Τέντες με Αντιρίδες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες με Αντιρίδες!

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία ενημέρωσης: 27/8/2018

Τέντες με αντιρίδες: Τι πρέπει να ξέρεις, πριν την τοποθέτηση;

Οι τέντες με αντιρίδες είναι, ίσως, οι πιο χαρακτηριστικές τέντες στα μπαλκόνια των ελληνικών πόλεων. Η εγκατάσταση στις τέντες με αντιρίδες, ξεκινάει από το ταβάνι του μπαλκονιού, όπου εγκαθίσταται η βάση της τέντας και καταλήγει στα κάγκελα.

Οι τέντες με αντιρίδες θεωρούνται μια πολύ σταθερή και στιβαρή κατασκευή, η οποία αντέχει αρκετά στον άνεμο. Το γεγονός ότι διαθέτουν πολύ καλή στήριξη και σταθερότητα, κάνει πολλούς από εμάς να τις προτιμούμε, για οικίες, αλλά και επαγγελματικούς χώρους.

Φυσικά, η σωστή τοποθέτηση τέντας με αντιρίδες είναι πολύ σημαντική, για να εξασφαλίσει την ποιότητα της κατασκευής. Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις έμπειρους τεντάδες, για να σε βοηθήσουν να διατηρήσεις τις τέντες σου σε άριστη κατάσταση, για περισσότερα χρόνια.

Ποια είναι τα βασικά μέρη στις τέντες με αντιρίδες;

Οι τέντες με αντιρίδες χρησιμοποιούν ειδικούς μηχανισμούς που επιτρέπουν την κίνησή τους κατά μήκος των οδηγών.

1. Άξονες Στήριξης

Η βασική λειτουργία των αξόνων στήριξης είναι να στηρίζουν τις τέντες και να προσφέρουν σταθερότητα στην κατασκευή. Αποτελούν τη βάση της κατασκευής και το βασικό σημείο στήριξης του ρολού για το τεντόπανο. Τοποθετούνται στο πάνω μέρος του ταβανιού.

2. Αντιρίδες με ραούλα

Για να εξασφαλιστεί η ομαλή κίνηση της τέντας, τοποθετούνται αντιρίδες από τους άξονες στήριξης μέχρι τα κάγκελα του μπαλκονιού. Οι αντιρίδες βοηθούν στο ανέβασμα και το κατέβασμα του πανιού της τέντας. Η γωνία προβολής ρυθμίζεται ανάλογα με το χώρο σου και την προτίμησή σου. Το εύρος της προβολής που ρυθμίζονται οι τέντες με αντιρίδες είναι από 0 έως 170 μοίρες.

3. Κολωνάκια στήριξης

Τα κολωνάκια στήριξης συνδέουν τις τέντες με αντιρίδες με τα κάγκελα του μπαλκονιού. Με αυτό τον τρόπο, συμβάλλουν στην σταθερότητα της κατασκευής και στην ανθεκτικότητά της στα καιρικά φαινόμενα, όπως ο άνεμος, η βροχή κλπ. Αποτελούν ένα πολύ σημαντικό μέρος της κατασκευής, που δεν λείπει ποτέ από τις τέντες με αντιρίδες.

4. Μηχανισμός κίνησης τέντας

Οι τέντες με αντιρίδες προσφέρουν δύο επιλογές για την κίνηση της τέντας. Υπάρχουν τέντες με αντιρίδες που κινούνται χειροκίνητα, με τη χρήση μανιβέλας και τέντες με αντιρίδες που χρησιμοποιούν τηλεχειριστήριο για την κίνησή τους. Έτσι, μπορείς να επιλέξεις όποιο μηχανισμό θεωρείς πως ανταποκρίνεται καλύτερα στις ανάγκες σου.

Για ποιους χώρους είναι κατάλληλες οι τέντες με αντιρίδες;

Οι τέντες με αντιρίδες ανοίγουν και κλείνουν, είτε με χειροκίνητο μηχανισμό, είτε με ηλεκτρικό μηχανισμό. Θεωρούνται ιδανικές για χώρους με πολύ μεγάλα ανοίγματα, χάρη στη σταθερότητα και τη στήριξη που διαθέτουν. Έτσι, οι τέντες με αντιρίδες συχνά συναντώνται σε καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους.

Ωστόσο, αποτελούν πολύ καλή επιλογή και για ρετιρέ και διαμερίσματα στους πάνω ορόφους. Χάρη στην αντίσταση που προσφέρουν, ενάντια στον άνεμο, οι τέντες με αντιρίδες είναι ιδανικές για τέτοιου είδους περιστάσεις. Τέλος, η τοποθέτηση τέντας με αντιρίδες θεωρείται πολύ καλή ιδέα για μεγάλα μπαλκόνια, με μεγάλες ανάγκες για σκίαση.

Τι πλεονεκτήματα προσφέρουν οι τέντες με αντιρίδες;

Οι τέντες με αντιρίδες αποτελούν ιδανική επιλογή για το μπαλκόνι πολυκατοικίας, για τους εξής λόγους:

  • Διαθέτουν μεγάλη σταθερότητα.

  • Διαθέτουν μεγάλη ανθεκτικότητα σε ανέμους.

  • Δυνατότητα κάλυψης ιδιαίτερων επιφανειών, όπως ρετιρέ και ισόγεια.

  • Μεγάλη ποικιλία χρωμάτων στα υφάσματα.

  • Δυνατότητα χρήσης ηλεκτρικού μοτέρ.

  • Αποφυγή σκουριάς με χρήση γαλβανιζέ σωλήνων.

  • Προσφέρουν σχετικά οικονομική λύση για αγορά και τοποθέτηση.

Επιλέγοντας τέντες με αντιρίδες, εξασφαλίζεις προστασία από τον ήλιο και τη βροχή, συνδυάζοντας μεγάλη ανθεκτικότητα στους ανέμους. Η επιλογή του είδους της αντιρίδας παίζει μεγάλο ρόλο, καθώς με αυτό τον τρόπο παρατείνεις τη ζωή του τεντόπανου και την προστασία του από σκισίματα. Αν νιώθεις αβεβαιότητα για την επιλογή σου, μπορείς να ζητήσεις τη γνώμη ενός έμπειρου τεντά της πλατφόρμας μας.

Γιατί να επιλέξεις τεντά του Douleutaras.gr για τοποθέτηση τέντας με αντιρίδες;

Οι τέντες με αντιρίδες αποτελούν την πιο διαδεδομένη επιλογή για το μπαλκόνι. Είναι εύχρηστες και αποτελούν μια αρκετά ανθεκτική λύση. Αξίζει, λοιπόν, να αναθέσεις την εργασία σου σε έναν έμπειρο επαγγελματία, που θα αναλάβει τη σωστή τοποθέτηση για τις τέντες με αντιρίδες που θα τοποθετήσεις στο μπαλκόνι του σπιτιού σου.

Στην πλατφόρμα μας, μπορείς να βρεις τους καλύτερους τεντάδες της περιοχής σου, εύκολα και γρήγορα. Οι τεντάδες μας μπορούν να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τις κατάλληλες τέντες με αντιρίδες για το χώρο σου, για το μπαλκόνι ή τη βεράντα και να αναλάβουν την τοποθέτηση τους με ασφάλεια.

Αν το επιθυμείς, οι επαγγελματίες μας μπορούν να σε συμβουλεύσουν, ακόμα και σχετικά με την επιλογή για μηχανισμό κίνησης της τέντας. Όλοι οι τεντάδες μας είναι αξιολογημένοι για τις υπηρεσίες τους, έτσι ώστε να νιώθεις μεγαλύτερη σιγουριά για το τελικό αποτέλεσμα.

Αν θέλεις να τοποθετήσεις τέντες με αντιρίδες στο μπαλκόνι ή τη βεράντα σου, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές από έμπειρους τεντάδες στην περιοχή σου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

S. Center
98 αξιολογήσεις

Επιδιορθώση τέντας, Ράψιμο, και πέρασμα, είχε σκιστεί από τον αέρα σχεδον σε όλες τις ραφές. Δεν μας είχε ξανατύχει, ικανοποιημένοι και α...

Παντελής Ρ.
82 αξιολογήσεις

Ο Παντελής είναι από τους πιο σωστούς και συνεπείς επαγγελματίες που έχω συνεργαστεί στο χώρο του. Πολύ εξυπηρετικός με άρτιο αποτέλεσμα ...

Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις

ΕΜΕΙΝΑ ΑΠΟΛΥΤΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΕΥΓΕΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΣ, ΑΠΛΑ ΕΠΡΕΠΕ ...

Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις

Αμμεση ανταπόκριση στο αίτημα και επίδοση προσφοράς, ακριβής στο ραντεβού, άψογος και γρήγορος στην εργασία με λογικές τιμές. Ηταν επαγγε...

Τέντες Κ.
50 αξιολογήσεις

Πολύ ευγενικός ο κος Καλομοίρης, επαγγελματίας, γρήγορο και αποτελεσματικό το συνεργείο του, με πολύ λογικές τιμές! Τον συνέστησα ήδη σε ...

Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις

Άμεση ανταπόκριση, ταχύτητη δουλειά, ευγενικός, καλές τιμές. Λίγο προσοχή με την έκδοση αποδείξης.... Συνιστώ ανεπιφύλακτα

Σχετικά άρθρα

Τα 5+1 Είδη Τέντας που θα δροσίσουν το Σπίτι σου!

Μπορεί ο Μάιος να μας έχει προβληματίσει με τις αλλαγές του καιρού, σύντομα, όμως, θα έρθουν οι μέρες που θα ανοίγουμε απελπισμένα τα

Περισσότερα
Άδεια για τέντες: Πότε χρειάζεται & τι πρέπει να γνωρίζεις;

Θέλεις να τοποθετήσεις τέντες στον εξωτερικό χώρο της οικίας ή του καταστήματός σου και αναρωτιέσαι αν η τέντα θέλει άδεια;

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για την κατηγορία Τέντες με Αντιρίδες

Μάθε περισσότερα και επίλεξε αυτόν που σου ταιριάζει

Παναγιώτης Κ. Τέντες με Αντιρίδες - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Με εμπειρία από το 1958, η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στο χώρο των τεντών, όπου αναλαμβάνουμε τοποθετήσεις, επισκευές και αντικαταστάσεις τεντών στο χώρο σας. Είμαστε οι ιδανικοί άνθρωποι για να αναλάβουμε να τοποθετήσουμε τέντες με αντιρίδες στο μπαλκόνι σας, χάρη στην εμπειρία και την τεχνογνωσία μας. Αναλαμβάνουμε και να τοποθετήσουμε μοτέρ και αυτοματισμούς στις τέντες σας, για να τις χειρίζεστε με πλήρη άνεση. Προτιμήστε μας, για να σας βοηθήσουμε να βρείτε τις τέντες με αντιρίδες που χρειάζεστε και να αναλάβουμε την τοποθέτηση, άμεσα!
Παντελής Ρ. Τέντες με Αντιρίδες - Περιστέρι
82 αξιολογήσεις
Είμαι επαγγελματίας τεντάς με μεγάλη εμπειρία στο σχετικό χώρο. Μπορώ να αναλάβω την τοποθέτηση στις τέντες με αντιρίδες στο χώρο που σας απασχολεί, με ασφάλεια και υπευθυνότητα. Επίσης, μπορώ να εγκαταστήσω ηλεκτρικά μοτέρ και αυτοματισμούς για τις τέντες με αντιρίδες σας, για πιο εύκολο χειρισμό. Σκοπός μου είναι να διατηρώ ικανοποιημένους πελάτες, οι οποίοι με εμπιστεύονται για την εργασία που χρειάζονται στις τέντες τους. Αν θέλετε υπεύθυνες υπηρεσίες για τέντες με αντιρίδες, με συνέπεια και επαγγελματισμό, είμαι στη διάθεσή σας!
Σταύρος Μ. Τέντες με Αντιρίδες - Λυκόβρυση
55 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας είναι διαθέσιμη, για να σας βοηθήσει να επιλέξετε τέντες με αντιρίδες για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Αναλαμβάνουμε την τοποθέτηση στο χώρο σας με ασφάλεια και αμεσότητα. Εργαζόμαστε με συνέπεια και τηρούμε τα προσυμφωνημένα χρονοδιαγράμματα. Είμαστε διαθέσιμοι, για να σας εξυπηρετήσουμε σε προσιτές τιμές και με ποιοτικές τέντες.
Δημήτρης Τ. Τέντες με Αντιρίδες - Πεντέλη
52 αξιολογήσεις
Η εταιρεία μας δραστηριοποιείται στον κλάδο των συστημάτων σκίασης. Αναλαμβάνουμε της κατασκευή, εγκατάσταση ή επισκευή στις τέντες με αντιρίδες για το σπίτι ή την επιχείρησή σας. Χρησιμοποιούμε τα πιο ποιοτικά και ανθεκτικά υλικά της αγοράς και παραδίδουμε κατασκευές υψηλής ποιότητας, με επαγγελματικά αποτελέσματα. Εργαζόμαστε καθημερινά και είμαστε σε θέση να αναλάβουμε την εργασία σας στις τέντες με αντιρίδες άμεσα. 
Μιχάλης Π. Τέντες με Αντιρίδες - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η επιχείρησή μας εξειδικεύεται στις εργασίες για τέντες από το 1959. Εμπορευόμαστε τέντες με αντιρίδες και φροντίζουμε για την τοποθέτηση στο χώρο που σας απασχολεί. Επίσης, αναλαμβάνουμε την επισκευή τεντών, όπως και την αντικατάσταση τεντόπανου και τον καθαρισμό τέντας. Αν δε γνωρίζετε ποιες τέντες με αντιρίδες είναι κατάλληλες για το χώρο σας, είμαστε έτοιμοι να σας βοηθήσουμε να επιλέξετε, σε πολύ προσιτό κόστος. Οι τιμές για κάθε τοποθέτηση τέντας εξαρτώνται από τον μηχανισμό, τους αυτοματισμούς αλλά και τον τύπο που θα επιλέξετε. Βρισκόμαστε διαθέσιμοι, για να σας κάνουμε την καλύτερη προσφορά!

Σχετικές υπηρεσίες

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει