Στέγαστρα Βεράντας & Μπαλκονιού

Βρες τους καλύτερους επαγγελματίες στα Στέγαστρα Βεράντας & Μπαλκονιού

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Στέγαστρα βεράντας & μπαλκονιού: Ποια είναι η καλύτερη επιλογή για το χώρο σου;

Τα σταθερά στέγαστρα βεράντας αποτελούν μια πολύ καλή επιλογή για σκίαση όλο το χρόνο και μέγιστη αντοχή, ακόμα και σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Διατίθενται σε μεγάλη ποικιλία υλικών κατασκευής από πολλούς προμηθευτές και υπάρχουν στέγαστρα μπαλκονιού για μικρά μπαλκόνια, αλλά και για μεγάλες βεράντες. Οι τιμές τους εξαρτώνται από την ποιότητα και τα υλικά κατασκευής.

Άλλος ένας λόγος για να τοποθετήσεις στέγαστρα βεράντας ή μπαλκονιού είναι και η αισθητική που προσφέρουν στο χώρο. Το εξωτερικό του σπιτιού αναβαθμίζεται εξωτερικά, προσθέτοντας ένα ιδιαίτερο στοιχείο στη διακόσμηση σου. Όμως, τι είδους στέγαστρα να επιλέξεις και ποιος θα αναλάβει την ασφαλή τοποθέτηση; Παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει κάποιες χρήσιμες πληροφορίες, που είναι καλό να ξέρεις.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς επιλογές στα στέγαστρα μπαλκονιού & στέγαστρα βεράντας;

Στο εμπόριο κυκλοφορεί μεγάλη ποικιλία σχεδίων και υλικών κατασκευής για στέγαστρα βεράντας. Βέβαια, στα στέγαστρα μπαλκονιού είναι φυσικό να έχεις πιο περιορισμένες επιλογές, καθώς ο χώρος είναι μικρός και δε χωράει όλες τις κατασκευές τέτοιου είδους.

Κάποιες από τις πιο δημοφιλείς ιδέες για σταθερά στέγαστρα εξωτερικού χώρου είναι:

1. Ξύλινη πέργκολα για μπαλκόνι ή βεράντα  

στέγαστρα βεράντας

Η πέργκολα αποτελεί μια διαχρονική επιλογή στην σκίαση του μπαλκονιού και της βεράντας. Είναι, ίσως, η πιο δημοφιλής επιλογή στα στέγαστρα εξωτερικού χώρου, αφού προσφέρει υψηλή αντοχή, στεγανότητα και πλήρη λειτουργικότητα στο χώρο. Η κατασκευή της πέργκολας είναι αρκετά σταθερή και προσφέρει όλα τα οφέλη που θέλεις να αποκομίσεις από ένα σταθερό στέγαστρο μπαλκονιού ή βεράντας.

Ειδικότερα, αν σου αρέσουν τα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια, η πέργκολα αποτελεί την ιδανική λύση. Επιλέγοντας τα ξύλινα στέγαστρα με κεραμίδια, δίνεται η δυνατότητα να γίνουν συνδυασμοί μονόριχτης ή δίρριχτης στέγης, δηλαδή να ενσωματωθεί με την βασική στέγη του σπιτιού ή να δημιουργηθεί νέο υπόστεγο.

2. Στέγαστρο αλουμινίου ή PVC για μπαλκόνι ή βεράντα

στέγαστρα βεράντας

Αν θέλεις να αποφύγεις τη συντήρηση που χρειάζεται το ξύλο, για να παραμείνει σε άριστη κατάσταση, τότε το αλουμίνιο και το PVC μπορούν να σου δώσουν μια ποιοτική λύση για σκέπαστρα βεράντας. Οι κατασκευές από τα συγκεκριμένα υλικά αντέχουν για πολλά χρόνια και μπορούν να προσφέρουν άψογη σκίαση για τη βεράντα ή το μπαλκόνι σου, ανάλογα με το υλικό που θα τοποθετηθεί και στην οροφή.

3. Ξύλινο στέγαστρο με οριζόντιες σανίδες

στέγαστρα βεράντας

Τα ξύλινα στέγαστρα με οριζόντιες σανίδες αποτελούν μια πιο σύγχρονη πρόταση. Είτε ψάχνεις για στέγαστρα μπαλκονιού, είτε για στέγαστρα βεράντας, αυτή η λύση αναμένεται να σου προσφέρει μια πιο αναβαθμισμένη νότα στην εξωτερική διακόσμηση του σπιτιού. Τα ξύλινα στέγαστρα μπαλκονιού συνήθως συνδυάζονται και με κάγκελα στο ίδιο ύψος, ώστε να παρουσιάζεται μια πιο ολοκληρωμένη εικόνα.

4. Πολυκαρβονικά φύλλα σε στέγαστρα μπαλκονιού

στέγαστρα μπαλκονιού

Τα πολυκαρβονικά φύλλα είναι πολύ ελαφριά και απορροφούν την υπεριώδη ακτινοβολία. Είναι μια μοντέρνα ιδέα για να καλύψεις το άνω μέρος στο στέγαστρο βεράντας ή μπαλκονιού που θέλεις να βάλεις στο χώρο σου. Δεν προσφέρουν πλήρη σκίαση, όπως άλλα στέγαστρα μπαλκονιού κι έτσι επιλέγονται για σπίτια που δεν έχουν πολύ καλή φωτεινότητα, έτσι ώστε να τους προσφέρουν αυτό που χρειάζονται.

5. Τζάμια τρίπλεξ σε στέγαστρα βεράντας

στέγαστρα βεράντας

Σε αντίστοιχη λογική κινούνται και τα σκέπαστρα βεράντας με τζάμια τρίπλεξ. Τα τζάμια τρίπλεξ παρουσιάζουν τεράστια αντοχή και είναι ιδανικά για κατασκευές που θα αντέξουν για πολλά χρόνια, όπως τα στέγαστρα μπαλκονιού ή βεράντας. Αντέχουν στα έντονα καιρικά φαινόμενα, έτσι ώστε αποτελούν πολύ καλή επιλογή για εξωτερικούς χώρους και υποστηρίζουν μοντέρνα και μινιμαλιστική αισθητική. Έτσι, τα σκέπαστρα με κάλυψη τζαμιού έχουν γίνει μια πολύ δημοφιλής επιλογή.

6. Στέγαστρα μπαλκονιού με πανί τέντας

στέγαστρα μπαλκονιού

Το τεντόπανο αποτελεί μια ακόμη πολύ δημοφιλή επιλογή για την κάλυψη σκεπάστρου εξωτερικού χώρου. Παράδειγμα για στέγαστρο βεράντας / μπαλκονιού με πανί αποτελεί η αγαπημένη μας τεντοπέργκολα, η οποία προσφέρει διαχρονική αισθητική αξία στο χώρο, αλλά και πολύ καλή σκίαση. Είναι ιδανική για την καλοκαιρινή διακόσμηση της βεράντας σου, για να σε προστατεύει από τον ήλιο και την υπερβολική ζέστη.

7. Στέγαστρα βεράντας με κινούμενες περσίδες

στέγαστρα βεράντας

Μια από τις πιο μοντέρνες προτάσεις για στέγαστρα βεράντας είναι οι κατασκευές με κινούμενες περσίδες. Οι περσίδες ανοίγουν και κλείνουν με ηλεκτρικό μηχανισμό. Έτσι, προσφέρουν απόλυτη σκίαση, όταν το χρειάζεσαι και ανοίγουν για να χαίρεσαι το φως του ήλιου, όταν το επιθυμείς. Η επιλογή αυτή παρέχεται στα στέγαστρα βεράντας από αλουμίνιο και οι τιμές τους είναι σχετικά υψηλές, αλλά προσφέρουν τη μεγαλύτερη άνεση και πρακτικότητα.

Ποιες είναι οι τιμές για σκέπαστρα βεράντας / μπαλκονιού;

Ανάλογα με τα υλικά κατασκευής, αλλά και τα τετραγωνικά του χώρου που θέλεις να καλύψεις με σκέπαστρα βεράντας, διαμορφώνονται οι τιμές αγοράς για τα στέγαστρα. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις, για να πάρεις εξειδικευμένη προσφορά στα μέτρα σου, είναι να ζητήσεις τη γνώμη ενός ειδικού της πλατφόρμας μας.

Εκείνος θα μελετήσει το μπαλκόνι ή τη βεράντα σου και θα σου δώσει την πιο συμφέρουσα προσφορά που καλύπτει τις ανάγκες σου. Ωστόσο, μπορούμε να σου δώσουμε μια ιδέα για το κόστος στα σκέπαστρα μπαλκονιού, με κάποιες ενδεικτικές τιμές. Τα στέγαστρα βεράντας με πολυκαρβονικά μπορείς να τα βρεις σε τιμές, περίπου στα 300-450€.

Ωστόσο, οι τιμές αυτές αναφέρονται σε σκέπαστρα για σχετικά ευρύχωρες βεράντες. Για ένα μικρό μπαλκόνι, ένα σκέπαστρο μπορεί να κοστίζει και λιγότερο από 100€. Τα στέγαστρα βεράντας από ξύλο ξεκινούν, περίπου στα 200€. Σου προτείνουμε να ζητήσεις τη γνώμη ενός εξειδικευμένου επαγγελματία, πριν επιλέξεις ποιο σκέπαστρο βεράντας σου ταιριάζει.

Γιατί να επιλέξεις επαγγελματία του Douleutaras.gr για να τοποθετήσεις στέγαστρα βεράντας / μπαλκονιού;

Απαραίτητη προϋπόθεση για να αντέξει για πολλά χρόνια ένα σκέπαστρο μπαλκονιού ή βεράντας, είναι η σωστή κατασκευή του με ποιοτικά υλικά. Για το λόγο αυτό, χρειάζεσαι έναν επαγγελματία με εξειδίκευση στις πέργκολες και τα λοιπά στέγαστρα εξωτερικού χώρου. Στην πλατφόρμα μας θα βρεις έμπειρους και αξιολογημένους τεχνικούς για κατασκευή στεγάστρων, για να σου προτείνουν τα καλύτερα υλικά.

Λοιπόν, αν θέλεις να κατασκευάσεις στέγαστρα βεράντας για το σπίτι ή τον επαγγελματικό σου χώρο, μην ψάχνεις αλλού. Καταχώρησε την εργασία σου στην πλατφόρμα μας και θα πάρεις άμεσα τις καλύτερες προσφορές για στέγαστρα μπαλκονιού με τα πιο ανθεκτικά υλικά, από αξιόπιστους επαγγελματίες του κλάδου!

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Πάρε προσφορές από αξιόλογους επαγγελματίες στην περιοχή σου

S. Center
98 αξιολογήσεις
Αμεση ανταποκριση και ανταγωνιστικη τιμη.
Παντελής Ρ.
80 αξιολογήσεις
Εξυπηρετικός επαγγελματίας και πολύ καλός στην δουλειά του , είμαι ικανοποιημένη από την εργασία του. Θα τον σύστηνα ανεπιφύλακτα .
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις
H EMΠΕΙΡΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ
Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις
Άμεση εξυπηρέτηση. Έμεινα πολύ ευχαριστημένη! Πολύ καλή δουλειά και πολύ τυπικός στο ραντεβού!
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις
Φιλικός και τυπικός διεκπεραίωσε την εργασία του με ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.
Τέντες Κ.
49 αξιολογήσεις
Άψογος επαγγελματίας, ταχύτατη εξυπηρέτηση και πολύ καλές τιμές!
Σχετικά άρθρα
Οι ξύλινες πέργκολες αποτελούν μια πολύ όμορφη και έξυπνη λύση που πρέπει να σκεφτείς για το μπαλκόνι σου. Ανακάλυψε περισσότερα!
Αναζητάς το κατάλληλο σύστημα σκίασης για το μπαλκόνι σου; Ανακάλυψε 6 εναλλακτικές προτάσεις, που θα ταιριάξουν μοναδικά στο χώρο.
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει