Τέντες Χαλάνδρι

5000 Αξιολογημένοι Επαγγελματίες
Δωρεάν Προσφορές
Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις

Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.

Πάρε προσφορές

Λάβε έως 3 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.

Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία

Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Ημερομηνία δημοσίευσης: 22/3/2017

Τί τύπο τέντα να βάλεις στο μπαλκόνι;

Ψάχνεις για τέντες στο Χαλάνδρι; Το είδος της τέντας που θα τοποθετήσεις στο μπαλκόνι σου, είναι σίγουρα κάτι που θα σε απασχολήσει. Οι επιλογές που έχεις στις τέντες είναι πολλές και η επιλογή σου εξαρτάται από τις ανάγκες του χώρου που θα τις τοποθετήσεις, εάν δηλαδή είναι σπίτι ή επαγγελματικός χώρος αλλά και από τον μηχανισμό που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σου.

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο από έμπειρους τεντάδες, μπορεί να πραγματοποιήσει μία πρώτη εκτίμηση του χώρου σου και να σου προτείνει τις τέντες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του. Κι εσύ όμως, εξετάζοντας τις επιλογές σου μπορείς να αποφασίσεις τί τύπο να βάλεις στο μπαλκόνι. Ακολουθεί μία λίστα με τα πιο δημοφιλή είδη τεντών:

Τέντες Κασετίνες: Η τοποθέτησή τους, μπορεί να γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Τα βασικά τους εξαρτήματα, βρίσκονται σε μία θήκη αλουμινίου και έτσι προστατεύονται από τα καιρικά φαινόμενα. Έχουν ελάχιστες απαιτήσεις καθαρισμού, έτσι εάν δεν έχεις χρόνο για την συντήρηση της τέντας σου, τότε αυτό το είδος θα ταιριάξει με τις ανάγκες σου.

Τέντες Ζελατίνες: Η βασική τους χρήση είναι σε επαγγελματικούς χώρους. Το βασικό τους πλεονέκτημα, είναι η προστασία που προσφέρουν απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα και ότι είναι αδιάβροχες. Ακόμη, προσφέρουν οπτική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον.

Τέντες Καποτίνες: Μοναδικό είδος κυρίως λόγω της αισθητικής του. Μπορείς να το τοποθετήσεις σε μικρά παράθυρα και να σου προσφέρει ιδανική σκίαση. Στην αγορά υπάρχουν κινητές και σταθερές εκδόσεις. Στο συγκεκριμένο είδος, θα βρεις μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε πανιά.

Τέντες με Σταθερούς Βραχίονες: Είναι μία δημοφιλής επιλογή στον τομέα τους κυρίως λόγω της αντοχής τους στην φθορά και την σταθερότητα της κατασκευής. Μπορούν να συνδυαστούν με ειδικά συστήματα αυτοματισμού ώστε να είναι πιο λειτουργικές και εύχρηστες.

Τέντες με Σπαστούς Βραχίονες: Μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε είδος μπαλκονιού και να προσφέρουν πλήρη σκίαση. Είναι οικονομική επιλογή και γερή κατασκευή. Αφού τις μαζέψεις, μπορείς να έχεις μοναδική θέα. Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείς να επιλέξεις τις ηλεκτρικές και όχι τις χειροκίνητες τέντες.

Τεντοπέργκολες: Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχεις ακούσει πάλι γι’ αυτό το είδος. Η συγκεκριμένη κατασκευή, συνδυάζει ποιότητα και αντοχή με ιδανική κάλυψη ακόμη και των πλευρικών σημείων του μπαλκονιού. Εκείνο το στοιχείο που την ξεχωρίζει από τις άλλες, είναι ότι δεν λιμνάζουν τα ύδατα έπειτα από έντονες βροχοπτώσεις.

Επιλέγοντας, το είδος που σε εξυπηρετεί περισσότερο είναι βέβαιο ότι θα σε απασχολήσει και η περίπτωση βλάβης. Οι αξιόπιστοι τεντάδες μας, μάς ενημέρωσαν για τα σημεία που παρουσιάζονται συχνότερα βλάβες:

  • Μηχανισμός Τέντας
  • Εξαρτήματα Τέντας
  • Σκίσιμο Τεντόπανου
  • Ξήλωμα Πανιού
  • Σκουριά στους Βραχίονες

Τα συγκεκριμένα σημεία στις τέντες μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα με την πάροδο του χρόνου αλλά αυτό εξαρτάται από την ποιότητα των τεντών που έχεις επιλέξει να τοποθετήσεις.

Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση τεντών στο Χαλάνδρι ενώ σε περίπτωση ανάγκης εξασφαλίσουν την άμεση επισκευή της. Οι τεντάδες μας, συνιστούν τον την συντήρηση της τέντας και πραγματοποιούν τον τακτικό καθαρισμό της.

4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2019

S. Center
98 αξιολογήσεις

Αμεση εξυπηρετηση, συνεπεις στο ραντεβου τους, ικανοποιητικη τιμη.

Παντελής Ρ.
82 αξιολογήσεις

πολύ καλός επαγγελματίας & πολύ καλη δουλειά

Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις

Επαγγελματίας κ συνεπής

Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις

Εξαιρετικός επαγγελματίας και τεχνίτης, βρήκε λύση σε κάθε πρόβλημα που παρουσιάστηκε

Δημήτρης Τ.
52 αξιολογήσεις

Αρχικά ήταν ο μόνος επαγγελματίας που ανταποκρίθηκε μέσω της πλατφορμΑς. Ολους τους αλλους τους ειχα βρει εκτος δουλευταρα. Με εξυπηρετησ...

Τέντες Κ.
50 αξιολογήσεις

Συνεπής και τυπικός. Η δουλειά ολοκληρώθηκε στην ώρα της. Καλή σχέση ποιότητας/τιμής.

Είδη Τέντας

Σχετικά άρθρα

Τέντες Βεράντας : Mια έξυπνη & οικονομική λύση για το σπίτι σου

Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους

Περισσότερα
Γιατί αξίζει να ασχοληθείς με τις τέντες σου μέσα στο καταχείμωνο;

Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο

Περισσότερα
Διάβασε περισσότερα άρθρα

Περισσότεροι Επαγγελματίες Τεντάδες

Επίλεξε τον επαγγελματία που σου ταιριάζει στην περιοχή Χαλάνδρι

Παναγιώτης Κ. Τέντες Χαλάνδρι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Καλλιθέα
46 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας ειδικεύεται από το 1958 στον σχεδιασμό, την κατασκευή και τοποθέτηση τέντας και συστημάτων σκίασης, προσφέροντας στους πελάτες της άνεση, λειτουργικότητα, προστασία και ασφάλεια. Αναλαμβάνουμε να κατασκευάσουμε και να τοποθετήσουμε τέντες παντός τύπου, συστήματα σκίασης εξωτερικού και εσωτερικού χώρου, μοτέρ και αυτοματισμούς, καθώς και να πραγματοποιήσουμε αλλαγές σε τεντόπανα, τεντοπέργκολες και ψηφιακές τέντες. Η 57ετής εμπειρία μας στον χώρο, η συνεργασία με τους μεγαλύτερους οίκους υφασμάτων και εξαρτημάτων και το έμπειρο προσωπικό, σας εξασφαλίζουν την ποιότητα και την άριστη συνεργασία. Μπορούμε να σας εγγυηθούμε ποιοτικά και λειτουργικά αποτελέσματα με αντοχή στον χρόνο και τις καιρικές συνθήκες. Είμαστε στη διάθεσή σας για να μελετήσουμε μαζί την καλύτερη λύση για τη σκίαση του χώρου σας, για την επιδιόρθωση των τεντών σας, και οτιδήποτε άλλο αφορά τις τέντες σας!
Παντελής Ρ. Τέντες Χαλάνδρι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Περιστέρι
82 αξιολογήσεις
Μπορούμε να αναλάβουμε για εσάς, μια μεγάλη γκάμα εργασιών, όπως Τοποθέτηση Τεντών και Συστημάτων Σκίασης, Ρόλλερ, Περσίδες, Ηλεκτρικά Μοτέρ και Αυτοματισμούς, καλύπτοντας απόλυτα πληθώρα αναγκών σας. Έχοντας πολυετή εμπειρία είμαι σε θέση να φέρω εις πέρας κάθε εργασία που αφορά το σπίτι ή την επιχείριση σας. Σκοπός μου είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών των πελατών μου, κ γι’ αυτό συνεργάζομαι με εξειδικευμένους και έμπειρους τεχνίτες. Σε κάθε εργασία που αναλαμβάνουμε, τα στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν είναι η υπευθυνότητα απέναντι στον πελάτη, η συνέπεια απέναντι στα προκαθορισμένα χρονικά περιθώρια ολοκλήρωσης της εργασίας αλλά και η άριστη ποιότητα της εργασίας. Θα χαρούμε πολύ να μας προτιμήσετε, είμαστε πάντα στη διάθεση σας!
Σταύρος Μ. Τέντες Χαλάνδρι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Λυκόβρυση
55 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας δραστηριοποιείται στα συστήματα σκίασης. Έχουμε πολυετή εμπειρία στο χώρο, γι’ αυτό αναλαμβάνουμε παντός τύπου εργασίες για τις οικιακές ή τις επαγγελματικές σας ανάγκες. Συνδυάζουμε εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας με υλικά εγγυημένης ποιότητας και εξασφαλίζουμε για τους πελάτες μας εγγυημένα και λειτουργικά αποτελέσματα. Σκοπός μας είναι η ανάπτυξη σχέσεων εμπιστοσύνης και μακροχρόνιας συνεργασίας με τους πελάτες μας. Περιμένουμε καθημερινά να ανταποκριθούμε στις προσδοκίες σας με συνέπεια και επαγγελματισμό. Εμπιστευθείτε μας και θα έχετε τις τέντες που ονειρεύεστε!
Δημήτρης Τ. Τέντες Χαλάνδρι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Πεντέλη
52 αξιολογήσεις
H εταιρία μας, αποτελεί παράδοση στο χώρο της τέντας, με συνεχή παρουσίαση νέων και πρωτοποριακών προϊόντων. Βρίσκεται πάντα στο πλευρό του Έλληνα επαγγελματία και ιδιώτη προσφέροντας τις πιο σύγχρονες, αξιόπιστες και λειτουργικές λύσεις στον τομέα της σκίασης και της ηλιοπροστασίας. Οι υπηρεσίες που σας προσφέρουμε περιλαμβάνουν κατασκευή, συναρμολόγηση, επισκευή, εγκατάσταση και συνεχή συντήρηση τεντών κάθε τύπου, εφοδιασμένων κατ’ επιλογή με τα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα συστήματα αυτοματισμών τέντας που διαθέτη η αγορά αλλά και εξειδικευμένες προτάσεις σκίασης, όπως τεντοπέργκολες, τέντες κασέτες, τέντες καποτίνες, roller εσωτερικού χώρου και ποικίλες άλλες ειδικές κατασκευές.
Μιχάλης Π. Τέντες Χαλάνδρι | Καθαρισμός, Επισκευή, Τοποθέτηση - Αθήνα
64 αξιολογήσεις
Η εταιρία μας, από το 1959, δραστηριοποιείται στον χώρο της εμπορίας, επισκευής και τοποθέτησης τεντών. Ιδιαίτερο αντικείμενο και εξειδίκευση της εταιρείας μας, είναι οι εργασίες που αφορούν τις τέντες και τα είδη σκίασης γενικότερα. Οι υπηρεσίες μας παρέχονται σε ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές που δελεάζουν. Γι’ αυτό άλλωστε είμαστε στις πρώτες θέσεις ζήτησης από τους πελάτες μας. Στόχος μας είναι η δική σας εξυπηρέτηση, η παροχή προσιτών οικονομικά λύσεων με άριστη ποιότητα και η εμπιστοσύνη στην πολύχρονη παρουσία μας στις τέντες και στον ευρύτερο τομέα τους.

Σχετικές υπηρεσίες

Αντίστοιχες Υπηρεσίες σε Άλλες Περιοχές

Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει