20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τεχνική Υποστήριξη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες τεχνικοί υποστήριξης για το 2016

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες Τεχνικούς Υποστήριξης


Τάσος Ιωνάς - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τεχνική υποστήριξη του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της πληροφορικής από το 2012 και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, θα χαρεί να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με τον υπολογιστή σας, στην έδρα μας ή στον χώρο σας. Στόχος μας είναι να φέρουμε τους πελάτες μας πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Γκιωνάκης - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία, Mr PC Doctor, παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για την επιχείρηση σας. Μας διακρίνει η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, καθώς και το μεράκι για αυτό που κάνουμε, παρακινώντας μας, να δίνουμε πάντα την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση στους πελάτες μας στις οικονομικότερες τιμές. Βασικό χαρακτηριστικό μας είναι η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Σκενδέρογλου - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη του υπολογιστή σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η ομάδα μας διαθέτει τόσο την τεχνογνωσία όσο και τον εξοπλισμό για να αντεπεξέλθει ακόμη και στις πιο σύνθετες βλάβες που μπορούν να προκύψουν στη συσκευή σας. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών service μας, συνδυάζεται με τις πολύ φιλικές τιμές και καθιστούν την εταιρεία μας την πιο ασφαλή και εγγυημένη επιλογή για εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Μαρία Αρματά - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Βύρωνας Αττική 162 32

Oι έμπειροι τεχνικοί μας αναλαμβάνουν την αποκατάσταση τεχνικών προβλημάτων και προσφέρουν τεχνική υποστήριξη σε κάθε είδους κινητό τηλέφωνο και υπολογιστή, ανεξαρτήτως δυσκολίας και κατασκευαστικής εταιρείας. Διαθέτοντας εμπειρία πλέον των 35 ετών προσφέρουμε κορυφαίες υπηρεσίες, επιδιώκοντας πάντοτε να διατηρούμε την απόλυτη ισορροπία, μεταξύ παροχής τεχνικών υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και ιδανικής τιμής. Επιλέξτε μας για άμεση επίλυση του τεχνικού προβλήματος σας!

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ Γ. ΚΙΤΣΙΟΣ - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Γαλάτσι Αττική 111 47

Παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, για πληροφοριακά συστήματα, που καλύπτουν τις απαιτήσεις της νέας εποχής. Αναλαμβάνουμε την εργασία που θα μας ζητήσετε και παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προϊόν. Μπορούμε να σας προσφέρουμε και ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες ανάπτυξης του λογισμικού σας. Προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη και αξιόπιστη δυνατή λύση σε όποια υπηρεσία χρειάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οδυσσέας Καρύπης - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας, Ftiaksesite.gr, προσφέρει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για τους υπολογιστές της εταιρείας σας. Η ομάδα μας, αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο, που τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας για οτιδήποτε χρειαστούν. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να αναλάβουμε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Τζιόλας - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω την τεχνική υποστήριξη σε προβλήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Είμαι επαγγελματίας στον χώρο μου και διαθέτω πολυετή εμπειρία και προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους σχετική εργασία εντός Αττικής, σε 24ωρη βάση. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και των επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Με χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια με τους πελάτες μου και λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ε-Μatrix - Κωνσταντίνος Γκούμας - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Στην εταιρεία E-Matrix.gr, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς που θα σας εξυπηρετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά. Δίνουμε εξαιρετική βάση στην ποιότητα των ανταλλακτικών και προσπαθούμε πάντοτε να παρέχουμε οικονομικές λύσεις. Δεχόμαστε όλα τα μοντέλα και θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε και εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ερρίκος Λέσκος - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία, recover.gr, παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για την εταιρεία σας. Έχω πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση με στόχο μου πάντα, την ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με γρήγορη και στοχευμένη ολοκλήρωση των επισκευών σας. Κάποια από τα χαρακτηριστικά της δουλειάς μου είναι η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα και η χρονική συνέπεια σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Computer technology Ο.Ε South lab - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Γλυφάδα Αττική 166 75

Η επιχείρηση μας, παρέχει τεχνική υποστήριξη για του υπολογιστές και τα ηλεκτρικά συστήματα του γραφείου σας. Διαθέτουμε μεγάλη εμπειρία καθώς και εξειδικευμένους τεχνικούς που ανταποκρίνονται με επιτυχία σε κάθε περίσταση ανεξάρτητα από το βαθμό δυσκολίας της. Η διάγνωση και η εκτίμηση των βλαβών γίνεται άμεσα και προσπαθούμε να σας παρέχουμε την οικονομικότερη δυνατή λύση με την ίδια εγγυημένη ποιότητα. Βασικό χαρακτηριστικό μας είναι η ευγένεια και ο σεβασμός για τον πελάτη και τα μηχανήματα του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ιωάννης Μπεξής - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία, GSystems, αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε για την επιχείρηση σας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των εγκαταστάσεων και των τοποθετήσεων ηλεκτρονικών συστημάτων σε μία μεγάλη γκάμα χώρων, από διαμερίσματα μέχρι και εργοστάσια ή βιομηχανίες. Τα κύρια στοιχεία της δουλειάς μας, είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης και ο σεβασμός για τον πελάτη και τον χώρο του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτριος Ταλέλλης - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Η Service Center αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη που χρειάζεστε για τον επαγγελματικό σας χώρο. Εξειδικευόμαστε στον χώρο των Ηλεκτρονικών από το 1975 και στον τομέα της τεχνικής υποστήριξης από το 2002, συνθέτοντας μέσα στα χρόνια, μία ομάδα τεχνικών με άψογη τεχνογνωσία και εκπαίδευση στις νέες τεχνολογίες. Πραγματοποιούμε επισκέψεις στον χώρο σας και με τη βοήθεια της πολυετούς εμπειρίας μας, ανταποκρινόμαστε με υπευθυνότητα και αποτελεσματικότητα σε όποια τεχνολογική πρόκληση, άμεσα και εγγυημένα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

EasyService www.easyservice.gr - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Μαρούσι Αττική 151 24

Η EasyService αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη των υπολογιστών του σπιτιού ή του επαγγελματικού σας χώρου. Εξειδικεύεται στον κλάδο των επισκευών και επιδιορθώσεων πάνω από 10 χρόνια και διαθέτει ομάδα καταξιωμένων και πιστοποιημένων τεχνικών. Στο υπερσύγχρονο επισκευαστικό κέντρο μας, χρησιμοποιούμε τελευταίας τεχνολογίας ρομποτικές συσκευές επισκευών, επιβεβαιώνοντας έτσι την υψηλή ποιότητα του αποτελέσματος. Η κάθε επισκευή συνοδεύεται από εγγύηση καλής λειτουργίας. Στόχος μας είναι να επισκευάσουμε τέλεια τη συσκευή σας, να την ελέγξουμε διεξοδικά σαν να ήταν η δικιά μας συσκευή και να τη διατηρήσετε όσο περισσότερο γίνεται χωρίς να μας ξαναχρειαστείτε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΠΡΟΛΟΤΖΙΚ ΑΕ - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Καλλιθέα Αττική 176 75

Η εταιρεία, Προλότζικ ΑΕ, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις για την τεχνική υποστήριξη του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή. Είμαστε προσανατολισμένοι στην εξυπηρέτηση των ειδικών αναγκών των πελατών, παρέχοντάς τους υπηρεσίες υποστήριξης, εγκατάστασης, παροχής στελεχών και σύνθεσης - ανάπτυξης εφαρμογών με βάση τις ανάγκες κάθε έργου. Μας χαρακτηρίζει ο ζήλος που δείχνουμε για την επίτευξη ενός άριστου αποτελέσματος.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Αλεξίου Ιωάννης - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο της Τεχνικής Υποστήριξης Η/Υ & Laptops, καθώς και στη σύνθεση Η/Υ από το 2011. Σκοπός μας είναι η ικανοποίηση των πελατών μας, παρέχοντάς σας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε προσιτές τιμές. Διαθέτουμε την εμπειρία ώστε να ανταποκρινόμαστε σε κάθε πρόβλημα που αντιμετωπίζετε και διακρινόμαστε για την άμεση εξυπηρέτηση, τη συνέπεια, τη μεθοδικότητα και την ταχύτητα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τεχνική Υποστήριξη  - 20 εξειδικευμένοι τεχνικοί
Μια στιγμούλα. Το δουλεύουμε…