Θερμομόνωση Ταράτσας

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Θερμομόνωση Ταράτσας

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την θερμομόνωση της ταράτσας!

Η θερμομόνωση της ταράτσας, είναι από τις πιο διαδεδομένες μεθόδους στις μονώσεις ταρατσών, ώστε να προστατεύεται το εσωτερικό του κτιρίου από εξωτερικούς παράγοντες όπως οι κλιματολογικές αλλαγές.

Η ταράτσα του σπιτιού σας βρίσκεται κυριολεκτικά στο έλεος των διάφορων καιρικών συνθηκών. Καθώς το κρύο και η ζέστη μεταβάλλουν τη θερμοκρασία της ταράτσας σας, αυτή η μεταβολή μεταφέρεται και στο εσωτερικό του σπιτιού σας.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της θερμομόνωσης των ταρατσών;

Η θερμομόνωση της ταράτσας, εφαρμόζεται πλέον σε όλα τα κτίρια καθώς μπορεί να προσφέρει τεράστια οφέλη στους ιδιοκτήτες τους.

Τα αξιόπιστα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τα βασικά πλεονεκτήματα της θερμομόνωσης ταρατσών:

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Με την θερμομόνωση ταρατσών, μειώνονται οι θερμικές απώλειες του κτιρίου σε μεγάλο βαθμό, έτσι εξασφαλίζονται ιδανικές θερμοκρασίες καθ' όλη την διάρκεια του χρόνου.

Εξοικονόμηση Χρημάτων

Η μείωση των θερμικών απωλειών του κτιρίου συμβάλει στην εξοικονόμηση χρημάτων. Οι ιδιοκτήτες ελαττώνουν την χρήση της θέρμανσης και της ψύξης αφού οι συνθήκες στο εσωτερικό του σπιτιού είναι ιδανικές και οι λογαριασμοί μειώνονται.

Άμεση Απόσβεση Χρημάτων

Η θερμομόνωση της ταράτσας, αποτελεί επένδυση καθώς η απόσβεση των χρημάτων γίνεται άμεσα, αφού οι λογαριασμοί μειώνονται με θεαματικούς ρυθμούς.

Ιδανικές Συνθήκες στο Εσωτερικό του Κτιρίου

Οι θερμομονώσεις ταρατσών, εξασφαλίζουν ιδανικές συνθήκες στο εσωτερικό των κτιρίων, και βελτιώνουν το βιοτικό επίπεδο όσων το χρησιμοποιούν.

Τί πρέπει να προσέξεις για να επιλέξεις την κατάλληλη θερμομόνωση ταράτσας;

Για να κάνεις την σωστή επιλογή στην μέθοδο που θα εφαρμόσεις για την θερμομόνωση της ταράτσας πρέπει να δώσεις βάση στα εξής τρία στοιχεία:

Κλιματολογικές Αλλαγές

Είναι πολύ σημαντικό, προτού προχωρήσεις στην εφαρμογή της θερμομόνωσης της ταράτσας, να γίνει μελέτη των κλιματολογικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή ώστε τα θερμομονωτικά υλικά που θα τοποθετηθούν να είναι ανθεκτικά ως προς αυτές.

Η τωρινή μονωτική κατάσταση του κτιρίου

Τόσο στις περιπτώσεις παλιών κατασκευών, όσο και στις περιπτώσεις νέων, είναι καλό να έχει πραγματοποιηθεί ενεργειακή μελέτη του κτιρίου ώστε να βρεθεί η κατάλληλη μέθοδος για την θερμομόνωσή του.

Την προσβασιμότητα της επιφάνειας που θα θερμομονωθεί

Το εάν η επιφάνεια που θα τοποθετηθεί η θερμομόνωση της ταράτσας, είναι προσβάσιμη ή όχι θα επηρεάσει την επιλογή της μεθόδου αλλά και του υλικού που θα εφαρμοστεί σ’ αυτήν.

Τα εξειδικευμένα συνεργεία μονώσεων της πλατφόρμας μας, μπορούν να σε ενημερώσουν για οποιαδήποτε ζήτημα σε απασχολεί γύρω από την θερμομόνωση του σπιτιού και να σου προτείνουν την πιο συμφέρουσα λύση.

Ποιοι είναι οι πιο διαδεδομένοι τρόποι εφαρμογής;

Υπάρχουν πολλοί τρόποι εφαρμογής θερμομόνωσης. Οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες μας, στις μονώσεις, μας ενημέρωσαν για τους πιο δημοφιλείς:

Θερμομόνωση με τοποθέτηση θερμομονωτικών πλακών

Πρόκειται για τη χρήση πλακών με μονωτικές ιδιότητες πάνω στα υπάρχοντα δομικά στοιχεία, ενώ έπειτα επιστρώνεται με σοβά εξειδικευμένου υλικού.

Στα πλεονεκτήματα τους το γεγονός ότι αποτελούν την πιο αποτελεσματική λύση θερμομόνωσης, ενώ στα αρνητικά τους ότι προσθέτουν βάρος στην ταράτσα σας.

Θερμομόνωση με χρήση θερμομονωτικών βαφών νανοτεχνολογίας

Αρχικά καθαρίζεται η επιφάνεια από παλιές βαφές και άλλα σαθρά υλικά και στη συνέχεια γεμίζονται με ειδικά μονωτικά υλικά τυχόν ρωγμές. Έπειτα περνιέται όλη η ταράτσα με βαφές νανοτεχνολογίας, που βασικός τους ρόλος είναι να αντανακλούν την ηλιακή ακτινοβολία.

Στα πλεονεκτήματα τους έτσι βρίσκεται η πιο εύκολη και οικονομική εφαρμογή, αλλά στα μειονεκτήματα η χαμηλότερη προστασία από χαμηλές θερμοκρασίες.

Τι καθορίζει τις τιμές στην θερμομόνωση ταράτσας;

Οι τιμές στις εργασίες για θερμομόνωση της ταράτσας, επηρεάζονται από συγκεκριμένους παράγοντες. Ποιοι είναι αυτοί;

  • Το μονωτικό υλικό που θα επιλέξεις
  • Το μέγεθος του χώρου που θες να μονώσεις
  • Οι τεχνικές εργασίες προετοιμασίας που απαιτούνται

Τα συνεργεία μας, μπορούν να πραγματοποιήσουν μία πρώτη εκτίμηση της ταράτσας σου και να σου προτείνουν τις πιο οικονομικές λύσεις.

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της θερμομόνωσης ταράτσας και τοίχων και να εξασφαλίσεις ένα τέλειο μονωτικό αποτέλεσμα για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο.

Καταχώρησε την εργασία σου για θερμομόνωση ταράτσας και πάρε προσφορές για τιμές στις θερμομονώσεις ταρατσών από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας
Συνεπής στο ραντεβού του και η δουλειά του ήταν πολύ καλή! Νοικοκύρης! Τον συστήνω ανεπιφύλακτα!
Ήταν εξαιρετικός επαγγελματίας, πολύ καλή δουλειά!
Άμεση εξυπηρέτηση και ανταπόκριση. Ολοκλήρωση έργου μέσα σε δυο ημέρες. Πολύ καλή δουλειά. Ανταγωνιστική τιμή!
Άριστος. Γνωρίζει καλά το αντικείμενο!
Αξίζει πάνω από 5 αστέρια. Είμαι πολύ ευχαριστημένος!
Πάρα πολύ ευγενικός, μου έδωσε τηλεφωνικές συμβουλές!
Σχετικά άρθρα
Η μόνωση ταράτσας είναι μία διαδικασία που εφαρμόζεται στην οροφή ενός κτιρίου για να το κρατά προστατευμένο από τις εξωτερικές επιδράσεις
Η κακή ηχομόνωση σπιτιού είναι ένα από τα πιο συνηθισμένα κατασκευαστικά προβλήματα που μπορεί να συναντήσει κανείς.