Τέντες Κάθετες

Βρες τους Καλύτερους Επαγγελματίες στην κατηγορία Τέντες Κάθετες

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τέντες κάθετες: Γιατί να τις λάβεις σοβαρά υπόψη για το χώρο σου; 

Οι κάθετες τέντες (ριντό) αποτελούν ιδανική επιλογή για τις κατοικίες στην Ελλάδα. Αρχικά είχαν μεγάλη εφαρμογή σε καταστήματα και επαγγελματικούς χώρους λόγω της ευκολίας τοποθέτησης και χειρισμού τους.

Πλέον είναι οι κάθετες τέντες, εξίσου απαραίτητες και στις ελληνικές κατοικίες, καθώς μπορούν να σκιάσουν ακόμα και μικρούς χώρους, στους οποίους τα υπόλοιπα είδη τεντών είναι δύσκολο να τοποθετηθούν.

Επίσης, μπορούν να τοποθετηθούν συνδυαστικά με άλλα είδη τεντών και να καλύψουν τα πλαϊνά σημεία ενός μπαλκονιού ή μίας αυλής, με σκοπό το μεγαλύτερο βαθμό σκίασης του χώρου.

Τι περιλαμβάνουν οι κάθετες τέντες;

Η κάθετη τέντα έχει μία σχετικά απλή διάταξη. Αποτελείται από τον άξονα πάνω στο οποίο τυλίγεται το πανί, τους δύο κάθετους βραχίονες, καθώς και δύο γάντζους που ασφαλίζουν στα κάγκελα του μπαλκονιού ή στο δάπεδο της βεράντας.

Εκτός από το κλασικό τεντόπανο, στην κάθετη τέντα μπορεί να εφαρμοστεί και τέντα διάφανη ή τέντα ζελατίνα, ώστε να έχεις προστασία από τον αέρα αλλά και το επιθυμητό φως.

Τέντες κάθετες: Ποια είναι τα Πλεονεκτήματα;

Αν θέλεις να εκμεταλλευτείς και να αξιοποιήσεις κάθε γωνιά του χώρου σου, τότε η κάθετη τέντα στο εγγυάται στο έπακρο. Έχει απίστευτη εφαρμογή και προσαρμογή στις πλαϊνές μεριές των μπαλκονιών και στα σημεία που καλύπτονται δύσκολα από τις τέντες με βραχίονες.

Οι κάθετες τέντες διαθέτουν προσφέρουν πολλά οφέλη, τα κυριότερα από τα οποία είναι τα εξής:

  • Μέγιστη προστασία από τον αέρα.

  • Άριστη στεγανοποίηση του χώρου και προστασία από τη βροχή.

  • Απορροφητικότητα της UV ηλιακής ακτινοβολίας.

  • Μεγάλη ποικιλία σε μεγέθη, διαστάσεις και μηχανισμούς.

  • Υψηλή ανθεκτικότητα.

  • Παρέχουν ασφάλεια από τα αδιάκριτα βλέμματα.

  • Προσαρμόζονται σε μικρούς, όσο και για μεγάλους χώρος.

  • Εύκολη συντήρηση.

Πέρα από τα κύρια πλεονεκτήματα που διακατέχουν γενικά οι τέντες, η τέντα ζελατίνα είναι φιλική προς το περιβάλλον, επιτρέπει πλήρη ορατότητα και φυσικό φωτισμό χωρίς όμως να κλείνει τον χώρο. Η κατασκευή της έχει εξελιχθεί κατά πολύ, καθώς τα εξειδικευμένα υλικά δεν θαμπώνουν ούτε τσαλακώνονται.

Τέλος, ακόμα και αν αρχικά είχες επιλέξει χειροκίνητο μηχανισμό για την κάθετη τέντα σου, μπορείς πάντα να τον μετατρέψεις σε ηλεκτρικό, χωρίς κόπο.

Τι προσφέρουν οι επαγγελματίες τεντάδες του Douleutaras.gr;

Εφόσον ένδιαφέρεσαι για τοποθέτηση κάθετης τέντας, στην υπηρεσία μας, το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να καταχωρήσεις την εργασία σου και οι πιο αξιόπιστοι  τεντάδες της περιοχής σου, θα επικοινωνήσουν μαζί σου εύκολα και γρήγορα.

Ο τεχνικοί μας μπορούν να σε βοηθήσουν να πάρεις την κατάλληλη επιλογή για τη σκίαση του χώρου σου. Διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία, για να σε βοηθήσουν να επιλέξεις τον καλύτερο μηχανισμό για τέντες για το σπίτι ή τον οικιακό σου χώρο. Επίσης, αναλαμβάνουν υπεύθυνα την τοποθέτηση κάθετης τέντας και την αντικατάστασή της.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

S. Center
98 αξιολογήσεις
Υπέροχοι!
Παντελής Ρ.
80 αξιολογήσεις
Η εργασία ήταν ράψιμο(50) και πλύσιμο της τέντας(5). Η αφαίρεση και επανατοποθέτηση έγινε πολύ σωστά, δεν φαίνεται να έχει πλυθεί πολύ κα...
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις
Καλή τιμή, εξαιρετική εργασία και επαγγελματικότητα.
Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά, σε πολύ καλές τιμές. Με μια λέξη, εξαιρετικοί!!!
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά!
Τέντες Κ.
49 αξιολογήσεις
ΗΤΑΝ ΑΜΕΣΗ ΕΞΥΠΝΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ. ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ κ. ΚΑΛΟΜΟΙΡΗ
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες είναι ουσιαστικά τα γυαλιά ηλίου ενός σπιτιού. Συνεπώς είναι απαραίτητες καθώς αυτές που προστατεύουν το χώρο μας από τις ακτίνες
Μπορεί ο Μάιος να μας έχει προβληματίσει με τις αλλαγές του καιρού, σύντομα, όμως, θα έρθουν οι μέρες που θα ανοίγουμε απελπισμένα
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει