Ψυκτικός Ίλιον

Πάρε την καλύτερη προσφορά από τους πιο αξιόπιστους ψυκτικούς του χώρου

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

Γιατί ο ψυκτικός του Douleutaras.gr στο Ίλιον είναι η καλύτερη επιλογή για εσένα;

Ο εξειδικευμένος ψυκτικός του Douleutaras.gr στο Ίλιον, είναι η λύση στην αναζήτησή σου εργασίες συντήρησης ή επισκευής κλιματιστικού ή σέρβις και συντήρηση ψυγείου.

Η επιλογή του κατάλληλου επαγγελματία ψυκτικού για εργασίες που αφορούν την περιοχή Ίλιον, είναι αρκετά δύσκολη.

Ο επαγγελματίας ψυκτικός που ψάχνεις, πρέπει να διαθέτει συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και να παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες σου.

Οι έμπειροι ψυκτικοί του Douleutaras.gr, είναι οι επαγγελματίες που ψάχνεις για τις ψυκτικές εργασίες που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις στα κλιματιστικά και τα ψυγεία του σπιτιού ή του γραφείου σου.

Έχοντας αναλάβει εκατοντάδες εργασίες στην περιοχή Ίλιον, διαθέτουν την πείρα από την πρώτη επαφή με τις ψυκτικές συσκευές, να αντιληφθούν την βλάβη και να την αποκαταστήσουν, σε οποιοδήποτε κλιματιστικό ή ψυγείο, ανεξαρτήτως εταιρείας.

Οι ψυκτικοί, είναι οι επαγγελματίες ο οποίοι πρέπει καθημερινά να ενημερώνονται για τις εξελίξεις στον τομέα τους και να πραγματοποιούν άμεσα οποιοδήποτε σέρβις κλιματιστικού ή ψυγείου καθώς οι συγκεκριμένες ψυκτικές συσκευές, είναι απαραίτητες για τους κατόχους τους.

Καθημερινά οι ψυκτικοί της πλατφόρμας μας που δραστηριοποιούνται στην Ραφήνα, δίνουν εγγυημένες λύσεις στην βλάβη στις ψυκτικές σου εγκαταστάσεις και εγγυώνται ότι θα σου παραδώσουν μία πλήρως λειτουργική ψυκτική συσκευή.

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί του Douleutaras.gr, δίνουν γενικά λύσεις αλλά σου προτείνουν τις πιο συμφέρουσες λύσεις για σένα. Έχοντας ανταποκριθεί άμεσα σε πολλές ψυκτικές εργασίες στο Ίλιον, μπορούν οποιαδήποτε στιγμή να έρθουν στον χώρο σου και να εντοπίσουν την βλάβη στο κλιματιστικό ή το ψυγείο σου.

Είτε αφορά μία απλή συμπλήρωση φρέον στο ψυγείο και το κλιματιστικό σου είτε μία εξειδικευμένη ψυκτική εγκατάσταση, οι επαγγελματίες ψυκτικοί του Douleutaras.gr μπορούν να την φέρουν εις πέρας άμεσα και αποτελεσματικά.

Τα ψυγεία και τα κλιματιστικά, αποτελούν ευαίσθητες οικιακές συσκευές οι οποίες εξαιτίας της καθημερινής τους χρήσης, πολύ συχνά παρουσιάζουν βλάβες.

Ο ψυκτικός της πλατφόρμας μας, θα σε εξυπηρετήσει άμεσα σε οποιοδήποτε σημείο στο Ίλιον βρίσκεται το γραφείο ή το σπίτι σου και θα πραγματοποιήσει απευθείας σέρβις στο κλιματιστικό ή το ψυγείο σου.

Πολλές φορές το να βρεις έναν επαγγελματία ψυκτικό στο Ίλιον που θα αναλάβει την επισκευή ή την συντήρηση του κλιματιστικού ή του ψυγείου, μπορεί να φανεί Γολγοθάς. Η υπερβολική ζήτηση που έχει το επάγγελμα του ψυκτικού, τους καθιστά δυσεύρετους.

Στην πλατφόρμα μας, έχεις την βεβαιότητα ότι θα βρεις τον αξιόλογο ψυκτικό που αναζητείς για να επισκευάσει το κλιματιστικό ή το ψυγείο, την ώρα που τον χρειάζεσαι.

