Τέντες Χαλάνδρι

Πάρε προσφορές εκτίμησης κόστους από αξιόπιστους επαγγελματίες και διάλεξε την τιμή που σε ικανοποιεί

Απάντησε σε μερικές ερωτήσεις
Πες μας ΔΩΡΕΑΝ τι εργασία χρειάζεσαι.
Πάρε προσφορές
Λάβε έως 5 προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου προσφορές από επαγγελματίες.
Επίλεξε τον κατάλληλο επαγγελματία
Σύγκρινε προσφορές, επικοινώνησε με τους επαγγελματίες και επίλεξε όταν είσαι έτοιμος.

Τί τύπο τέντα να βάλεις στο μπαλκόνι;

Ψάχνεις για τέντες στο Χαλάνδρι; Το είδος της τέντας που θα τοποθετήσεις στο μπαλκόνι σου, είναι σίγουρα κάτι που θα σε απασχολήσει. Οι επιλογές που έχεις στις τέντες είναι πολλές και η επιλογή σου εξαρτάται από τις ανάγκες του χώρου που θα τις τοποθετήσεις, εάν δηλαδή είναι σπίτι ή επαγγελματικός χώρος αλλά και από τον μηχανισμό που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις σου.

Ένα εξειδικευμένο συνεργείο από έμπειρους τεντάδες, μπορεί να πραγματοποιήσει μία πρώτη εκτίμηση του χώρου σου και να σου προτείνει τις τέντες που ανταποκρίνονται στις ανάγκες του. Κι εσύ όμως, εξετάζοντας τις επιλογές σου μπορείς να αποφασίσεις τί τύπο να βάλεις στο μπαλκόνι. Ακολουθεί μία λίστα με τα πιο δημοφιλή είδη τεντών:

Τέντες Κασετίνες: Η τοποθέτησή τους, μπορεί να γίνει σε μικρό χρονικό διάστημα τόσο σε οικίες όσο και σε επαγγελματικούς χώρους. Τα βασικά τους εξαρτήματα, βρίσκονται σε μία θήκη αλουμινίου και έτσι προστατεύονται από τα καιρικά φαινόμενα. Έχουν ελάχιστες απαιτήσεις καθαρισμού, έτσι εάν δεν έχεις χρόνο για την συντήρηση της τέντας σου, τότε αυτό το είδος θα ταιριάξει με τις ανάγκες σου.

Τέντες Ζελατίνες: Η βασική τους χρήση είναι σε επαγγελματικούς χώρους. Το βασικό τους πλεονέκτημα, είναι η προστασία που προσφέρουν απέναντι σε έντονα καιρικά φαινόμενα και ότι είναι αδιάβροχες. Ακόμη, προσφέρουν οπτική επαφή με το εξωτερικό περιβάλλον.

Τέντες Καποτίνες: Μοναδικό είδος κυρίως λόγω της αισθητικής του. Μπορείς να το τοποθετήσεις σε μικρά παράθυρα και να σου προσφέρει ιδανική σκίαση. Στην αγορά υπάρχουν κινητές και σταθερές εκδόσεις. Στο συγκεκριμένο είδος, θα βρεις μεγάλη ποικιλία χρωμάτων σε πανιά.

Τέντες με Σταθερούς Βραχίονες: Είναι μία δημοφιλής επιλογή στον τομέα τους κυρίως λόγω της αντοχής τους στην φθορά και την σταθερότητα της κατασκευής. Μπορούν να συνδυαστούν με ειδικά συστήματα αυτοματισμού ώστε να είναι πιο λειτουργικές και εύχρηστες.

Τέντες με Σπαστούς Βραχίονες: Μπορούν να εγκατασταθούν σε οποιοδήποτε είδος μπαλκονιού και να προσφέρουν πλήρη σκίαση. Είναι οικονομική επιλογή και γερή κατασκευή. Αφού τις μαζέψεις, μπορείς να έχεις μοναδική θέα. Για μεγαλύτερη ευκολία, μπορείς να επιλέξεις τις ηλεκτρικές και όχι τις χειροκίνητες τέντες.

Τεντοπέργκολες: Το πιο πιθανό είναι ότι δεν έχεις ακούσει πάλι γι’ αυτό το είδος. Η συγκεκριμένη κατασκευή, συνδυάζει ποιότητα και αντοχή με ιδανική κάλυψη ακόμη και των πλευρικών σημείων του μπαλκονιού. Εκείνο το στοιχείο που την ξεχωρίζει από τις άλλες, είναι ότι δεν λιμνάζουν τα ύδατα έπειτα από έντονες βροχοπτώσεις.

Επιλέγοντας, το είδος που σε εξυπηρετεί περισσότερο είναι βέβαιο ότι θα σε απασχολήσει και η περίπτωση βλάβης. Οι αξιόπιστοι τεντάδες μας, μάς ενημέρωσαν για τα σημεία που παρουσιάζονται συχνότερα βλάβες:

  • Μηχανισμός Τέντας
  • Εξαρτήματα Τέντας
  • Σκίσιμο Τεντόπανου
  • Ξήλωμα Πανιού
  • Σκουριά στους Βραχίονες

Τα συγκεκριμένα σημεία στις τέντες μπορεί να εμφανίσουν προβλήματα με την πάροδο του χρόνου αλλά αυτό εξαρτάται από την ποιότητα των τεντών που έχεις επιλέξει να τοποθετήσεις.

Οι επαγγελματίες μας, αναλαμβάνουν την τοποθέτηση τεντών στο Χαλάνδρι ενώ σε περίπτωση ανάγκης εξασφαλίσουν την άμεση επισκευή της. Οι τεντάδες μας, συνιστούν τον την συντήρηση της τέντας και πραγματοποιούν τον τακτικό καθαρισμό της.

Είδη Τέντας
4,75 Συνολική Βαθμολογία των επαγγελματιών μας

Οι Καλύτεροι Επαγγελματίες Τεντάδες για το 2019

Οι επαγγελματίες με τις καλύτερες κριτικές για τις εργασίες τους

S. Center
92 αξιολογήσεις
Πολύ οικονομικός, ποικιλία σε σχέδια, ευγενικός, γρήγορη τοποθέτηση.
Παντελής Ρ.
70 αξιολογήσεις
Φιλικός και πολύ εξυπηρετικός επαγγελματίας. Έκανε και κάποιες άλλες μικροεπισκευές, χωρίς να του το ζητήσω!
Μιχάλης Π.
64 αξιολογήσεις
Επαγγελματίας κ συνεπής
Σταύρος Μ.
55 αξιολογήσεις
Προσηνής, γνώστης, 'εμπειρος, νέος, ξύπνιος και προσεκτικός. Έδωσε και καλές συμβουλές και δεν είπε όχι σε τυχόν άλλες δουλειές μελλοντικ...
Γιώργος Κ.
49 αξιολογήσεις
Ο κύριος Γιώργος εξαιρετικός επαγγελματίας και τεχνίτης! Οχι μόνο έραψε τις τέντες αλλά και τις πήρε και δεύτερη φορά όταν ξήλωσαν σε άλλ...
Τέντες Κ.
48 αξιολογήσεις
Πολύ καλή δουλειά σε καλή τιμή, καλή οργάνωση, ποιότητα. Μπράβο τους!!!!!
Σχετικά άρθρα
Οι τέντες βεράντας αποτελούν μια έξυπνη λύση για κάθε σπίτι για πολλούς και διάφορους λόγους. Η ευκολία εγκατάστασης τους
Είναι γεγονός ότι οι περισσότεροι από εμάς συνδέουμε τις τέντες με καυτές καλοκαιρινές μέρες, δυνατό ήλιο
Μην τα παρατάς!
Το σπίτι των ονείρων σου είναι πολύ κοντά! Συμπλήρωσε τις πληροφορίες στη φόρμα και θα σε φέρουμε σε επαφή με τους κατάλληλους επαγγελματίες για την εργασία που χρειάζεσαι!

Δεν με ενδιαφέρει