20 Καλύτεροι Επαγγελματίες στην κατηγορία Τεχνική Υποστήριξη

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οι καλύτεροι επαγγελματίες τεχνικοί υποστήριξης για το 2017

Αυτοί οι επαγγελματίες έχουν λάβει εξαιρετικές κριτικές πελατών για έργα που έχουν πραγματοποιήσει μέσω του Douleutaras.gr.

Πάρε προσφορά από επαγγελματίες Τεχνικούς Υποστήριξης


Βασίλης Λώμης - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Αμπελόκηποι Αττική 115 23

Παρέχουμε ολοκληρωμένες υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης με γνώμονα την πλήρη ικανοποίηση των αναγκών και των επιθυμιών των πελατών μας. Δραστηριοποιούμαστε στον κλάδο των εγκαταστάσεων και των τοποθετήσεων ηλεκτρονικών συστημάτων σε μία μεγάλη γκάμα χώρων, από διαμερίσματα μέχρι και εργοστάσια ή βιομηχανίες. Τα κύρια στοιχεία της δουλειάς μας, είναι η συνέπεια απέναντι στους χρόνους παράδοσης και ο σεβασμός για τον πελάτη και τον χώρο του.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τρύφωνας Παπαγεωργίου - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Αγία Παρασκευή Αττική 153 42

Η AbsolutPC, αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη για τα ηλεκτρονικά συστήματα του χώρου σας. Άρτια εξειδικευμένοι τεχνικοί πραγματοποιούν επισκέψεις κατ' οίκον και σας προτείνουν την πιο ενδεδειγμένη και ασφαλή λύση για τη μακροβιότητα της συσκευής σας. Υποσχόμαστε πως τα μηχανήματα σας, θα λειτουργούν πιο γρήγορα, άρα και πιο αποτελεσματικά. Ζητήστε προσφορά τώρα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Σπύρος Σκενδέρογλου - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Νέα Ιωνία Αττική 142 31

Η εταιρεία μας αναλαμβάνει την τεχνική υποστήριξη του υπολογιστή σας, άμεσα και με επαγγελματισμό. Η ομάδα μας διαθέτει τόσο την τεχνογνωσία όσο και τον εξοπλισμό για να αντεπεξέλθει ακόμη και στις πιο σύνθετες βλάβες που μπορούν να προκύψουν στη συσκευή σας. Η υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών service μας, συνδυάζεται με τις πολύ φιλικές τιμές και καθιστούν την εταιρεία μας την πιο ασφαλή και εγγυημένη επιλογή για εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΗΛΕΜΑΧΟΣ ΤΡΙΤΣΑΡΟΛΗΣ - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Αθήνα Αττική 105 52

Η Better PC, προσφέρει τεχνική υποστήριξη σε προβλήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Βρισκόμαστε στον χώρο για 25 χρόνια και έτσι, μπορούμε να ανταποκριθούμε άμεσα και αποτελεσματικά σε κάθε σας ανάγκη, από την εγκατάσταση του καινούργιου σας υπολογιστή σας έως την ανάκτηση δεδομένων από ένα χαλασμένο μηχάνημα. Στόχος μας είναι να σας παρέχουμε αξιόπιστες, οικονομικές και υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, οι οποίες ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιώργος Τσορός - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Βριλήσσια Αττική 152 35

Μεταξύ πληθώρας εργασιών που αφορούν το διαδίκτυο, παρέχουμε τεχνική υποστήριξη του ηλεκτρονικού σας υπολογιστή με επαγγελματικό αποτέλεσμα. Στόχος μας είναι πάντα η προώθηση ουσιαστικών λύσεων οι οποίες πραγματικά θα ωφελήσουν τα συστήματά σας. Χαρακτηριζόμαστε από ανταγωνιστικές τιμές και σεβασμό στην εκάστοτε εργασία, αλλά και στο πρόσωπο του πελάτη. Με συνέπεια, υπευθυνότητα και εγκαίρως υλοποιούμε όλα εκείνα που προσθέτουν αξία στην υπηρεσία που προσφέρουμε στους πελάτες μας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Τάσος Ιωνάς - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία μας, προσφέρει ολοκληρωτικές λύσεις για την τεχνική υποστήριξη του ηλεκτρονικού υπολογιστή σας. Δραστηριοποιούμαστε στον χώρο της πληροφορικής από το 2012 και το άρτια καταρτισμένο προσωπικό μας, θα χαρεί να σας βοηθήσει σε οποιοδήποτε πρόβλημα σχετίζεται με τον υπολογιστή σας, στην έδρα μας ή στον χώρο σας. Στόχος μας είναι να φέρουμε τους πελάτες μας πιο κοντά στις νέες τεχνολογίες.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΤΗΕ FIXERS - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Νέα Ερυθραία Αττική 146 71

Η εταιρεία μας ειδικεύεται για περισσότερα από 10 χρόνια στην τεχνική υποστήριξη συστημάτων και υπολογιστών. Συγκεκριμένα, με μια ομάδα έμπειρων και άρτια καταρτισμένων τεχνικών αναλαμβάνουμε υπεύθυνα και εγγυημένα. Όποιο πρόβλημα κι αν αντιμετωπίζετε, είτε στον προσωπικό είτε στον επαγγελματικό σας χώρο και έχουμε την εμπειρία και τη γνώση για να το επιλύσουμε.Είμαστε κοντά σας για αξιόπιστη, άμεση, εγγυημένη και οικονομική επισκευή της συσκευής σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ Γ. ΚΙΤΣΙΟΣ - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Γαλάτσι Αττική 111 47

Παρέχουμε υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης, για πληροφοριακά συστήματα, που καλύπτουν τις απαιτήσεις της νέας εποχής. Αναλαμβάνουμε την εργασία που θα μας ζητήσετε και παρουσιάζουμε ένα εξαιρετικό, ανθρωποκεντρικό, τελικό προϊόν. Μπορούμε να σας προσφέρουμε και ολοκληρωμένες και άκρως επαγγελματικές υπηρεσίες ανάπτυξης του λογισμικού σας. Προσπαθούμε πάντα να σας δώσουμε την οικονομικότερη και αξιόπιστη δυνατή λύση σε όποια υπηρεσία χρειάζεστε.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Δημήτρης Γκιωνάκης - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Αιγάλεω Αττική 122 42

Η εταιρεία, Mr PC Doctor, παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για την επιχείρηση σας. Μας διακρίνει η τεχνογνωσία, η εμπειρία και η ποιότητα των υπηρεσιών που παρέχουμε, καθώς και το μεράκι για αυτό που κάνουμε, παρακινώντας μας, να δίνουμε πάντα την καλύτερη και πιο αξιόπιστη λύση στους πελάτες μας στις οικονομικότερες τιμές. Βασικό χαρακτηριστικό μας είναι η επιμονή για ένα άριστο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Οδυσσέας Καρύπης - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Αθήνα Αττική 105 52

Η εταιρεία μας, Ftiaksesite.gr, προσφέρει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για τους υπολογιστές της εταιρείας σας. Η ομάδα μας, αποτελείται από ανθρώπους με εμπειρία στον χώρο, που τους διακρίνει ο επαγγελματισμός και η ικανότητα να δημιουργούν σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες. Βρισκόμαστε κοντά στους πελάτες μας για οτιδήποτε χρειαστούν. Θα χαρούμε να επικοινωνήσουμε μαζί σας και να αναλάβουμε την εργασία σας.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ηλεκτρονικό Service Γκίκας Δημήτρης - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Καματερό Αττική 134 51

Η επιχείρησή μας εδώ και χρόνια δίνει οριστικές λύσεις τεχνικής υποστήριξης υπολογιστών και συστημάτων, με συνέπεια και επαγγελματισμό. Έχοντας πολυετή εμπειρία, είμαστε σε θέση να σας καλύψουμε μια μεγάλη γκάμα υπηρεσιών, είτε πρόκειται για τις προσωπικές σας ανάγκες, είτε για τις επαγγελματικές. Τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι ο εξοπλισμός και τα υλικά τελευταίας τεχνολογίας και οι ιδιαίτερα χαμηλές τιμές μας. Είμαστε στην διάθεσή σας για άμεσα αποτελέσματα.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Κωνσταντίνος Τζιόλας - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Κερατσίνι Αττική 187 57

Αναλαμβάνω την τεχνική υποστήριξη σε προβλήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για το σπίτι ή την επιχείρηση σας. Είμαι επαγγελματίας στον χώρο μου και διαθέτω πολυετή εμπειρία και προσφέρω άμεση και άριστη τεχνική κάλυψη για κάθε είδους σχετική εργασία εντός Αττικής, σε 24ωρη βάση. Πρωταρχικός μου στόχος είναι η ικανοποίηση των ιδιωτών και των επιχειρήσεων που γίνονται λήπτες των υπηρεσιών μου. Με χαρακτηρίζει η ειλικρίνεια με τους πελάτες μου και λειτουργώ με επαγγελματισμό και συνέπεια.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ε-Μatrix - Κωνσταντίνος Γκούμας - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Χαλάνδρι Αττική 152 33

Στην εταιρεία E-Matrix.gr, παρέχουμε ολοκληρωμένες λύσεις για την τεχνική υποστήριξη ηλεκτρονικών υπολογιστών. Η ομάδα μας απαρτίζεται από έμπειρους και καταρτισμένους τεχνικούς που θα σας εξυπηρετήσουν γρήγορα και αποτελεσματικά. Δίνουμε εξαιρετική βάση στην ποιότητα των ανταλλακτικών και προσπαθούμε πάντοτε να παρέχουμε οικονομικές λύσεις. Δεχόμαστε όλα τα μοντέλα και θα χαρούμε να εξυπηρετήσουμε και εσάς.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΝΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΥ - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Μαρούσι Αττική 151 24

Παρέχω τεχνική υποστήριξη για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές της επιχείρησης σας. Διαθέτω πολυετή εμπειρία στον χώρο καθώς και καταξιωμένους συνεργάτες έτοιμους να σας εξυπηρετήσουν άμεσα, ακόμα και τον πιο απαιτητικό πελάτη. Χρησιμοποιούμε μόνο υψηλής ποιότητας ανταλλακτικά, με στόχο τη μακροβιότητα της συσκευής σας. Δίνουμε έμφαση στην παράδοση του έργου στον συμφωνημένο χρόνο.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Ερρίκος Λέσκος - IT Support

Τεχνική Υποστήριξη - Κηφισιά Αττική 145 62

Η εταιρεία, recover.gr, παρέχει υπηρεσίες τεχνικής υποστήριξης για την εταιρεία σας. Έχω πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση με στόχο μου πάντα, την ικανοποίηση του πελάτη, προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας με γρήγορη και στοχευμένη ολοκλήρωση των επισκευών σας. Κάποια από τα χαρακτηριστικά της δουλειάς μου είναι η αξιοπιστία, η υπευθυνότητα και η χρονική συνέπεια σε συνδυασμό με ανταγωνιστικές τιμές.

ΠΑΡΕ ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Γιατί να χρησιμοποιήσεις το Douleutaras.gr;

  • Δωρεάν λήψη προσφορών

  • Οικονομικές τιμές

  • Άμεση εξυπηρέτηση

  • Πιστοποιημένοι επαγγελματίες

Τεχνική Υποστήριξη  - 20 εξειδικευμένοι τεχνικοί