Γυψοσανίδες Καλλιθέα

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την τοποθέτηση γυψοσανίδας

Οι γυψοσανίδες, αποτελούν επίπεδα ορθογώνια δομικά στοιχεία από πυρήνα γύψου ο οποίος είναι επενδυμένος με χαρτί και χρησιμοποιούνται ωςσυστήματα δόμησης. Καλούνται και ως συστήματα ξηράς δόμησης και τις συναντούμε στο εσωτερικό χώρων καθώς ο γύψος επηρεάζεται από την υγρασία.

Επιλέγονται κυρίως στις ανακαινίσεις σπιτιών αλλά και σε άλλες τεχνικές εργασίες ενώ τις περισσότερες φορές τις συναντάμε στις οροφές. Αποτελούν μία οικονομική λύση που παρουσιάζει σημαντικά πλεονεκτήματα για τον χώρο στον οποίο τοποθετούνται.

Οι γυψοσανίδες, αποτελούν το βασικό όπλο απέναντι στην φθορά των τοίχων, στην μούχλα και στην ενεργειακή αναβάθμιση των σπιτιών.

Γιατί να προχωρήσεις στην τοποθέτηση γυψοσανίδας;

Υπάρχουν 6 λόγοι για να προχωρήσεις άμεσα στην τοποθέτηση γυψοσανίδας στον χώρο σου:

Αντοχή: Δεν επηρεάζεται από σεισμούς, φωτιές και παθητικές καταπονήσεις.

Άμεση τοποθέτηση: Οι γυψοσανίδες, τοποθετούνται άμεσα και εύκολα

Δεν αφήνουν μπάζα: Οι εργασίες που πραγματοποιούνται στην τοποθέτηση γυψοσανίδας, εγγυώνται ένα καθαρό περιβάλλον.

Χαμηλό κόστος τοποθέτησης

Ηχομονωτικό υλικό: Παρέχει ηχομόνωση και δεν αφήνει τους θορύβους από το εξωτερικό περιβάλλον να εισέλθουν.

Υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα: Έχει την δυνατότητα να βαφεί και να χρησιμοποιηθεί για διαφορετικές τεχνοτροπίες.

Οι γυψοσανίδες, διαθέτουν συγκεκριμένη σύσταση που τις καθιστά ιδανική επιλογή για μία άμεση και εύκολο τοποθέτηση.

Αποφεύγονται τα μερεμέτια, αφού δεν χρειάζεται να πραγματοποιηθούν εργασίες χτισίματος και σοβατίσματος και η χρήση του δεν αφορά μόνο την κλασική τοιχοποιία.

4 μέρη που εφαρμόζουν οι γυψοσανίδες

Η γυψοσανίδα, συναντάται σε πολλές μέρη του σπιτιού τόσο για αισθητικούς λόγους όσο και για την ποιοτική αναβάθμιση των χώρων.

Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τις εφαρμογές που βρίσκουν οι γυψοσανίδες σε διαφορετικούς χώρου:

Διαχωριστικά εσωτερικού χώρου με γυψοσανίδες

Οι γυψοσανίδες, μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως διαχωριστικά εσωτερικού χώρου σε περιπτώσεις που επιθυμείς κάποιος να τον αναδιαμορφώσει. Έτσι, μία γυψοσανίδα μπορεία να χωρίσει έναν μεγάλο χώρο στα δύο και να δημιουργήσει δύο δωμάτια.

Ψευδοροφή με γυψοσανίδα

Οι ψευδοροφές πολύ συχνά είναι γυψοσανίδες. Με την χρήση της γυψοσανίδας ως ψευδοροφή, το δωμάτιο θα πάρει το ύψος που ταιριάζει στα μέτρα σου.

Οι γυψοσανίδες αποτελούν ένα υλικό που μπορεί να προσαρμοστεί στα μέτρα του χώρου που θα τοποθετηθεί. Έτσι, οι ψευδοροφές από γυψοσανίδα μπορούν να κατασκευαστούν σε ποικιλία σχεδίων και σχημάτων όπως στρογγυλή, θολωτή ή κεκλιμένη.

Ακόμη, η γυψοσανίδα λειτουργεί ως καμουφλάζ για σωλήνες, καλώδια έως και τον φωτισμό του χώρου.

