Τέντες Πέργκολες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Πέργκολες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Όλα όσα θέλεις να ξέρεις για τις τέντες πέργκολες

Το καλοκαίρι ήρθε κι εσύ προσπαθείς να βρεις μία λύση, για να απολαύσεις τις ηλιόλουστες μέρες κάτω από τη σκιά; Κουράστηκες να αλλάζεις τέντες κάθε λίγα χρόνια επειδή φθείρονται; Οι τέντες πέργκολες, ή αλλιώς τεντοπέργκολες, έχουν κάνει δυναμική είσοδο στην αγορά τα τελευταία χρόνια και είναι η καλύτερη επιλογή στα συστήματα σκίασης εξωτερικού χώρου.

Η τεντοπέργκολα έχει γίνει μια πολύ δημοφιλής επιλογή, για πολλά νοικοκυριά στη χώρα μας. Φυσικά, κάθε σπίτι έχει διαφορετικές ανάγκες και απαιτήσεις και γι’ αυτό, είναι καλό να γνωρίζεις τι έχει να σου προσφέρει, ως σύστημα σκίασης για τον κήπο, την αυλή, ή τη βεράντα. Παρακάτω, έχουμε συγκεντρώσει κάποιους παράγοντες που πρέπει να γνωρίζεις, πριν διαλέξεις τις τέντες πέργκολες για το σπίτι σου.

Τι είναι οι τέντες πέργκολες;

Η τεντοπέργκολα είναι ο τέλειος συνδυασμός τέντας και πέργκολας, καθώς συνδυάζεται η ευκολία που προσφέρει η παραδοσιακή τέντα, με τη σταθερότητα και την αντοχή της πέργκολας. Ο συνδυασμός αυτός την καθιστά ιδανική για την κάλυψη μικρών, αλλά και μεγάλων επιφανειών, ενώ παράλληλα δεν υπάρχει κανένας περιορισμός στην τοποθέτησή της σε όλους τους οικιακούς και επαγγελματικούς χώρους.

Είναι γεγονός, πως οι τεντοπέργκολες επιλέγονται περισσότερο για την κάλυψη μεγάλων επιφανειών. Εφόσον διαθέτουν τη σταθερή κατασκευή της πέργκολας, είναι πολύ καλές για να σκιάσουν κήπους και μεγάλες βεράντες. Έτσι, συχνά τις συναντάμε σε επαγγελματικούς χώρους, με μεγάλες ανάγκες για κάλυψη εξωτερικών χώρων.

Ποια πλεονεκτήματα έχουν οι τεντοπέργκολες;

Οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας στα συστήματα σκίασης για εξωτερικούς χώρους, μάς έδωσαν μια λίστα με τα πιο σημαντικά οφέλη που θα σου προσφέρουν οι τέντες πέργκολες και θα σε κάνουν να προχωρήσεις χωρίς δεύτερη σκέψη στην τοποθέτησή τους. Ποια είναι αυτά;

1. Αντέχουν σε δύσκολα καιρικά φαινόμενα:Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα της τέντας πέργκολας είναι η ανθεκτικότητα. Ο συνδυασμός αυτός είναι ικανός να αντέξει για πάρα πολλά χρόνια,παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και γι αυτό θεωρείται μία μόνιμη λύση στη σκίαση για κήπους, βεράντες και αυλές.Το μοναδικό στοιχείο που ενδέχεται να φθαρεί σε βάθος χρόνου, λόγω ήλιου και βροχής, είναι το πανί.

2. Μπορείς να τοποθετήσεις ηλεκτροκίνητη τέντα πέργκολα ακόμη και στην ήδη υπάρχουσα βάση: Σκέφτεσαι να εγκαταστήσεις ηλεκτροκίνητη τεντοπέργκολα, αλλά έχεις χτιστή βάση; Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα είτε έχεις χτιστή, είτε μεταλλική, είτε ξύλινη βάση. Ένας έμπειρος τεχνικός μπορεί με την ίδια ευκολία να τοποθετησει την ηλεκτροκίνητη τέντα πέργκολα στην ήδη υπάρχουσα βάση.