Αρχικά, πρέπει να εντοπίσεις έναν αξιόλογο και αξιόπιστο επαγγελματία ο οποίος έχει την κατάλληλη πείρα ώστε να εντοπίσει την πηγή του προβλήματος.

Ακόμη, πρέπει ο επαγγελματίας ψυκτικός που θα επιλέξεις να αναλαμβάνει την συγκεκριμένη εταιρεία ψυγείων ή κλιματιστικών και να διαθέτει τους κατάλληλους συνεργάτες που θα τον προμηθεύσουν με τα απαραίτητα ανταλλακτικά εφόσον τα χρειάζεσαι.

Οι αξιόπιστοι ψυκτικοί του Douleutaras.gr στο Ίλιον, διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις οποιουδήποτε μοντέλου ψυκτικού μηχανήματος και να αυξήσουν την απόδοσή του.

Με τον κατάλληλο εξοπλισμό και με ανταλλακτικά υψηλής ποιότητας και ανθεκτικότητας αναλαμβάνουν τη συντήρηση, την επισκευή, την τοποθέτηση και απεγκατάσταση των ψυγείων ή κλιματιστικών.

Σε περίπτωση, που έχεις αντιληφθεί ότι το ψυγείο ή το κλιματιστικό σου πιθανότητα έχει βλάβη αλλά δεν είσαι σίγουρος, βασικό είναι να μην επιχειρήσεις να επισκευάσεις την βλάβη μόνος σου.

Στην προσπάθειά σου να επισκευάσεις την βλάβη, είναι πολύ πιθανό να μεγενθύνεις το πρόβλημα και η βλάβη που θα προκύψει να κοστίζει ακριβά.

Οι εξειδικευμένοι ψυκτικοί της πλατφόρμας μας στο Ίλιον, μας έδωσαν μία λίστα με τις περιπτώσεις που φανερώνουν ότι πιθανότατα θα χρειαστείς σέρβις κλιματιστικών ή ψυγείων για την επισκευή της βλάβης.

Συχνές βλάβες στο Air Condition που θα χρειαστείς ψυκτικό κλιματιστικού

 • Υπάρχει διαρροή φρέον.
 • Έχουν βουλώσει τα φίλτρα του κλιματιστικού.
 • Το air condition αυξομειώνει την ένταση του.
 • Υπάρχει βλάβη στη πλακέτα του κλιματιστικού
 • Το air condition δε σταματάει να δουλεύει.
 • Υπάρχει πρόβλημα με το σωλήνα αποχέτευσης συμπυκνωμάτων.

Συχνές βλάβες στο Ψυγείο για τις οποίες χρειάζεσαι ψυκτικό ψυγείου

 • Δεν λειτουργεί η συντήρηση ψυγείου.
 • Το ψυγείο κάνει θόρυβο.
 • Σταμάτησε να λειτουργεί.
 • Δεν έχει καλή απόδοση.
 • Δεν ανοίγει/κλείνει η πόρτα.
 • Το ψυγείο πιάνει πάγο.
 • Ρίχνει την ασφάλεια/ ρελέ του πίνακα.
 • Δεν ανάβει το φως το ψυγείου.
 • Δεν κάνει απόψυξη.

Στις συγκεκριμένες περιπτώσεις, η επισκευή κλιματιστικού ή ψυγείου από επαγγελματία ψυκτικό, αποτελεί αδήριτη ανάγκη. Πέρα όμως από τις επισκευές των διαφόρων ψυκτικών συσκευών, ένας άλλος λόγος που θα χρειαστείς ψυκτικό είναι η τοποθέτηση κάποιου μηχανήματος.

Η σύνδεση ψυγείου ή η εγκατάσταση κλιματιστικού είναι περίπλοκες εργασίες που χρειάζονται ειδικές γνώσεις. Μιλώντας με τους έμπειρους επαγγελματίες ψυκτικούς της πλατφόρμας μας συγκεντρώσαμε τα βασικά στάδια που ακολουθούν στην τοποθέτηση ή εγκατάσταση των διάφορων ψυκτικών συσκευών.

 • Προσεκτική μελέτη σχεδίων, προδιαγραφών, οδηγιών της συσκευής κλιματιστικού ή ψυγείου.
 • Προσεκτική επιλογή του σωστού σημείου τοποθέτησης του κλιματιστικού ή του ψυγείου.
 • Εξειδικευμένη σύνδεση και έλεγχος των σωληνώσεων.
 • Δοκιμή & Έλεγχος της λειτουργίας του κλιματιστικού ή του ψυγείου.

Τέλος, ένα ακόμα λόγος που θα χρειαστείς επαγγελματική βοήθεια είναι στην απεγκατάσταση των ψυκτικών συσκευών. Αν και η αποσύνδεση ψυγείου είναι μια σχετικά εύκολη διαδικασία, δεν ισχύει το ίδιο και για την απεγκατάσταση κλιματιστικού.

Αν θες να εξασφαλίσεις την ασφαλή απεγκατάσταση air condition χωρίς βλάβες και ζημιές, πρέπει να απευθυνθείς σε έναν επαγγελματία ψυκτικό. Η εξειδικευμένη απεγκατάσταση των κλιματιστικών από έμπειρους ψυκτικούς θα διασφαλίσει την λειτουργικότητα του κλιματιστικού.

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί της πλατφόρμας μας, έχουν εξυπηρετήσει εκατοντάδες εργασίες απεγκατάστασης κλιματιστικού στο Ίλιον και εγγύηση της ποιότητας των υπηρεσιών τους, αποτελούν οι πολλοί ικανοποιημένοι πελάτες τους.

Η συνήθης διαδικασία που ακολουθεί ένας επαγγελματίας ψυκτικός ώστε να πραγματοποιήσει επιτυχημένα μία απεγκατάσταση κλιματιστικού είναι:

 • Αφαίρεση ψυκτικών υγρών
 • Αποξήλωση (αποσύνδεση καλωδίων, αφαίρεση κλιματιστικού από τον τοίχο, επιδιόρθωση του τοίχου)
 • Ξεβίδωμα βάσης εξωτερικής μονάδας

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις ψυκτικούς με πολυετή εμπειρία και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας είναι έτοιμοι να σου προσφέρουν την καλύτερη και πιο άμεση εξυπηρέτηση στο χώρο και τη στιγμή που εσύ θες.

Με την επανατοποθέτηση του κλιματιστικού σου είναι καλό να φροντίσεις για την τακτική συντήρησή του ώστε να εξασφαλίσεις την μέγιστη απόδοσή του και συγχρόνως ένα υγιές περιβάλλον.

Σε περίπτωση που το ψυγείο σου, παρουσιάζει κάποιες ενδείξεις βλάβης ή έχει μειωθεί η απόδοσή του, μην αγχώνεσαι. Υπάρχουν συγκεκριμένες ενέργειες που μπορείς να πραγματοποιήσεις που μπορεί να βοηθήσουν την κατάσταση και να αποφύγεις την επισκευή του ψυγείου σου.

Απέφυγε να γεμίζεις πάρα πολύ το ψυγείο σου με τρόφιμα

Ειδικά, στα ελληνικά νοικοκυριά παρατηρείται να υπάρχουν ψυγεία που είναι γεμάτα με τρόφιμα. Αυτό που δεν αντιλαμβάνεσαι είναι ότι ένα γεμάτο ψυγείο, δεν αφήνει τον αέρα να κυκλοφορήσει και έτσι δεν συντηρούνται σωστά τα τρόφιμα που έχουμε μέσα. Η απόδοση του ψυγείου μειώνεται και ο μηχανισμός του στην προσπάθεια να διατηρήσει σε καλά επίπεδα την θερμοκρασία, καταναλώνει περισσότερη ενέργεια και κατ’ επέκταση ρεύμα.

Μην ανοίγεις συνεχώς την πόρτα του ψυγείου

Το άνοιγμα της πόρτας του ψυγείου είναι μία καθημερινή συνήθεια για πολλούς. Αυτό που πολλοί δεν αντιλαμβάνονται είναι ότι επηρεάζεται η θερμοκρασία που υπάρχει μέσα στο ψυγείο και ο μηχανισμός του υπερλειτουργεί για να καταφέρει να επαναφέρει την θερμοκρασία στα επιθυμητά επίπεδα.

Το μοτέρ του ψυγείου, δουλεύει συνεχώς ώστε να διατηρείται η θερμοκρασία στο εσωτερικό του ψυγείου και να διατηρούνται τα τρόφιμα. Το άνοιγμα όμως της πόρτας του ψυγείου, δυσκολεύει την κατάσταση και μειώνεται η απόδοση του ψυγείου.

Κάνε απόψυξη και καθάρισε το ψυγείο σου

Η απόψυξη και ο καθαρισμός του ψυγείου επιβάλλονται ώστε να λειτουργεί το ψυγείο σε υψηλά επίπεδα απόδοσης και να διατηρούνται τα τρόφιμα σε έναν περιβάλλον υγιεινής. Όταν δεν πραγματοποιείται απόψυξη, συσσωρεύεται πάγος στο πίσω μέρος του ψυγείου.

Ακόμη, όταν δεν πραγματοποιείται καθαρισμός του ψυγείου, δημιουργείται μούχλα στα τοιχώματά του, με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος να επηρεαστούν τα τρόφιμα και να διακυβεύεται η υγεία όσων τα καταναλώνουν.

Οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεσαι έναν επαγγελματία ψυκτικό στο Ίλιον για να διορθώσει την βλάβη στο ψυγείο ή το air-condition, απευθύνσου στην πλατφόρμα μας.

Μην επιχειρήσεις να διορθώσεις μόνος σου την βλάβη στο κλιματιστικό ή το ψυγείο σου. Άφησε τους εξειδικευμένους ψυκτικούς μας, να σε γλιτώσουν από κόπο και χρόνο και να σου εξασφαλίσουν την σωστή λειτουργικότητα του κλιματιστικού ή του ψυγείου σου.

Στο Douleutataras.gr, συνεργάζεται με έμπειρους και αξιολογημένους ψυκτικούς που διαθέτουν την πείρα και την τεχνογνωσία να σου δώσουν εγγυημένες λύσεις στο πρόβλημα που αντιμετωπίζει με το ψυγείο ή το κλιματιστικό σου.

Το μόνο που έχεις να κάνεις, είναι να συμπληρώσεις μία φόρμα όπου θα περιγράφεις την εργασία που επιθυμείς να πραγματοποιήσεις και αμέσως θα λάβεις την πιο ανταγωνιστική προσφορά για τιμή από τον καλύτερο ψυκτικό στο Ίλιον.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Ψυκτικοί για το 2019

Οι επαγγελματίες ψυκτικοί με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Γιάννης Α.
420 αξιολογήσεις
Πολύ ευγενικοί άριστοι στην δουλειά τους και γρήγοροι με πολύ λογικές τιμές επίσης παρ΄όλο που είχαν και άλλο ραντεβού μού έκαναν και μία...
Παναγιώτης Φ.
317 αξιολογήσεις
Εντόπισε το πρόβλημα του ψυγείου μου, και μου συνέστησε την αλλαγή ψυγείου αντί την επισκευή του αφού το κόστος σε σχέση με ένα νέο ήταν ...
Δημήτρης Κ.
292 αξιολογήσεις
Συνεπής στο ραντεβού, πολύ καλός επαγγελματίας, άριστα οργανωμένος.
L. Service
255 αξιολογήσεις
Άργησαν πολύ να έρθουν, αλλά έκανε πολύ γρήγορα και αποτελεσματικά τη δουλειά.
Τ K.
226 αξιολογήσεις
καλημερα σας ευχαριστω πολυ , δυστυχως ομως η επισκευη δεν εγινε , διοτι ειχε προβλημα το πλυντηριο μου ,
Τεχνικοί Α.
195 αξιολογήσεις
Όλα πήγανε "ρολόι" και με πολλή ευγένεια.
Σχετικά άρθρα
Ο καθαρισμός φίλτρων κλιματιστικού είναι μία απολύτως απαραίτητη εργασία συντήρησης όχι μόνο για την καλή λειτουργία του μηχανήματος
Αν είσαι ιδιοκτήτης εστιατορίου ή κάποιας άλλης επιχείρησης στον κλάδο της εστίασης ή της φιλοξενίας, το ψυγείο είναι για εσένα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει