Θωρακισμένες Πόρτες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Θωρακισμένες Πόρτες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Μας περιγράφεις την εργασία για την οποία χρειάζεσαι επαγγελματία ΔΩΡΕΑΝ
Πάρε προσφορά
Μέσα σε λίγες ώρες λαμβάνεις την καλύτερη προσφορά από πιστοποιημένο επαγγελματία!
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Εφόσον σε καλύπτει η προσφορά, προχωράς στην εκτέλεση της εργασίας & αξιολογείς τον επαγγελματία

5 λόγοι για να επιλέξεις θωρακισμένες πόρτες και τί πρέπει να προσέξεις

Ψάχνεις θωρακισμένη πόρτα για το σπίτι σου; Φοβάσαι για την ασφάλεια του χώρου σου; Δεν υπάρχει λόγος να αγχώνεσαι. Η τοποθέτηση θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας είναι μια επιλογή που πρέπει να σκεφτείς και παρακάτω θα βρεις ότι χρειάζεται να ξέρεις. 

Με την αύξηση της εγκληματικότητας και τα πολλά περιστατικά διαρρήξεων, όλο και περισσότερος κόσμος ψάχνει τρόπο να προστατέψει αποτελεσματικά τον προσωπικό του χώρο. Η ασφάλεια είναι το σημαντικότερο μέλημα για ένα σπίτι και οι θωρακισμένες πόρτες είναι συνώνυμό της.
 
Η πόρτα είναι ένα από τα αδύναμα σημεία σε ένα σπίτι και συχνά επιλέγεται από τους επίδοξους ληστές σαν τρόπος πρόσβασης. Με την επιλογή θωρακισμένης πόρτας για την είσοδο της πολυκατοικίας ή του σπιτιού σου θα εξασφαλίσεις τα παρακάτω πλεονεκτήματα:

Ανθεκτικότητα

Οι παραδοσιακές πόρτες δεν είναι ανθεκτικές στο πέρασμα του χρόνου και οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες συχνά τις αλλοιώνουν. Από την άλλη, οι θωρακισμένες πόρτες ασφαλείας παρουσιάζουν ανθεκτικότητα στο χρόνο διότι το εσωτερικό τους είναι ενισχυμένο με στιβαρά και ανθεκτικά υλικά.

Ασφάλεια

Οι πόρτες ασφαλείας είναι το καλύτερο όπλο άμυνας ενάντια στους διαρρήκτες. Επιπλέον, είναι εξοπλισμένες με κλειδαριές υψηλής ποιότητας και εξελιγμένης τεχνολογίας οι οποίες διατηρούνται άφθαρτες και εμποδίζουν αποτελεσματικά τους διαρρήκτες.

Συντήρηση 

Με αντοχή κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτή των παραδοσιακών απλών πορτών, οι θωρακισμένες πόρτες δεν απαιτούν σχεδόν καθόλου συντήρηση. Μένουν ανεπηρέαστες από παράγοντες όπως ο χρόνος, η ζέστη, η υγρασία, κλπ. και έτσι απαιτούν πολύ λιγότερη περιποίηση και φροντίδα από τις συμβατικές πόρτες. 

Αισθητική

Μπορείς να βρεις θωρακισμένες πόρτες σε διάφορα στυλ και χρώματα ενώ έχουν σχεδιαστεί, όχι μόνο για να διαφυλάττουν, αλλά και να ενισχύουν την ομορφιά του σπιτιού σου. 

Οικονομία

Με την ύψιστη δυνατή απόδοση, προσφέρουν μεγάλα επίπεδα μόνωσης και μειώνουν στο ελάχιστο τη διαρροή θερμότητας από την πόρτα. Προσφέρουν έτσι εντυπωσιακά ενεργειακά οφέλη και εξοικονόμηση χρημάτων, ενώ παράλληλα μπορείς να βρεις θωρακισμένες πόρτες σε όλες τις τιμές. Λόγω της τεχνογνωσίας που έχει δημιουργηθεί, προσφέρονται πλέον σε τιμές που ανταποκρίνονται σε κάθε είδους προϋπολογισμό. 

Πώς θα κάνεις όμως τι σωστή επιλογή θωρακισμένης πόρτας από τη μεγάλη ποικιλία που υπάρχει στο εμπόριο; Στη λίστα που ακολουθεί συγκεντρώσαμε όλα όσα πρέπει να προσέξεις σε μια  θωρακισμένη πόρτα, πριν και κατά τη διάρκεια τοποθέτησής της, ώστε να εξασφαλίσεις μακροχρόνια ασφάλεια και προστασία.
 
Τιμή

Είναι γεγονός ότι υπάρχει μεγάλη ποικιλία στις τιμές και στο κόστος μιας θωρακισμένης πόρτας. Πρόσεξε όμως μην καταφύγεις σε πολύ φθηνές και αμφιβόλου ποιότητας επιλογές. Η θωρακισμένη πόρτα αποτελεί μια επένδυση για το σπίτι σου και την ασφάλεια σου και σαν τέτοια πρέπει να την αντιμετωπίσεις. Βεβαιώσου ότι θα βρεις μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας που να συνδυάζει ποιότητα και προσιτό κόστος.

Εγγύηση

Η επιλογή μιας θωρακισμένης πόρτας ασφαλείας είναι κάτι που θα σε συνοδεύει για αρκετά χρόνια. Είναι σημαντικό λοιπόν κατά την αγορά της να προσέξεις την εγγύηση που τη συνοδεύει και τι ακριβώς καλύπτει. Σημαντικό ρόλο σε αυτό παίζει και η επιλογή της μάρκας της πόρτας ασφαλείας. Φρόντισε να επιλέξεις μια μάρκα με σημαντική παρουσία στο χώρο, για να είσαι βέβαιος ότι θα συνεχίζει να υπάρχει και τα επόμενα χρόνια και άρα θα έχει ισχύ η εγγύησή σου όσα χρόνια και να περάσουν.

Πιστοποιήσεις

Μια θωρακισμένη πόρτα ασφαλείας θα πρέπει να συνοδεύεται από τις απαραίτητες πιστοποιήσεις αντιδιάρρηξης που χωρίζονται σε 6 κλάσεις και ουσιαστικά αναφέρονται στο επίπεδο ασφαλείας που προσφέρει. Ακόμη, ανάλογα με τις ανάγκες σου μπορείς να βρεις και πόρτες ασφαλείας με πιστοποιήσεις ηχομόνωσης και θερμομόνωσης.

Τεχνικά χαρακτηριστικά

Όταν θα επιλέξεις τη θωρακισμένη πόρτα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, υπάρχουν κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά που θα πρέπει να προσέξεις για να βεβαιωθείς ότι θα έχεις την ποιότητα που θες. Αυτά είναι το είδος θωράκισης, αν θα είναι μονή ή διπλή, ο τύπος και η ποιότητα του φύλλου χάλυβα, το πάχος του μεταλλικού κασώματος και το είδος επένδυσης που μπορεί να είναι επένδυση λούστρου mdf, επένδυση laminate και επένδυση αλουμινίου.

Κλειδαριά και ματάκι 

Αφού έχεις επιλέξει την θωρακισμένη πόρτα σου, μην παραλείψεις κατά την εγκατάσταση της να τοποθετήσεις και μια ποιοτική και εξελιγμένη κλειδαριά και ένα ματάκι. Σίγουρα η θωρακισμένη πόρτα αποτελεί από μόνη της ένα σημαντικό βήμα για την ασφάλεια του χώρου σου, τα δύο όμως αυτά αξεσουάρ είναι απαραίτητα για να έχεις το τέλειο αποτέλεσμα που χρειάζεσαι. 

Τοποθέτηση 

Τέλος, ένα από τα σημαντικότερα σημεία για μια πραγματικά αποτελεσματική θωρακισμένη πόρτα είναι η επιλογή του τεχνικού που θα κάνει την τοποθέτηση. Είναι πολύ σημαντικό να αλφαδιαστεί και να στερεωθεί σωστά η πόρτα ασφαλείας καθώς διαφορετικά είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν επιπλοκές στη λειτουργία της. 

Στην πλατφόρμα μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες για να σε βοηθήσουν με την ασφάλεια του χώρου σου. Οι τεχνικοί μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία και σύγχρονο εξοπλισμό ώστε να σου εξασφαλίσουν ένα ποιοτικό και μακροχρόνιο αποτέλεσμα.  Διαθέτοντας εκτενείς τεχνικές γνώσεις για τις πόρτες ασφαλείας αναλαμβάνουν αξιόπιστα κάθε εργασία για την τοποθέτηση, επισκευή ή συντήρηση της θωρακισμένης πόρτας σου. 

Καταχώρισε την εργασία σου, πάρε την καλύτερη προσφορά για το κόστος θωρακισμένης πόρτας και εξασφάλισε μοναδική ασφάλεια με λίγα μόνο κλικ!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Επιμελής, λεπτομερής και συνεπής. Έμεινα πολύ ευχαριστημένος!
Άμεση εξυπηρέτηση, εξειδίκευση στο αντικείμενο και πολύ γρήγορη και καλή δουλεία!
Έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τη συνεργασία μου με τον επαγγελματία, μάλιστα πρόκειται άμεσα να συνεργαστώ εκ νέου μαζί του!
Πολύ καλός επαγγελματίας!
Σχετικά άρθρα
Όλοι έχουμε ακούσει μια ιστορία για κάποιον που κοιμόταν, ενώ μπήκαν κλέφτες στο σπίτι του ή για κάποιον άλλον
Στις ημέρες μας και ιδιαίτερα καθώς πλησιάζει το καλοκαίρι, η διάρρηξη συστημάτων ασφαλείας γίνεται και πάλι ο μεγαλύτερος φόβος