Επένδυση και διαχωριστικά τοίχων με γυψοσανίδα

Αυτή η εφαρμογή τους, αποτελεί το βασικό σημείο που τις συναντάμε. Σε περίπτωση που επιθυμείς τον διαχωρισμό των τοίχων ή στην επένδυσή τους, η χρήση της γυψοσανίδας συνιστά μονόδρομο. Οι γυψοσανίδες μεταμορφώνουν τον τοίχο, ενώ τον ενισχύουν με τα πλεονεκτήματα που προσφέρουν.

Οι κατασκευές από γυψοσανίδα μπορούν να καλύψουν κατασκευαστικές ατέλειες

Σε μερικούς οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους, υπάρχουν κατασκευαστικές ατέλειες, Η γυψοσανίδα, είναι ο καλύτερος τρόπος για να καλυφθεί το πρόβλημα. Η τοποθέτηση γυψοσανίδων, θα ανανεώσει την αισθητική του χώρου και θα συντελέσει στην ανανέωσή του.

Για ειδικές κατασκευές με γυψοσανίδες

Οι κατασκευές από γυψοσανίδες γίνονται με μεγάλη ευκολία. Από γυψοσανίδα μπορούν να κατασκευαστούν ράφια, βιβλιοθήκες και μικρά έπιπλα που ανανεώνουν την διακόσμηση του χώρου.

Το υλικό της γυψοσανίδας, είναι εύκολο στην χρήση και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε διάφορα κατασκευές. Οι εξειδικευμένοι τεχνίτες της πλατφόρμας μας, διαθέτουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία να δημιουργήσουν οποιαδήποτε κατασκευή από γυψοσανίδα.

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να λάβεις προσφορές για τιμές στις γυψοσανίδες από τον πιο αξιόλογο επαγγελματία τεχνίτη στην περιοχή σου. Οι τεχνικές μας, πέρα από τις γυψοσανίδες αναλαμβάνουν την τοποθέτηση πάνελ οροφής, πάνελ πολυουρεθάνης, ψευδοροφών κ.α. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου και θα λάβεις τις καλύτερες προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες.

Οι τεχνίτες μας, συνεργάζονται με τις πιο αξιόπιστες κατασκευαστικές εταιρείες του χώρου και μπορούν να σε προμηθέυσουν με τα υλικά που χρειάζεσαι, άμεσα και υπεύθυνα.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεχνίτες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

ΝΙΚΟΣ Τ.
127 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά στην τοποθέτηση, άμεση ανταπόκριση και το ποσό δεν ξεπέρασε την αρχική κοστολόγηση της εργασίας!
Mastoras
119 αξιολογήσεις
Έκανα αντικατάσταση ηλεκτρικού θερμοσίφωνα.Οι υδραυλικοί πού ήρθαν έκαναν την δουλειά πολύ γρήγορα και καλά με συνέπεια.Η τιμή ήταν αρκετ...
ΣΠΥΡΟΣ Π.
109 αξιολογήσεις
Σωστός επαγγελματίας και γρήγορος στην παράδοση της εργασίας που ανέλαβε.
Παναγιώτης Κ.
66 αξιολογήσεις
Πολύ συνεπής και άριστος επαγγελματίας!
Γιώργος Α.
53 αξιολογήσεις
Ο Κος Αδαμόπουλος και τα συνεργεία του υπήρξαν άψογοι επαγγελματίες από την αρχή μέχρι την παράδοση του έργου. Παρέδωσαν στον συμφωνημέν...
Εμμανουήλ Σ.
40 αξιολογήσεις
Η ειλικρίνεια και η ακρίβειά του που είναι δύσκολο να γίνουν σε τεχνικά πρόσωπα.Είναι ήρεμος και καλός συντονισμός με τον βοηθό του
Σχετικά άρθρα
Η τοποθέτηση ψευδοροφής έχει αναδειχθεί πλέον σε τάση για τη διακόσμηση της σύγχρονης κατοικίας.
Η αγορά ενός σπιτιού στις μέρες μας είναι εξαιρετικά δύσκολη πλέον, οπότε το… νοίκι αποτελεί την πιο εφικτή λύση.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει