Τοποθέτηση & Εγκατάσταση Τεντών

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην Τοποθέτηση & Εγκατάσταση Τεντών

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τοποθέτηση Τέντας: Τί πρέπει να ξέρεις;

Θέλεις να τοποθετήσεις τέντας στο μπαλκόνι του σπιτιού σου ή στο κατάστημά σου; Η εγκατάσταση τεντών, μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα από έναν επαγγελματία τεντά, το χρονοβόρο όμως σε όλη την διαδικασία είναι η επιλογή του είδους που ταιριάζει στις ανάγκες σου. Για να σε βοηθήσουμε συγκεντρώσαμε μερικές χρήσιμες πληροφορίες για τα πιο διαδεδομένα είδη τεντών που υπάρχουν.

Είδη Τέντας!

Τέντες με σταθερούς βραχίονες ή τέντες με αντηρίδα

Πρόκειται για δύο από τα πιο συνηθισμένα είδη τέντας στη χώρα μας. Είναι πολύ σταθερές και λειτουργικές κατασκευές που αντέχουν στο χρόνο. Στα πλεονεκτήματά τους, το γεγονός ότι είναι πιο οικονομικές από άλλους τύπους και δύσκολα θα χρειαστείτε επισκευή τεντών. Μεγάλο τους μειονέκτημα είναι η αισθητική τους.

Τέντες με σπαστούς βραχίονες

Μοιάζουν αρκετά με τα προηγούμενα είδη, καθώς αποτελούν μια πιο εξελιγμένη μορφή τους. Μπορούν να εφαρμοστούν σε όλα τα μπαλκόνια και είναι πολύ πρακτικές. Ξεχωρίζουν, ωστόσο, για τη δυνατότητα τους να μην αφήνουν ακάλυπτους τους αντιαισθητικούς βραχίονες όταν μαζεύονται. Ακόμη, μπορεί να είναι τόσο ηλεκτρικές όσο και χειροκίνητες.

Τέντες Κασέτες

Πρόκειται για ότι πιο σύγχρονο στην εγκατάσταση τεντών αυτή τη στιγμή. Το μεγαλύτερό τους πλεονέκτημα είναι ότι όλος ο μηχανισμός βρίσκεται σε ειδική θήκη αλουμινίου, που τον προστατεύει από τις διάφορες καιρικές συνθήκες. Τέλος, είναι πολύ εύκολες στο καθαρισμό, με αποτέλεσμα η σωστή συντήρηση τεντών να γίνεται παιχνιδάκι.

Τέντες Ζελατίνες

Σίγουρα έχεις ακούσει για τις κάθετες τέντες. Οι ζελατίνες είναι η πιο γνωστή επιλογή κάθετης τέντας και αποτελείται από μία κάθετη μεμβράνη νάυλον που προσφέρει σκίαση και αδιάβροχη προστασία. Κυρίως, τοποθετείται σε καταστήματα εστίασης όπου μεν θέλουν προστασία από τα καιρικά φαινόμενα αλλά από την άλλη πλευρά χρειάζονται και θέα προς το εξωτερικό περιβάλλον.

Αφού εξετάσεις τις επιλογές σου, η εγκατάσταση της τέντας είναι εύκολη διαδικασία όμως απαιτεί επαγγελματικό χειρισμό για να έχεις μία γερή ασφαλής κατασκευή. Πλέον, υπάρχει η δυνατότητα να διαλέξεις τέντες έτοιμες για τοποθέτηση και να γλιτώσεις περαιτέρω τεχνικές εργασίες.

Οι τέντες που είναι έτοιμες για τοποθέτηση, εφαρμόζουν στον τοίχο βιδωτά και αποτελούν μία γερή και ανθεκτική στον χρόνο κατασκευή. Για να την αποκτήσεις, το μόνο που χρειάζεται είναι να ενημερώσεις τον επαγγελματία τεντά για τις διαστάσεις του χώρου που θες να καλύψεις με την τέντα και εκείνος θα σου προτείνει μηχανισμούς αλλά και τεντόπανα που είναι διαθέσιμα για άμεση τοποθέτηση.

Οι τεντάδες μας, πραγματοποιούν τοποθετήσεις και εγκαταστάσεις τεντών σε οικίες και επαγγελματικούς χώρους με εντυπωσιακά αποτελέσματα. Μπορείς να λάβεις τις καλύτερες προσφορές για τιμές ανά τετραγωνικό στις τέντες από τους καλύτερους επαγγελματίες στην περιοχή σου!

 

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

S. Center
89 αξιολογήσεις
Συνέπεια, άριστη εξυπηρέτηση, ευγένεια. Ο ορισμός του επαγγελματία.
Παντελής Ρ.
68 αξιολογήσεις
πολύ καλός επαγγελματίας & πολύ καλη δουλειά
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις
ΣΤΟ 80% ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΩΝ ΜΟΥ ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ Η ΕΡΓΑΣΙΑ , ΣΤΟ 100% ΜΕ ΚΑΛΥΨΕ Η ΤΙΜΗ
Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις
Τα παιδιά είναι άριστοι επαγγελματίες με λογικές τιμές και πολύ σωστή συμπεριφορά.
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις
Πολύ ευγενικός, γρήγορος, σαφής και άκρως επαγγελματίας. Η δουλειά του φαίνεται να είναι άψογη!
Τέντες Κ.
47 αξιολογήσεις
Ευγενικοι,,συνεπείς, η δουλειά αυτή καθ αυτή δεν πρέπει να ήταν κάτι δύσκολο αλλά έπρεπε να μεταφερθεί η τεντα Την εραψαν και τ...