3. Μπορεί να τοποθετηθεί στην κάτω ή πάνω πλευρά μίας υπάρχουσας κατασκευής:  Επιθυμείς ακόμα καλύτερη κάλυψη σε μία μεγάλη επιφάνεια με ιδιομορφίες; Αν ναι, τότε αυτό που χρειάζεσαι είναι απλή τοποθέτηση της τέντας πέργκολας στην κάτω πλευρά της υπάρχουσας κατασκευής. Αυτό συνιστάται κυρίως σε επαγγελματικούς χώρους.

Με την ίδια ευκολία, όμως, η τεντοπέργκολα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για κάλυψη βεράντας σε μία οικία. Σε περίπτωση, όπου υπάρχουν διάφορα εμπόδια κάτω από την κατασκευή και δεν μπορεί να τοποθετηθεί πέργκολα, υπάρχει η δυνατότητα τοποθέτησης της τεντοπέργκολας στη πάνω πλευρά της κατασκευής.

4. Καλύπτει μεγαλύτερη επιφάνεια σκίασης: Η δυνατότητα κάλυψης μεγαλύτερης επιφάνειας είναι ο λόγος που οι τέντες πέργκολες είναι ιδανικά συστήματα σκίασης για κήπους, καφετέριες, ξενοδοχεία και λοιπά κτίρια με μεγάλες ανάγκες.

5. Προστατεύει από όλα τα καιρικά φαινόμενα: Μπορεί η βασική λειτουργία της τέντας πέργκολας να είναι η προστασία από τον ήλιο και η παροχή μεγάλης σκιερής επιφάνειας, είναι το ίδιο αποτελεσματική όμως στην προστασία από δυνατές βροχοπτώσεις, ή αέρα. Μπορείς, λοιπόν, να αισθάνεσαι μεγαλύτερη σιγουριά σχετικά με την αποφυγή καταστροφών στους εξωτερικούς χώρους, λόγω καιρικών φαινομένων.

6. Μπορεί να τοποθετηθεί παντού: Οι τέντες πέργκολες μπορούν να εγκατασταθούν με την ίδια ευκολία και ταχύτητα  στο σπίτι, στο εξοχικό, σε καφετέριες, κιόσκια, ξενοδοχεία χωρίς να υπάρχει κανένας περιορισμός.

7. Δίνει στυλ στο χώρο: Τα είδη σκίασης εξωτερικού χώρου όπως είναι οι τέντες πέργκολες, είναι αναμφισβήτητα ο καθρέφτης ενός σπιτιού, ή μιας επιχείρησης. Μία προσεγμένη τεντοπέργκολα μπορεί να τονίσει το στυλ και αντίθετα, μία παλιά, ή φθαρμένη τέντα να το αποδυναμώσει. Έτσι, αν κάνεις προσεγμένη επιλογή, η τεντοπέργκολα μπορεί να αποτελέσει ένα πολύ όμορφο στοιχείο που αναδεικνύει το στυλ του οικιακού ή επαγγελματικού σου χώρου.

8. Υπάρχει μεγάλη ποικιλία σε σχέδια και χρώματα: Η τέντα πέργκολα μπορεί να κατασκευαστεί κατόπιν παραγγελίας, ανάλογα με το προσωπικό σου γούστο και την αισθητική του χώρου σου. Ανάλογα με το χώρο που θέλεις να καλύψει, μπορείς να επιλέξεις τη διάσταση και το χρώμα που επιθυμείς.

9. Υπάρχει ποικιλία στα υλικά που μπορείς να επιλέξεις: Τα πιο συνηθισμένα υλικά που επιλέγονται για τέντες πέργκολες είναι δύο .Ένα από αυτά είναι το αλουμίνιο. Επιλέγοντας αλουμίνιο, μπορείς να προσθέσεις πολυκαρμπονικά φύλλα και μηχανισμούς ανοιγοκλειόμενων κρυσταλλικών φύλλων, για να ελέγχεις καλύτερα τη σκίαση του χώρου σου. Το δεύτερο υλικό που προτιμάται είναι το ξύλο, κυρίως για τη πολυτελή όψη που προσφέρει.

Τι συντήρηση χρειάζεται η τεντοπέργκολα;

Οι τέντες πέργκολες είναι πραγματικά πολύ ανθεκτικές στα έντονα καιρικά φαινόμενα. Ωστόσο, όπως όλα τα αντικείμενα σε εξωτερικούς χώρους, χρειάζονται κι αυτές συντήρηση μετά από κάποια χρόνια, για να λειτουργούν άψογα. Ειδικά στην περίπτωση που επιλέξεις την τέντα πέργκολα από ξύλο, χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη συντήρησή του.

Το ξύλο στις τεντοπέργκολες είναι αναγκαίο να βάφεται και να λουστράρεται, περίπου κάθε 5 χρόνια, για να διατηρεί την ωραία όψη του. Επιπλέον, είναι σημαντικό να γίνεται έλεγχος στα ξύλα των οδηγών και στις βίδες τους, καθώς και απομάκρυνση ακαθαρσιών που μπορεί να εμποδίζουν την κύλιση.

Γιατί να επιλέξεις τους τεχνικούς του Douleutaras.gr για εργασίες σε τέντες πέργκολες;

Η εγκατάσταση και συντήρηση της τέντας πέργκολας πρέπει να πραγματοποιείται από επαγγελματία τεχνικό. Χρειάζεται ιδιαίτερη μελέτη,σχεδιασμό και διαδικασία συντήρησης,  για να είναι βέβαιο ότι παρέχει την απαιτούμενη ασφάλεια, λειτουργεί σωστά και είναι ανθεκτική στην φθορά του χρόνου.

Οι τεχνικοί για τέντες πέργκολες της πλατφόρμας μας διαθέτουν πολυετή εμπειρία στο χώρο. Μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε εργασία για τεντοπέργκολες, εύκολα και αποτελεσματικά. Μπορούν να έρθουν στο χώρο σου και να σε εξυπηρετήσουν για την κατασκευή και συντήρηση τεντοπέργκολας, με τον πιο κατάλληλο εξοπλισμό, στις καλύτερες τιμές.

Χρειάζεσαι άμεσα τεχνικούς για τέντες πέργκολες; Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και λάβε προσφορές από έμπειρους επαγγελματίες, για να αποκτήσεις κι εσύ μία τέντα πέργκολα υψηλής αισθητικής και ποιότητας, στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες τεχνίτες στην περιοχή σου

Παναγιώτης Μπραΐμης
12 αξιολογήσεις
Μου έκανε εξαιρετική δουλειά. Ο ίδιος είναι πολύ σωστός επαγγελματίας. Σας ευχαριστώ!
Γιώργος Κίτος
78 αξιολογήσεις
Με δύο μόνο λέξεις, συνεπέστατος και σωστός!
Λουκάς Γερόλυμος
13 αξιολογήσεις
Η συνεργασία του επαγγελματία με τη μητέρα μου ήταν εξαιρετική!
Skiasis Center
75 αξιολογήσεις
Εξαιρετική δουλειά!
Παναγιώτης Κλαψιανός
43 αξιολογήσεις
Συνεπής, ολοκλήρωσε την εργασία στα χρονικά πλαίσια που συμφωνήσαμε εξαρχής. Το αποτέλεσμα της δουλειάς είναι πολύ καλό!
Σχετικά άρθρα
Αν ψάχνεις εναλλακτικά είδη τέντας για να απολαμβάνεις τους εξωτερικούς χώρους του σπιτιού σου αλλά και να κρατάς τη ζέστη έξω από τους
Οι ξύλινες πέργκολες αποτελούν μια πολύ όμορφη και έξυπνη λύση που πρέπει να σκεφτείς για τον κήπο και το μπαλκόνι σου, ιδιαίτερα τους
Μη φεύγεις!
Η συμπλήρωση της φόρμας δεν απαιτεί περισσότερο από 1 λεπτό. Η διαδικασία είναι εντελώς δωρεάν και απολύτως ασφαλής και θα σε φέρει σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία σου.

Δεν με ενδιαφέρει