Πέργκολες Ηράκλειο Κρήτης

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την καλύτερη τιμή

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τι πρέπει να γνωρίζεις για τις πέργκολες;

Οι πέργκολες αποτελούν ίσως το ομορφότερο σύστημα σκίασης που μπορεί να επιλέξει κανείς. Συνδυάζοντας υψηλή αισθητική και λειτουργικότητα είναι η ιδανική λύση για μια πληθώρα περιπτώσεων.

Η κατασκευή τους μπορεί να γίνει σε βεράντα, ταράτσα, κήπο, ακόμα και σε επαγγελματικό χώρο, ενώ υπάρχει και μεγάλη ποικιλία στα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν.

Η επιλογή πέργκολας, γίνεται καθαρά με βάση τις δικές σου ανάγκες και προϋπολογισμό. Αν ακόμα το σκέφτεσαι, διάβασε όλους τους λόγους που πρέπει να επιλέξεις την κατασκευή πέργκολας.

  • Έχει εύκολη εφαρμογή
  • Απαιτεί μικρό χρόνο κατασκευής
  • Προστατεύει από τις καιρικές συνθήκες
  • Προσφέρει απόλυτη προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία
  • Αποτελεί έναν πολύ ευχάριστο χώρο αναψυχής
  • Δίνει ένα ιδιαίτερα υψηλό αισθητικό αποτέλεσμα
  • Μπορεί να κατασκευαστεί σε μια πολύ μεγάλη ποικιλία σχεδίων και χρωμάτων
  • Παρουσιάζει ελάχιστες ανάγκες συντήρησης, ανάλογα πάντα και με το υλικό κατασκευής
  • Είναι μια μόνιμη κατασκευή με μεγάλη ανθεκτικότητα και υψηλή αντοχή στο χρόνο

Στις πέργκολες, υπάρχει μεγάλη ποικιλία στο υλικό που χρησιμοποιείται για να φτιαχτούν. Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, μας ενημέρωσαν για τα πιο δημοφιλή υλικά που χρησιμοποιούνται στις κατασκευές πέργκολας:

Ξύλινες πέργκολες

Η ξύλινα πέργκολα, προτιμάται καθώς δίνει μία ξεχωριστή αισθητική στον εξωτερικό χώρο και δημιουργεί ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Η επιλογή του κατάλληλου ξύλου παίζει βασικό ρόλο στις πέργκολες καθώς πρέπει το είδος του ξύλου να είναι ανθεκτικό στα καιρικά φαινόμενα και να διαθέτει μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου.

Οι επαγγελματίες τεχνίτες της πλατφόρμας μας, συνιστούν τα σύνθετα ξύλα, καθώς δεν επηρεάζονται τόσο από το κρύο όσο και από την ζέστη. Ο κέδρος επίσης, αποτελεί έναν δημοφιλή τύπο ξύλου, γιατί διαθέτει μεγάλη ανθεκτικότητα και δεν προσελκύει τα έντομα.

Μεταλλικές πέργκολες

Η μεταλλική κατασκευή πέργκολας, έχει ως ανταγωνιστικό πλεονέκτημα ότι μπορεί να βαφεί σε οποιαδήποτε χρωματική απόχρωση ενώ παράλληλα διαθέτει μεγάλη αντοχή στην φθορά του χρόνου.

Οι κατασκευές από ατσάλι, δεν προσφέρουν αποτελέσματα υψηλής αισθητικής όμως διαθέτουν πολλά πλεονεκτήματα.

Η πέργκολα αλουμινίου, είναι από τις καλύτερες επιλογές στις μεταλλικές πέργκολες γιατί μπορεί το αλουμίνιο να είναι ένα ελαφρύ υλικό όμως είναι πολύ δυνατό και δεν υπάρχει κίνδυνος να σκουριάσει.

Ακόμη τις μεταλλικές πέργκολες, μπορεί κανείς να τις ενισχύσει με πολυκαρβονικά φύλλα ή και με ανοιγοκλειόμενα κρυσταλλικά φύλλα ώστε να ελέγχει τα επίπεδα σκίασης.

Πλαστικές πέργκολες

Οι πλαστικές πέργκολες, μπορεί να μην ξεχωρίζουν για την καλαισθησία τους, όμως διαθέτουν το ισχυρό πλεονέκτημα της μακροζωίας. Το υλικό που δίνει τα περισσότερα πλεονεκτήματα στις πλαστικές πέργκολες, είναι εκείνο που διαθέτει υψηλή πυκνότητα σε βινύλιο.

Το pvc βινύλιο, διαθέτει μεγάλη ανθεκτικότητα και σε συνδυασμό με αντίσταση UV, προστατεύει την πέργκολα από αποχρωματισμό από τις ακτίνες του ήλιου.

Σε περίπτωση που έχεις χαθεί στο ψάξιμο για την κατάλληλη πέργκολα για τον χώρο σου, στην πλατφόρμας μας θα βρεις εξειδικευμένους επαγγελματίες που θα αναλάβουν την άμεση τοποθέτηση της καλύτερης πέργκολας στον χώρο σου.

Οι αξιόπιστοι επαγγελματίες του douleutaras.gr, διαθέτουν την εμπειρία και την τεχνογνωσία να αναλάβουν και οποιαδήποτε άλλη εργασία επισκευής πέργκολας ή ακόμη και αντικατάστασης.

Για να πάρεις προσφορές για τιμές από τους εξειδικευμένους επαγγελματίες μας στην περιοχή σου, αρκεί μόνο να καταχωρήσεις την εργασία σου στην πλατφόρμα μας. Η εργασία θα πραγματοποιηθεί άμεσα και το αποτέλεσμα θα ξεπεράσει τις προσδοκίες σου.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι καλύτεροι επαγγελματίες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

Τεντες Κ.
29 αξιολογήσεις
ΕΜΕΙΝΑ ΠΟΛΥ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΑΝΕΘΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΟΛΥ ΕΜΠΕΙΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑ Ε, ΚΑΡΑΚΙΤΣΟ. ΗΤΑΝ ΣΥΝΕΠΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΤΟ...
ΒΑΣΙΛΗΣ Σ.
7 αξιολογήσεις
Όλα έγιναν όπως συμφωνήθηκαν, καλή δουλειά και χωρίς καθυστερήσεις!
Γιώργος Ν.
3 αξιολογήσεις
Αντικαταστάθηκε παλιά μπαλκονόπορτα με νέα, προστέθηκε ρολό και σίτα. Πολύ συνεργάσιμος και εξυπηρετικός. Μείναμε απόλυτα ικανοποιημένοι.
Θεόδωρος Μ.
2 αξιολογήσεις
Πολυ καλος μαστορας,συνεπης κ οικονομικος...........
ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ Χ.
2 αξιολογήσεις
Όλα καλά. Κρατάω μια επιφύλαξη, όχι μόνο για τον συγκεκριμένο επαγγελματία και τη δουλειά του αλλά γενικά για την αξιοπιστία των επαγγελμ...
V. Wood Design
1 αξιολόγηση
Εξαιρετική συνεργασία με άριστο αποτέλεσμα και σε συντομότερο χρόνο από αυτόν που υπολογίζαμε αρχικά! Απλός, φιλικός και πάντα πρόθυμος ν...
Σχετικά άρθρα
Οι ξύλινες πέργκολες αποτελούν μια πολύ όμορφη και έξυπνη λύση που πρέπει να σκεφτείς για το σπίτι σου
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει