Γυψοσανίδες Νίκαια

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί είδους κατασκευές μπορείς να κάνεις από γυψοσανίδες;

Σκέφτεσαι να τοποθετήσεις γυψοσανίδες; Ως υλικό,είναι βέβαιο ότι δεν θα σε απογοητεύσουν καθώς συγκεντρώνουν πολλά πλεονεκτήματα ένα από τα οποία είναι οι πολλαπλές εφαρμογές σε οροφές και ειδικές κατασκευές.

Αυτό που χρειάζεται να ξέρεις για τις γυψοσανίδες είναι ότι αποτελούν επίπεδο ορθογώνιο δομικό στοιχείο του οποίου ο πυρήνας είναι από γύψο. Χρησιμοποιείται κατά κύριο λόγο σε κατασκευές εσωτερικού χώρου καθώς δεν διαθέτει μεγάλη αντοχή στην υγρασία. Οι επαγγελματίες τεχνίτες μας, χρησιμοποιούν την γυψοσανίδα ως βασικό υλικό σε πολλές εργασίες τους. Φτιάξαμε μία λίστα γεμάτη ιδέες από κατασκευές με γυψοσανίδα:

Ψευδοροφές με γυψοσανίδα: Κάλυψε τα άσχημα σημεία της οροφής σου με γυψοσανίδες σε περίεργα σχέδια και χρώματα. Προσάρμοσε το ύψος της οροφής σου στα μέτρα σου και τοποθέτησε γυψοσανίδες στρογγυλές, θολωτές ή κεκλιμένες.

Διαχωριστικό χώρου με γυψοσανίδα: Πολλές φορές χρειαζόμαστε μία αλλαγή στην διαρρύθμιση του χώρου. Τα διαχωριστικά με γυψοσανίδες, είναι εύκολη και ποιοτική επιλογή για να ‘‘σπάσεις’’ τον χώρο σου σε δύο δωμάτια ή να δημιουργήσεις μικρούς αποθηκευτικούς χώρους.

Επένδυση τοίχου με γυψοσανίδα: Είναι από τις πιο γνωστές εφαρμογές της. Οι περισσότεροι τοίχοι, με το πέρασμα του χρόνου εμφανίζουν ελαττώματα. Οι γυψοσανίδες έχουν την μαγική ιδιότητα να επενδύουν τα σημεία στους τοίχους που έχουν ατέλειες και να δημιουργούν και την ψευδαίσθηση της ανακαίνισης του δωματίου.

Ιδιαίτερες κατασκευές: Πολλά έπιπλα όπως ράφια, βιβλιοθήκες και μικρά έπιπλα κατασκευάζονται με γυψοσανίδες. Η αντοχή τους είναι μεγάλη και δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν από τα ξύλινα ή τα μεταλλικά έπιπλα. Ακόμη, η γυψοσανίδα είναι ένα εύκολα επεξεργάσιμο υλικό το οποίο μπορεί να βαφεί σε οποιαδήποτε απόχρωση.

Ένας έμπειρος τεχνίτης μπορεί να σου προτείνει αξιόπιστες και πρωτότυπες κατασκευές με γυψοσανίδες που θα ανανεώσουν την αισθητική του χώρου σου και θα εξασφαλίσουν ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα. Το κόστος κατασκευής και τοποθέτησης δεν είναι κάτι που θα σε απασχολήσει καθώς είναι ιδιαίτερα οικονομικό υλικό. Πέρα από το ότι είναι ένα φθηνό δομικό υλικό έχει και άλλα πλεονεκτήματα, δες παρακάτω.

Πλεονεκτήματα κατασκευών με γυψοσανίδες

  • Ηχομόνωση
  • Φθηνό Υλικό
  • Ανθεκτικότητα στις Φθορές
  • Εύκολη Κατασκευή & Τοποθέτηση
  • Δεν απαιτεί πολλά μερεμέτια
  • Μοναδικό Αισθητικά αποτέλεσμα

Οι τεχνίτες μας, εξυπηρετούν όλες τις γειτονιές στην Νίκαια και αναλαμβάνουν εργασίες κατασκευής και τοποθέτησης γυψοσανίδων, με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Συμπληρώνοντας την φόρμα μπορείς να μας πεις τι χρειάζεσαι και να λάβεις τις πιο ανταγωνιστικές προσφορές για τιμές στις γυψοσανίδες.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Παναγιώτης Σ.
3 αξιολογήσεις
Μείναμε πολύ ικανοποιημένοι από το κύριο Στανίτσα!
Βαγγέλης Μ.
50 αξιολογήσεις
Ταχύτητα ανταπόκρισης ικανοποιητική, ευγένεια και λογικές τιμές. Ζήτησα να μου φτιάξουν εξωτερικές εργασίες. Πλακόστρωση σε κήπο, γκρέμισ...
Δημήτριος Σ.
31 αξιολογήσεις
Όλα μια χαρά. Έγιναν όπως συμφωνήθηκαν.
ΝΙΚΟΣ Τ.
124 αξιολογήσεις
η συνεργασια μας ηταν αριστη
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Ο κύριος Πανάρετος αν και αρχικά ήρθε μόνο για την εργασία μου για αντικατάσταση πλακιδίων στο μπαλκόνι, τελικά έκανε κι άλλες εργασίες π...
ΦΡΑΓΚΙΣΚΟΣ Δ.
20 αξιολογήσεις
Γρηγορος,συνεπης,αποτελεματικος ,πολυ καλος ανθρωπος.Σιγουρα θα τον ξαναπροτιμησουμε.Ευχαριστουμε κ.Φραγκισκο!
Σχετικά άρθρα
Η τοποθέτηση ψευδοροφής έχει αναδειχθεί πλέον σε τάση για τη διακόσμηση της σύγχρονης κατοικίας.
Η αγορά ενός σπιτιού στις μέρες μας είναι εξαιρετικά δύσκολη πλέον, οπότε το… νοίκι αποτελεί την πιο εφικτή λύση.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει