Θερμοπρόσοψη

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Θερμοπρόσοψη

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

3 λόγοι που πρέπει να επιλέξεις τη θερμοπρόσοψη κτηρίου

Ακούς παντού για τα πολλά πλεονεκτήματα που έχει ένα καλά μονωμένο σπίτι και έχεις ξεκινήσει να το σκέφτεσαι; Αν έχεις μπει και εσύ στη διαδικασία να ψάχνεις ποια είναι η καλύτερη τεχνική που πρέπει να εφαρμόσεις στο σπίτι σου, είναι κάποια πράγματα που πρέπει να μάθεις για τη θερμοπρόσοψη.

Λέγοντας θερμοπρόσοψη κτιρίου εννοούμε την εξωτερική προστασία του, με τα κατάλληλα μονωτικά υλικά, από τις εναλλαγές της θερμοκρασίας. Αυτό προφανώς συνεπάγεται αρκετά οφέλη που πρέπει οπωσδήποτε να μάθεις.

Μεγάλη εξοικονόμηση ενέργειας

Όπως σε όλα τα είδη θερμομόνωσης, έτσι και στη θερμοπρόσοψη, το βασικό πλεονέκτημά της είναι η εξοικονόμηση ενέργειας, άρα και χρημάτων. Ωστόσο, η θερμοπρόσοψη ή κέλυφος, όπως ονομάζεται αλλιώς, έχει ένα μικρό προβάδισμα καθώς δεν επιτρέπει την δημιουργία θερμογέφυρων. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι δεν επιτρέπει τη διαρροή θερμότητας στα σημεία ένωσης των μονωτικών υλικών, όπως συμβαίνει με άλλες τεχνικές μόνωσης.

Αύξηση της αξίας του κτιρίου

Η τοποθέτηση θερμοπρόσοψης βοηθάει σημαντικά στην ενεργειακή αναβάθμιση του κτιρίου. Έτσι αυτόματα κάνεις μια επένδυση για το μέλλον καθώς αυξάνεται η εμπορική αξία του κτίσματος και μειώνεται η αντικειμενική του.

Εύκολη διαδικασία εφαρμογής

Η εγκατάσταση θερμοπρόσοψης είναι μια από τις πιο εύχρηστες εργασίες για τους ενοίκους καθώς δεν επιβαρύνουν την καθημερινότητά τους. Ακριβώς επειδή όλες οι εργασίες είναι εξωτερικές, δεν δυσχεραίνουν τη καθημερινή τους ζωή και τους αφήνει ανεπηρέαστους. Ουσιαστικά θα αντιληφθούν μόνο το όφελος που έχουν όταν θα λάβουν το πρώτο λογαριασμό ρεύματος.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Φοβερός επαγγελματίας, φοβερή εξυπηρέτηση!
Πάρα πολύ καλός επαγγελματίας, ευγενικός και οικονομικός και πάνω απ'όλα πολύ καλός άνθρωπος!
Πολύ κάλος επαγγελματίας, συνεπής
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η κακή ηχομόνωση σπιτιού είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα κατασκευαστικά προβλήματα που μπορεί να συναντήσει κανείς.