Π.
2 αξιολογήσεις
'Αψογη εταιρεία/ καλές τιμές/ συνεννοηθήκαμε με τους ανθρώπους άψογα/ κατασκευή πολή καλή/ θα τους προτιμήσουμε σε επόμενη φάση.
Σχετικά άρθρα
Η τοποθέτηση ψευδοροφής έχει αναδειχθεί πλέον σε τάση για τη διακόσμηση της σύγχρονης κατοικίας.
Η αγορά ενός σπιτιού στις μέρες μας είναι εξαιρετικά δύσκολη πλέον, οπότε το… νοίκι αποτελεί την πιο εφικτή λύση.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει