Ψυκτικός Περιστέρι

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους ψυκτικούς του χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Γιατί ο ψυκτικός του Douleutaras.gr στο Περιστέρι είναι ο επαγγελματίας που χρειάζεσαι;

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας που δραστηριοποιούνται στο Περιστέρι, καθημερινά αναλαμβάνουν εκατοντάδες ψυκτικές εργασίες στο Περιστέρι και εγγυώνται ότι θα σου παραδώσουν λειτουργικές ψυκτικές συσκευές.

Είτε αφορά μία απλή συμπλήρωση φρέον στο ψυγείο και το κλιματιστικό σου είτε μία εξειδικευμένη ψυκτική εγκατάσταση, οι επαγγελματίες ψυκτικοί του Douleutaras.gr μπορούν να την φέρουν εις πέρας άμεσα και αποτελεσματικά.

Τα ψυγεία και τα κλιματιστικά, αποτελούν ευαίσθητες οικιακές συσκευές οι οποίες εξαιτίας της καθημερινής τους χρήσης, πολύ συχνά παρουσιάζουν βλάβες. Ο ψυκτικός της πλατφόρμας μας, θα σε εξυπηρετήσει άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο στο Περιστέρι βρίσκεται το γραφείο ή το σπίτι σου και θα πραγματοποιήσει απευθείας σέρβις στο κλιματιστικό ή το ψυγείο σου.

Πολλές φορές το να βρεις έναν επαγγελματία ψυκτικό στο Περιστέρι που θα επισκευάσει το κλιματιστικό ή το ψυγείο σου μπορεί να φανεί Γολγοθάς.

Αρχικά, πρέπει να εντοπίσεις έναν αξιόλογο και αξιόπιστο επαγγελματία. Ακόμη, πρέπει ο επαγγελματίας ψυκτικός που θα επιλέξεις να αναλαμβάνει την συγκεκριμένη εταιρεία ψυγείων ή κλιματιστικών και να διαθέτει τους κατάλληλους συνεργάτες που θα τον προμηθεύσουν με τα απαραίτητα ανταλλακτικά εφόσον τα χρειάζεσαι.

Οι αξιόπιστοι ψυκτικοί του Douleutaras.gr στο Περιστέρι, διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις οποιουδήποτε μοντέλου ψυκτικού μηχανήματος και να αυξήσουν την απόδοσή του.

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας αναλαμβάνουν τη συντήρηση, την επισκευή, την τοποθέτηση και απεγκατάσταση των ψυγείων ή κλιματιστικών.

Σε περίπτωση, που έχεις αντιληφθεί ότι το ψυγείο ή το κλιματιστικό σου πιθανότητα έχει βλάβη αλλά δεν είσαι σίγουρος, βασικό είναι να μην επιχειρήσεις να επισκευάσεις την βλάβη μόνος σου.

Στην προσπάθειά σου να επισκευάσεις την βλάβη, είναι πολύ πιθανό να μεγεθύνεις το πρόβλημα και η βλάβη που θα προκύψει να κοστίζει ακριβά.

Οι εξειδικευμένοι ψυκτικοί της πλατφόρμας μας στο Περιστέρι, μας έδωσαν μία λίστα με τις περιπτώσεις που φανερώνουν ότι πιθανότατα θα χρειαστείς σέρβις κλιματιστικών ή ψυγείων για την επισκευή της βλάβης.

Συχνές βλάβες στο Air Condition που θα χρειαστείς ψυκτικό κλιματιστικού

 • Υπάρχει διαρροή φρέον.
 • Έχουν βουλώσει τα φίλτρα του κλιματιστικού.
 • Το air condition αυξομειώνει την ένταση του.
 • Υπάρχει βλάβη στη πλακέτα του κλιματιστικού
 • Το air condition δε σταματάει να δουλεύει.
 • Υπάρχει πρόβλημα με το σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων.

Συχνές βλάβες στο Ψυγείο για τις οποίες χρειάζεσαι ψυκτικό ψυγείου

 • Δεν λειτουργεί η συντήρηση ψυγείου.
 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο.
 • Σταμάτησε να λειτουργεί.
 • Δεν έχει καλή απόδοση.
 • Δεν ανοίγει/κλείνει η πόρτα.
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο.
 • Ρίχνει την ασφάλεια/ ρελέ του πίνακα.
 • Δεν ανάβει το φως το ψυγείου.
 • Δεν κάνει απόψυξη

Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις η επισκευή κλιματιστικού ή ψυγείου από επαγγελματία ψυκτικό, αποτελεί αδήριτη ανάγκη. Πέρα όμως από τις επισκευές των διαφόρων ψυκτικών συσκευών, ένας άλλος λόγος που θα χρειαστείς ψυκτικό είναι η τοποθέτηση κάποιου μηχανήματος.

Η σύνδεση ψυγείου ή η εγκατάσταση κλιματιστικού είναι περίπλοκες εργασίες που χρειάζονται ειδικές γνώσεις. Μιλώντας με τους έμπειρους επαγγελματίες ψυκτικούς της πλατφόρμας μας συγκεντρώσαμε τα βασικά στάδια που ακολουθούν στην τοποθέτηση ή εγκατάσταση των διάφορων ψυκτικών συσκευών.

 • Προσεκτική μελέτη σχεδίων, προδιαγραφών, οδηγιών της συσκευής κλιματιστικού ή ψυγείου.
 • Προσεκτική επιλογή του σωστού σημείου τοποθέτησης του κλιματιστικού ή του ψυγείου.
 • Εξειδικευμένη σύνδεση και έλεγχος των σωληνώσεων.
 • Δοκιμή & Έλεγχος της λειτουργίας του κλιματιστικού ή του ψυγείου.

Τέλος, ένα ακόμα λόγος που θα χρειαστείς επαγγελματική βοήθεια είναι στην απεγκατάσταση των ψυκτικών συσκευών. Αν και η αποσύνδεση ψυγείου είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία, δεν ισχύει το ίδιο και για την απεγκατάσταση κλιματιστικού.

Αν θες να εξασφαλίσεις την ασφαλή απεγκατάσταση air condition χωρίς βλάβες και ζημιές, πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ψυκτικό. Η εξειδικευμένη απεγκατάσταση των κλιματιστικών από έμπειρους ψυκτικούς θα διασφαλίσει την λειτουργικότητα του κλιματιστικού.

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας, έχουν εξυπηρετήσει εκατοντάδες εργασίες απεγκατάστασης κλιματιστικού στο Περιστέρι και εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών τους, αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες τους.

Η συνήθης διαδικασία που ακολουθεί ένας επαγγελματίας ψυκτικός ώστε να πραγματοποιήσει επιτυχημένα μία απεγκατάσταση κλιματιστικού είναι:

 • Αφαίρεση ψυκτικών υγρών
 • Αποξήλωση (αποσύνδεση καλωδίων, αφαίρεση κλιματιστικού από τον τοίχο, επιδιόρθωση του τοίχου)
 • Ξεβίδωμα βάσης εξωτερικής μονάδας

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις ψυκτικούς με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο και τη στιγμή που εσύ θες.

Σε περίπτωση που το ψυγείο σου, παρουσιάζει κάποιες ενδείξεις βλάβης ή έχει μειωθεί η απόδοσή του, μην αγχώνεσαι. Υπάρχουν συγκεκριμένες ενέργειες που μπορείς να πραγματοποιήσεις που μπορεί να βοηθήσουν την κατάσταση και να αποφύγεις την επισκευή του ψυγείου σου.

Απέφυγε να γεμίζεις πάρα πολύ το ψυγείο σου με τρόφιμα

Ειδικά, στα ελληνικά νοικοκυριά παρατηρείται να υπάρχουν ψυγεία που είναι γεμάτα με τρόφιμα. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι είναι ότι ένα γεμάτο ψυγείο, δεν αφήνει τον αέρα να κυκλοφορήσει και έτσι δεν συντηρούνται σωστά τα τρόφιμα που έχουμε μέσα. Η απόδοση του ψυγείου μειώνεται και ο μηχανισμός του στην προσπάθεια να διατηρήσει σε καλά επίπεδα την θερμοκρασία, καταναλώνει περισσότερη ενέργεια και κατ’ επέκταση ρεύμα.

Μην ανοίγεις συνεχώς την πόρτα του ψυγείου

Το άνοιγμα της πόρτας του ψυγείου είναι μία καθημερινή συνήθεια για πολλούς. Αυτό που πολλοί δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι επηρεάζεται η θερμοκρασία που υπάρχει μέσα στο ψυγείο και ο μηχανισμός του υπερλειτουργεί για να καταφέρει να επαναφέρει την θερμοκρασία στα επιθυμητά επίπεδα.

Το μοτέρ του ψυγείου, δουλεύει συνεχώς ώστε να διατηρείται η θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου και να διατηρούνται τα τρόφιμα. Το άνοιγμα όμως της πόρτας του ψυγείου, δυσκολεύει την κατάσταση και μειώνεται η απόδοση του ψυγείου.

Κάνε απόψυξη και καθάρισε το ψυγείο σου

Η απόψυξη και ο καθαρισμός του ψυγείου επιβάλλονται ώστε να λειτουργεί το ψυγείο σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και να διατηρούνται τα τρόφιμα σε έναν περιβάλλον υγιεινής. Όταν δεν πραγματοποιείται απόψυξη, συσσωρεύεται πάγος στο πίσω μέρος του ψυγείου.

Ακόμη, όταν δεν πραγματοποιείται καθαρισμός του ψυγείου, δημιουργείται μούχλα στα τοιχώματά του, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να επηρεαστούν τα τρόφιμα και να διακυβεύεται η υγεία όσων τα καταναλώνουν.

Οι αξιολογημένοι ψυκτικοί της πλατφόρμας μας, εξελίσσουν συνεχώς τις υπηρεσίες τους ώστε να είναι βέβαιοι ότι μπορούν να ανταποκριθούν σε όλες τις περιπτώσεις σέρβις ψυγείου και κλιματιστικού.

Οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεσαι έναν επαγγελματία ψυκτικό στο Περιστέρι για να διορθώσει την βλάβη στο ψυγείο ή το κλιματιστικό σου, απευθύνσου στην πλατφόρμα μας. Ο επαγγελματίας ψυκτικός που θα επισκεφθεί από την πρώτη επαφή με την συσκευή θα αντιληφθεί την βλάβη και θα σε συμβουλεύσει για το αν χρειάζεται επισκευή ή αντικατάσταση.

Μπορείς να καταχωρήσεις την εργασία που χρειάζεσαι και να μην ανησυχείς για το αν θα βρεις ψυκτικούς που εξυπηρετούν την περιοχή του Περιστερίου. Με το που καταχωρήσεις την εργασία σου θα λάβεις την πιο ανταγωνιστική προσφορά για τιμή από τους καλύτερους ψυκτικούς στο Περιστέρι.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ψυκτικοί για το 2019

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Γιάννης Α.
420 αξιολογήσεις
Η επικοινωνία ήταν άμεση και πλήρως επαγγελματική. Οι συνεργάτες ευγενέστατοι, συνεπείς και πολύ επαγγελματίες. Συστήνεται ανεπιφύλλακτα ...
Παναγιώτης Φ.
317 αξιολογήσεις
Εξυπηρετικός και επεξηγηματικός ευγενικός ακριβής στην ώρα του
Δημήτρης Κ.
292 αξιολογήσεις
Άψογος στη δουλια του, συνεπής και συνεργασιμος
L. Service
255 αξιολογήσεις
Ολα καλά. οκ οκ οκ οκ
Τ K.
226 αξιολογήσεις
ΑΜΕΣΟΤΗΤΑ & ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟΣ
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις
Ήταν πολύ καλή, τα παιδιά ήταν πολύ συνεργάσιμα και με εξυπηρέτησαν απόλυτα.
Σχετικά άρθρα
Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του μηχανήματος
Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας, το ψυγείο είναι για εσένα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει